Vince Zampella خالق سری Call of Duty و موسس استدیو Respawn در سن 55 سالگی بر اثر یک سانحه رانندگی جان خود را از دست داد.
Vince Zampella, video game developer behind 'Call of Duty' franchise, killed in mountain road crash
آخرین ویرایش:
درکت میکنم. میخوای بگی ژست غم و اندوه گرفتن در مورد مرگ کار بیهودیه. قبایل آفریقایی هستند که نه تنها از این ژست های فرمالیته نمیگیرن بلکه مرگ نزدیکان رو با شادی و رقص همراه میکنن! برای همین کلیپی که ساختم رو به تو و روح ونس زامپلا تقدیم میکنم:@m.d.makan
اگر انگیزههای تراژیک این ماجرا را کنار بگذاریم، چه چیزی باقی میماند زمینی بایر و گسترده، با حداقلی از شناخت در دل ناشناختگی عظیم. در مورد فرم ظاهری ماجرا هیچ تردیدی وجود ندارد حتی این بیاختیاری گسترده در واکنشهای احساسی امری طبیعی است. اما در ذات و اصل این واکنشها، چیزی به نام احساس واقعی به معنای خالص کلمه وجود ندارد.
همانطور که گفتم، این واکنشها طبیعیاند، اما واقعی نیستند. برای هیچکس اهمیتی پایدار ندارند و فردا همه به زندگی عادی خود بازمیگردند این دیدگاه من است و اهمیتش به بی اهمیتی دیدگاه های دیگست.
پ.پ: میدانم اینجا فروم است و نقلقول کردن امری عادی محسوب میشود، اما خودم بیش از این حرفی برای گفتن ندارم. شما آزادید هر کاری که میخواهید بکنید حتی ماهی گرفتن از آب گلآلود.
خب ببین اخه پرداخت به این مسئله با ذهنیت انتزاعی شخصی الان به نظرم ضرورتی نداره، داری بر اساس پیش فرض های ذهنیت کنش ملت رو قضاوت میکنی، به نظرم لزومی نداره اصلا جدا از اینکه واقعا دقت زیادی هم نداره و ممکنه خیلی اشتباه فرض کرده باشی... بعد در همچین موقعیتی عجیب نیست ملت خوششون نیاد گارد بگیرند، یعنی اگرم هدف مثبتی داری، در موقعیت نامناسب اجرا میکنی و این نه تنها به هدف مورد نظرت نمیرسه که ممکنه نتیجه عکس هم بده...@MrElectricWizard
بحث ناراحت شدن یا نشدن نیست منظور من این است که چنین رفتارهایی صرفاً نوعی واکنش احساسیاند و میزان واقعی بودنشان به همان اندازهای است که واقعی نیستند. احساس چیزی جز مجموعهای از فعلوانفعالات شیمیایی نیست که در لحظه رخ میدهد بنابراین نمیتوان چندان به آن اتکا کرد.
تنها کسانی که واقعاً ناراحت خواهند شد، خانوادهی آن شخص هستند. میزان واقعی بودن این اندوه نیز به اندازهی سالهایی است که در کنار یکدیگر زیستهاند بهواسطهی نوعی پیوند عاطفی که وجود داشته و اکنون صرفاً دیگر وجود ندارد
این شخص مرده است و به ژرفترین سکوت جهان پیوسته است نمیتوان بیدلیل به رنج این جهان امید بست، صرفا به این خاطر که تصادفا یک انسان از میان ما رفته است. اشتغال شخصی و درونی هر فرد، بیش از آن است که مجال توجه پایدار به چنین رخدادی را داشته باشد.خب ببین اخه پرداخت به این مسئله با ذهنیت انتزاعی شخصی الان به نظرم ضرورتی نداره، داری بر اساس پیش فرض های ذهنیت کنش ملت رو قضاوت میکنی، به نظرم لزومی نداره اصلا جدا از اینکه واقعا دقت زیادی هم نداره و ممکنه خیلی اشتباه فرض کرده باشی... بعد در همچین موقعیتی عجیب نیست ملت خوششون نیاد گارد بگیرند، یعنی اگرم هدف مثبتی داری، در موقعیت نامناسب اجرا میکنی و این نه تنها به هدف مورد نظرت نمیرسه که ممکنه نتیجه عکس هم بده...
Chris Rea هم از دنیا رفت : ( سونامی از دنیا رفتن ارتیست های افسانه ای پا به سن گذاشته داریم تو سال های اینده... چند سالی هست شروع شده...
قضیه چیه اگه تئوری توطعه سرگرم کننده دارید ب ما ام بگید![]()

آفرین چند بار میخواستم همینو بگم منتها جمله بندی و نگارش درستشو پیدا نکردم.چرا وضع این تاپیک انقدر سورئال شده؟
بخورات افیون توی هوا پخش کردن؟
بابا فاتحهتون رو بخونید، خرماتون رو بخورید و برید دیگه. این پستهای عجیب و غریب چیه میفرستید.