بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول و كمى بالا

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center
دراگون شاپ
Digital factory
Cd keyshare
نخل ماركت (فقط براى اكانت ظرفيتى به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن)

آخرین ویرایش:
مسخره کردن که صد در صد اشتباه اونم برای کسی که خودش از اون سایت یا شاپ خرید نداره.
ولی با توجه به تعاریفی که داشتی به نظرم چندتا از اون شاپ ها که معرفی شدن خیلی خیلی داستان کمتری دارن.

در نهایت افراد باید شاپ یا سایتی که دوست دارن رو انتخاب بکنن نه اینکه با زور یا تمسخر منع بشن.
خب منم حرفم همینه.آدم باید منصف باشه و خوب و بد فروشگاه رو صادقانه بگه تا بقیه گمراه نشن و در آخر هر کس با توجه به اخلاق و بودجه ای که داره درست تصمیم بگیره.مثلا من اگه بکشنم هم حاضر نیستم برم بازی رو بخرم و دوباره بفروشم برای همین سرویس اشتراکی بهترین حالته برام

اگه جایی هم مشکل بوده اومدم صادقانه گفتم.مثلا مشکل اصلی نخل تحویل اکانت هست که سر ساعت نیست و یکی مثل من رو این قضیه حساسم و میام اینجا میگم ولی دیگه اینکه سرویس به مشکل بخوره و بیان درستش کنن با یه هدیه روش به نظرم چیزی نیست که بگیم مشکله

بايد واسه عضو كانال شدن تاييد كنه ادمين.
باورت میشه یادم نیست... :D قدیم بچه های همینجا لینک گذاشته بودن منم عضو شدم ولی یادم نیست تایید ادمین میخواست یا نه ...
خیلی وقته کانال رو دارم ولی اولین بار دیروز ازش خرید کردم

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
خب منم حرفم همینه.آدم باید منصف باشه و خوب و بد فروشگاه رو صادقانه بگه تا بقیه گمراه نشن و در آخر هر کس با توجه به اخلاق و بودجه ای که داره درست تصمیم بگیره.مثلا من اگه بکشنم هم حاضر نیستم برم بازی رو بخرم و دوباره بفروشم برای همین سرویس اشتراکی بهترین حالته برام

اگه جایی هم مشکل بوده اومدم صادقانه گفتم.مثلا مشکل اصلی نخل تحویل اکانت هست که سر ساعت نیست و یکی مثل من رو این قضیه حساسم و میام اینجا میگم ولی دیگه اینکه سرویس به مشکل بخوره و بیان درستش کنن با یه هدیه روش به نظرم چیزی نیست که بگیم مشکله
خوب ببین من متوجه شدم که چند روز سرویس نخل قطع بوده شاید برای یکی مثل خودت مهم نبوده و اصلا هم اذیت نشدی ولی اگه مثلا خود من همون زمان بازی می خواستم و بازی نداشتم واقعا کفری می شدم حالا شما بگو دو برابر اون زمان به اشتراک من اضافه بشه برای من قابل قبول نیست.
ولی خوب این تفاوت شرایط من و حمید هست.
وقتی مسائل بیان بشه هرکی از سمت خودش میتونه بسنجه

خوب ببین من متوجه شدم که چند روز سرویس نخل قطع بوده شاید برای یکی مثل خودت مهم نبوده و اصلا هم اذیت نشدی ولی اگه مثلا خود من همون زمان بازی می خواستم و بازی نداشتم واقعا کفری می شدم حالا شما بگو دو برابر اون زمان به اشتراک من اضافه بشه برای من قابل قبول نیست.
ولی خوب این تفاوت شرایط من و حمید هست.
وقتی مسائل بیان بشه هرکی از سمت خودش میتونه بسنجه
کانال تلگرامی که بازی خرید و فروش کنی با سرویس اشتراکی 2 چیز کاملا متفاوت هستن و باید هرکدوم در جای خودش سنجیده بشه...شما نتفلیکس و گیم پس به اون گردن کلفتی هم بگیری مطمئن باش قطعی توش پیش میاد.

ضمن اینکه به طور کامل هم که قطع نبوده.اکثرا یکی یا 2 تا بازی رو داشتن این مدت.مال من یکیش قطع شد یکیش اوکی بود.

برای من این روش به صرفه هست و به روحیاتم میخوره، برای شما کانال خرید و فروش بهتره.ولی منی که اونطوری خرید نمیکنم، نمیام شما رو مسخره کنم که هی هر روز بیام بگم شما پول بیشتر باید بدید ولی من با 8 تومن چند برابر شما بازی تجربه کردم پس شما خیلی ساده هستید و دارن سرتون کلاه میذارن و...

سلام
من یکبار از یانگ سنتر (Yung center) خرید کردم و راضی بودم حالا میخوام دوباره چندین اکانت ازش بگیرم موردی داره که دوستان توصیه نمیکنن ؟
سلام
نگیر ازش
زیاد شنیدم که فروش مجدد پرحاشیه ای داره ، داخل گروه خرید و فروش هم یه حالتی هستش که انگار فروش نمیرن.
از بین کانال های معرفی شده همین تاپیک انتخاب کن به نظرم

کانال تلگرامی که بازی خرید و فروش کنی با سرویس اشتراکی 2 چیز کاملا متفاوت هستن و باید هرکدوم در جای خودش سنجیده بشه...شما نتفلیکس و گیم پس به اون گردن کلفتی هم بگیری مطمئن باش قطعی توش پیش میاد.

ضمن اینکه به طور کامل هم که قطع نبوده.اکثرا یکی یا 2 تا بازی رو داشتن این مدت.مال من یکیش قطع شد یکیش اوکی بود.

برای من این روش به صرفه هست و به روحیاتم میخوره، برای شما کانال خرید و فروش بهتره.ولی منی که اونطوری خرید نمیکنم، نمیام شما رو مسخره کنم که هی هر روز بیام بگم شما پول بیشتر باید بدید ولی من با 8 تومن چند برابر شما بازی تجربه کردم پس شما خیلی ساده هستید و دارن سرتون کلاه میذارن و...
موافقم
اصن همین که نکات منفی و مثبت هر کدوم عنوان میشه عالیه

سلام
نگیر ازش
زیاد شنیدم که فروش مجدد پرحاشیه ای داره ، داخل گروه خرید و فروش هم یه حالتی هستش که انگار فروش نمیرن.
از بین کانال های معرفی شده همین تاپیک انتخاب کن به نظرم
اگه بحث قیمت و یا خرید و فروش مجدد باشه برا من ایرادی نداره . چون اکثرا مواقع بازی ها رو نمیفروشم

به نظرم بیشتر دقت کنیم کدوم فروشگاه ها اکانت سالم میفروشن و بحث استفاده از کارت بانکی دزدی و هکی در تهیه ی بازی نباشه یا به طور کلی خلاف قوانین سونی عمل نکنه

• Like
Reactions: Arios 22
سلام
من یکبار از یانگ سنتر (Yung center) خرید کردم و راضی بودم حالا میخوام دوباره چندین اکانت ازش بگیرم موردی داره که دوستان توصیه نمیکنن ؟
قبلا سر فروش مجدد خیلی اذیت میکردن و مشتری جدید رو ساپورت نمیکردن. شاپای بهتری هست که سر فروش مجدد بازیت به مشکل نمیخوری. از همینا بگیر وقتی پستیبانی بهتری دارن.

اگه بحث قیمت و یا خرید و فروش مجدد باشه برا من ایرادی نداره . چون اکثرا مواقع بازی ها رو نمیفروشم

به نظرم بیشتر دقت کنیم کدوم فروشگاه ها اکانت سالم میفروشن و بحث استفاده از کارت بانکی دزدی و هکی در تهیه ی بازی نباشه یا به طور کلی خلاف قوانین سونی عمل نکنه
حتی بحث فروش مجدد هم نباشه بازم شاپ های بهتر داریم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@SaDrA-HhH لطفا به پست اول شاپ Playbox هم اضافه کن

سلام

هم بحث فروش مجدد هست هم اينكه پشتيبانى خوبى ديگه نداره و سرعت كارشون هم پايينه.

@SaDrA-HhH لطفا به پست اول شاپ Playbox هم اضافه کن

بايد بيشتر در موردش توضيح بدن بچه ها.
خصوصا براساس معياراى داخل پست.

هم بحث فروش مجدد هست هم اينكه پشتيبانى خوبى ديگه نداره و سرعت كارشون هم پايينه.

بايد بيشتر در موردش توضيح بدن بچه ها.
خصوصا براساس معياراى داخل پست.
3

2

1
چندتا از پست هایی که بچه ها دربارش گفتن یا تایید کردن ، البته چندتا از بچه های اینجا مشتریش هستن پست هارو ببینن میگن

3

2

1
چندتا از پست هایی که بچه ها دربارش گفتن یا تایید کردن ، البته چندتا از بچه های اینجا مشتریش هستن پست هارو ببینن میگن

براى معرفى شاپ تو اين فرمت اگه معرفى كنيد بهتره.
تا راحت تر بشه به پست اول اضافه كرد.

موجودى عناوين:

اختصاصى يا اشتراكى بودن:

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن:

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات:

همكارى در فروش مجدد:

اگه مزيت خاصى مثل اجاره دادن يا فروش شرايطى هم داره فروشگاهى ذكر كنيد.

ما یه review از سال ۲۰۲۵ روی اکانت پلی استیشن گرفتیم متوجه شدیم پنجتا بازی اول رو از همین نخل گرفتیم :دی حالا درسته فحشش میدم ولی من یکی حس میکنم که تا همین الان حلالش کردم اکانتو :دی تازه ۲۷۰ روز مونده :دی

1000021093.png

Attachments

• 1000021093.png
    1000021093.png
    930.4 KB · مشاهده: 31

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or