Vince Zampella خالق سری Call of Duty و موسس استدیو Respawn در سن 55 سالگی بر اثر یک سانحه رانندگی جان خود را از دست داد.
Vince Zampella, video game developer behind 'Call of Duty' franchise, killed in mountain road crash
آخرین ویرایش:
الان این حجم غیر واقعی رو کی تعیین میکنه؟ شما؟ مگه شما جای بقیه هستی که بدونی چند نفر این بابا رو میشناختن یا نه؟ یا اصلا شما در چه جایگاهی هستی که بخوای بگی کی چقدر حق داره ناراحت باشه از این اتفاق؟ ممکنه برای کسی که با سری CoD خیلی خاطره داره این حادثه خیلی غمنگیز باشه، ممکن هم هست برا یکی اصلا مهم نباشه. دیگه بقیه اش به کسی ربطی نداره.واقعیت این است که من نمیتوانم این حجم از غیرواقعیبودن را باور کنم. خیلیها تا همین دیروز اصلا نمیدانستند این شخص کیست، اما حالا همه در فاز غم فرو رفتهاند.
بله، در این ماجرا یک چهرهی مهم از صنعت گیم از دنیا رفت اتفاقی که هرچند تلخ است، اما در نهایت طبیعی است. همه میمیرند و بازنمیگردند.
بیتردید افرادی هستند که این حادثه واقعا قلبشان شکسته است، اما روشن است که ما جزو آنها نیستیم
نه اشتباه میکنی. CoD یکی از بزرگترین کامیونیتی های گیمینگ هست و اکثر افرادی که این سری رو تجربه کردن جیسون وست و وینس زامپلا رو میشناسند، اصلا این دوتا اسم چسبیدن به هم. اخیرا هم سر مدیریت ایشون روی پروژه بتلفیلد 6 باز هم بیشتر از قبل شناخته شد. منتها ادمی نبود که همیشه خبرساز باشه مثل کوجیما که هر ماه مثلا یه سلبریتی به استودیوش سر میزنه یا مرتبا تو توییتر فعال باشه و.... بخاطر همین اشتباه میکنی وینس زامپلا واقعا فرد شناخته شده ای تو صنعت گیم بوده و دیگه هر کسی که با بازی مولتی پلیر سر و کار داره ایشون رو به خوبی میشناسه.واقعیت این است که من نمیتوانم این حجم از غیرواقعیبودن را باور کنم. خیلیها تا همین دیروز اصلا نمیدانستند این شخص کیست، اما حالا همه در فاز غم فرو رفتهاند.
بله، در این ماجرا یک چهرهی مهم از صنعت گیم از دنیا رفت اتفاقی که هرچند تلخ است، اما در نهایت طبیعی است. همه میمیرند و بازنمیگردند.
بیتردید افرادی هستند که این حادثه واقعا قلبشان شکسته است، اما روشن است که ما جزو آنها نیستیم
فکر کنم این مورد فوت/کشته شدن رو با موارد مشابهی که اتفاق میفته و ملت تو اینستا ، توییتر و ... بهش عکس العمل نشون میدن اشتباه گرفتی.واقعیت این است که من نمیتوانم این حجم از غیرواقعیبودن را باور کنم. خیلیها تا همین دیروز اصلا نمیدانستند این شخص کیست، اما حالا همه در فاز غم فرو رفتهاند.
منتقد اجتماعی هستید شما؟واقعیت این است که من نمیتوانم این حجم از غیرواقعیبودن را باور کنم. خیلیها تا همین دیروز اصلا نمیدانستند این شخص کیست، اما حالا همه در فاز غم فرو رفتهاند.
من شما را به نمایندگی از تمام کسانی که مرا نقل کردهاند انتخاب میکنم چون بقیه از دستم عصبانیاند و جرأت نمیکنم نقلقولشان کنم.فکر کنم این مورد فوت/کشته شدن رو با موارد مشابهی که اتفاق میفته و ملت تو اینستا ، توییتر و ... بهش عکس العمل نشون میدن اشتباه گرفتی.
اینکه طرف تا دیروز اصلا نمیدونست فلانی کیه و الان چپ و راست استوری میزاره و...
تفاوتی که داره اینجا انجمن تخصصی گیمه.
انتظار داری بچه ها ایشون رو نشناسن که چه فرد مهمی رو این صنعت از دست داده؟
یعنی هر کسی از کنار Medal of honor و Cod ها رد هم که شده باشه باید کمی آشنایی با ایشون داشته باشه.
این برای امروز و دیروز هم نیست ، از نسل پنج و مخصوصا شش به این سمت همه ایشون و همکار قدیمیش رو میشناسن که چطور سبک اول شخص رو همه گیر کردن و دنیای گیم رو با خلق آی پی های بزرگ تکون دادن.
اگه این کامنتت در مورد شخص دیگه ای بیرون از صنعت گیم بود چرا میتونست جای فکر کردن داشته باشه.
ولی در مورد مرگ یکی از آدمهای مهم صنعت گیم که منجر به واکنش نشون دادن طرفدارهای بازیهایی که ساخته بود شده ، اونهم تو یک انجمن تخصصی گیم؟!...
خیلی متن عجیبی نوشتی.
طرف head بتلفیلد6 بود و الان با مردنش معلوم نیست واقعا این بازی چه مسیری رو قراره ادامه بده، پس بزرگترین تاثیرش رو روی همین یدونه گیم میشه دید. اگر 90 سالش بود و 20 30 سال از صنعت دور شده بود و فقط یه legacy ازش مونده بود میشد گفت آره، فقط شوک و ناراحتیه. ولی اینکه ایشون به شکل فعال داشت فعالیت میکرد و قابل لمس بود اثرش باعث میشه بیشتر این قضیه به چشم بیاد و طبیعتا خیلیا رو واقعا ناراحت کنه(نه فقط واسه شوآف و تحت تاثیر جو قرار گرفتن و ...)من شما را به نمایندگی از تمام کسانی که مرا نقل کردهاند انتخاب میکنم چون بقیه از دستم عصبانیاند و جرأت نمیکنم نقلقولشان کنم.
از نظر من، اینگونه واکنشها بیشتر حاصل شوک احساسی است. من اصلا دربارهی نزدیکان آن شخص صحبت نمیکنم. مسئله این است که بعضیها وقتی میمیرند، تازه یادمان میافتد که زنده بودهاند.
اصلاً حرفهای مرا کنار بگذارید به درون خودتان برگردید و از خود بپرسید آیا فردا هم بابت این موضوع ناراحت خواهید بود، یا حتی ککتان هم نخواهد گزید. عذرخواهی میکنم، اما نمیتوانم بپذیرم که بسیاری از این واکنشها چیزی جز شوآف باشد. هدف اصلی جلب رضایت درونی است. اینکه فرد به خودش ثابت کند آدم خوبی است، و چهبسا دوست دارد دیگران هم متوجه این موضوع شوند.
احساس واقعی اما هرگز اینگونه ابراز نمیشود. احساس واقعی در درون شکل میگیرد و جز خود فرد، هیچکس از آن آگاه نمیشود.
لطفاً نقل قول نکنید
حرف دیگری ندارم.
ککمان خواهد گزید. ولی ظاهرا شما از کک گزی دیگران در عذاب هستیداز خود بپرسید آیا فردا هم بابت این موضوع ناراحت خواهید بود، یا حتی ککتان هم نخواهد گزید.
خواهش میکنم، شاید چون شما خودتون یه حالت hypocrite دارید فکر میکنید بقیه هم همینطورن. کسی چه میدونه...عذرخواهی میکنم، اما نمیتوانم بپذیرم که بسیاری از این واکنشها چیزی جز شوآف باشد.
البته که شما دارید احساساتون رو خیلی واضح نشون میدید! ترکیبی از حسادت و تلاش بر چیرگی/خود برتر بینی نسبت به نظردهی دیگران (بقیه باید طبق میل من نظر بدن، تحمل دیدن مدل نظر دادن دیگران را ندارم پس بهشون برچسب میزنم!)احساس واقعی اما هرگز اینگونه ابراز نمیشود. احساس واقعی در درون شکل میگیرد و جز خود فرد، هیچکس از آن آگاه نمیشود.