بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول و كمى بالا

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center
دراگون شاپ
Digital factory
Cd keyshare
نخل ماركت (فقط براى اكانت ظرفيتى به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن)

آخرین ویرایش:
من همون اول Doom The Dark Ages اومد خریدم
ولی بعدا هیچجوره فروش نمی رفت
حتی 60 درصد قیمتو کم کردم بازم کسی نمی خرید ( یادمه برای دیسک Doom Eternal هم خیلی بازی بد فروش بود)

آخر با یکی از بازی های شاپ تعویض کردم و خوب بود .
شاپ هم CD Stop بود.

آخرین ویرایش:
من همون اول Doom The Dark Ages اومد خریدم
ولی بعدا هیچجوره فروش نمی رفت
حتی 60 درصد قیمتو کم کردم بازم کسی نمی خرید ( یادمه برای دیسک Doom Eternal هم خیلی بازی بد فروش بود)

آخر با یکی از بازی های اپ تعویض کردم و خوب بود .
شاپ هم CD Stop بود.
دقیقا منم این doom the dark ages رو با اینکه خیلی قیمت پایین زدم فروش نرفت که نرفت. فکر کنم مشکل از این بازیه. :D دیگه منم تعویضش کردم با یه بازیه دیگه.البته با مشتری نه شاپ.
واسه منم cdstop بود.

دقیقا منم این doom the dark ages رو با اینکه خیلی قیمت پایین زدم فروش نرفت که نرفت. فکر کنم مشکل از این بازیه. :D دیگه منم تعویضش کردم با یه بازیه دیگه.البته با مشتری نه شاپ.
واسه منم cdstop بود.
کاش زودتر یکیمون خبر می داد باهم عوض می کردیم خو:D
خیلی عجیب فروش میره داخل ایران البته که به صورت جهانی هم فروشش خیلی خوب نبوده

ملت شوتر انلاین بغل می کنن.

• Like
Reactions: jdepp
کاش زودتر یکیمون خبر می داد باهم عوض می کردیم خو:D
خیلی عجیب فروش میره داخل ایران البته که به صورت جهانی هم فروشش خیلی خوب نبوده

ملت شوتر انلاین بغل می کنن.
اگه می دونستم داریش از خودت می گرفتم :D چون من این اواخر گرفتم یک ماه پیش اینا.
آره بدبختا بازی خوبی هم ساختن ولی هیچ موقع به اندازه ی شایستگیشون مورد اقبال قرار نگرفتن.

• Like
Reactions: Arios 22
دوستان من تازگی یه سری ایکس هم گرفتم به خاطر گیم پس،میشه چند تا فروشگاه معتبر که بازیهای xbox رو به صورت ظرفیتی میفروشن معرفی کنید؟
اینا خوب و شناخته شده ان:
GamezyShop
xbox_bazan1
BoofeXBOX
GiiftShop
t.me/+xJLqSuabQdc4Mjk0
کانال دوکی دوکی:
t.me/+v6LrPuk7GuQxY2I0
بهترینشون هم بنظرم که همه خریدای خودم با همین ایشونه:
giftxshop

سلام به دوستان عزیزم
وقت بخیر.
آیا فروشگاه ps family shop رو تا حالا خرید داشتید ؟
یک خرید میخوام انجام بدم. شاپش این فروشگاهی هستش که نوشتم. می‌خوام ببینم قابل اعتماد هست یا نه؟

سلام به دوستان عزیزم
وقت بخیر.
آیا فروشگاه ps family shop رو تا حالا خرید داشتید ؟
یک خرید میخوام انجام بدم. شاپش این فروشگاهی هستش که نوشتم. می‌خوام ببینم قابل اعتماد هست یا نه؟
اینو میگی؟ : PS Family
اگه آره من یبار خرید داشتم و اوکی بودن مشکلی نبود. خوش برخورد بودن قیمتشون هم مناسب بود موقع فروش هم اذیتی نداشتن، حتی تو چنل خودشون هم برای فروش میزاشتن.

تو گروه ها چند وقت گذاشتم کسی نمیخرید یا مفت میخواستن خود شاپ 2.800 خرید تو گروه ها 2.500 مشتری نداشت
۳۰۰ تومن اختلاف اصلا رقمی نیست که خریدار بیاد از شما بازی رو بگیره. یکم انصاف داشته باشین تجربه اون بازی دیگه از ۳۰۰ تومن که بیشتر براتون ارزش داشت :D

اگه می دونستم داریش از خودت می گرفتم :D چون من این اواخر گرفتم یک ماه پیش اینا.
آره بدبختا بازی خوبی هم ساختن ولی هیچ موقع به اندازه ی شایستگیشون مورد اقبال قرار نگرفتن.

اينجا بارها گفته شده ترجيحا اگه از شاپ ميخوايد اكانت بخريد همون اوايل عرضه باشه و اگه مدت زمان زيادى گذشته بود بگرديد تو همون گروها از شخص بخريد.

يا حتى به نظرم اينجور مواقع خريد ديسك بازى هم منطقى تر از خريد اكانت ظرفيتى از فروشگاه هست.

• Like
Reactions: Destro and jdepp
اينجا بارها گفته شده ترجيحا اگه از شاپ ميخوايد اكانت بخريد همون اوايل عرضه باشه و اگه مدت زمان زيادى گذشته بود بگرديد تو همون گروها از شخص بخريد.
من که از دست گرفتم و ضرر نکردم ولی کلا فروش نمی رفت.
آره دقیقا فقط باید جدید و روز عرضه رو از شاپ گرفت خصوصا cdstop که قیمتش بالاتره خرید از شاپ و بعد فروختنش سراسر ضرره.

• Like
Reactions: Arios 22

يا حتى به نظرم اينجور مواقع خريد ديسك بازى هم منطقى تر از خريد اكانت ظرفيتى از فروشگاه هست.
دوستمون که ضرر نکرد تعویض کرد ولی منم بالا گفتم همون اوایل گرفتم ولی بعدش فروش نرفت با اینکه ۶۰ درصد کم کردم کلا این قانون درباره همه بازی ها صدق نمی کنه

• Like
Reactions: jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or