Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

بعضی وقتا یه انیمه هایی میبینم بعدش خیلی خوشحال میشم که شانس اینو داشتم با انیمه آشنا باشم.
فیلم چینسامن هم جزو همونا بود. تقریبا میشه گفت هیچ ایرادی بهش نمیشد گرفت دیگه. خیلی خوب شد از فصل اول درس گرفتن و یه سری مسائل رو اصلاح کردن.
ماپا دیگه یه جورایی بلاک باستر ساز صنعت انیمه شده. کلا تو یه لول دیگه داره کار می سازه.

نسبتا فاصله بین اکران و پخش اینترنتیش کوتاه بود ازون نظرم خیلی راضی بودم ازشون امیدوارم دیگه مثل سالیان قبل مجبور نباشیم واسه دیدن فیلما یکی دو سال صبر کنیم.

چه اپنینگ و اندینگ دل انگیزی هم داشت. مخصوصا اندینگش چقدر نشسته بود رو پایان بندیش.

در کل دستشون درد نکنه :D تقریبا هفت هشت ماهی بود انیمه ندیده بودم خیلی حال داد.
توی غرب رو نبین، واقعا کارگردان فصل اول انیمه رو سلاخی کردند‌. بنظرم دمش گرم، واقعا دایرکشن احمقانه ایی به فصل اول داد.

خیلی پخشش حال داد. برعکس اون دیمون اسلیر که برای سه تا فیلم یک قرن میخواد ما رو در کف بزاره.:/

View attachment m2-res_1920p.mp4

ویدئویی که اینترنت رو ترکوند:دی ظاهرا این ویدئو رقص Reze از چینسامن که خواننده اینترو فیلم (Hachi) شیرش کرده، رکورد بیشترین بازدید ویدئو انیمه ای در 24 ساعت اول در توییتر رو شکونده:دی بسیار هم جذاب و تو دل بروئه!
خود فیلم که واویلا!! چی ساختن این روانیا؟:دی بسیار لذت بردم از تماشاش... اینم بگم که من فصل اول انیمه هم خیلی دوس داشتم ولی این دیگه فرا گولاخ بود:دی

این توییست آخر ایگ هد به قدری قوی بود که واقعا بنظر من ایگ هد بهترین آرک دنیای جدید تا به الان بوده. هر قسمت فوق‌العاده و غمگین ترین فلشبک ها، خفن ترین فایت ها...و کلی Lore برای جزیره نهایی... عجب آرک محشری بود.

واقعا اینکه یکی مثل Moist Critical بهش گیر های بنی مسخره میداد درک نمی کنم.

آخرین ویرایش:
این توییست آخر ایگ هد به قدری قوی بود که واقعا بنظر من ایگ هد بهترین آرک دنیای جدید تا به الان بوده. هر قسمت فوق‌العاده و غمگین ترین فلشبک ها، خفن ترین فایت ها...و کلی Lore برای جزیره نهایی... عجب آرک محشری بود.

واقعا اینکه یکی مثل Moist Critical بهش گیر های بنی مسخره میداد درک نمی کنم.
درسته همیشه به انیمه ایراد میگیرم ولی آرک پایانی وان پیس بین کارای بلند بهترین بوده تا اینجا.
هرچند این کاراکترای جدید خیلی منو یاد آرک آخر بلیچ میندازن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or