بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول و كمى بالا

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center
دراگون شاپ
Cd keyshare
نخل ماركت (فقط براى اكانت ظرفيتى به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن)

آخرین ویرایش:
یه صحبتهایی از مدیر نخل پلاس دیدم با ویجیاتو اینا قشنگ 80 میلیارد تا الان کاسب شدن که نوش جونشون نشه

چندتا ادعای الکی کرد اینکه ما باعث شدیم فروش کنسول تو ایران زیــاد بشه !؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟ و اینکه ما اکانت دست 50 نفر نمیدیم ! حالا همین دیروز اکانتم کامل disable شده و یه اکانت دیگه نو نو تحویلم دادن که حتی یکبارم بازی باهاش اجرا نشده و اسم یوزرم خودم گذشتم nakhl goy🤣

یارو انگار براش میصرفه سریع بره پول بده بازیو بخره بده دست من خب پولو بده خودم اکانتم مال خودت🤣دیگه اصلا نخر نمی خواد تو بیوفتی تو زحمت انگار می خواد بزور کاربرو گروگان نگهداره

و گفته اصلا اینطور نیست ما هر چی کاربر بخواد سریع بخریم بدیم بهش چون سیستم پیشرفته تر از اینه ! خب دیروز که رفتی همون موقع بازیو خریدی بعد دو هفته دادی دست من اکانت قبلیم دادی دست یکی دیگه حتی اسم یوزرم خودم گذاشتم🤣

خودش اعتراف کرد بیشتر از توانمون اشتراک فروختیم و برای من اشتراک الیــت ارزشی نداره و هدف کمک کردنه ؟!؟!؟!؟! یاد اون پسره کوروش کمپانی افتادم با 23 تومن آیفون میداد دست ملت که یه تعدادیم تحویل داده اتفاقا اونم هدفش کمک به خلق الله بود آخرشم گفت رضایت کاربرا بالای 90% هست و لغو اشتراک زیر 1%

درخواست فاند دولتی و حمایت رسانه ای کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کامنتا رو تو سایت ویجیاتو پاک میکنن همشم وعده میدن
تنها چیزی که میتونم بگم اینکه بشدت دروغ میگه و وعده و وعید الکی میده ، تو کامنتا هم زیـاد بهش گفتن تازه میگه GTA هم میاد رو اشتراک الــیت😃کلا فیلمش 7 هزار بازدید داره و گفته دیگه چیزی به اسم صف نداریم و حداکثر کمتر از 10 دقیقه جواب داده میشه
Screenshot 2025-12-23 003410.png Screenshot 2025-12-16 143659.png

آخرین ویرایش:
دوستان اینجا از CD STOP خیلی تعریف میکنن ، ولی من بزرگترین ضرر رو سرش دادم ،
کنسول من سوخت و روشن نشد و یکی دیگه خریدم ،
روش کلی اکانت ظ۲ داشتم و همه Enable بودن ،
همه کانال ها قضیه رو بهشون گفتم و اکانت هارو بهم دادند ، بجز‌ این CD STOP احمق!
ازش Ghost of Yotei رو گرفته‌ بودم، کلا یک هفته داشتمش ، توی این یک هفته ۳ بار دی اکتیو شد و رفتم اکتیوش کردم ،
ولی الان که ۳ ۲ ماه میگذره میگه چک کردیم اکانت روی کنسول قبلی تون اکتیوه! میگم‌ بقیه کانال ها اکانت هام رو تحویل دادن ، مگه اکانت هکی گرفتم که تضمین و پشتیبانی ای نداشته باشه!
خلاصه که نمیده اکانت رو ، میگه ما متود مون با اونا فرق داره ، من ... تو متودتون!حتی بهش گفتم بده اگه خواستم اکتیو کنم ارور داد دیگه بیخیالش میشم‌، حتی این هم‌ نمیده ، نمیدونم دستم‌ به جایی بند نیست به ذهنم‌ رسیده برم توی این گروه های کلاهبرداری و اسکمر های تلگرامی برم تگشون کنم برینم بهشون بلکه بهشون بر بخوره.
کانال هایی که اکانت هارو بهم دادن : دکتر ، اوکسین دیجیتال فکتوری و یکی دیگه .

داستان من و این بازی خیلی پر فراز و نشیبه!🙂
اوایل که معرفی شد انتظار یه جهش خفن نسبت به سوشیما ازش داشتم که اون اوایل به نظرم‌ این جهش رو ندیدم ، بعدش هم حواشی بازیگر کاراکتر اصلی و گرایشات عجیب غریبش و نگرانی‌ بابت سایه ی این حواشی توی محصول‌ نهایی و یه سری چیزای دیگه ، اینا نگرانی‌های شخصی ، بعلاوه حواشی بوجود اومده واسه خود بازی پیرامون ترور چارلی کرک .
با همه ی این‌ها با اینکه قصد نداشتم بازی رو سریع بگیرم ، به محض انتشار ظ۲ بازی رو گرفتم ، نزدیک ۲ ساعت پلی دادم و داشتم لذتش رو میبردم تا زد و کنسولم‌ ترکید 🥲 کنسول جدید خریدم و همه اکانت هام‌ رو از کانال ها گرفتم بجز اکانت یوتی! یعنی ادمین کاناله نمیداد اکانت رو! میگفت بازی روی کنسول قبلیت اکتیو هست! میدونستم دروغ میگه ولی نمیتونستم ثابت کنم!
منم‌‌ زورم‌ می‌آمد دوباره بازی رو بگیرم.
کنسول قبلیم هم که فرستاده بودم تعمیر،
به طرف گفتم حداقل روشنش کنید این یکی رو دی اکتیو کنید تا بقیه کار تعمیرتون رو انجام بدید ، میگفت روشن نمیشه!
توی تاپیک اکانت ها هم مطرح کردم قرار شد برم توی گروه شکایات از این کانال ها طرح شکایت کنم ، ولی وقت نمیکردم ،
این فراز و نشیب ها تقریبا ۳ ماهی شد و تعمیرکاره جوابش کرد و گفت درست نمیشه!
بالاخره کنسول جواب کرده من از تعمیر برگشت ، منم تیری تو تاریکی انداختم و در کمال تعجب روشن شد! و تونستم‌ وارد اکانت بشم و دیدم حتی اکتیو نیست!!! در صورتی که ادمین اون کاناله میگفت اکتیو هستش!
دیگه اکانت رو ازشون گرفتم بازی رو روی کنسول جدیدم دانلود کردم ، چقدر خوبه حقیقتا و دارم بیشتر از سوشیما ازش لذت میبرم و تا الان غرق دنیاش شدم و دارم با نسل ۹ ترین بازی نسل عشق میکنم :دی
View attachment 405017
عقبه ی این قضیه رو دوستان میدونن ،
با این حال نقل قول کردم ،
همونطوری که توی تاپیک بازی گفتم ،
شانس زد و کنسول روشن شد ، اکانت بازی‌رو بازیابی کردم و اوکی شد ،
ولی طبق چیزی که CD STOP میگفت که اکانت روی کنسول قبلی تون فعاله، رفتم دیدم حرف مفت میزنن و اکانت فعال نبود ، حتی یک روز قبل از رسیدن کنسول قدیمی به دستم‌ ازشون اکانت رو خواسته بودم و گفتن روی کنسول تون فعاله!
فقط چندتا مورد عجیب بود ،
روش اکانت پریمیوم فورزا ۵ داشتم واسه دکتر گیم که هنوز ساین این و اکتیو بود!در صورتی که این رو وقتی کنسول جدید رو گرفتم قضیه رو بهشون گفتم ، از طرفی هم دیگه نمیخواستم بازی رو ، اکانت رو فروخته بودم بهشون و قاعدتا باید دی اکتیو میشد ، یه اکانت دیگه (پلاس)هم بود ازشون که اونم روی کنسول قبلی بود و همچنان ساین این و اکتیو بود! با اینکه این‌رو روی کنسول جدیدم اکتیو کرده بودم!
چندتا اکانت دیگه بود که همه ظ۲ بودن و همچنان اکتیو بودن ولی نمیخواستم شون ارزش مالی آنچنانی نداشتن ، همه رو بعلاوه اون فورزا ۵ و پلاس رو دی اکتیو کردم و ساین اوت کردم یه وقت مشکلی واسه صاحبان بعدی شون پیش نیاد ، ولی اگه آدم غلطی ای بودم نگه شون میداشتم ، من که پولشون رو گرفته بودم :دی
هرکاری میخواستم با کنسول کردم اعم از اکانت و فایل گالری و غیره ،
کنسول رو خاموش کردم ، چون میدونستم معلوم نیست باز روشن شه ، که همون هم شد و دیگه روشن نشد !

ولی تجربه کُلیم اینه که از کانالی که اشتراکی میفروشه اکانت نگیرید واسه یه مبلغ کمی ارزونتر .
تفاوتش فقط توی هر چند روز یا چند وقت یکبار رفتن توی اکانت واسه Enable کردن نیست ، مشکلات بیشتری داره که یکیش من گرفتار شدم.
هربار هم میگفتم من پول اکانت رو دادم ، هکی نگرفتم که گارانتی نداشته باشه ، یا بهش گفتم مگه شما صاحب اکانت نیستید که نمیتونید اکانت رو بهم بدید، میگفت متود ما با بقیه متفاوته،
شانس آوردم توی اون مدت فحشی چیزی بهش ندادم که الان بتونم باهاش صحبت کنم :دی
اگر یکی دو روز دیگه گذشته بود و اکانت رو نمیداد میرفتم‌ آبادش میکردم قید نزدیک ۴ تومن اکانت رو هم‌ بزنم :دی

آخرین ویرایش:
من این گروه ها رو داشتم که توشون خرید و فروش انجام میشه و خودم چنتا اکانت دست دوم خریدم و فروختم توشون

فقط مسئولیت خرید با خودتونه، چون توی فروشنده ها اسکمر هم هست و باید حواستون باشه

1

2

3

• Like
Reactions: kamil_ps3
یه بازی رو دیروز به خود سی دی استاپ فروختم برخلاف دفعات قبل که پول رو همون موقع میزدن گفتن شبا و شماره کارت بدید 5 روز دیگه میزنن، حالا میگیم به خاطر حجم تراکنشاشون و محدودیت انتقال وجه 48 ساعت اوکیه ولی 5 روز دیگه خیلیه گفتم بگم حواستون باشه حالا من نیاز نداشتم اگه پول لازمید میخواید اکانت بفروشید اینطوری شده :D
6 روز گذشته هنوز واریز نکردن پیامم میدم میگم فرستادیم حسابداری باز دیروز گفت میریزن تا اخر شب که نریختن

• Like
Reactions: Arios 22
6 روز گذشته هنوز واریز نکردن پیامم میدم میگم فرستادیم حسابداری باز دیروز گفت میریزن تا اخر شب که نریختن
یه بازی سال پیش برای من فروختن
همینطوری کردن
یه هفته طول کشید تا پولمو دادن و همینو گفتن که فرستادن حسابداری و هی میگفتن فردا میریزیم
میدن ولی بد قولی میکنن

در ضمن یه بازی هم از گاما گیم گرفتم تو قوانینش زده بعضی وقتا اکانت دیسیبل میشه خودتون انیبل کنید، ازشون پرسیدم گفتن ظرفیت ۲ اشتراکیه, تو پست اول زدید اختصاصی اصلاح کنید
البته انصافا پشتیبانی و قیمتشون خیلی خوب بود مشکلی نداشت

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
در ضمن یه بازی هم از گاما گیم گرفتم تو قوانینش زده بعضی وقتا اکانت دیسیبل میشه خودتون انیبل کنید، ازشون پرسیدم گفتن ظرفیت ۲ اشتراکیه, تو پست اول زدید اختصاصی اصلاح کنید
البته انصافا پشتیبانی و قیمتشون خیلی خوب بود مشکلی نداشت
کلا این اشتراکی اگه موقع enable کردن اذیت نکنه، چیز بدی نیست ، البته که موقع فروش هم خریدار ها بفهمن اشتراکیه اکانت بد فروش میره ،
بنظرم واسه بازی داستانی اشتراکی بگیرید اتفاق خاصی نمی‌افته، بازی های آنلاین که مدت زیادی میخواید داشته باشید اختصاصی بگیرید.

آقایون اگه کسی ناراحت نمیشه و تیکه نمیندازه فقط تجربه خودم از پشتیبانی جدید نخل رو بگم(بعد از این ارتقا اخیر) :D

بلک اوپس 7 رو سفارش داده بودم که تحویلش در عرض چند دقیقه انجام شد.همین :D
حمید اقا با توجه به نوسانی که نخل توی پشتیبانی داره
بخوای بهشون نمره بدی توی این چند ماه، چه نمره ایی میدی از ۱۰؟

حمید اقا با توجه به نوسانی که نخل توی پشتیبانی داره
بخوای بهشون نمره بدی توی این چند ماه، چه نمره ایی میدی از ۱۰؟
به پشتیبانیش در کل 5 میدم چون فعلا این سیستم جدید تست نشده و دیگه کلا این 10 ماه رو در نظر میگیرم.دلیلش هم همین دیر جواب دادنه وگرنه همیشه مودب جواب میدن و کار رو بالاخره راه میندازه.

ولی بعد که بازی رو گرفتم اگه تجربه خودم از مشکلاتِ فقط مربوط به بازی کردن رو بخوام بگم چیز خاصی یادم نمیاد و نمره 9 میدم.فقط یکبار خارج از برنامه همین هفته پیش یدونه بازی sign-out شد که اونم سریع درستش کرد.

در کل من دیگه پشت دستمو داغ کردم که بخوام به کسی پیشنهاد خرید بدم یا ندم ولی فقط نظر خودم رو بخوام بگم، قسطی شدنش خیلی خوبه و احتمالا تمدید کنم ولی نحوه تحویل گرفتن بازی به احتمال زیاد خوشایند همه نیست و سر و کله زدن با پشتیبانی رو احتمالا هنوزم داشته باشه مخصوصا بازیهای پرطرفدار (مگر اینکه این سیستم جدیدش واقعا یه مدت طولانی خوب کار کنه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or