Multi Platform EA SPORTS FC26

سازنده
الکترونیک آرتز ونکوور
تاریخ انتشار
طبق لیک ها بازی زودتر از نسخه های قبل منتشر می شود.
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20250614_214312_221.jpg
بازی توسط leaker های خود ea ساعاتی قبل معرفی شد.
IMG_20250408_152606_995.jpg
طبق ادعای خود ea قرار بود این نسخه دیگر برای نسل هشتم کنسولی منتشر نشود اما leaker ها این موضوع را تکذیب کردند و بازی برای نسل هشتم هم منتشر می شود.
همچنین طبق اطلاعات leak شده جود بلینگهام همچنان بر روی کاور بازی قرار دارد‌.
اپدیت :موسیالا هم به همراه بلینگهام روی کاور استاندارد قرار دارد .
IMG_20250710_222944_621.jpg

قابلیت ها
Tracab
قرار است در این نسخه از تکنولوژی tracab استفاده شود.این تکنولوژی که امسال توسط الکترونیک آرتز خریداری شده سبب می شود حرکات دقیق بازیکنان واقعی فوتبال را جمع آوری کند و انیمیشن های بازیکنان در بازی واقع گرایانه تر شود.

هوش مصنوعی در Career mode
این قابلیت سبب می شود که در مصاحبه های بازیکنان صدای اصلی آن ها در بازی داشته باشیم و مصاحبه با بازیکنان جذاب تر باشد.

خلاصه ای از کریر FC26:

👀کریر منیجر
✅بازار مدیر!
- ویژگی جدید برای باشگاه‌ها جهت استخدام مدیران بر اساس تناسب تاکتیکی.

تیم‌های ملی اکنون قابل بازی هستند.

دستیاران مدیر می‌توانند پس از اخراج ارتقا یابند.

مدیران دارای رتبه‌بندی پویای پنهان هستند.

سناریوها، چالش‌ها و رویدادهای فصلی زنده.

به‌روزرسانی منظم در طول سال.

جایگزینی برای حالت حرفه‌ای سنتی ارائه می‌دهد.

✅تغییرات گیم‌پلی!

حالت پیش‌فرض در حالت کریر "گیم‌پلی Authentic" است - سرعت پایین‌تر، خستگی واقعی، هوش مصنوعی هوشمندتر.

بازیکنان می‌توانند بر اساس ترجیح خود برای واقع‌گرایی یا رقابت انتخاب کنند.

رویدادهای غیرمنتظره. ۴۰ سناریوی الهام گرفته از دنیای واقعی (بحران‌های مالی، مشکلات سلامتی) که بر ثبات باشگاه تأثیر می‌گذارند.

👀کریر بازیکن!

- پیشرفت جدید XP مبتنی بر آرکتایپ، جایگزین مسیرهای رشد ثابت.
- «داستان‌های آغازین» مانند ستاره نوظهور و دستان طلایی برای دروازه‌بانان.
- گزارش‌های استعدادیابی بهتر.
همچنین در نسخه جدید شاهد پلی استایلهای جدید بازی خواهیم بود.
IMG_20250608_201924_794.jpg
لیست ایکان های احتمالی که به fc26 اضافه می شوند.

IMG_20250719_234749_184.jpg
جدید ترین هیرو های لیک شده برای fc26
IMG_20250709_212309_490.jpg

تاریخ انتشار FC26:

📅19th September - Early Access Ultimate Edition
📅26th September - Standard Edition

28 شهریور - نسخه Ultimate Edition
4 مهر - نسخه Standard Edition

جوایز محتوای التیمیت ادیشن
IMG_20250625_145816_679.jpg

کراس پلی بین pc و کنسول حذف می شود (شایعه )
همچنین بخش moment از بازی حذف می شود .
فعلا این منابع لیک شده بزودی تاپیک اپدیت خواهد شد.

Attachments

• IMG_20250408_150956_193.jpg
    IMG_20250408_150956_193.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 213
  • IMG_20250625_154143_085.jpg
    IMG_20250625_154143_085.jpg
    173.2 KB · مشاهده: 20
  • IMG_20250625_161237_886.jpg
    IMG_20250625_161237_886.jpg
    492 KB · مشاهده: 650
آخرین ویرایش:
اصلا نسخه ها قبلی مشکلش دفاع نبود
الکی گیر دادن که میخوایم هر سال ai دفاع رو دستی کنیم
من بعید بدونم بعد توتی بمونم
اشکان ناله های بلندت بیشتر میشه :)) ولی لابد میخواد ازمون و خطا کنه قبل توتی بهترین اپدیت رو بده نسل جدید و اکثریت راضی بشن . دقت کنی فینس بدون سرو صدا و اعلام کردن باف شده دفاع رو هم همینجور بعد این اپدیت نرف و باف میکنه

• Like
Reactions: VICE
شمارو نمیدونم ولی این ایونت وینتر یکم بازیکن ها توش گیج میزنند
سلکشن ها همه غلط
یعنی پاس میدی به یکی ولی بازیکن دیگه نزدیک توپه ولی اصلا سلکشن عوض نمیشه
تنظیماتم هم عوض نشده

View attachment EA SPORTS FC™ 26 - 2025-12-22 11-42-52 PM.mp4

مثلا پاس عرضی میدی از LW به ST توپ خیلی ریلکس از کنار ST میره به سمت CAM/CM ولی به جای اینکه سلکشن بره رو CAM/CM که نزدیک توپه ، همون ST میره دنبال توپ
این مشکل تو ویکند بعضی وقت ها هست
ولی تو رایوالز اصلا ندیدم
تو ایونت وینتر کلا هست
مثلا تو تصویر بالا توپ قشنگ زیر پا نیکو ویلیامزه و کوکوریا هنوز سلکشن روشه

دیشب ویکند ۶ وین اوردم ۸ تا بازی مونده بود
عینه ۸ تاشو باختم
انگار نه انگار۶ تارو همین چند لحظه قبل بردم
قدیم که کانکشن بازی برایند اینترنت ۲ نفر بود هیچ وقت اینقدر اختلاف فاحش نمیشد
طرف میاد تو محوطه با پینا با دریبل همرو جا میذاره
همه هم کارت خوب پینارو دارند فقط منم که فقطکارت گلدش رو دارم
با این نرف کردن دفاع به نظرم بازی تموم شد
من بعد دیشب دارم به سیزن انلاین زدن فکر میکنم
اخه چرا باید اینقدر زن ها قوی باشند
میری فوتبال زن هاذرو نگاه میکنی خندت میگیره

دیشب ویکند ۶ وین اوردم ۸ تا بازی مونده بود
عینه ۸ تاشو باختم
انگار نه انگار۶ تارو همین چند لحظه قبل بردم
قدیم که کانکشن بازی برایند اینترنت ۲ نفر بود هیچ وقت اینقدر اختلاف فاحش نمیشد
طرف میاد تو محوطه با پینا با دریبل همرو جا میذاره
همه هم کارت خوب پینارو دارند فقط منم که فقطکارت گلدش رو دارم
با این نرف کردن دفاع به نظرم بازی تموم شد
من بعد دیشب دارم به سیزن انلاین زدن فکر میکنم
اخه چرا باید اینقدر زن ها قوی باشند
میری فوتبال زن هاذرو نگاه میکنی خندت میگیره
این رو دور باخت افتادن رو منم واقعا نمیفهمم چرا اینجوریه.

یه مقدارش هم میتونه روحی روانی باشه ولی نه اینکه یهو 8 تا بازی پشت سر هم ببازی.
حتی اینترنت هم خیلی وقتها مشکلی نداشته و یهو انگار ea لج میکنه میگه من باید دهن تو رو سرویس کنم :D

• Like

حتی اینترنت هم خیلی وقتها مشکلی نداشته و یهو انگار ea لج میکنه میگه من باید دهن تو رو سرویس کنم :D
به نظر من بیشتر به خاطر مچ میکینگه تا اسکریپت.برای همین من جدیدا ویکند رو تو دو سه مرحله بازی میکنم تا اون قسمت روحی روانیش حل بشه و مچ میکینگ تغییر کنه(در اصل امیدوارم).وقتی حس میکنم داره بازیکن های خیلی بهتر میاره و شانس بردم کم شده از بازی لفت نمیدم میزارم حریف با اختلاف ببره.
یک مثالم از این داغونی مچ میکینگ بزنم.دو سه هفته پیش همینجوری پشت هم میباختم و بازی یکی مونده به آخر بود و 7 برد داشتم، یک بازیکنی جلوم آورد که مطمئنم بالای 12 13 برد میاره.انقدر تعجب کردم که بهش پیام دادم ببینم رنک چند میشه ولی نامرد جواب نداد :D بازی بعدی با یکی بازی کردم که تو 20 30 دقیقه سوراخ شد و لفت داد و 8 برده شدم.دلیل این قضیه میتونه نبودن بازیکن آنلاین یا کلا الگوریتم اشتباهشون باشه یا کلا میخوان بعضی بازیکن ها رو تو یک محدوده نگه دارن و مجبورشون کنن هزینه کنن.

اسکریپت هم که تو بازی هست و تابلوئه.مخصوصا دقایق آخر بدون هیچ دلیلی دفاعت عقب نشینی میکنه تا حریف راحت پاس کاری کنه و اگر توپ رو بگیری به سختی میتونی حتی یک پاس ساده به بازیکن بغلیت بدی.وقتی بازی اینجوری میشه از همون وسط زمین میدونم قراره حریف تک به تک بشه و کاری نمیتونم بکنم.گاهی هم نیمه اول اسکریپت علیهته که تو اینجور مواقع میدونم نیمه دوم قراره کامبک بزنم(یا حتی کامبک بخورم) .ولی حقیقتا این چیزا تو 5 6 بازی پشت هم تو ویکند تاثیر نمیزاره.شاید یکی دو بازیش اینجوری بوده و میبازی.

به نظر من بیشتر به خاطر مچ میکینگه تا اسکریپت.برای همین من جدیدا ویکند رو تو دو سه مرحله بازی میکنم تا اون قسمت روحی روانیش حل بشه و مچ میکینگ تغییر کنه(در اصل امیدوارم).وقتی حس میکنم داره بازیکن های خیلی بهتر میاره و شانس بردم کم شده از بازی لفت نمیدم میزارم حریف با اختلاف ببره.
یک مثالم از این داغونی مچ میکینگ بزنم.دو سه هفته پیش همینجوری پشت هم میباختم و بازی یکی مونده به آخر بود و 7 برد داشتم، یک بازیکنی جلوم آورد که مطمئنم بالای 12 13 برد میاره.انقدر تعجب کردم که بهش پیام دادم ببینم رنک چند میشه ولی نامرد جواب نداد :D بازی بعدی با یکی بازی کردم که تو 20 30 دقیقه سوراخ شد و لفت داد و 8 برده شدم.دلیل این قضیه میتونه نبودن بازیکن آنلاین یا کلا الگوریتم اشتباهشون باشه یا کلا میخوان بعضی بازیکن ها رو تو یک محدوده نگه دارن و مجبورشون کنن هزینه کنن.

اسکریپت هم که تو بازی هست و تابلوئه.مخصوصا دقایق آخر بدون هیچ دلیلی دفاعت عقب نشینی میکنه تا حریف راحت پاس کاری کنه و اگر توپ رو بگیری به سختی میتونی حتی یک پاس ساده به بازیکن بغلیت بدی.وقتی بازی اینجوری میشه از همون وسط زمین میدونم قراره حریف تک به تک بشه و کاری نمیتونم بکنم.گاهی هم نیمه اول اسکریپت علیهته که تو اینجور مواقع میدونم نیمه دوم قراره کامبک بزنم(یا حتی کامبک بخورم) .ولی حقیقتا این چیزا تو 5 6 بازی پشت هم تو ویکند تاثیر نمیزاره.شاید یکی دو بازیش اینجوری بوده و میبازی.
آخه مچ میکینگ و اسگریپت هم باید یه منطقی پشتش باشه.من خودمم شده که خیالم راحت بوده 11-12 تا برد رو میارم بعد مثلا 7 تازی رو 6 تاش باختم اونم پشت سر هم 😐

حالا به جز همه اینا یه بحث منتالیتی هم هست که آدم وقتی میبازه هی میخواد ادامه بده در صورتی که باید ول کنه بره و چند ساعت دیگه یا فرداش ادامه بده.کلا این بازی خیلی شبیه به قماره

آخرین ویرایش:
ویکند الگوریتمش مشخصه و دلیل باختای زیاد بعد از چند تا برد همین الگوریتمه. شما وقتی همون اول ۷ تا برد میاری مچ‌میکینگ میندازتت با کسی که اونم تفاضل برد و باختاش +۷ هستش. یکی که ببازی حریف بعدی میشه +۶ و الی آخر ... که خیلی هم سیستم چرتی هستش.

من که این ویکند از گیم‌پلی کلی راضی بودم اما حماقت محض هستش کاری که EA داره با پینا می‌کنه. کل بازی شده چطور با انواع پینا رو به رو بشیم. پینای گلد، پینای ریتینگ ریلود، پینای EVO، پینای POTM و اوج حماقت دو تا پینای winter که الان دادن. گند زدن به منطق فوتبال و فلسفه آلتیمیت تیم. من از خدامه به همه یه R9 مجانی بده جای اینکه از ۱۵ تا بازی ویکند ۱۳ تاش پینا رو ببینم. یه بار حواسم به تکنیکال پلاسش باشه یه بار فینس یه بار low driven که همشون ام روی این کارت باگ هستش.

از گولیت گنگ رسیدیم به پینا گنگ. افول یه فرنچایز به روایت کارت‌ها.

مچ میکینگ توی فیفا یعنی همه چی غیر اون میزان برد و باخت وقتی میبینه بردهای پشت سر هم زیاد شدن حریف ها رو خیلی قویتر میندازه تا پلیر هرجور هست باخت بیاره با این نتی هم داریم نمیشه کار خاصی کرد جلوی اینا . این جمله ای که قبلا گفتم " ea شدید پرو کُش و نوب پرست " هست در همین راستا هست سریع تا وین های پشت هم زیاد بشه فرقی نداره رایوالز ،تورنمنت . ویکند حریف خیلی قوی میندازه تا ببازی .البته بحساب خودش هم بازیو جذاب هم میکنه طرف ممکنه بگه عه مشکل از تیمه برم تقویت کنم . توی خارج کشور هم که ارزش پول بالاست یارو میگه تیم ضعیفه میرم از پک های استور با فیفا پوینت میزنم شاید ایکان بهم داد . خلاصه الگوریتم بشدت پرو کُش و نوب پرستی هست که ea داره .

• Like
Reactions: El sigloBlanco

میدونستم الان یکی میاد میندازه گردن روحی روانی و خستگی
ببین من روز قبلش 3 تا بازی زده بودم 2 تاشو بردم
4 تا هم دیشب
این شد 6 تا
از نظر روحی هم سر حال بودم
ولی بازی نه اسکریپت شد نه باگی
دقیقا چه اتفاقی افتاد من رفیقم نتش مبین نته
وقتی باهاش فرندلی میزنم تفاوت نت باعث میشه که حس کنم با چندتا مانع ثابت روبه رو هستم
دقیقا ویکند دیشب همین بود
طرف طوری پاس کاری میکرد که من حس میکردم بازیکن های من ثابت هستند
بحث پلیر قوی میندازه بماند تا 1 ماه پیش حربف آخر هم راحت مینداخت
میگم مشکل الان
1- اختلاف اینترنت ما با عرباست
2- باگ بودن زن هاست
3- دریبل های احمقانه
4- ضعیف بودن دفاع و اینترنتی شدن دفاع
دیشب من دقیقا به اون 3 تای اول باختم
بازی اینقدر اوضاعش خیطه که 3 هفته پیش درفت میزدم طرف دو مهاجمه بود
مهاجماش هانری و اتوئو
کاری نتونست بکنه ، نیمه دومه هانری و اتئو رو کشید بیرون پارالئو و پینا اومدن داخل بازی رو برد
-----------
بعد جالبه من بازی های که جلو هستم رو اکثرا لفت میخورم ولی اونایی که میبازم برق هم بره کانکشن قطع نمیشه
دیشب ایونت وینتر تورنومنت فینال 2-0 جلو بودم لفت خوردم
ویکند گل میزنم لفت میخورم
اسکواد بتل و رایوالز هم همینه

میگم مشکل الان
2- باگ بودن زن هاست
3- دریبل های احمقانه

----------
من چن تا سوال دارم من خودم فورزا موتور اسپورت بازی میکنم مسلما ریسینگ خیلی خیلی مهم تره هر ثانیه اش ینی یک ترمز یک دهم ثانیه از دست بدی رفتی تو در و دیوار و ایپکس رو از دست دادی و پوزیشن رو از دست دادی
چطور با سرور های مایکروسافت هیچ گونه لگی ندارم و هیچ روی عملکردم در گیم تاثیر نمیزاره و خیلی روون و راحت در بازی که هر ثانیه اش مهمه تو فیفا اینقدر دهنمو سرویس کرده اونم با فیبرنوری و پینگ 40

2- در کدام دنیای موازی دنیل دروسی به پینا تنه میزنه و پینا توپشو از دست نمیده در کجای عالم بشریت

3- چرا وقتی نت کند میشه بازیکنا گیج میزنن ینی شما مدافع رو دفندر گذاشتی میشه استاپر مهاجم رو تارگت گذاشتی میشه فالس ناین و ...

• Like
من چن تا سوال دارم من خودم فورزا موتور اسپورت بازی میکنم مسلما ریسینگ خیلی خیلی مهم تره هر ثانیه اش ینی یک ترمز یک دهم ثانیه از دست بدی رفتی تو در و دیوار و ایپکس رو از دست دادی و پوزیشن رو از دست دادی
چطور با سرور های مایکروسافت هیچ گونه لگی ندارم و هیچ روی عملکردم در گیم تاثیر نمیزاره و خیلی روون و راحت در بازی که هر ثانیه اش مهمه تو فیفا اینقدر دهنمو سرویس کرده اونم با فیبرنوری و پینگ 40

2- در کدام دنیای موازی دنیل دروسی به پینا تنه میزنه و پینا توپشو از دست نمیده در کجای عالم بشریت

3- چرا وقتی نت کند میشه بازیکنا گیج میزنن ینی شما مدافع رو دفندر گذاشتی میشه استاپر مهاجم رو تارگت گذاشتی میشه فالس ناین و ...
من با فیبر و پینگ 32-36 جلو این عرب ها که انگار پینگشون 5-10 حکم مجسمه رو دارم
بعد جالب دقیقا همینه که گفتی ما تو بازی های دیگه این مشکل رو نداریم و یا اصلا به چشم نمیاد
همون مسابقات fc26 که پینا زد زیر پا سالیبا و نگاه این پسر معروفه به دوربین خودش گویا همه چیزه
همه هم ریخت زیر اینستا پینا و ea
اون بچه مچه ها لذت میسپرن از اینکه یه زن ها اینقدر قویه
شما سطح بازی زن ها رو ببینید خندتون میگیره

بزنید دقیقه 2:53 دفاع فوتبال زنان مثل فیفاست
بعد اون kelly احمق میاد میگه mead یا پله ؟ سخت شد که

کسی که این فوتبالو ساخته احتمالا فقط فوتبال زنان رو دیده و درکی از فوتبال نداره
دیشب پینا از پشت 18 لودریون زد وندرسار نمیتونست توپ رو بگیره
کاش تایم فینیشینگ برگرده لودریون نابود کرده بازی رو
واقعا بازی ریزش داشته من بعید بدونم بعد کارت های توتی پلیری ببینم اینجا
اگه اکانت قبلیم بن نبود fc25 میزدم
شرف داره با این آشغال
چیزی که میدونم این آخرین fc بود که خریدم حتی اگه انینشون عوض شه و زن ها حذف شوند
تخم سازنده های این بازی حرومه ، کسی که این بازی رو ساخته و ایده های مریضشو توش گذاشت یه آدم سادیسمی ، فمنیست ، ولد الز*ناست
این بازی حتی شبه فوتبال هم نیست

• Smile
Reactions: ultimate team 2
میدونستم الان یکی میاد میندازه گردن روحی روانی و خستگی
ببین من روز قبلش 3 تا بازی زده بودم 2 تاشو بردم
4 تا هم دیشب
این شد 6 تا
از نظر روحی هم سر حال بودم
ولی بازی نه اسکریپت شد نه باگی
دقیقا چه اتفاقی افتاد من رفیقم نتش مبین نته
وقتی باهاش فرندلی میزنم تفاوت نت باعث میشه که حس کنم با چندتا مانع ثابت روبه رو هستم
دقیقا ویکند دیشب همین بود
طرف طوری پاس کاری میکرد که من حس میکردم بازیکن های من ثابت هستند
بحث پلیر قوی میندازه بماند تا 1 ماه پیش حربف آخر هم راحت مینداخت
میگم مشکل الان
2- باگ بودن زن هاست
3- دریبل های احمقانه
دیشب من دقیقا به اون 3 تای اول باختم
بازی اینقدر اوضاعش خیطه که 3 هفته پیش درفت میزدم طرف دو مهاجمه بود
مهاجماش هانری و اتوئو
کاری نتونست بکنه ، نیمه دومه هانری و اتئو رو کشید بیرون پارالئو و پینا اومدن داخل بازی رو برد
-----------
بعد جالبه من بازی های که جلو هستم رو اکثرا لفت میخورم ولی اونایی که میبازم برق هم بره کانکشن قطع نمیشه
دیشب ایونت وینتر تورنومنت فینال 2-0 جلو بودم لفت خوردم
ویکند گل میزنم لفت میخورم
اسکواد بتل و رایوالز هم همینه
نگفتم روحی روانی...میگم حتی اگه روحی روانی هم بود دیگه 8 تا نباید باشه...همینه دیگه کلا عصبی هستی بعد میگی روحی روانی اوکی بودم :D

• Like
من با فیبر و پینگ 32-36 جلو این عرب ها که انگار پینگشون 5-10 حکم مجسمه رو دارم
بعد جالب دقیقا همینه که گفتی ما تو بازی های دیگه این مشکل رو نداریم و یا اصلا به چشم نمیاد
همون مسابقات fc26 که پینا زد زیر پا سالیبا و نگاه این پسر معروفه به دوربین خودش گویا همه چیزه
همه هم ریخت زیر اینستا پینا و ea
اون بچه مچه ها لذت میسپرن از اینکه یه زن ها اینقدر قویه
شما سطح بازی زن ها رو ببینید خندتون میگیره

بزنید دقیقه 2:53 دفاع فوتبال زنان مثل فیفاست
بعد اون kelly احمق میاد میگه mead یا پله ؟ سخت شد که

کسی که این فوتبالو ساخته احتمالا فقط فوتبال زنان رو دیده و درکی از فوتبال نداره
دیشب پینا از پشت 18 لودریون زد وندرسار نمیتونست توپ رو بگیره
کاش تایم فینیشینگ برگرده لودریون نابود کرده بازی رو
واقعا بازی ریزش داشته من بعید بدونم بعد کارت های توتی پلیری ببینم اینجا
اگه اکانت قبلیم بن نبود fc25 میزدم
شرف داره با این آشغال
چیزی که میدونم این آخرین fc بود که خریدم حتی اگه انینشون عوض شه و زن ها حذف شوند
تخم سازنده های این بازی حرومه ، کسی که این بازی رو ساخته و ایده های مریضشو توش گذاشت یه آدم سادیسمی ، فمنیست ، ولد الز*ناست
این بازی حتی شبه فوتبال هم نیست
داداش من تو سرور بتل فیلد با همین نت که سرور خاورمیانه هم میندازه همه عربن اصن مشکل ندارم فقط فیفا اینطوره مگ میشه همش به نت و سرور باشه قطعا خود بازی مشکلی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or