بعد کارگردانی زباله فصل اول مرد اره برقی ، چقدر عالی فیلم رو در آورده بودند.
واقعا
Absolute Cinema
بود.
واقعا
Absolute Cinema
بود.
خیرمیخوام شاخ غولو بشکونمفعلا ۱۰تا قسمت وان پیس رو دانلود کردم که نمه نمه شروعش کنم.
سینمایی هاش اجباریه؟ فیلراش زیاده؟ اکه زیاده، روی مخه عین مثلا بلیچ که دری وری بود یا ارزش تماشا داره؟
پیشنهادم اینه که نکنمیخوام شاخ غولو بشکونمفعلا ۱۰تا قسمت وان پیس رو دانلود کردم که نمه نمه شروعش کنم.
سینمایی هاش اجباریه؟ فیلراش زیاده؟ اکه زیاده، روی مخه عین مثلا بلیچ که دری وری بود یا ارزش تماشا داره؟
آخه اون ریمیک ها خیلی از جزئیات ها رو حذف کردند. به اون صورت ارزش نداره. باز ریمیک Wit بهتره آدم وایسه ببینه بیاد.پیشنهادم اینه که نکنیعنی یا مانگا بخون یا این ریمیک هایی که از آرک های اولش ساختن رو ببین که 2 ساعت اینطوراس. واقعا نمیشه الان هزار قسمت دید دیگه. جاش میتونی خیلی کارای خفن تری ببینی. من اون موقع که وان پیس رو شروع کردم از اول ببینم فکر کنم 300 قسمت اومده بود ولی باز خیلی فشار آورد.
البته یه سایتی هم بود یادمه تمام سکانس های فیلر رو از انیمه حذف کرده بود هر قسمت ده دقیقه شده بود مثلا. قبلا یادمه بچه ها لینکشو گذاشته بودن. اگه میخوای حتما انیمه سریالی رو ببینی لاقل اونو ببین.
ویراش: پیداش کردم One Pace — The Definitive One Piece Viewing Experience
دیگه لاقل از اینجا ببین تقریبا هر دو سه قسمت از یه قسمتم کوتاه تر شده ولی خلاصه نشده اصلا. در اصل صحنه های اضافی که فقط خواستن 24 دقیقه رو باهاش پر کنن حذف کرده![]()
بیا واقع بین باشیم الان نمیشه 1200 قسمت نشست دیدآخه اون ریمیک ها خیلی از جزئیات ها رو حذف کردند. به اون صورت ارزش نداره. باز ریمیک Wit بهتره آدم وایسه ببینه بیاد.
مانگا هم با همه خوبی هایی که داره واقعا جای انیمه با صداگذاری و انیمیشن رو نمیتونه بگیره.
اون که میگی با اون همه قسمت میشه کلی کار خفن دید، والا ما هممون صد برابر اون هزار قسمت وقتمون رو با سوشال مدیا هدر دادیم.
هرچند اعتراف می کنم آرک هایی مثل درسروزا یا زوو فاجعه بشریت از منظر کیفیت انیمه بودند، اما بازم بنظرم آدم انیمه رو ببینه خوبه.
همون One Pace اونقدرا خوب نیست، چون انیمه طوری کارگردانی شده که Flow تصویر و موسیقی بهم میریزه.
1200 قسمت وان پیس، معادله با دیدن همه انیمههای فصلی خوب یک دهه اخیر.بیا واقع بین باشیم الان نمیشه 1200 قسمت نشست دیدحداقل با اون وان پِیس احتمال اینکه بشه به آنگویینگ رسید خیلی خیلی بیشتر میشه. حداقل تا وانو رو باید به یه شکلی دید که از شر پیسینگ کثافت انیمه در امان موند
در کل مانگا خیلی شانس بیشتری ایجاد میکنه برای رسیدن به آنگویینگ ولی ازونطرفم نیمه اول وان پیس تم کمدیش خیلی خوب بود تو مانگا زیاد درنمیاد.

خودم اعتراف می کنم اگر ۱۳ سالگی وانپیس رو نمیدیدم دیگه اصلا نگاهش نمیکردم.بیا واقع بین باشیم الان نمیشه 1200 قسمت نشست دیدحداقل با اون وان پِیس احتمال اینکه بشه به آنگویینگ رسید خیلی خیلی بیشتر میشه. حداقل تا وانو رو باید به یه شکلی دید که از شر پیسینگ کثافت انیمه در امان موند
در کل مانگا خیلی شانس بیشتری ایجاد میکنه برای رسیدن به آنگویینگ ولی ازونطرفم نیمه اول وان پیس تم کمدیش خیلی خوب بود تو مانگا زیاد درنمیاد.
من میگم 10 از 10 بود به خاطر همون نیم ساعت اولش میگم ، وگرنه میخواست یه کله فایت باشه انقدر دوست داشتنی نمیشد اصلا.Chainsaw Man – The Movie: Reze Arc
خلاصه 10/10 هیچ ایرادی بهش نمیگیرمنیمه اول هم قبول دارم "کند" بوده، اگر در کودکی میدیدم که فقط دنبال اکشن بودم قطعا بهش نمره کامل نمیدادم
ولی الان بنظرم لازم بود کاراکتر Reze قشنگ شکل بگیره، به هر حال یه سینمایی با زمان محدوده نمیتونن دو آرک وقت بذارن کاری کنن به یه کاراکتر اهمیت بدی
اتفاقا من منتظر ارک بعدیم بشدت تا حج آقا ورود پیدا کنه برگ ها بریزنددقیقا اونجایی که این جریان شد خیلی عالی در اومده بود...برعکس فصل اول که بشدت meh و بی کیفیت اصل کار رو درآورده بودند.
من رنگ بندی انیمه هم دوست داشتم.
آرک بعد چیز خاصی برای من نیست...اما آرک آخرش واقعا پشم ریزانه.
نگاه من بزرگترین هیتر مانگا اش هستم، اما بازم پشمام سر آرک آخرش ریخته بود.![]()
اون بابا خیلی برای من جالب نبود. اما اتفاقای آرک آخر یک چیز دیگه بودند.اتفاقا من منتظر ارک بعدیم بشدت تا حج آقا ورود پیدا کنه برگ ها بریزند![]()
![]()
![]()
ولی بازم DD یچیز دیگساون بابا خیلی برای من جالب نبود. اما اتفاقای آرک آخر یک چیز دیگه بودند.![]()
دیگه از اینجای به بعد داستان همه چیز خوبه تااا اخر پارت یک پارت دو Boring میشه تا وسطا و تا اخر من جاشون بودم همون اخر پارت یکو ساخت در اوج خداحافظی میکردم دیگه بیخیال پارت دو میشدم.