Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
واقعا لیان یه ابهت و کاریزما خاصی داره که هیچکس به گرد پاش هم نمیرسه! فقط اون صحنه اره برقی که کم مونده بود زامبیا از دستش فرار کنن! :D
کریس انگشت کوچیکشم نمیشه توی شخصیت پردازی و جذابیت. امیدوارم اگه قراره آخرین حضورش باشه وداع خاطره انگیزی باهاش داشته باشیم.
خیلی کنجکاوم بدونم ظاهر آدا چجوری شده. بانو با افزایش سن چقدر باید جذاب باشه :-? :D

این آمبرلا این همه آزمایشات ژنتیکی و بیولوژیکی کرد ، نکرد به خودش زحمت بده یک سرم آنتی اجینگ :D هم بسازه بده دست کریس و لیان و بقیه حوریان مجموعه که ما شاهد چین و چروک و سفیدی گیسو این بزرگواران نباشیم :D

این آمبرلا این همه آزمایشات ژنتیکی و بیولوژیکی کرد ، نکرد به خودش زحمت بده یک سرم آنتی اجینگ :D هم بسازه بده دست کریس و لیان و بقیه حوریان مجموعه که ما شاهد چین و چروک و سفیدی گیسو این بزرگواران نباشیم :D
جیل پیر نمیشه دیگه :D

ی حسی بهم میگه ی ارتباطی بین الکس وسکر و ویلین این نسخه (برندون بیلی سابق/ویکتور جدید) هس!
صدای پشت بیسیم بیشتر ب اشلی میخوره تا هانیگن !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Love Console
داشتم فکر میکردم اگه بخش هایی که مربوط به لیان بود سوم شخص بود و بخش های گریس چون دلهره آوره اول شخص بود خیلی کار تمیز تری در میومد. انیمیشن هاهم به مشکل نمیخوردن.

البته کپکام واقعا شاهکار کرده، باورم نمیشه گیم پلی لیان اول شخص هم میتونه باشه چون سوم شخصش خیلی تمیز بود. البته یه کم بی وزن به نظر میومد ولی باز عالی بود.

اینجا فقط منم که کریس به لیان ترجیح میدم.ولی کاریش نمیشه کرد از همون اویل ۲ که لیان اولین حظورش داشت ازش بدم میومد ولی همین اویل ۲ از نظر خودم بهترین شماره سریه.تریلر دیشب بدجور هایپم کرده که بازی پیش خرید بکنم

اوج خلاقیت Capcom: اولش مسام الکی میگم نسخه 9 بیشترین بودجه رو داشته که مردم بیشتر هایپ بشن. بعدش Leon رو توی بازی قرار میدم تا فروش و هایپ نسخه 9 بیشتر تضمین بشه. بعدش میام با Porsche همکاری میکنم فنها وقتی بفهمن ماشین لیان پورشه، حتما خیس میشن. Villain بازی!؟ خیلی جنریک میام یه دکتری که قبلا با تیمش تحقیقات انجام میداد ولی الان خودش تبدیل به هیولا شده رو اضافه میکنم. protagonist هم مثل همیشه یه مامور FBI در حال تحقیقات روی یه سری قتل.

متاسفانه کپکام از نظر خلاقیت ریده! نسخه قبل هم برعکس چیزیکه گفته بودن خیلی سرگرم کننده ولی جنریک بود. بنظرم نسخه 7 بهترین RE مدرن هستش. من هرچقدر تریلر از نسخه 9 میبینم حس میکنم قبلا اینارو تجربه کردم. Meh

اوج خلاقیت Capcom: اولش مسام الکی میگم نسخه 9 بیشترین بودجه رو داشته که مردم بیشتر هایپ بشن. بعدش Leon رو توی بازی قرار میدم تا فروش و هایپ نسخه 9 بیشتر تضمین بشه. بعدش میام با Porsche همکاری میکنم فنها وقتی بفهمن ماشین لیان پورشه، حتما خیس میشن. Villain بازی!؟ خیلی جنریک میام یه دکتری که قبلا با تیمش تحقیقات انجام میداد ولی الان خودش تبدیل به هیولا شده رو اضافه میکنم. protagonist هم مثل همیشه یه مامور FBI در حال تحقیقات روی یه سری قتل.

متاسفانه کپکام از نظر خلاقیت ریده! نسخه قبل هم برعکس چیزیکه گفته بودن خیلی سرگرم کننده ولی جنریک بود. بنظرم نسخه 7 بهترین RE مدرن هستش. من هرچقدر تریلر از نسخه 9 میبینم حس میکنم قبلا اینارو تجربه کردم. Meh
نمیخوام الکی دفاع کرده باشم ولی به نظرم یکی از ستون های اصلی هویتی RE همین سطحی و جنریک بودن داستانشه.
من به شخصه RE رو یه برداشت ژاپنی از یه داستان پلیسی جنایی و دلهره آور میدونم که دقیقا همون نگاه فوق ساده سازی شده و کلیشه ای نسبت به آمریکا رو داره.
دقیقا همون شماره ۷ که مثال زدی تنها RE بود که به نظرم RE نبود هرچند که بازی خیلی خوبی بود.
چه داستان چه گیم پلی. بخوایم نخوایم هدف غایی سری RE آپگرید کردن تفنگ ها و زامبی کشتنه. چیزی که ۷ تقریبا نداشت کلا. حتی دیگه اون حس ژاپنی بودن رو هم نداشت.

درکل به نظر من RE دقیقا یعنی همینی که میبینیم. اگه دنبال داستان و کاراکتر های چند لایه هستی کلا RE آی پی مناسبی برات نیست.

خلاصه مسائلی که بهش اشاره کردی به هیچ وجه نقطه ضعف نیست بلکه اصلا هویت مجموعس.

اینجا فقط منم که کریس به لیان ترجیح میدم.ولی کاریش نمیشه کرد از همون اویل ۲ که لیان اولین حظورش داشت ازش بدم میومد ولی همین اویل ۲ از نظر خودم بهترین شماره سریه.تریلر دیشب بدجور هایپم کرده که بازی پیش خرید بکنم
کریس خوبه ولی کلر یه چیز دیگست! اینکه بین کریس و لیان اختلاف نظر باشه طبیعیه ولی اینکه بگی از لیان بدم میاد گناهی نابخشودنیه! مگه می شه کسی از لیان بدش بیاد؟! یکی از نمادهای مهم صنعت محسوب می شه و تا حالا در معتبرترین نظرسنجی های جهانی بین تمام کارکترهای ایول با اختلاف فاحش رتبه نخست رو به لحاظ محبوبیت به خودش اختصاص داده.

کریس خوبه ولی کلر یه چیز دیگست! اینکه بین کریس و لیان اختلاف نظر باشه طبیعیه ولی اینکه بگی از لیان بدم میاد گناهی نابخشودنیه! مگه می شه کسی از لیان بدش بیاد؟! یکی از نمادهای مهم صنعت محسوب می شه و تا حالا در معتبرترین نظرسنجی های جهانی بین تمام کارکترهای ایول با اختلاف فاحش رتبه نخست رو به لحاظ محبوبیت به خودش اختصاص داده.
نمیدونم ولی کلا ازش خوشم نمیاد در حالیکه شاید بیشتر تایم سر اویل ۴ و ریمیکش صرف کردم ولی همیشه این احساس داشتم جای لیان هر کارکتر دیگه ای هم بود باز هم بازی شاهکار بود برام. حتی اون ایتن بهش ترجیح میدم. به نظرم لیان زیادی بزرگ شده بخشی به خاطر خوش قیافه بودن و بخشی هم به خاطر ایدا هستش در ماجرا نابودی آمبرلا هم نقش آنچنانی نداشته بیشتر کار جیل و کریس و کلر بوده -کلر و جیل که 100 درصد از کریس بهترن-اصلا همون اویل ۲ به خاطر کلر دوست دارم.با همه اینها اویل ۹ پیش خرید کردم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or