سرخط خبرها

من هزار بار تاباتا رو به نومورا دلقک ترجیح میدم

راستش من به همین عبارت "نومورا دلقک" که رسیدم ترجیح دادم دیگه ادامه پست رو نخونم و به نظرم برای من حداقل چیز قابل بحثی وجود نداره. از باقی کارهایی که تاباتا میسازه لذت ببرید.

دقیقا نومورا کدوم ff شماره دار رو ساخته؟
از هشت تا 15 هیچ کدوم ویژن نومورا نبوده...
نومورا فقط روی FF vii به صورت ویژه کار کرده
که تو همون نسخه اورجینالم خیلی از ایده های داستانیش برا خودش بود
View attachment 403577

وگرنه نومورا روی دنیای هیچ FF شماره دار دیگه ای کار نکرده...

صرفا از اول روی داستان vii بوده...
چه نسخه اصلی، چه اسپین اف ها چه ریمیک ها با تایید نومورا بوده...
همون کرایسیس کور هم مثل ریمیک ها خودش بالاسر کار بود

بقیه ff ها هر مشکلی داشتن،برای ویژن سایر اعضای محترم اسکوئر بود

یه چیزی میگی که آدم شک میکنه اصلا میدونید دارید در مورد چی بحث میکنید یا نه!

نومورا کدوم FF شماره دار رو ساخته؟ ریلی؟ توجیه هستی که نومورا طراح شخصیت یه سری از FF هاست نه کارگردان، نه نویسنده، نه کریتیو دیرکتور، نه پرودوسر؟ مثل این میمونه که بیای بگی رف گرستی دلقکه چون هیچ یک از GoW هارو نساخته و تو ساخت دنیاش نقش نداشته!! اگه انتظار داشتی طراح شخصیت بیاد FF بسازه هم که خوب بحثش جداست و ماقبل بحثه.

نومورا طراحی شخصیت FF ها بوده، اونم تو یه سریشون، و خالق و کارگردان و تهیه کننده یه سری بزرگ دیگه، یعنی Kingdom Hearts. فکر کنم اینم قابل درک باشه که کارگردان و تهیه کننده یه سری دیگه که مدام داشته بازی خودش رو میساخته دیگه نمیاد FF بسازه. کما اینکه FF هم آدم های خودش رو داشته. و البته پروژه ریمیک هم کامل کار نوموراست. هم دیرکتور نسخه اول بوده و هم کریتیو دیرکتور نسخه دوم. کریتیو دیرکتور کرایسیس کور هم البته بوده.

هرکسی هم که سر سوزنی کامیونتی FF رو بشناسه میدونه عمده محبوبیت FF ها به شخصیت هاشه، و خالق محبوب ترین شخصیت ها هم نوموراست. از Cloud Strife بگیر تا Squall و Tidus و Lightning و همین Noctis خودمون. اینکه کامیونتی FF فن ها هم نومورا رو دوست دارن رو حساب طراحی این شخصیت های خفنه نه اینکه کارگردان FF بوده یا فولان FF شماره دار رو ساخته!!! کما اینکه قرار نیست یه نفر فقط چون خالق یه مجموعه است محبوب باشه!! اصلا ماجرا یه چیز دیگه است.

خفنیت این آدم هم یه چیز بدیهیه. رزومه مشخصی داره. خالق محبوب ترین شخصیت های ویدئو گیمه. Cloud تا مدت ها و زمان خودش محبوب ترین شخصیت ویدئو گیم بود. FFVII از نظر خیلی ها بهترین بازی PS1 ـه. Kingdom Hearts محبوبیت و جایگاهش کاملا مشخصه. FFVersusXIII هم باز اینکه هنوز بعد N سال فن های خودشو داره و همه با افسوس ازش یاد میکنن نشون میده چی بوده. کما اینکه به نظر من از حیث یونیورس و شخصیت ها میتونست بهترین FF باشه و وارث حقیقی FFVI که اتفاقا گرفیک دایرکتورش همین جناب نومورا بزرگه.

حالا اینکه یه نفر حال نکنه باهاش مساله مهمی نیست، هرکی یه سلیقه ای داره و قرار نیست کسی که FF دوست نداره و عاشق KH نیست اصلا این آدم رو بشناسه که حالا بخواد فنش باشه یا نه، اما اینکه یه نفر اوت آو نوور بیاد به چنین شخص بزرگی بگه دلقک(!!) اصلا ارزش بحث کردن هم نداره.

یه چیزی میگی که آدم شک میکنه اصلا میدونید دارید در مورد چی بحث میکنید یا نه!

نومورا کدوم FF شماره دار رو ساخته؟ ریلی؟ توجیه هستی که نومورا طراح شخصیت یه سری از FF هاست نه کارگردان، نه نویسنده، نه کریتیو دیرکتور، نه پرودوسر؟ مثل این میمونه که بیای بگی رف گرستی دلقکه چون هیچ یک از GoW هارو نساخته و تو ساخت دنیاش نقش نداشته!! اگه انتظار داشتی طراح شخصیت بیاد FF بسازه هم که خوب بحثش جداست و ماقبل بحثه.

نومورا طراحی شخصیت FF ها بوده، اونم تو یه سریشون، و خالق و کارگردان و تهیه کننده یه سری بزرگ دیگه، یعنی Kingdom Hearts. فکر کنم اینم قابل درک باشه که کارگردان و تهیه کننده یه سری دیگه که مدام داشته بازی خودش رو میساخته دیگه نمیاد FF بسازه. کما اینکه FF هم آدم های خودش رو داشته. و البته پروژه ریمیک هم کامل کار نوموراست. هم دیرکتور نسخه اول بوده و هم کریتیو دیرکتور نسخه دوم. کریتیو دیرکتور کرایسیس کور هم البته بوده.

هرکسی هم که سر سوزنی کامیونتی FF رو بشناسه میدونه عمده محبوبیت FF ها به شخصیت هاشه، و خالق محبوب ترین شخصیت ها هم نوموراست. از Cloud Strife بگیر تا Squall و Tidus و Lightning و همین Noctis خودمون. اینکه کامیونتی FF فن ها هم نومورا رو دوست دارن رو حساب طراحی این شخصیت های خفنه نه اینکه کارگردان FF بوده یا فولان FF شماره دار رو ساخته!!! کما اینکه قرار نیست یه نفر فقط چون خالق یه مجموعه است محبوب باشه!! اصلا ماجرا یه چیز دیگه است.

خفنیت این آدم هم یه چیز بدیهیه. رزومه مشخصی داره. خالق محبوب ترین شخصیت های ویدئو گیمه. Cloud تا مدت ها و زمان خودش محبوب ترین شخصیت ویدئو گیم بود. FFVII از نظر خیلی ها بهترین بازی PS1 ـه. Kingdom Hearts محبوبیت و جایگاهش کاملا مشخصه. FFVersusXIII هم باز اینکه هنوز بعد N سال فن های خودشو داره و همه با افسوس ازش یاد میکنن نشون میده چی بوده. کما اینکه به نظر من از حیث یونیورس و شخصیت ها میتونست بهترین FF باشه و وارث حقیقی FFVI که اتفاقا گرفیک دایرکتورش همین جناب نومورا بزرگه.

حالا اینکه یه نفر حال نکنه باهاش مساله مهمی نیست، هرکی یه سلیقه ای داره و قرار نیست کسی که FF دوست نداره و عاشق KH نیست اصلا این آدم رو بشناسه که حالا بخواد فنش باشه یا نه، اما اینکه یه نفر اوت آو نوور بیاد به چنین شخص بزرگی بگه دلقک(!!) اصلا ارزش بحث کردن هم نداره.
در جواب دوست عزیزمون که علت افت فرنچایز رو نومورا دونستن گفتم...
و خب مخاطب عام تو مجازی چه فروم ها چه شبکه های اجتماعی کم نیستن همین باور رو دارند... که اره نومورا اومد،بقیه رو زندانی کرد... همه رو بیکار کرد...

ولی اصلا اینطوری نیست...نومورا روی یک FF شماره دار به صورت جدی کار کرد که همونم شد نماد فرنچایز...

تو بقیه شماره ها بیشتر نقش شینکاوا برای کوجیما رو برای سایر کارگردان ها ایفا کرد

وگرنه خودش مدیر تولید چند اسپین اف FF شده که گسترده شدن فرنچایز مدیونش هست... و کلا تفکرات در مورد نومورا اشتباه هست...
اصلا نومورا بیشتر وقتش توی استدیو اوساکا، اسکوئر انیکس هست...
درحالیکه تیم های اصلی FF تو هدکوارتر توکیو هستند!
اصلا یکی از دلایل دادن پروژه به تاباتا این بود که بازی عظیم بود... و نومورا نمی تونست مدام بین اوساکا و توکیو بره بیاد...

این چرخش بین استدیو ها کلا باعث شده خیلی از بازی هارو کارگردانی نکنه و صرفا همون کریتیو دایرکتور و ناظر بمونه!

حرف versus xiii شد من هنوزم هر از گاهی این تریلرشو میبینم و میرم تو یه دنیای موازی که ریلیز شده و فکر میکنم بازی کردنش چه حالی میداد :-<

این بازی اصلن ساخته نشد ٬‌ در حد یه ایده بوده یا شاید یکم فراتر ولی بعد تر پرونده ش بسته شد و به کل تغییر شکل داد همه جوره

این بازی اصلن ساخته نشد ٬‌ در حد یه ایده بوده یا شاید یکم فراتر ولی بعد تر پرونده ش بسته شد و به کل تغییر شکل داد همه جوره
یه چیزی که ورسوس داشت و xv نبود این بود که ورسوس ژاپنی بود یعنی واقعا روح ژاپن داشت :D ولی xv کاملا یونیورسال بود فقط ژاپنیا ساختنه بودنش. نمیدونم چطوری میشه اینو توضیح داد ولی از نظر روح و هویت خدشه دار شده بود تو xv.

ولی اصلا اینطوری نیست...نومورا روی یک FF شماره دار به صورت جدی کار کرد که همونم شد نماد فرنچایز...
اینکه نومورا فن ها هم سعی میکنن تمام مسائلی که باعث شد FF7 اونقدر آیکونیک باشه رو به نومورا نسبت بدن هم درک نمیکنم

اون بازی زمان خودش ۴٠ فاکینگ میلیون دلار بودجه مارکتینگ داشت (قطعا هم بزرگترین دلیل موفقیتش همین مارکتینگ عظیمش بود)، سیستم کاستومایزیشن و وجود گرافیک سه بعدی و کاتسین های پری رندر و... داشت و همه اینا باعث شدن توی غرب به محبوبیت برسه
قطعا نقش کیتاسه به عنوان کارگردان بازی، ساکاگوچی به عنوان تهیه کننده ش، نوجیما به عنوان نویسنده اصلی سناریو بازی و خیلیای دیگه خیلی مهم تر از Battle Visual director بازی که نومورا باشه بود :)

اکتیویژن: دیگه سری های black ops و modern warfare به صورت پشت سر هم و سالانه عرضه نخواهد شد...
1000010758.jpg
حرف خاص دیگه ای نزده... جز اینکه
دلایل زیادی داریم...اما مهم ترینش اینه می خوایم بهترین تجربه رو برای مخاطبامون داشته باشیم و از این حرفایی که خوراک گیلموت هست:دی

The reasons are many, but the main one is to ensure we provide an absolutely unique experience each and every year

نگران نباشیدا! فکر نکنید اینا آدم شدن و قرار شده COD هر سال عرضه نشه! 🤣🤣🤣

فقط از این به بعد یه سال black ops میده و سال بعدش MW . دیگه دو تا MW یا دوتا BO پشت سر هم‌ نمیده!

پ.ن: سگ‌ بزنه تو کمرت اکتی

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
یعنی حتی نگفتن شاید سری های دیگه ای رو اضافه کنیم یا برگردونیم. :))

حالا که خبری از توقف عرضه سالانه نیست و میخوان به رکوردشون ادامه بدن باید مدت توسعه هر بازی رو 4 سال در نظر بگیرن و مثل قبل که به ترتیب Infinity Ward و Treyarch و Sledgehammer میساختن، الان Raven هم جداگونه روی یک بازی برای 4 سال کار کنه.

اسکایریم قرار است برای سوویچ ۲ عرضه شود.View attachment 403596
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition Out Now on Nintendo Switch 2
پ.ن: چند تا پورت داره این بازی الان؟
انشالله مقصد بعدی پورت شدن رو "مغز" ما هست که دیگه وابسته به سیستمی نباشیم و صاف بریم تو بازی :دی

images (8).jpg

امثال سی دی پی هم باید بهش اضافه بشه :دی ولی بی شوخی من همیشه مشتاق دسترس پذیر شدن بازی ها رو نسل جدید هستم :دی جای کسی رو تنگ نمیکنند وقت و منابع خاصی هم از استودیو نمیگیرند، به نظرم غر زدن در موردشون منطق خاص نداره ...

تقاضا باعث عرضه میشه و روند تولید رو زنده نگه میداره، ساده ترین فرمول دنیای تجارت، ایشونم یکی از معروف ترین و همچنان محبوب ترین بازی های تاریخ هست، چه اشکالی داره چنین محصولی به حیات خودش ادامه میده؟ این دستاورد بشریت هست، با پورت اینم تس 6 خدشه دار نمیشه، احتمالا تاثیری رو هم ندارند... حتی مثلا پورت نسل هشت عملا امتحانی بود برای اپدیت انجین، این سوییچ 2 هم شاید همچین اهدافی هم داشته باشه برای بازی های بی جی اس رو نینتندو، یادمه رو سوییچ 1 هم اومد، نهایتا تولید کننده راضی مشتری راضی دنیای تکنولوجی صنعت و تجارت و سرمایه راضی، بیخیال هرچی ناراضی :دی

مشخص شده که فیلم ساز برجسته Guillermo Del Toro اهل گیم هست و Death Stranding, Metal Gear Solid, Red Dead Redemption, Left 4 Dead از عناوین محبوب او هستن.
به God of War های مدرن علاقه ویژه ای داره و از آنها به عنوان بخشی از بهترین تجربه های سینماتیک خودش نام میبره.
God.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or