بهترین پورت ها, رام هک ها, ترجمه ها و مادهای عناوین کلاسیک

Ali.jangi

کاربر سایت
retro games.png
با مشکلات اخیر صنعت بازی, بسیاری از گیمرها به عناوین ایندی و کلاسیک که موضوع تاپیک ماست روی آوردند.
جدا از حس نوستالژی, بازی های کلاسیک برای این دسته ارزش بیشتر و گیم پلی جذاب تری از بازی های سینمایی و اوپن ورلد امروزی دارد. اما بدون شک تجربه دوباره این بازی ها میتواند خسته کنند شود.

برای همین این سوال برایم پیش آمد, که آیا روش جدیدی برای تجربه این بازی ها هست؟ آیا بازی هایی هستند که تا به امروز ترجمه نشده بودند و حالا قابل بازی هستند؟

پس تصمیم گرفتم که در این تاپیک به معرفی بهترین پورت ها از کنسول به پی سی یا از کنسول به کنسولی دیگر (Decomp و Recomp), رام هک ها, ترجمه ها و مادها برای عناوین کلاسیک بپردازم که هر روز بیشتر و بهتر از دیروز میشوند.

توضیح:
1. رام هک: مثل ماد عناوین پی سی است که برروی رام کنسول ها ساخته شده و برروی شبیه ساز ها نیز قابل اجرا است.
Decomp .2 و Recomp: کدهای reverse engineer شده عناوین کنسول از طریق دسترسی به سورس کد یا روش های دیگر و تبدیل آنها به پورت پی سی.
3. ترجمه: بازی هایی که هیچ گاه به انگلیسی ترجمه نشده یا ترجمه بدی داشته اند.
4. Undub: اگه شما هم از دوبله بد انگلیسی خسته شدید, آنداب ها صداگذاری اصلی بازی را به شما ارائه میدن.

Mario-Builder-64.jpg

Mario Builder 64 (Hack) N64

الهام گرفته شده از سری Mario Maker, این رام هک به شما اجازه میدهد که در بازی ماریو 64 به صورت سه بعدی به ساخت مراحل دلخواه خود بپردازید (برای اجرای این هک به شبیه ساز Parallel launcher نیاز دارید)

The-Legend-of-Dragoon-USA.jpg

The Legend of Dragoon (Undub+Bugfix) PS1

از اسمش مشخصه, تعویض دوبله بد انگلیسی با نسخه ژاپنی و باگ فیکس برای یک آر پی جی کلاسیک.

Mario-Kart-64-Amped-Up.jpg

Mario Kart 64 (Amped Up) N64

آیا دوست داشتید که ریسرهای ماریو کارت 64 بجای اسپرایت های ساده مدل های سه بعدی بودند؟ این هک همینکار را انجام میدهد.

smb1r_art_res.jpg

Super Mario Bros. Remastered (Windows)
رام معمولی

ماریو ریمستر پورتی فوق العاده از فن ها برای تولد 40 سالگی سری است.
این پورت مدرن علاوه بر ارتقاع بصری, شامل نسخه های دیگر اولین عنوان سری میشود که شاید تا به حال تجربه نکرده اید. همچنین مانند ماریو میکر, این پورت به شما اجازه ساخت مراحل و حتی افزودن اسپرایت های خود را میدهد. (این پورت برای اجراع به رام نسخه NES سوپر ماریو احتیاج دارد.)

You_Doodle_2025-12-23T00_59_32Z.jpg

Super Mario 64 Render 96 (PC) Windows

چی میشد اگر مدل سه بعدی ماریو شبیه باکس آرتش بود؟ این پورت پی سی از ماریو 64 به همراه ماد Render 96 همینکار را می کند.

Super-Mario-64-Land.jpg

Super Mario 64 Land (Hack) N64

الهام گرفته شده از Super Mario Land که مراحل جدید به Mario 64 اضافه کرده و تجربه جدیدی به همراه می آورد.

IMG_7176.jpg

Sonic Adventure DX - DC Models & Lights (PC) Windows

پورت 2004 سونیک ادونچر که شامل تکسچرها, نورپردازی و کرکتر مدل های بهتر نسخه دریمکست میشود.

IMG_9228.jpg

Sonic Unleashed Recomp (PC) Windows

پورت (Recomp) سونیک آنلیشد که همه میخواستد, و فن ها بجای سگا تحویل دادند.

pr1-1.jpg

PoPoRoGue (J+English Patched) PS1

برای طرفداران JRPG اگر دنبال بازی ای تازه ترجمه شده میگردند.

PN.jpg policenauts-ss.jpg

Policenauts (English Patched) PS1
Policenauts (English Patched) Saturn

عنوانی از هیدئو کوجیما که به انگلیسی ترجمه شده, ترجمه نسخه سترن بهتر است اما کار با شبیه ساز PS1 راحت تر.

super-mario-odyssey-n64.jpg

Super Mario Odyssey 64 (Hack) N64

هکی معروف که مراحل و گیم پلی ماریو ادیسه را به ماریو 64 میبرد.

81OzlA9FL9L.jpg

OpenGoal (PC)
Jak and Daxter: The Precursor Legacy (USA) PS2
Jak II (USA) PS2
Jak 3 (USA) PS2

سه گانه Jak برای پی سی.
اوپن گل چیست؟ گل زبان برنامه نویسی استودیو ناتی داگ در نسل 6 بود که حالا توسط تیمی ترجمه شده و با دریافت معمولی, به شما اجازه تجربه سه گانه Jak برروی PC به صورت پورت را میدهد (پورت جک 3 در دست توسعه هست).


FF7_Survivor.jpg
Final Fantasy VII Survivor (Hack) PS1

چی میشد اگر سرنوشت شخصیت X در فاینال فانتزی 7 تغییر میکرد؟ (البته ماد پی سی بهتری از این هک وجود داره, اما این هم راحیه.)

final-fantasy-vii-usa-Sephiroth-Mod-coverart.jpg

Final Fantasy VII - Sephiroth Mod (Hack) PS1

بازی با سفیروث؟

final-fantasy-vii-usa-coverart.jpg Final-Fantasy-VII-PC-Steam-Translation.jpg

Final Fantasy VII [Retranslation] (USA) PS1
Final Fantasy VII (PC Steam Translation) (USA) PS1

دو ترجمه از FFVII برای PS1.

این ها فقط نمونه هایی از رام هک ها, مادها, ترجمه ها و... بود.
اگر مایلید میتوانید در سایت هایی مثل سی دی رومنس هک های دیگر را پیدا کرده و به اشتراک بگذارید.

CDRomance – Download PlayStation, PSP, GameCube, PS2 ROMs & ISOs Free
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or