Rate your last seen TV Series [پست اول تاپیک خوانده شود]

1766342100337.png

Moon Knight (2022)
8.7/10

آگاهی ندارم که جایگاه «مون نایت» در دنیای ابرقهرمان‌های مارول، هم‌سطح «آیرون من» و «مرد-عنکبوتی» است یا خیر؛ اما اگر در سطح B یا C این دنیا پرهیاهو قرار دارد و دیزنی می‌آید با بودجه‌ای پرطمطراق، یک داستان از این شبه‌افسانه مصری می‌سازد، باید بهش تبریک گرفت؛ «مون نایت» پیش از اینکه تماماً اثری ابرقهرمانی باشد؛ یک داستانِ Psychological Thriller با برچسب «ابرقهرمانی» است؛ این موضوع «مون نایت» را با سایر آثار کلیشه‌ای و نخ‌نمای ابرقهرمان‌های مارول متمایز می‌کند و می‌کوشد بیشتر از سایر آثار، به Character Study بپردازد؛ البته نباید از نقش‌آفرینی بی‌نظیر اسکار ایزاک و ساندتراک عربی - شرقی آن غافل شد؛ اپیزود پایانی کمی شتاب‌زده عمل می‌کند؛ اما پایان‌بندی معرکه‌ای دارد که ضرورتی نمی‌دانم به فصل دوم حتمی منتهی شود.​

Pluribus Season 1:
5/10
واقعا آخرا افتضاح بود، اصلا هم فقط خود پیسینگ هم نیست، سریال محتوای خوبی نداره. کرکتر اصلی یک اشغال به تمام معناست.
همون وینس برگرده کرکترای منفی رو به تصویر بکشه بیشترین لطف رو به ما و مخاطبان خودش کرده.

آخرین ویرایش:
pacx03_611_still_02a-0075-1280.png

Family Guy
(Season 1 to 10)

این چند تا فصلو یه شش هفت سالی طول کشید تا دیدم
چون کلا بینج واچ نکردم و یه مقاطعی نمیدیدم کلا
بنظرم یکی از بهترین شو های کمدی هست ینی برا من تقریبا در کنار ساینفلد جا داره
واقعا کیفیت نویسندگی عجیب غریب خوبه
کمدی بشدت خلاقانه، بدون حد و مرز و شوک محور
تنها نقطه ضعف سریال بنظرم چیزیه که نقطه قوت ش هم هست،
این که خیلی از شوخی ها ارجاع به شخصیت ها یا آثار معروف دیگه هست
این یه شمشیر دو طرفست که باعث میشه کسی که متوجه ارجاع میشه خیلی اون لحظه جذب بشه و کسی هم که متوجه نمیشه ...
خب هیچی فقط چند ثانیه وقتش تلف شده
میگن فصلای 12 تا 20 دیگه مث این اولی ها نیست ولی خب من ندیدم نمیدونم دقیقا چقدر فرق میکنه
اگه کسی کامل دیده بگه کدوم فصلا دقیقا خوب نیستن

9/10

1-1-0436.jpg

Clarkson's Farm
(Season 1 to 4)

اگه فقط سریال نمیبینید و به شو تلویزیونی هم علاقه دارید مزرعه کلارکسون ر از دست ندید
یه ریالیتی شو درباره مزرعه و دامداری هست که داخلش کلارکسون با بودجه بی نهایت و تجربه صفر سعی در کشاورزی و دامداری میکنه
مناظر زیبای انگلیس روستایی به کنار، ماشین آلات خیلی پیشرفته و متنوع شون هم به کنار
اسپات لایت این برنامه شخصیت هاش هستن. واقعا جای تحسین داره با اینکه ریلیتی تیوی هست و نقش بازی نمیکنن چه داینامیک و تنوع جالبی از لحاظ کاراکتر ها داره
9/10

Apple_TV_Pluribus_Key_Art_graphic_header_4_1_show_home.jpg

Pluribus
Season 1
یه سریال سایفای با کانسپت داستانی خیلی متفاوت
کانسپت "ویروس رضایت آور که همه رو با هم یکی میکنه" برای تلویزیون کاملا تازه بود
(چندتا رمان سایفای با موضوع مشابه هست که خوشبختانه یا متاسفانه من نخونده بودم)
و تیم وینس گیلیگان که اینو میدونستن تمام این فصل رو اختصاص دادن به رفتار و واکنش بازمانده ها در دنیایی که این ویروس فراگرفته

یکی که تمام عمرش حقارت مالی داشته از فرصت استفاده میکنه تا مث یه بیلیونر زندگی کنه
یکی دیگه بشدت پارانوییده و به همه چیز مبتلایان شک داره
و چند تای دیگه که بطرز عجیبی متوجه نیستن واقعا چه اتفاقی افتاده و مشکلی باهاش ندارن

اما بیشتر از همه زندگی کاراکتر اصلی رو میبینیم که اولش شدیدا عصبانیه و نمیتونه جلو بقیه خودش رو کنترل کنه
در نتیجه همه رو از خودش میرونه، اما بعد از چند روز زیر فشار تنهایی وا میده ...

فصل اول پلوریبوس همینه، رفتار و واکنش بازمانده ها در دنیایی که همه چیزش به اجبار گل و بلبله

کسایی که ازین سریال لذت میبرن دلیلش درک موقعیت و همدلی با کاراکتره،
به این معنی که جذب این کانسپت بشی و خودت رو توش تصور کنی، و در نتیجه اهمیت و اساسی بودن وجوه بظاهر منفی انسان مث عصبانیت رو درک کنی
اونم تو عصری که "بر خوردن" یا بقول خارجی ها Offend شدن داخلش ترند شده و
نسل جدید هم دارن با هوش مصنوعی بزرگ میشن که برا همه چیزت ذوق زده میشه و دقیقا میدونه چطور حرف بزنه که خوشت بیاد

یکی از به یاد موندنی ترین برخورد ها تو این سریال برام آخر قسمت 6 بود
وقتی که مانوسوس میخواد سوار ماشینش بشه و یه خانم مسنی میاد با مهربونی میگه چیزی نیاز داری پسرم
و مانوسوس میگه: به من نگو پسرم، تو مادر من نیستی، مادر من ج*ده ای بیش نبود!
(منظور اینکه که مادر من یه آدم دریده ای بود و تویی که با مهربونی حرف میزنی فقط جسمت شبیه مادر منه)

همین دیالوگ بنظرم عصاره کل فصل یک بود، اینکه چه چیزی ما رو انسان میکنه و چطور مصنوعی و ربات گونه میشیم

پلوریبوس برای کسایی که انتظار "قهرمان" و "اتفاقات جذاب" دارن بدون اینکه اهمیت زیادی به کانسپت سریال بدن نیست.
کاراکتر اصلی قهرمان نیست، یه آدم دائما عصبیه که حتی تو دنیای عادی هم تماما اونجوری که میخواست زندگی نکرده. و حالا همون فرصت رو هم از دست داده​

9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or