Vince Zampella خالق سری Call of Duty و موسس استدیو Respawn در یک حادثه رانندگی جان خود را از دست داد.

به چهرش میخورد انسان خوبی هم باشه.
واقعا من درک نمی کنم اشخاصی رو که آنقدر عشق سرعت هستن. خودم تا حالا جرات نکردم بیشتر از ۱۲۰ تا برم. چند باری شده که حواسم نبوده و همین که متوجه شدم بلافاصله سرعت رو کم کردم.
سرعت عامل اصلی تصادف و در پی اون «مرگ» هست.
خصوصا با ماشین های ج.ا ، به نوعی یکی از راه های خودکشی هست!

بابا بیخیال این وسط حالا کشته شد ، درگذشت، به رحمت ایزدی پیوست به ملکوت اعلا پیوست 🙄
...
سوال پرسیدی دقیق پاسخت رو دادم، چی رو بیخیال؟ خب نخون یا نقل و قول نکن از اول، داستان ها داریم اینجا.

پاسخت رو ندم خوبه؟ به جای این حرفا پست خودت رو بده.

*وقتی متوجه یک پست نیستید، مجبور نیستید نقل قول کنید، بعدشم طلبکار بشید چرا متوجهمون میکنی...!

آخرین ویرایش:
واقعا مرگ بر اثر سانحه رانندگی یکی از بدترین شکل های پایان کاره، هم برای خود طرف و هم بازماندگانش، به یکباره و بدون مقدمه، مخصوصا وقتی که مقصر هم خودت باشی.

• Like
Reactions: IMANOKA
دوستمون @MrElectricWizard ، به درستی به یک موضوع نگارشی اشاره کرد که ورای جنبه حقوقی ماجرا، به لحاظ خبرنگاری و ژورنالیستی هم نکته مهمی محسوب میشه؛ خب این تاپیک هم ذیل دسته‌بندی «اخبار بازی‌ها» قرار می‌گیره و بازی‌سنتر هم یک مرجع حرفه‌ای در این زمینه محسوب میشه. حالا استارترِ تاپیک اگر دلش خواست، اصلاح می‌کنه.

این که اون یه دونه کامنتِ کاملا درست و به‌جا، چرا باید باعث تشنج، سردرد، تهوع و دوره‌های مختلف بی‌خوابی و حتی بهانه‌ای برای بحث و جدل برای عده‌ای تو این تاپیک بشه، چیزیه که دلیلش تو بازی‌سنتر هیچ وقت معلوم نشده و گویا نخواهد شد! اگر نگران اسپم‌ها و احیاناً کشدار شدن موضوعات حاشیه‌ای هستید، این قبیل کامنت‌ها رو نقل قول نکنید!

دوستمون @MrElectricWizard ، به درستی به یک موضوع نگارشی اشاره کرد که ورای جنبه حقوقی ماجرا، به لحاظ خبرنگاری و ژورنالیستی هم نکته مهمی محسوب میشه؛ خب این تاپیک هم ذیل دسته‌بندی «اخبار بازی‌ها» قرار می‌گیره و بازی‌سنتر هم یک مرجع حرفه‌ای در این زمینه محسوب میشه. حالا استارترِ تاپیک اگر دلش خواست، اصلاح می‌کنه.

این که اون یه دونه کامنتِ کاملا درست و به‌جا، چرا باید باعث تشنج، سردرد، تهوع و دوره‌های مختلف بی‌خوابی و حتی بهانه‌ای برای بحث و جدل برای عده‌ای تو این تاپیک بشه، چیزیه که دلیلش تو بازی‌سنتر هیچ وقت معلوم نشده و گویا نخواهد شد! اگر نگران اسپم‌ها و احیاناً کشدار شدن موضوعات حاشیه‌ای هستید، این قبیل کامنت‌ها رو نقل قول نکنید!
خدا پدرت رو بیامرزه :D

*کالت هم شدیم :دی

• Like
Reactions: Albert Camus
Medal of Honor: Allied Assault و Call of Duty: United Offensive

اینا رو گیمرهای الان درک نمیکنن هر کدوم انقلابی بودند صنعت گیم رو تکون دادند. و جالب اینجاس United Offensive فقط یه DLC بود اما به حدی نسبت به نسخه اصلی پیشرفت داشت که قابل باور نبود!!

خیلی خوشحالم نسلی بودم که دوران طلایی کار Vince عزیز رو در کنارش بودم و تجربه میکردم. حقیقتش اون کارهای بعدیش مثل استاروارز دیگه امضای منحصربفرد خودشو نداشت و هر کسی میتونست بسازه...! و البته کاملا روشنه بخاطر فشار ناشر اون بازیها رو میساخت و باب میل خودش نبود.

ما آدم ها در ظاهر به نظر عقلانی میرسیم اما کاملا تحت کنترل ناخودآگاه هستیم. شاید اون سرعت بیش از حد بخاطر یکنواخت شدن زندگی و نبود انگیزه براش بوده. دیگه بازی ساختن براش اون جذابیت سابق رو نداشته. ناشرهای بازاری و پول پرست مثل اکتیویژن و EA ریشه خلاقیت آدم هایی مثل Vince رو میخشکونن. این بنده خدا احتمالا تو زندگیش یه خلاء احساس میکرده و با سرعت و هیجان ماشین سوپراسپرت میخواسته این خلاء رو پر کنه. اگه کارش با ناشرهای کف بازار به مشکل نمیخورد مطمئن باشید الان زنده بود. :| :o:Gunner::Wallbash::Gunner:

ویدیو تصادف دیدی ؟

افسوس که اون همه توانایی به خاطر عشق به سرعت / ماشین فدا شد :(:(
ECR - Collection - Zampella Collection - About
View attachment 405289View attachment 405290
وااای چقدر بد بود؟!
دیشب قبل از خواب خبر رو که خوندم حالم بد شد.
الان هم با دیدن تصادف تو دلم خالی شد و بیشتر اعصابم خورد شد.

چندبار ویدئو رو دیدم ، رد لاستیکها روی زمین مشخصه که اونجا کلا ازش برای همین کار استفاده میکنن و مثل اینکه یه پیچ شناخته شده باید باشه.
انگاری اونجا از این ایونتها زیاد برگذار میشه.

سوال اینه که چطوری اون دیوار بتنی/گاردی که کنار جادست رو همینطوری ناقص رها کردن و بیخیالش شدن؟
عملا با کوچکترین انحرافی از مسیر انگاری وسط جاده یه تیره برق یا ستون کاشته باشن.

اگه توجه کنین دقیقا رفت همونجایی که دیوارِ شکستگی داشت و یه چیزی شبیه یک سنگ بتنی بزرگ که قبلا ازش کنده شده اونجا بود که بعد از برخورد با اون ماشین رو دو نیم کرد.
Screenshot 2025-12-23 165410.jpg

کاملا مشخصه یکی قبلا دقیقا با همین زاویه رفته و خورده به اونجا که این تیکه از دیوار جدا شده.

دیشب خبر رو خوندم فکر کرده بودم تصادف رانندگی بود اما الان بیشتر اعصابم ریخت به هم.
علاوه بر اینکه خودش مقصر بود ، مسئولهای پاکسازی ، امنیت جاده و... هم کم کاری داشتن.

متاسفانه کارگردان و سازنده خوبی از دست رفت اون هم به چه راحتی
یادش گرامی و شاد

در مورد تصادف
اون منطقه ای که ایشون تصادف کردند یه تونل که به خاطر یه مسیر طولانی مستقیم و کفی معروفه و چون تونل هم هست صدا ماشین می پیچه و خیلی ها باهاش حال میکنن و کشته هم زیاد داده
از اون طرف چون محدوده کوهستانی و بد بوده تماس گرفتن با نیروهای امدادی و رسوندن خودشون طول کشیده انگار
وینس که در جا انگار تموم کرده ولی همراه اش تو بیمارستان
به هر حال از یه شخصی مثل وینس انتظار چنین رانندگی بی پروایی نمیرفته

متاسفانه کارگردان و سازنده خوبی از دست رفت اون هم به چه راحتی
یادش گرامی و شاد

در مورد تصادف
اون منطقه ای که ایشون تصادف کردند یه تونل که به خاطر یه مسیر طولانی مستقیم و کفی معروفه و چون تونل هم هست صدا ماشین می پیچه و خیلی ها باهاش حال میکنن و کشته هم زیاد داده
از اون طرف چون محدوده کوهستانی و بد بوده تماس گرفتن با نیروهای امدادی و رسوندن خودشون طول کشیده انگار
وینس که در جا انگار تموم کرده ولی همراه اش تو بیمارستان
به هر حال از یه شخصی مثل وینس انتظار چنین رانندگی بی پروایی نمیرفته
اخه کسی که ماشین اینطوری میخره معمولا دنبال سرعت زیاده و هیجانش. و تقریبا همه ماشین بازای عالم اینطوری کشته میشن. من نمیدونستم چنین کلکسیونی داشته.

• Like
Reactions: Zack.Fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or