قیمت کنسول های Xbox Series X | S [پست اول مطالعه شود]

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام

همان طور که از اسم تاپیک مشخصه در این تاپیک قراره در مورد قیمت بروز کنسول Xbox Series X | S صحبت کنیم.

اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه ( از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید )

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید: ( در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد )

• قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
    در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
    • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
    • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام کنسول وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
    • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
    • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
    • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
    • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
    باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
    پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
    بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
نسل Series X دیجیتال تو ایران منقرض شد؟
نه اتفاقا هست ۶۹۳۰۰

با این وضع و قیمت ها اصلا دیگه نمیشه به ایکس باکس فکر کرد حالا هر مدلش
البته اوایل نسل اوضاع کاملا برعکس بود سریز اس ۸ تومنی یا سریز ایکس ۱۶ میلیونی، قیمت مفت گیم پس، قیمت خیلی کمتر اکثر بازی ها تو ریجن های مختلف....
همچنان گیم پس رو با پلاس اکسترا ظ۲ بخوای مقایسه کنی حداقل ۲ تا ۳ تومن اررونتره
اکانت های ظرفیتی گیم ها هم ارزونتره
کلا از نظر اکانت ها خیلی ایکس باکس به صرفه تره

با این وضع و قیمت ها اصلا دیگه نمیشه به ایکس باکس فکر کرد حالا هر مدلش
البته اوایل نسل اوضاع کاملا برعکس بود سریز اس ۸ تومنی یا سریز ایکس ۱۶ میلیونی، قیمت مفت گیم پس، قیمت خیلی کمتر اکثر بازی ها تو ریجن های مختلف....
قیمت کنسول که دیگه تخیلی شده ولی برای کسی که از قبل داشته از نظر اکانت و مخصوصا آنلاین هنوز ارزون تره. قیمت اکانت ظرفیتی گیم پس آلتیمیت با این همه افزایش قیمت تازه رسیده نزدیک قیمت ظرفیت ۲ پلاس اسنشال و کور هم نصف قیمت پلاسه.

• Like
Reactions: still
سری ایکس چرا گرونتره ؟ قبلا یادمه هم قیمت 5 بود.
بنظرتون ۵ ام‌رو با ایکس یکی از دوستان ( اصلا بازی نکرده) طاق بزنم؟ یا چیزی سر بگیرم
فت معمولی دیسک خور دارم

بنظرتون ۵ ام‌رو با ایکس یکی از دوستان ( اصلا بازی نکرده) طاق بزنم؟ یا چیزی سر بگیرم
فت معمولی دیسک خور دارم
آمریکا تعرفه واردات رو که بالا برد مایکروسافت عوض اینکه مثل سونی از سر و ته کنسول بزنه قیمتشو برد بالا
به نظرم اصلا به هیچی دست نزن تو این شرایط :دی اگر هم از ترس قیمت دلار و پول پلاس و بازی ظرفیتی حتما میخوای پلتفرم عوض کنی سریع پی سی ببند که هم راحت بازی کرکی بزنی هم پول آنلاین ندی

• Like
Reactions: Anakin
فت معمولی دیسک خور دارم
من یبار از یه مغازه دار پرسیدم گفت چون اصلا دیگه به صورت عمده وارد نمیشه. چون مشتری نداره اصلا. سری اس مشتری هاش بالان ولی اکس نه. گفت معمولا قاطی بقیه کنسولا چند تا اکس هم شاید بیارن.

و اینکه درسته قیمت نوش انقدر بالاس ولی قیمت خرید کارکردش از 5 پایینتره.

• Like
Reactions: Anakin
من یبار از یه مغازه دار پرسیدم گفت چون اصلا دیگه به صورت عمده وارد نمیشه. چون مشتری نداره اصلا. سری اس مشتری هاش بالان ولی اکس نه. گفت معمولا قاطی بقیه کنسولا چند تا اکس هم شاید بیارن.

اون مال قدیم بود الان قیمت اصلیش ۱۰۰ دلاز از PS5 بالا تره :دی

فت معمولی دیسک خور دارم
من جفتشون رو داشتم . دو تا کنسول رو بخوام مقایسه کنم و ویژگی هر کدوم رو بگم به این نتایج میرسیم
انحصاریها و قابلیت های دسته توی 5 بهتره هرچند قابلیت ها بعد مدتی تکراری میشن ولی خب قابلیت های دسته از دسته ایکس باکس بهتره ولی خب کیفیت دسته ایکس باکس بهتره از لحاظ دوام و متریال
و اما برتری ایکس باکس اینه که اولا گیم پس از پلاس (اکسترا و بالاتر ) بهتره ولی در کمال ناباوری ارزونتر هم هست :D همچنین اکانتهای ظرفیتی بازیها هم توی ایکس باکس خیلی ارزونتر از فایو هست ولی انحصاریهاش خب به سونی نمیرسه ولی روز اول میاد داخل گیم پس و همیشه هم داخل گیم پس هستن .

درمورد گرونتر بودن سریز ایکس نسبت به فایو باید بگم بخاطر تعرفه ها توی امریکا گرون شد که فقط مختص امریکا بود مغازه های حلال خور داخلی یادمه از همون شبی که اخبارش اومد گرون کردن .

قبول دارم دلیلش هم اینه اکثر یوزرهای معمولی شناختی از ایکس باکس ندارن و پولشون به فایو نرسه ایکس باکس سریز اس میخرن اگرم پولشون هم به فایو برسه که فایو میخرن این وسط هم مشتری های سریز ایکس واقعا کم و خاصن . دست دوم هم کاملا درست میگی خیلی پایینتر میاد ولی از دست دوم فایو پایینتر نه حدود ۴۵ تا ۵۰

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or