بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول و كمى بالا

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center
Cd keyshare
نخل ماركت (فقط براى اكانت ظرفيتى به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن)

آخرین ویرایش:
اگر نتونم درست و اصولی بازی بخرم یا قطعی سراسری اینترنت باشه، گیم رو میذارم کنار تا شرایط درست بشه.
جسارت نباشه. نظرم رو میگم. ولی برام عجیبه که در شرایط آخرالزمانی هم بعضیا به هر قیمتی میخوان گیم بزنن. رسیده به لبنیات و آب و برق. نهایتا یه کنسول دستی قدیمی یا مرور بازی های قدیمی میتونه مسکن یا داروی موقتی باشه تا اگر زنده موندیم و طوفان پیش رو تموم شد، ببینیم چیکار کنیم. قبلا هم گفتم. خیلی باید خوش شانس باشیم که بتونیم GTA 6 رو تجربه کنیم با این شرایط و سرعت پی پی طور شدن اوضاع.

اگر نتونم درست و اصولی بازی بخرم یا قطعی سراسری اینترنت باشه، گیم رو میذارم کنار تا شرایط درست بشه.
جسارت نباشه. نظرم رو میگم. ولی برام عجیبه که در شرایط آخرالزمانی هم بعضیا به هر قیمتی میخوان گیم بزنن. رسیده به لبنیات و آب و برق. نهایتا یه کنسول دستی قدیمی یا مرور بازی های قدیمی میتونه مسکن یا داروی موقتی باشه تا اگر زنده موندیم و طوفان پیش رو تموم شد، ببینیم چیکار کنیم. قبلا هم گفتم. خیلی باید خوش شانس باشیم که بتونیم GTA 6 رو تجربه کنیم با این شرایط و سرعت پی پی طور شدن اوضاع.
وقتی میبینم بازی ظرفیتی قسطی شده میفهمم دغدغه ما الان نباید گیم باشه... هر چقدر هم که من دوست دارم از واقعیت فرار کنم بالاخره یه جا منو گیر میندازه.

از یک مغازه دوتا گیم خریدم یکی گرنتوربسمو و دیگری راید ۵ . دوبار برام پیش اومده که بازی پلی نمیشه و میگه purchaseکن

بردم فروشگاه ردیف کرد و بهم توضیح داد که برو تو اکانتهایی که برات ریختم فلان حرکت رو بزن و منم الان فراموش کردم که چه حرکتی باید بزنم فقط enable و dont enableش رو یادم میاد

برای هرکدوم از بازیها یک اکانت وجود داره و من الان جز اکانت شخصی خودم دو اکانت دیگه دارم که هرکدومش مربوط به یکی از بازیهاست

توضیحاتم گنگه میدونم ولی الان نمیدونم باید چه کنم و یکی از بازیها الان به جای پلی گیم purchase وجود داره

دوستان یکی اکانت اساسین زیر قیمت گذاشته از این کانال
View attachment 404662
الان این کانالش معتبره ؟
خب زیر قیمت گذاشته یعنی هم ممکنه اعتبار نداشته باشه و هم فروشش سخته. هیچ گربه ای در راه رضای خدا موش نمی گیره. تا شاپ معتبر هست چرا از اینا می خوای بخری؟
تو کانالهای فروش مجدد نگاه کن از شاپها معتبر بعضی وقتا قیمت پایین می ذارن.

خب زیر قیمت گذاشته یعنی هم ممکنه اعتبار نداشته باشه و هم فروشش سخته. هیچ گربه ای در راه رضای خدا موش نمی گیره. تا شاپ معتبر هست چرا از اینا می خوای بخری؟
تو کانالهای فروش مجدد نگاه کن از شاپها معتبر بعضی وقتا قیمت پایین می ذارن.
بنظرت از خیرش بگذرم اساسین شادو ظ۲ گذاشته ۱ تومن میگه پول لازمم

بنظرت از خیرش بگذرم اساسین شادو ظ۲ گذاشته ۱ تومن میگه پول لازمم
من باشم نمی خرم. من یه دفعه سر قیمت پایین رفتم از یه شاپی خریدم تازه پیش خرید کردم. بعد، روز عرضه ی بازی دیدم دو نفر تو اکانتیم! هیچی دیگه بازی رو روز عرضه زهرمارمون کرد. برای همین اگه یه بازی رو هزار تومن هم بدن نمی رم سمتش و فقط شاپی که می شناسم و معروفه برای خرید انتخاب می کنم.
اینم مشخص نیس فروشگاهش چیه منکه تا حالا نشنیدم بنظرم بیخیال شو و اگه عجله نداری بگرد از جای معتبرش رو گیر میاری. حالا شاید یکم بالاتر باشه ولی می دونی کل پولت سوخت نمی شه یا دردسر قرار نیست داشته باشی.

دوستان یکی اکانت اساسین زیر قیمت گذاشته از این کانال
View attachment 404662
الان این کانالش معتبره ؟
شاکی زیاد داره توی گروه اسکمرا ایدیش هست. هم برخورد ادمینش گفتن بده و هم سابقه اسکم داره.
توی این گرونی 1 تومنم یه تومنه الکی به باد ندین پولتونو سر به اصطلاح ارزونی. با دلار الان بازی 2 سال پیشم مفت پیدا نمیشه از شاپ معتبر چه برسه شدوز که نسبتا جدید محسوب میشه.
پست طرفم دیدم برا فروش گذاشته. اینکه توی پست فروش یکی بنویسه پول نیاز دارم و خودم هنوز تمومش نکردم و ... یا خودش اسکمره یا شاپه اذیتش کرده و میخواد از شر اکانت خلاص بشه. مراقب یه هزار تومنتونم باشین توی این شرایط مزخرف الان. 500 تومن 1 تومن بیشتر بذار از شاپ معتبر خرید کن که نه پولت به فنا بره و نه استرس بکشی. پس فردام راحت بفروشیش.
به همین شاپای پست اول پیام بده بپرس شدوز فروش مجدد دارن یا نه. با قیمت کمتر ممکنه موجود داشته باشن ازشون بخری.

دقیقا خودشه 😂 طرف معلوم نیست چجوری گیره که لنگ یه تومنه
من خودم شده پول نیاز بودم و اکانت مجبوری فروخته باشم ولی از اینکارا نمیکنم. خیلیای دیگرم میشناسم همچین شرایطی داشتن و بازم نکردن. و برعکس توی گروه اسکمرا بارها دیدم همچین کسایی که توی پستشون نوشته بودن مشکل دارن و ... کلاه بردار از اب دراومدن.
کسی که مشکل مالی داشته باشی تخفیف میده 100 تومن 200 تومن‌ 300 تومن. اونم توی پیوی نه پست فروشش. شدوز ظرفیت دو اشتراکیم باشه 1 تومن درنمیاد.

• Like
Reactions: ehsan M and jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or