بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول و كمى بالا

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center
دراگون شاپ
Cd keyshare
نخل ماركت (فقط براى اكانت ظرفيتى به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن)

آخرین ویرایش:
چرا من تو اکانت خودم بازی میکنم تروفی هامم ثبت میشه

برای هریک از بازیهایی که ریختن برام یک اکانت هم دارن که هراکانتی ب جز خودم پسوورد داره . پسورد رو هم ندادن بهمون .والبته نیاز ب پسوورد هم نی وقتی من کلا رو اکانت خودم دارم بازی میکنم
خب اینایی که برای تو ریختن ظرفیت 1 یا همون ظرفیت 2 ای هست که بین دو نفر تقسیم شده بخاطر همین می تونی تو اکانت خودت بازی کنی و تروفی هم ثبت می شه. اونی که سوال پرسیدی ظرفیت 3 بود و منم ظرفیت 3 رو برات توضیح دادم.

• Like
Reactions: Arios 22
خب اینایی که برای تو ریختن ظرفیت 1 یا همون ظرفیت 2 ای هست که بین دو نفر تقسیم شده بخاطر همین می تونی تو اکانت خودت بازی کنی و تروفی هم ثبت می شه. اونی که سوال پرسیدی ظرفیت 3 بود و منم ظرفیت 3 رو برات توضیح دادم.
مشکلم اینه که هر از گاهی به جای پلی گیم گزینه purchase میاد .
فروشنده پسوورد جفت اکانتا ک باهاش بازی ریخته برام رو داد اما دقیقا متوجه نشدم وقتی purchase میاد باید چکار کنم که دیگه لازم نباشه برم مغازه یارو

۳۰۰ تومن اختلاف اصلا رقمی نیست که خریدار بیاد از شما بازی رو بگیره. یکم انصاف داشته باشین تجربه اون بازی دیگه از ۳۰۰ تومن که بیشتر براتون ارزش داشت :D
داداش 2.500 گذاشتم میگم کسی پیام نداد قیمت شاپ 4.700 تقریبا 2 میلیون زیر قیمت شاپ گذاشتم بازم کسی نخواست همه دنبال اکانت مفتن

داداش 2.500 گذاشتم میگم کسی پیام نداد قیمت شاپ 4.700 تقریبا 2 میلیون زیر قیمت شاپ گذاشتم بازم کسی نخواست همه دنبال اکانت مفتن
اها من فکر کردم خود شاپ ۲۸۰۰ میفروخت و شما ۲۵۰۰ گذاشته بودی برای فروش :D

بحث اعتماد سازی موقع فروش چطوریه ؟ یارو میره نیم ساعت با نخل مارکت حرف میزنه بعضیا واقعا الاغ تشریف دارن می خوای واسه 2 تومن سند خونه واست آپلود کنم

بحث اعتماد سازی موقع فروش چطوریه ؟ یارو میره نیم ساعت با نخل مارکت حرف میزنه بعضیا واقعا الاغ تشریف دارن می خوای واسه 2 تومن سند خونه واست آپلود کنم
تلگرام که ما انجام می دیم فقط کافیه فروشگاه مورداعتماد بگه که بازیو ازش خریده و کار انتقال رو انجام می ده.

• Like
Reactions: Arios 22
خب منم همینکارو میکنم ، الان چند نفرن میرن تو سایت فشل نخل مارکت(لعنت و مرگ ابدی بر مدیر و معاون موسس نخل مارکت) استعلام میگیرن موقع واریز انگار می خوان زایمان کنن ،یارو انگار می خواد 5 میلیارد جا به جا کنه خونه بخره ، وقتی استعلام گرفتی اونم گفت آره از ما خریده دیگه من نمیدونم باید چیکار کنم کارت ملی آپلود کنم ؟ ، بعد میگن average سن گیمرا روی 30 سال ما هر چی دیدیم کودک و دیرستانی بود
یه ساعته یقه نخل مارکتو گرفته از اون تظمین می خواد 99% بچه دبیرستانی و کودک که اکانت مفت می خوان🤣دیروز چرت و پرتایی به نخل گفتم ارجاع داده به یه کارشناس (بزور دیپلم گرفته ) دیگه اینقدر پوستشون کلفته هر چی بارشون کنی به هیچ جاشون نیست ، فقط پول براش مهم یعنی 70% کم کنه خودش برداره باز من سود کردم

• Like
Reactions: tokio_hotel
توی اوضاع الان ۱ تومنم یه تومنه! وضع مملکت رو نمیدونی انگار؟ :D
چه ۳۰ سالش باشه چه ۱۵ سالش بلاخره عموم گیمرا یا خودشون یا پدرشون کارمند و کارگر و بازاریه. سر یه تومن خرج کردنم دغدغه داریم حتی برای گیم که زندگیمونه.
شما یه سر به گروه کلاه بردارا بزن طرف سر ۵۰۰ تومنش که خوردن، داره غصه میخوره. حساسیت بالاست چون اوضاع مردم افتضاحه حالا سر فروش اکانتم باید یکم صبوری کرد دیگه.

دوستان اگه واسه شعورتون احترام قائل هستید هرگز سمت نخل پلاس نیایید. اینو منی دارم میگم که پست قبلیم توی همین تاپیک گفتم تمام بازی های ۲۰۲۵‌ای که روی پلی استیشن زدم رو از همین نخل پلاس گرفتم!

اینا ده روز تعطیل کردن که مشکلات رو حل کنن ولی مشکلات رو هزار برابر کردن. فقط به اتفاقاتی که امروز برای من افتاد توجه کنید:

من هفته پیش میخواستم اکانت کرونوس که ساین اوت و قفل شده بود رو مجدد بگیرم ازشون گفتن مشکل داره هفته دیگه بیا. همزمان هم درخواست تعویض گوست آف یوتی با یاکوزا لایک از دراگون رو دادم.

حالا بعد از یک هفته و انتظار یه صف یک ساعته ۶۰ نفری. به من میگه اکانت کرونوس مشکل داره و زمان بر هست تحویلش و به جای اکانت Yakuza Like a Dragon اشتباها بازی Like a dragon Pirate Yakuza رو دادن :)) و حالا که بهشون میگم بازی اشتباه میگه خب مشکلتون بررسی میشه.

بهشون میگم شما هی دارید می‌ندازی عقب تحویل بازیو روزشمار اکانت من کم میشه هیچ جوابی نمیده.

اگه این کلاه برداری نیست پس چیه؟! اصلا سمت نخل پلاس نیایید. واسه پولتون، شعورتون و وقتتون ارزش قائل باشید.

توی اوضاع الان ۱ تومنم یه تومنه! وضع مملکت رو نمیدونی انگار؟ :D
چه ۳۰ سالش باشه چه ۱۵ سالش بلاخره عموم گیمرا یا خودشون یا پدرشون کارمند و کارگر و بازاریه. سر یه تومن خرج کردنم دغدغه داریم حتی برای گیم که زندگیمونه.
شما یه سر به گروه کلاه بردارا بزن طرف سر ۵۰۰ تومنش که خوردن، داره غصه میخوره. حساسیت بالاست چون اوضاع مردم افتضاحه حالا سر فروش اکانتم باید یکم صبوری کرد دیگه.
وضعیت ما کی ثبات داشته که الان داشته باشه ؟ این حرفا معنی نمیده بحث منم اینکه این حیوانات اگر همون موقع تعطیل نمیکردن من داشتم اکانتمو میفروختم ، خودش میاد خودشو تعطیل میکنه فکر کرده بانکی شرکتی چیزیه همینطوری 15 روز استراحت مطلق !
طرف نمیاد واسه یه اکانت که15 روز صبر کنه خریدار بالاخره میره از یه جا دیگه تهیه میکنه ، متاسفانه از ساعت2 تا ساعت6 خریدارو اسکلش کردن یارو مغزش ترکید اصلا نمیدونست داره از من خرید میکنه یا از اون هر چی بهش میگی ، میگه صبر کن ببینم نخل چی میگه ، از نخل تظمین می خواست دفعه قبلیم همینکارو با نفر قبلی انجام دادن می خوای فحشهایی که خریدار به نخل فرستاده رو بزارم همینجا ؟؟؟ یارو نخریده شاکیه 🤣بعد نخل نمیدونم چی بهشون میگه همه رو پشیمون میکنه در آخر
من حتی رفتم برای ثبت شکایت دیدم کد پرداخت شابک یه همچین چیزی می خواست نتونستم پیدا کنم نهایتا گفتم برم پلیس فتا دیروزم اینقدر بهشون توهین کردم یه اکانت دیگه بهم دادن که قشنگ 2 ساعت طول کشید روالش ، هفته ای 2 تا 3 بار اکانتم disable میشه ! این دفعه کلا بستنش و شیر نمیشد چون ارور میداد رو یه کنسول دیگه شیر شده که باز هر چی خواستم بارشون کردم اکانت به 50 نفر میفروشن ماشالله خوب پوستشون کلفته عادت کردن

• Like
Reactions: jdepp and MyJinx
بچه ها کسی میتونه راهتنایی کنه منو از دراگون شاپ بازی یوتی رو خریدن ظرفیت ۳اشتراکی از صبح تا حالا هر کاری میکنم وارد بازی نمیشه همش میگه کس دیگه تو بازیه این طبیعیه در صورتی که خود سایت زده فقط بعضی ساعت ها امکان داره وارد نشه ولی من از صبح نتونستم وارد شم همش ارور میشه پشتیبانیشگ اصلا جواب نمیده

وضعیت ما کی ثبات داشته که الان داشته باشه ؟ این حرفا معنی نمیده بحث منم اینکه این حیوانات اگر همون موقع تعطیل نمیکردن من داشتم اکانتمو میفروختم ، خودش میاد خودشو تعطیل میکنه فکر کرده بانکی شرکتی چیزیه همینطوری 15 روز استراحت مطلق !
طرف نمیاد واسه یه اکانت که15 روز صبر کنه خریدار بالاخره میره از یه جا دیگه تهیه میکنه ، متاسفانه از ساعت2 تا ساعت6 خریدارو اسکلش کردن یارو مغزش ترکید اصلا نمیدونست داره از من خرید میکنه یا از اون هر چی بهش میگی ، میگه صبر کن ببینم نخل چی میگه ، از نخل تظمین می خواست دفعه قبلیم همینکارو با نفر قبلی انجام دادن می خوای فحشهایی که خریدار به نخل فرستاده رو بزارم همینجا ؟؟؟ یارو نخریده شاکیه 🤣بعد نخل نمیدونم چی بهشون میگه همه رو پشیمون میکنه در آخر
من حتی رفتم برای ثبت شکایت دیدم کد پرداخت شابک یه همچین چیزی می خواست نتونستم پیدا کنم نهایتا گفتم برم پلیس فتا دیروزم اینقدر بهشون توهین کردم یه اکانت دیگه بهم دادن که قشنگ 2 ساعت طول کشید روالش ، هفته ای 2 تا 3 بار اکانتم disable میشه ! این دفعه کلا بستنش و شیر نمیشد چون ارور میداد رو یه کنسول دیگه شیر شده که باز هر چی خواستم بارشون کردم اکانت به 50 نفر میفروشن ماشالله خوب پوستشون کلفته عادت کردن
بابت این مسائل که درست میگی و حق داری. لعنت به جد و آبادشون با این پشتیبانیشون.
منتهی منظور من سختگیری اون خریدار اکانتت بود یا کلا هر خریدار دیگه ای. شما گفتی چه خبره این همه سختگیری منم گفتم از بس اوضاع مالی بهم ریختس و مردم ندار شدن که اینطوری حساسن سر واریز پول. وگرنه که نخل بره به درک اصلا.
از نخل من طرفداری نکردم. :D

• Sad
Reactions: Coffee Addicted
خب منم همینکارو میکنم ، الان چند نفرن میرن تو سایت فشل نخل مارکت(لعنت و مرگ ابدی بر مدیر و معاون موسس نخل مارکت) استعلام میگیرن موقع واریز انگار می خوان زایمان کنن ،یارو انگار می خواد 5 میلیارد جا به جا کنه خونه بخره ، وقتی استعلام گرفتی اونم گفت آره از ما خریده دیگه من نمیدونم باید چیکار کنم کارت ملی آپلود کنم ؟ ، بعد میگن average سن گیمرا روی 30 سال ما هر چی دیدیم کودک و دیرستانی بود
یه ساعته یقه نخل مارکتو گرفته از اون تظمین می خواد 99% بچه دبیرستانی و کودک که اکانت مفت می خوان🤣دیروز چرت و پرتایی به نخل گفتم ارجاع داده به یه کارشناس (بزور دیپلم گرفته ) دیگه اینقدر پوستشون کلفته هر چی بارشون کنی به هیچ جاشون نیست ، فقط پول براش مهم یعنی 70% کم کنه خودش برداره باز من سود کردم
امیر همون موقع که این بازیو میخواستی بخری صدرا بهت گفت نخل مارکت برای خرید ظرفیتی خوب نیست ولی گوش نکردی و ارزونی رو دیدی فقط . نخل مارکت برای کسی هست سرویس میخواد بخره بودجه نامحدود هم داره براش مهم نیست چقدر پول میده ‌ . اینجا اکانت های ظرفیتی رو خیلی هیت میدن حقییقتا خرید و فروشش اصلا سخت نیست درثانی در این نسل مگه ماهی چندتا گیم میخواد رلیز بشه بعدشم ادم مگه چقدر از این گیم ها توی سلیقه ش هست که بخواد پلی بده در بدترین حالت سالی ۱۰ گیم هست ادم سبکشو دوست داره اونم میره ظرفیتی اصلا پری اردر شده میخره بعدشم با ضرر کمی میفروشه خلاص ‌. حالا من این حرفو به یکی زدم گفت نه من همه رو باید تست کنم خب بودجه نامحدود داره دوست داره تست کنه اوکیه ولی خب شاید برای خیلیا مناسب نباشه دیگه هر کس اختیار مالشو داره فاصله طبقاتی هم توی این مملکت عظیم هست من دیدم ادم هست فقط هفته ای بالای ۱۰ میلیون خرج سگش میکنه ادمم هست به نون شبش محتاجه تن ماهی رو لاکچری میدونه .

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول و كمى بالا

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center
Cd keyshare
نخل ماركت (فقط براى اكانت ظرفيتى به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن)
دکتر گیم هم کانال خوبیه در یک سال و نیم گذشته دو بازی بالدرز گیت و سایبرپانک رو گرفته بودم سریع تحویل داد به اضافه یک بار خرید گیفت کارت ده دلاری .آخرین خریدم جمعه سیاه پلاس ظ دو بود که دو روز طول کشید تحویل بده . توی فروش مجدد هم همکاری میکنه پنجاه تومن هزینه انتقال میگیره .فقط خودش اگه گیمی رو بخواد برداره مفت برمیداره بالدرز گیت از دستم رفت سال پیش مفت مفت دادمش هنوز دارم میسوزم

جایی میشناسید بالدرز گیت ظ ۲ بفروشه این کانال های معتبر و گروه ها که من نمیبینم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or