امتیازات Metroid Prime 4

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
EDGE 4/10

And this constant criss-cross is nothing compared to the padding ahead of the game's finale - a series of torturous plot stunts which surpasses Wind Waker's infamous Triforce hunt for inconvenience. With that, a largely flat Metroid is further degraded, from disappointing to a little embarrassing. Nintendo games have tested our patience before, but rarely in so many ways at once, and not without a core brilliance that makes such transgressions forgivable. Whatever ideas swirled in your mind back in 2017, you can't have been dreaming of this.

EDGE #419 February 2026: Romeo is a Dead Man cover story, reviews include Metroid Prime 4: Beyond, Kirby Air Riders, Dispatch, Routine, Skate Story

ولی جدا چقدر گفتم این بازی مشخصه مشکل داره. همه گفتن تو نمیفهمی نینتندو جادو داره حتما باید کنسولو بگیری دستت :D

اوایل تاپیکم گفتم شاید یه بازی تو تریلراش بتونه گولت بزنه و نقاط ضعفشو قایم کنه. ولی چیزی که تو تریلر هم ایراداش به چشم میاد قطعا تو بازی اصلیم دیده میشه.

فکر کنم حقوق منتقدهای این شماره رو هنوز واریز نکرده بودن و بروبچ یه ذره عصبی بودن! :دی
به جز این امتیاز درخشان برای Metroid Prime 4، به Kirby Air Riders هم امتیاز ۵ دادن و Dispatch بدبخت هم با میانگین ۸۹ و در حالی که از بین حدود ۱۰۰ تا نقد فقط یدونه امتیاز زرد (۷) داشت و بقیه همگی سبز بودن، از حضرت امتیاز ۵ گرفت. :دی

فکر کنم حقوق منتقدهای این شماره رو هنوز واریز نکرده بودن و بروبچ یه ذره عصبی بودن! :دی
به جز این امتیاز درخشان برای Metroid Prime 4، به Kirby Air Riders هم امتیاز ۵ دادن و Dispatch بدبخت هم با میانگین ۸۹ و در حالی که از بین حدود ۱۰۰ تا نقد فقط یدونه امتیاز زرد (۷) داشت و بقیه همگی سبز بودن، از حضرت امتیاز ۵ گرفت. :دی
خواستن نشون بدن هنوز کت تن کیه :دی

من فقط موندم متا صاحب نداره هنوز برای نمره اینا ضریب بالا اعمال میکنه؟🤔
نمره ش به Dispatch رو نمیدونستم، همین برای از اعتبار افتادنش که هیچ، حذفش تا اطلاع ثانوی از متا کافیه.

باز یه عده که هیچ ایده ای از خط مشی و ایدئولوژی یه مجله صاحب سبک ندارن همینطوری اومدن اینجا نظر بدن. شاید سایت های دیگه برای جلب توجه به یه بازی نمره پایین تر از حد معمول بدن ولی ادج به این چیزا نیازی نداره.

ایرادی که به Dispatch وارد بوده مکانیک های گیمپلی کم عمق. ادج هیچوقت به "فیلم تعاملی" نمره بالا نمیده.:) بازی حتی اومده از بازیگران هالیوود به عنوان صداپیشه استفاده کرده و عملا خط فکری یه "فیلم و سریال" رو داشته.

امتیاز 4 به MP4 هم بی دلیل نیست. نینتندو در ساخت بازیهای AAA پلتفورمینگ یه غوله و اینو همه میدونن اما میتونه FPS رو هم با همون کیفیت ارائه بده؟! نُچ.

• Smile
Reactions: IMANOKA
باز شاهد ماله کشی یه سری دوستانیم که فقط اج میفهمه و منتقدای دیگه و درمورد این دیسپچ خیل گیمرها هم نابینا! بودن ندیدن!
فیلم تعاملی چه صیغه ایه؟؟؟ این سبک ادونچر تعاملی کاملا اوکیه و‌ جا افتاده تو ویدیو گیم، فیلم نیست! اج نمره بالا نمیده به گیم این سبک و زارت میاد ۵ میده به گیم درست حسابیش؟ ببخشید غلط میکنه! دیگه وقتشه ضریبشو بردارن!

باز شاهد ماله کشی یه سری دوستانیم که فقط اج میفهمه و منتقدای دیگه و درمورد این دیسپچ خیل گیمرها هم نابینا! بودن ندیدن!
فیلم تعاملی چه صیغه ایه؟؟؟ این سبک ادونچر تعاملی کاملا اوکیه و‌ جا افتاده تو ویدیو گیم، فیلم نیست! اج نمره بالا نمیده به گیم این سبک و زارت میاد ۵ میده به گیم درست حسابیش؟ ببخشید غلط میکنه! دیگه وقتشه ضریبشو بردارن!
حالا ابن همه سایت این همه سال امتیازات دری وری دادن. بخوان بردارن باید خیلی سایتا زودتر اج برداشته شن.

آقا در Edge این D تلفظ نمیشه، "ادج" نداریم، "اج" درسته:دی همونطور که Latte، تلفظش درستش دقیقا "لاته" است و تازه خیلی بخوای انگلیسی بریتیش بگی میشه "لاتیی" و "لته" یه چیز من درآوردی غلط ایرانیه که فکر میکنن هرچی A هست رو َ تلفظ کنن یعنی خیلی نیتیو هستن و با همین فرمون به Wallet که "والت" هست هم میگن "ولت" که خیلی کرینجه انصافی:دی

آخرین ویرایش:
آقا در Edge این D تلفظ نمیشه، "ادج" نداریم، "اج" درسته:دی همونطور که Latte، تلفظش درستش دقیقا "لاته" است و تازه خیلی بخوای انگلیسی بریتیش بگی میشه "لاتیی" و "لته" یه چیز من درآوردی غلط ایرانیه که فکر میکنن هرچی A هست رو َ تلفظ کنن یعنی خیلی نیتیو هستن و با همین فرمون به Wallet که "والت" هست هم میگن "ولت" که خیلی کرینجه انصافی:دی
حالا این مثال هایی که زدی که اصلا درستشون با همون آ هستش. ولی کلا ایرانیا خیلی سخت گرفتن این قضیه رو. فکر میکنن هر کلمه ای از یه زبون دیگه وارد زبان ما میشه باید دقیقا به همون شکل تلفظ شه وگرنه بیسوادی. در صورتی که اولین اتفاقی که برای کلمه های وارد شه همیشه میفته اینه که با زبان اصلی هماهنگ میشه که برای اون گویش تلفظش راحت باشه. مثل صد ها کلمه فرانسوی و انگلیسی و عربی که به مرور وارد زبانمون شده و شکل خودشونو پیدا کردن.

ژاپنیا هم کلمه انگلیسی زیاد تو زبانشون دارن ولی محض رضای خدا حتی یکیشم تلفظش شبیه انگلیسیش نیست :D

============================
اج مجله ادایی ـه واسه همینم وزنه سنگینی تو متا بوده همیشه. به نظرم اصلا از نظر فنی و جزییات بررسی نمیکنن که بخوان مثلا به چند تا پارامتر نمره مختلف بدن. بیشتر حسی نمره میدن.

• Like
Reactions: m.a.t and SMM9

Edge کماکان تنها نشریه ایه که واقعا بازه نمره اش از ۱ تا ۱۰ ىه
نقد رو کامل نخوندم ولی خلاصه اش با مشکل عموم ملت با بازی مطابقت داره لذا نمیشه خرده گرفت که نقد مغرضانه است یا به چیز چرتی گیر دادن

ایشالا که دیگه از این به بعد جملات قصاری مثل "اج به بازیهای نینتندو کیلویی نمره میده" رو نشنویم:دی
اج که همیشه می زنه از ریشه فرقیم براش نمی کنه چیه
من یکم بازیش کردم نمی دونم 4 هم دیگه حقش نیست هر شکلی باشه چون گرافیک باز فیزیک یا شوتینگش خوبه
اما احتمالا لول دیزاینش داغونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or