Vince Zampella خالق سری Call of Duty و موسس استدیو Respawn در یک حادثه رانندگی جان خود را از دست داد.

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
آخرین ویرایش:
واقعیت این است که من نمی‌توانم این حجم از غیرواقعی‌بودن را باور کنم. خیلی‌ها تا همین دیروز اصلا نمی‌دانستند این شخص کیست، اما حالا همه در فاز غم فرو رفته‌اند.
بله، در این ماجرا یک چهره‌ی مهم از صنعت گیم از دنیا رفت اتفاقی که هرچند تلخ است، اما در نهایت طبیعی است. همه می‌میرند و بازنمی‌گردند.
بی‌تردید افرادی هستند که این حادثه واقعا قلبشان شکسته است، اما روشن است که ما جزو آن‌ها نیستیم
الان این حجم غیر واقعی رو کی تعیین میکنه؟ شما؟ مگه شما جای بقیه هستی که بدونی چند نفر این بابا رو میشناختن یا نه؟ یا اصلا شما در چه جایگاهی هستی که بخوای بگی کی چقدر حق داره ناراحت باشه از این اتفاق؟ ممکنه برای کسی که با سری CoD خیلی خاطره داره این حادثه خیلی غمنگیز باشه، ممکن هم هست برا یکی اصلا مهم نباشه. دیگه بقیه اش به کسی ربطی نداره.
از این به بعد باید برای مقدار غم و شادیمون هم از بقیه اجازه بگیریم!!

واقعیت این است که من نمی‌توانم این حجم از غیرواقعی‌بودن را باور کنم. خیلی‌ها تا همین دیروز اصلا نمی‌دانستند این شخص کیست، اما حالا همه در فاز غم فرو رفته‌اند.
بله، در این ماجرا یک چهره‌ی مهم از صنعت گیم از دنیا رفت اتفاقی که هرچند تلخ است، اما در نهایت طبیعی است. همه می‌میرند و بازنمی‌گردند.
بی‌تردید افرادی هستند که این حادثه واقعا قلبشان شکسته است، اما روشن است که ما جزو آن‌ها نیستیم
نه اشتباه میکنی. CoD یکی از بزرگترین کامیونیتی های گیمینگ هست و اکثر افرادی که این سری رو تجربه کردن جیسون وست و وینس زامپلا رو میشناسند، اصلا این دوتا اسم چسبیدن به هم. اخیرا هم سر مدیریت ایشون روی پروژه بتلفیلد 6 باز هم بیشتر از قبل شناخته شد. منتها ادمی نبود که همیشه خبرساز باشه مثل کوجیما که هر ماه مثلا یه سلبریتی به استودیوش سر میزنه یا مرتبا تو توییتر فعال باشه و.... بخاطر همین اشتباه میکنی وینس زامپلا واقعا فرد شناخته شده ای تو صنعت گیم بوده و دیگه هر کسی که با بازی مولتی پلیر سر و کار داره ایشون رو به خوبی میشناسه.

فکر کنم این مورد فوت/کشته شدن رو با موارد مشابهی که اتفاق میفته و ملت تو اینستا ، توییتر و ... بهش عکس العمل نشون میدن اشتباه گرفتی.

اینکه طرف تا دیروز اصلا نمیدونست فلانی کیه و الان چپ و راست استوری میزاره و...

تفاوتی که داره اینجا انجمن تخصصی گیمه.
انتظار داری بچه ها ایشون رو نشناسن که چه فرد مهمی رو این صنعت از دست داده؟

یعنی هر کسی از کنار Medal of honor و Cod ها رد هم که شده باشه باید کمی آشنایی با ایشون داشته باشه.
این برای امروز و دیروز هم نیست ، از نسل پنج و مخصوصا شش به این سمت همه ایشون و همکار قدیمیش رو میشناسن که چطور سبک اول شخص رو همه گیر کردن و دنیای گیم رو با خلق آی پی های بزرگ تکون دادن.

اگه این کامنتت در مورد شخص دیگه ای بیرون از صنعت گیم بود چرا میتونست جای فکر کردن داشته باشه.
ولی در مورد مرگ یکی از آدمهای مهم صنعت گیم که منجر به واکنش نشون دادن طرفدارهای بازیهایی که ساخته بود شده ، اونهم تو یک انجمن تخصصی گیم؟!...

خیلی متن عجیبی نوشتی.

منتقد اجتماعی هستید شما؟

فکر کنم این مورد فوت/کشته شدن رو با موارد مشابهی که اتفاق میفته و ملت تو اینستا ، توییتر و ... بهش عکس العمل نشون میدن اشتباه گرفتی.

اینکه طرف تا دیروز اصلا نمیدونست فلانی کیه و الان چپ و راست استوری میزاره و...

تفاوتی که داره اینجا انجمن تخصصی گیمه.
انتظار داری بچه ها ایشون رو نشناسن که چه فرد مهمی رو این صنعت از دست داده؟

یعنی هر کسی از کنار Medal of honor و Cod ها رد هم که شده باشه باید کمی آشنایی با ایشون داشته باشه.
این برای امروز و دیروز هم نیست ، از نسل پنج و مخصوصا شش به این سمت همه ایشون و همکار قدیمیش رو میشناسن که چطور سبک اول شخص رو همه گیر کردن و دنیای گیم رو با خلق آی پی های بزرگ تکون دادن.

اگه این کامنتت در مورد شخص دیگه ای بیرون از صنعت گیم بود چرا میتونست جای فکر کردن داشته باشه.
ولی در مورد مرگ یکی از آدمهای مهم صنعت گیم که منجر به واکنش نشون دادن طرفدارهای بازیهایی که ساخته بود شده ، اونهم تو یک انجمن تخصصی گیم؟!...

خیلی متن عجیبی نوشتی.
من شما را به نمایندگی از تمام کسانی که مرا نقل کرده‌اند انتخاب می‌کنم چون بقیه از دستم عصبانی‌اند و جرأت نمی‌کنم نقل‌قولشان کنم.
از نظر من، این‌گونه واکنش‌ها بیشتر حاصل شوک احساسی است. من اصلا درباره‌ی نزدیکان آن شخص صحبت نمی‌کنم. مسئله این است که بعضی‌ها وقتی می‌میرند، تازه یادمان می‌افتد که زنده بوده‌اند.
اصلاً حرف‌های مرا کنار بگذارید به درون خودتان برگردید و از خود بپرسید آیا فردا هم بابت این موضوع ناراحت خواهید بود، یا حتی ککتان هم نخواهد گزید. عذرخواهی می‌کنم، اما نمی‌توانم بپذیرم که بسیاری از این واکنش‌ها چیزی جز شوآف باشد. هدف اصلی جلب رضایت درونی است. این‌که فرد به خودش ثابت کند آدم خوبی است، و چه‌بسا دوست دارد دیگران هم متوجه این موضوع شوند.

احساس واقعی اما هرگز این‌گونه ابراز نمی‌شود. احساس واقعی در درون شکل می‌گیرد و جز خود فرد، هیچ‌کس از آن آگاه نمی‌شود.

لطفاً نقل قول نکنید
حرف دیگری ندارم.

من شما را به نمایندگی از تمام کسانی که مرا نقل کرده‌اند انتخاب می‌کنم چون بقیه از دستم عصبانی‌اند و جرأت نمی‌کنم نقل‌قولشان کنم.
از نظر من، این‌گونه واکنش‌ها بیشتر حاصل شوک احساسی است. من اصلا درباره‌ی نزدیکان آن شخص صحبت نمی‌کنم. مسئله این است که بعضی‌ها وقتی می‌میرند، تازه یادمان می‌افتد که زنده بوده‌اند.
اصلاً حرف‌های مرا کنار بگذارید به درون خودتان برگردید و از خود بپرسید آیا فردا هم بابت این موضوع ناراحت خواهید بود، یا حتی ککتان هم نخواهد گزید. عذرخواهی می‌کنم، اما نمی‌توانم بپذیرم که بسیاری از این واکنش‌ها چیزی جز شوآف باشد. هدف اصلی جلب رضایت درونی است. این‌که فرد به خودش ثابت کند آدم خوبی است، و چه‌بسا دوست دارد دیگران هم متوجه این موضوع شوند.

احساس واقعی اما هرگز این‌گونه ابراز نمی‌شود. احساس واقعی در درون شکل می‌گیرد و جز خود فرد، هیچ‌کس از آن آگاه نمی‌شود.

لطفاً نقل قول نکنید
حرف دیگری ندارم.
طرف head بتلفیلد6 بود و الان با مردنش معلوم نیست واقعا این بازی چه مسیری رو قراره ادامه بده، پس بزرگترین تاثیرش رو روی همین یدونه گیم میشه دید. اگر 90 سالش بود و 20 30 سال از صنعت دور شده بود و فقط یه legacy ازش مونده بود میشد گفت آره، فقط شوک و ناراحتیه. ولی اینکه ایشون به شکل فعال داشت فعالیت میکرد و قابل لمس بود اثرش باعث میشه بیشتر این قضیه به چشم بیاد و طبیعتا خیلیا رو واقعا ناراحت کنه(نه فقط واسه شوآف و تحت تاثیر جو قرار گرفتن و ...)
حالا کاری به پروژه هایی که بعدا میتونست انجام بده نداریم.

از خود بپرسید آیا فردا هم بابت این موضوع ناراحت خواهید بود، یا حتی ککتان هم نخواهد گزید.
ککمان خواهد گزید. ولی ظاهرا شما از کک گزی دیگران در عذاب هستید:دی
عذرخواهی می‌کنم، اما نمی‌توانم بپذیرم که بسیاری از این واکنش‌ها چیزی جز شوآف باشد.
خواهش میکنم، شاید چون شما خودتون یه حالت hypocrite دارید فکر میکنید بقیه هم همینطورن. کسی چه میدونه...
البته که شما دارید احساساتون رو خیلی واضح نشون میدید! ترکیبی از حسادت و تلاش بر چیرگی/خود برتر بینی نسبت به نظردهی دیگران (بقیه باید طبق میل من نظر بدن، تحمل دیدن مدل نظر دادن دیگران را ندارم پس بهشون برچسب میزنم!)

اگر میخواهید نقل قول نشوید و به چرخه‌ی نقل قول شدن پایان دهید، باید خودتان دیگر پستی ارسال نکنید. اینطور نمیشود که پستی بدهید و بگویید نقل قول نکنید. این مکان نامش فروم است و محلی برای گفتگو و نقل قول شدن!

@NoTing
خب حتما اینطور هم نیست که ما مثلا یکی از عزیزانمون رو از دست دادیم و الان دو روزه که شام و نهار نمیخوریم و خودمون رو تو اتاقمون حبس کردیم.
آره از این تصادفهای مرگبار بارها بدترش رو روزانه همین بیخ گوش خودمون تو خیابونها میبینیم و گاها بی تفاوت از کنارشون رد میشیم و شاید یکی یه چیزی هم بار طرف کنه که چنین مصیبتی رو ایجاد کرده.

و باز هم آره همیشه و همه جا یکسری هستن که کلا ادا باشن و خودشون رو با چسبوندن به جماعتی بخوان ارائه کنن.

ولی در این مورد خب یه آدم بزرگی از این صنعت حذف شده.
اگه بگیم خالق یکی از بزرگترین عناوین صنعت (شاید هم بزرگترین از لحاظ فروش ، تعداد پلیر ، عرضه سالانه و...) بیراه نگفتیم.
انگاری همین فردا میازاکی ، کوجیما ، دراکمن ، کن لوین ، کامیا و یا اشخاصی در این حد که کلی طرفدار دارن و تو صنعت گیم مطرح هستن از بینمون برن (ازشون دور باد).
خب طرفدارهاشون حق ندارن حداقل اظهار ناراحتی کنن؟

اینقدر هم نباید به همه چی پوچ و بی احساس نگاه کرد.

اسم ایشون رو تو انجمن جستجو کن ببین از چه سالی در مورد ایشون کامنت میدن بچه ها:
Search results for query: Zampella

این از 2008:
Screenshot 2025-12-24 141850.jpg

آخرین ویرایش:
من هنوزم معتقدم EA به جای بتل 6 باید یه N4S بهش میداد بسازه. هم زامپلا الان زنده بود هم سری N4S از قاطی باقالیا بیرون کشیده میشد. سری بتل رقیب کالاف بود همیشه و کلا سبکش هم با چیزی که زامپلا کار میکرد فرق داشت. چرا زامپلا باید قاطی پروژه رقیب بشه؟!! :| :o :Wallbash: :Gunner:

@NoTing
در ابراز ناراحتیِ بچه‌ها، شخصاً هیچ مورد اغراق شده یا زیاده‌روی مشاهده نکردم (من که ندیدم کسی از گریه کردن یا چنگ زدن به صورتش یا کندنِ موهاش، ویدیویی اینجا آپلود کرده باشه!). از طرف دیگه، ما به عنوان بخشی از جامعه گیمرهای دنیا که ویدیوگیم رو خیلی جدّی و تخصصی دنبال می‌کنیم و حتی به همین خاطر در یک فروم تخصصی گیم عضو شدیم، طبیعیه که برای فقدان یک فرد متخصص، مهم، اثرگذار و به شدت فعال در این صنعت، ناراحت بشیم. الان برای Zampella ما ناراحت نشیم، کی قراره بشه؟! اگر خودمون رو عضوی از خانواده ویدیوگیم می‌دونیم، در صورت از دست دادن یکی از اعضای محبوب این خانواده، چه واکنشی نشون بدیم که «واقعی» به نظر بیاد؟!

اصلاً بیاید خیلی بدبینانه و غیرانسانی به ماجرا نگاه کنیم و مدعی بشیم که کسی به خاطرِ شخصِ Vince Zampella ناراحت نیست؛ آیا از اینکه فردی به عنوان یک مخاطب و گیمر، ولو از سرِ خودخواهی و به دلیل منفعتی که تا امروز، از نقش مؤثر و خطیرِ Zampella در این صنعت عایدش می‌شده، ابراز ناراحتی کنه، باز هم تعجب می‌کنید؟! باز هم براتون «غیر واقعی» به نظر میاد؟

@m.d.makan
اگر انگیزه‌های تراژیک این ماجرا را کنار بگذاریم، چه چیزی باقی می‌ماند زمینی بایر و گسترده، با حداقلی از شناخت در دل ناشناختگی عظیم. در مورد فرم ظاهری ماجرا هیچ تردیدی وجود ندارد حتی این بی‌اختیاری گسترده در واکنش‌های احساسی امری طبیعی است. اما در ذات و اصل این واکنش‌ها، چیزی به نام احساس واقعی به معنای خالص کلمه وجود ندارد.
همان‌طور که گفتم، این واکنش‌ها طبیعی‌اند، اما واقعی نیستند. برای هیچ‌کس اهمیتی پایدار ندارند و فردا همه به زندگی عادی خود بازمی‌گردند این دیدگاه من است و اهمیتش به بی اهمیتی دیدگاه های دیگست.
پ.پ: می‌دانم این‌جا فروم است و نقل‌قول کردن امری عادی محسوب می‌شود، اما خودم بیش از این حرفی برای گفتن ندارم. شما آزادید هر کاری که می‌خواهید بکنید حتی ماهی گرفتن از آب گل‌آلود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or