Vince Zampella خالق سری Call of Duty و موسس استدیو Respawn در سن 55 سالگی بر اثر یک سانحه رانندگی جان خود را از دست داد.
Vince Zampella, video game developer behind 'Call of Duty' franchise, killed in mountain road crash
آخرین ویرایش:
اخه کسی که ماشین اینطوری میخره معمولا دنبال سرعت زیاده و هیجانش. و تقریبا همه ماشین بازای عالم اینطوری کشته میشن. من نمیدونستم چنین کلکسیونی داشته.متاسفانه کارگردان و سازنده خوبی از دست رفت اون هم به چه راحتی
یادش گرامی و شاد
در مورد تصادف
اون منطقه ای که ایشون تصادف کردند یه تونل که به خاطر یه مسیر طولانی مستقیم و کفی معروفه و چون تونل هم هست صدا ماشین می پیچه و خیلی ها باهاش حال میکنن و کشته هم زیاد داده
از اون طرف چون محدوده کوهستانی و بد بوده تماس گرفتن با نیروهای امدادی و رسوندن خودشون طول کشیده انگار
وینس که در جا انگار تموم کرده ولی همراه اش تو بیمارستان
به هر حال از یه شخصی مثل وینس انتظار چنین رانندگی بی پروایی نمیرفته
ظاهرا این بلوک های بتنی برای مقابله با رانش زمین / ریزش سنگ گذاشتنوااای چقدر بد بود؟!
دیشب قبل از خواب خبر رو که خوندم حالم بد شد.
الان هم با دیدن تصادف تو دلم خالی شد و بیشتر اعصابم خورد شد.
چندبار ویدئو رو دیدم ، رد لاستیکها روی زمین مشخصه که اونجا کلا ازش برای همین کار استفاده میکنن و مثل اینکه یه پیچ شناخته شده باید باشه.
انگاری اونجا از این ایونتها زیاد برگذار میشه.
سوال اینه که چطوری اون دیوار بتنی/گاردی که کنار جادست رو همینطوری ناقص رها کردن و بیخیالش شدن؟
عملا با کوچکترین انحرافی از مسیر انگاری وسط جاده یه تیره برق یا ستون کاشته باشن.
اگه توجه کنین دقیقا رفت همونجایی که دیوارِ شکستگی داشت و یه چیزی شبیه یک سنگ بتنی بزرگ که قبلا ازش کنده شده اونجا بود که بعد از برخورد با اون ماشین رو دو نیم کرد.
View attachment 405325
کاملا مشخصه یکی قبلا دقیقا با همین زاویه رفته و خورده به اونجا که این تیکه از دیوار جدا شده.
دیشب خبر رو خوندم فکر کرده بودم تصادف رانندگی بود اما الان بیشتر اعصابم ریخت به هم.
علاوه بر اینکه خودش مقصر بود ، مسئولهای پاکسازی ، امنیت جاده و... هم کم کاری داشتن.
اخه بزرگوار با این همه هوش و توانایی / این همه پول ( فقط کلکسیون ماشین هاش بالای 30 میلیون دلار ارزش داره ) تو این جاده با این پیچ وحشتناک چیکار می کنی ؟درستهاخه کسی که ماشین اینطوری میخره معمولا دنبال سرعت زیاده و هیجانش. و تقریبا همه ماشین بازای عالم اینطوری کشته میشن. من نمیدونستم چنین کلکسیونی داشته.
این در مورد ماها که اکثرا تفریحاتمون پای گیم زدنه هم صدق میکنه؟بهترین مرگ مرگیه که در حال انجام دادن سرگرمی مورد علاقه ات باشی نه تو تخت بیمارستان. روحش شاد COD و Titanfall خیلی من رو سرگرم کردند و از بهترین تجربه های گیمینگ من بودند.
ای بابا این بنده خدا کی فوت کرد؟!!!امسال چند تا از مهم ترین شخصت های صنعت گیمینگ رو از دست دادیم :
Julian Lefay - The Father of the Elder Scrolls

آره من خودم دوست دارم اسکاریم رو بذارم برا آخرین بار برم تو کوه شب به شفق نگاه کنم و در حالی که موزیک جرمی سول داره پخش میشه بمیرم. اگه یهو یکی نگه Never should have come hereاین در مورد ماها که اکثرا تفریحاتمون پای گیم زدنه هم صدق میکنه؟
مثلا من اگه سر یکی از این بازیهای ریسینگ بمیرم ، اون دنیا خودم میزنم تو پس خودم که برم جهنم.
با شرم نیابتی از دنیا میرم ، هیچ مرگی مسخره تر از این نیست![]()
واقعیت این است که من نمیتوانم این حجم از غیرواقعیبودن را باور کنم. خیلیها تا همین دیروز اصلا نمیدانستند این شخص کیست، اما حالا همه در فاز غم فرو رفتهاند.
بله، در این ماجرا یک چهرهی مهم از صنعت گیم از دنیا رفت اتفاقی که هرچند تلخ است، اما در نهایت طبیعی است. همه میمیرند و بازنمیگردند.
بیتردید افرادی هستند که این حادثه واقعا قلبشان شکسته است، اما روشن است که ما جزو آنها نیستیم