Vince Zampella خالق سری Call of Duty و موسس استدیو Respawn در یک حادثه رانندگی جان خود را از دست داد.

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
آخرین ویرایش:
متاسفانه کارگردان و سازنده خوبی از دست رفت اون هم به چه راحتی
یادش گرامی و شاد

در مورد تصادف
اون منطقه ای که ایشون تصادف کردند یه تونل که به خاطر یه مسیر طولانی مستقیم و کفی معروفه و چون تونل هم هست صدا ماشین می پیچه و خیلی ها باهاش حال میکنن و کشته هم زیاد داده
از اون طرف چون محدوده کوهستانی و بد بوده تماس گرفتن با نیروهای امدادی و رسوندن خودشون طول کشیده انگار
وینس که در جا انگار تموم کرده ولی همراه اش تو بیمارستان
به هر حال از یه شخصی مثل وینس انتظار چنین رانندگی بی پروایی نمیرفته
اخه کسی که ماشین اینطوری میخره معمولا دنبال سرعت زیاده و هیجانش. و تقریبا همه ماشین بازای عالم اینطوری کشته میشن. من نمیدونستم چنین کلکسیونی داشته.

وااای چقدر بد بود؟!
دیشب قبل از خواب خبر رو که خوندم حالم بد شد.
الان هم با دیدن تصادف تو دلم خالی شد و بیشتر اعصابم خورد شد.

چندبار ویدئو رو دیدم ، رد لاستیکها روی زمین مشخصه که اونجا کلا ازش برای همین کار استفاده میکنن و مثل اینکه یه پیچ شناخته شده باید باشه.
انگاری اونجا از این ایونتها زیاد برگذار میشه.

سوال اینه که چطوری اون دیوار بتنی/گاردی که کنار جادست رو همینطوری ناقص رها کردن و بیخیالش شدن؟
عملا با کوچکترین انحرافی از مسیر انگاری وسط جاده یه تیره برق یا ستون کاشته باشن.

اگه توجه کنین دقیقا رفت همونجایی که دیوارِ شکستگی داشت و یه چیزی شبیه یک سنگ بتنی بزرگ که قبلا ازش کنده شده اونجا بود که بعد از برخورد با اون ماشین رو دو نیم کرد.
View attachment 405325

کاملا مشخصه یکی قبلا دقیقا با همین زاویه رفته و خورده به اونجا که این تیکه از دیوار جدا شده.

دیشب خبر رو خوندم فکر کرده بودم تصادف رانندگی بود اما الان بیشتر اعصابم ریخت به هم.
علاوه بر اینکه خودش مقصر بود ، مسئولهای پاکسازی ، امنیت جاده و... هم کم کاری داشتن.
ظاهرا این بلوک های بتنی برای مقابله با رانش زمین / ریزش سنگ گذاشتن
1766496955653.png

راننده زمان خروج از تونل اصلا دید نداره که پیچ تند ببینه ( ویدیو تصادف 10 سال پیش همین جاده )

1766500528640.png 1766497197259.png 1766497226565.png

مشکلات جاده / تونل / پیچ یه طرف دیوانگی اون شادروان هم یه طرف ~X( اخه بزرگوار با این همه هوش و توانایی / این همه پول ( فقط کلکسیون ماشین هاش بالای 30 میلیون دلار ارزش داره ) تو این جاده با این پیچ وحشتناک چیکار می کنی ؟

اخه کسی که ماشین اینطوری میخره معمولا دنبال سرعت زیاده و هیجانش. و تقریبا همه ماشین بازای عالم اینطوری کشته میشن. من نمیدونستم چنین کلکسیونی داشته.
درسته
ولی شخصی با این کلکسیون و سن و سال و تجربه و سرشناس بودن و سرش به تن اش ارزیدن نباید با همچین سرعتی بره
برعکس باید خطراتش رو بدونه اون هم کجا! بعد از تونل که ادم کور میشه یهو

الان هم وینس هم بازیکن ‌لیورپول و هم بازیگر fast and furious بنده خدا که اسمش یادم‌نیست! همه شون الکی الکی خودشون رو به کشتن دادن خصوصا بازیگر FF که کامل باید حالیش میشد رانندگی با سرعت های عجیب غریب در هر جایی خطرناکه چه برسه به درون شهری و غیر پیست

بهترین مرگ مرگیه که در حال انجام دادن سرگرمی مورد علاقه ات باشی نه تو تخت بیمارستان. روحش شاد COD و Titanfall خیلی من رو سرگرم کردند و از بهترین تجربه های گیمینگ من بودند.
این در مورد ماها که اکثرا تفریحاتمون پای گیم زدنه هم صدق میکنه؟
مثلا من اگه سر یکی از این بازیهای ریسینگ بمیرم ، اون دنیا خودم میزنم تو پس خودم که برم جهنم.
با شرم نیابتی از دنیا میرم ، هیچ مرگی مسخره تر از این نیست :D

این به کنار ، اون مراسم ختم چه کمدی بشه و ملت به زور جلوی خندشون رو بگیرن.

امسال چند تا از مهم ترین شخصت های صنعت گیمینگ رو از دست دادیم :
Julian Lefay - The Father of the Elder Scrolls
ای بابا این بنده خدا کی فوت کرد؟!!!
نمیدونستم.
تازه داشتن ادامه معنوی Daggerfall رو میساختن.
عه عه عه.
اینها چرا اینقدر جوون میرن؟
:( :(

آخرین ویرایش:
این در مورد ماها که اکثرا تفریحاتمون پای گیم زدنه هم صدق میکنه؟
مثلا من اگه سر یکی از این بازیهای ریسینگ بمیرم ، اون دنیا خودم میزنم تو پس خودم که برم جهنم.
با شرم نیابتی از دنیا میرم ، هیچ مرگی مسخره تر از این نیست :D
آره من خودم دوست دارم اسکاریم رو بذارم برا آخرین بار برم تو کوه شب به شفق نگاه کنم و در حالی که موزیک جرمی سول داره پخش میشه بمیرم. اگه یهو یکی نگه Never should have come here :D
چرا مسخره؟ من بنظرم بعدش هیچی نیست پس نگران شرم بعدشم نیستم

واقعیت این است که من نمی‌توانم این حجم از غیرواقعی‌بودن را باور کنم. خیلی‌ها تا همین دیروز اصلا نمی‌دانستند این شخص کیست، اما حالا همه در فاز غم فرو رفته‌اند.
بله، در این ماجرا یک چهره‌ی مهم از صنعت گیم از دنیا رفت اتفاقی که هرچند تلخ است، اما در نهایت طبیعی است. همه می‌میرند و بازنمی‌گردند.
بی‌تردید افرادی هستند که این حادثه واقعا قلبشان شکسته است، اما روشن است که ما جزو آن‌ها نیستیم

• Like
Reactions: pouria.sh
یه نفر تو ردیت سرعت ماشین ر محاسبه کرده بود:

واقعیت این است که من نمی‌توانم این حجم از غیرواقعی‌بودن را باور کنم. خیلی‌ها تا همین دیروز اصلا نمی‌دانستند این شخص کیست، اما حالا همه در فاز غم فرو رفته‌اند.
بله، در این ماجرا یک چهره‌ی مهم از صنعت گیم از دنیا رفت اتفاقی که هرچند تلخ است، اما در نهایت طبیعی است. همه می‌میرند و بازنمی‌گردند.
بی‌تردید افرادی هستند که این حادثه واقعا قلبشان شکسته است، اما روشن است که ما جزو آن‌ها نیستیم

بنظر منم یمقدار مصنوعی بود این تسلیت ها البته شناختن که همه میشناسن حداقل به اسم.

ولی خب یکی از مصنوعی ترین اجزای فروم همیشه این طرز نوشتن خودته و قبلا هم گفتم فک کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or