Last edited by a moderator:
دلم میخواد بگم خداروشکر تا وقتی یادم میاد که سارا باند جانشینهکلا روند یکی دو سال اخیر و الان این جایزه بیشتر من رو قانع میکنه که به زودی خداحافظی میکنه و میره کنار.
مصطفی دروغ نگم فکر کنم با این بار 15هزار و نهصد و نود و نهمین باری بود که این خط رو ازت دیدم که بنویسیمنم همین فکرو میکنم هرچند تصمیمات بعد خریدن اکتیویژن بلیزارد رو هیچکدوم این نگرفته و نادلا و امی هود دخیل بودن .
حق ترین کامنت امروز رو دادیمصطفی دروغ نگم فکر کنم با این بار 15هزار و نهصد و نود و نهمین باری بود که این خط رو ازت دیدم که بنویسی![]()
این وسط قطعا قیمت 5070 هم به قیمت msrp 5070ti نزدیک می شه 
نماد چی؟نماد نابودی؟!
منبع؟منم همین فکرو میکنم هرچند تصمیمات بعد خریدن اکتیویژن بلیزارد رو هیچکدوم این نگرفته و نادلا و امی هود دخیل بودن .
تازه اولشه، هرکی الان همین PS5 یا سوییچ ۲ رو بگیره برده چون همه چیز قراره گرون تر بشه.https://videocardz.com/newz/rtx-5060-ti-16gb-could-face-a-production-pause-as-gddr7-supply-tightens
View attachment 405138
ظاهرا تولید 5070ti هم کاهش پیدا می کنهاین وسط قطعا قیمت 5070 هم به قیمت msrp 5070ti نزدیک می شه
![]()
اگر واقعا حد و اندازه استفاده خیلی بیشتر از این حرفا باشه، بنظرم از بزرگترین رسوایی های صنعت گیم میشه.تنها یک روز بعد از برگزاری TGA 2025 و کسب ٩ جایزه توسط سندفال اینتراکتیو کاگردان این استودیو ادعای قبلی مبنی بر عدم استفاده از AI در ساخت بازی رو پس گرفت و اعتراف کرد در روند توسعه بازی از هوش مصنوعی خلاق استفاده شده.
اینها دست و پا زدنها و مخالفت کردنهای آخره.منبع
جشنواره indie game awards جایزه بازی سال رو به دلیل رسوایی استفاده هوش مصنوعی از Clair Obscur: Expedition 33 پس گرفت و به بازی Blue Prince اهدا کرد.
بیانیه رسمی مراسم
مراسم Indie Game Awards موضع سختگیرانهای در مورد استفاده از هوش مصنوعی در طول فرآیند نامزدی و خود مراسم دارد. هنگام ارائه بازی برای بررسی، نمایندگان Sandfall Interactive تأیید کرده بودند که هیچ هوش مصنوعی در توسعه Clair Obscur: Expedition 33 استفاده نشده است.
با توجه به تأیید استفاده از هوش مصنوعی توسط Sandfall Interactive در روز نخست نمایش Indie Game Awards 2025، این موضوع باعث غیرمعتبر شدن نامزدی بازی میشود.
----
تنها یک روز بعد از برگزاری TGA 2025 و کسب ٩ جایزه توسط سندفال اینتراکتیو کاگردان این استودیو ادعای قبلی مبنی بر عدم استفاده از AI در ساخت بازی رو پس گرفت و اعتراف کرد در روند توسعه بازی از هوش مصنوعی خلاق استفاده شده.
اگر واقعا حد و اندازه استفاده خیلی بیشتر از این حرفا باشه، بنظرم از بزرگترین رسوایی های صنعت گیم میشه.
چون واقعا بعید میدونم حرف و حدیث AI پشتش بود، اینقدر میتونست جایزه ببره.(میدونم بازی خفنیه، اما دید خوبی صنعت گیم به AI نداره)
خلاقیت دیگه محدودیتی نداره ولی خرید رم و SSD و کارت گرافیک دارهاینها دست و پا زدنها و مخالفت کردنهای آخره.
چند سال دیگه برمیگردیم و همین خبرها رو میخونیم و بهش میخندیم.
Star Wars: Anakin Skywalker Right After Revenge of The Sith
الان داشتم این فن فیلم از اتفاقات بعد از Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith رو میدیدم که با کمک AI ساخته شده.(روند داستانی که آناکین تبدیل میشه بهDarth Vader )
کیفیت و توجه به جزئیات وحشتناکه (مخصوصا نورپردازی ، مدلینگ و...).
همش با پرامپت AI نبوده و خودشون هم بخشی از کارها رو انجام دادن.
اون هم فقط از چندتا طرفدار که تونستن همچین خروجی رو داشته باشن.
بعد تصور کنیم که تیمهای حرفه ای با بودجه و تمرکز بالا به صورت حرفه ای تر با سخت افزارهای میلیون دلاری و کمک AI چه فیلمها و بازیهایی رو میتونن بسازن.
این مخالفتها و... هم میگذره و به زودی وارد دوره ای میشیم که خلاقیت دیگه محدودیتی برای اجرا نداره.
وقتی وارد یه عصر جدید بواسطه اختراع یه تکنولوژی جدید میشیم کاملا در ابتدا این مسایل طبیعیه.خلاقیت دیگه محدودیتی نداره ولی خرید رم و SSD و کارت گرافیک داره
رسما داریم بازار سخت افزار رو از دست میدیم که فقط هر کی از بابا ننش قهر میکنه ادای آرتیست در بیاره
اختراعیه که داره به مصرف کننده اش ضرر مستقیم وارد میکنه به خاطر رشد قارچی و استفاده بی رویه. این تکنولوژی وقتی هنوز در بعضی موارد از قابلیت preview صفحه تو سرچ گوگل ضعیف تره چرا باید با این قدرت و شدت بره تو پاچه همه؟ رویه ای که کمپانی ها الان پیش گرفتن مال حداقل ۵-۱۰ سال دیگه است نه الان. مثل اینه که اتوموبیل های زپرتی اولیه رو به زور بندازی زیر پای هر مرد و زن و بچه.وقتی وارد یه عصر جدید بواسطه اختراع یه تکنولوژی جدید میشیم کاملا در ابتدا این مسایل طبیعیه.
زمانی که برای اولین بار خودرو اختراع شد هم برای مدتی بازار حمل و نقل بهم خورد، خیلی از درشکه چی ها مخالف دوآتیشه شدن(چون دیدن نیازه تخصص جدید یاد بگیرن وگرنه اخراج میشن)، خیلی از منابع اولیه مثه فولاد نایاب شد و ..... .ولی در نهایت زندگیه مدرن رو تغییر داد و دنیا اینی شد که می بینیم.
قضیه AI هم همینه و احتمالا حتی تبعات و نتایجش از مثالی که زدم هم بزرگتر خواهد بود.........
.