Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

تریلر جدید Fate Strange Fake

انیمه بالاخره از ژانویه به صورت "هفتگی" پخش میشه :دی
کنار Fate Zero و لاست بلت های 5 به بعد Fate grand Order یکی از بهترین کارهای سری ـه این انیمه
Come to me Prelati
فرنچایز فیت بعد از Heaven's Feel=|-)|-)|-)

از کل فرنچایزش فقط هونز فیل و زیرو خوب بود قبل و بعد نداره زیاد. در اصل وسط یه سری کار معمولی و ضعیف دوبار سکته زده خوب دراومده :D

بعد هونز فیل عملا فقط دو تا انیمه از Fate grand order اومدها کلا... :-? که اونم اگه بازی کرده باشی چیزهای خوبی تند.

فیت که اصلی هاش که استی نایت و زیرو باشن که رسماً خدان
هالو آتاراکژیا هم طبیعتاً به خاطر ساختار عجیب غریب ویژوال ناولش انیمه نمی تونه بشه ولی اونم خداس
استرنج فیک هم رمان اش که تا این جا خیلی بازخورد خوبی داشته
گرند اوردر هست که به نظرم جامعه هنوز براش زوده بفهمه چقدر اون کار peak ه

میمونه پریسما ایلیا و آپوکریفا
پریسما ایلیا صرف تعهد کاملش به freaky بودن قابل احترامه
فقط آپوکریفا این وسط کار واقعا عادی ایه متاسفانه

سلام دوستان،
امروز واقعاً روز سختی داشتم و راستش نمی‌دونستم حرف دلم رو کجا بزنم… تنها جایی که باهاش راحت‌ام همین‌جاست.

ماجرا اینه که گوگل امروز بدون حتی یک اعلام قبلی، همه سرویس‌های رایگان Gemini API رو به شکل خیلی شدید محدود کرد؛ طوری که عملاً فرقی با قطع شدن کامل نداره.
تقریباً یک سال از عمرم رو روی کار با API جمنای گذاشتم...جدا از پروژه‌های ترجمه مانگا و انیمه که در جریانش هستید، من کلی ابزار و پروژه مختلف تو این 1سال ساختم (چه شخصی و چه برای بقیه)
تازه بعد از یک سال، داشتم تو این حوزه و برنامه نویسی اون به یک پختگی می‌رسیدم… ولی امروز انگار یک‌دفعه با صورت به یک دیوار بزرگ کوبیدم.
اصلاً فکر نمی‌کردم روزی برسه که یک‌باره همه چیز رو قفل کنه. برای ما که تحریم هستیم، این یعنی یک فاجعه واقعی.

واقعاً یه سیاست بی‌رحمانه بود… یعنی من حاضر بودم با سخت‌ترین محدودیت‌ها هم کنار بیام، حتی اگه نسخه Pro رو نصفه‌ نیمه رایگان می‌ذاشتن بازم کنار می‌آمدم، ولی اینکه یهو کلاً قطعش کنن واقعاً زور داشت.
الانم همین یه آب‌ باریکه‌ای که مونده (جمنای 2.5 فلش (روزی 20درخواست)) عملاً به هیچ دردی نمی‌خوره و معلوم نیست فردا پس‌ فردا همینم نباشه.

یادمه حدود چهار ماه پیش سرورهاشون یه ماه کامل قاطی کرده بود، زیر یه بار وحشتناک مونده بودن… حتی یه بار ۴۸ ساعت کامل خاموش شدن!
با این حال، همون موقع هم نیومدن رایگان‌ها رو ببندن که سرورهاشون استیبل بشه.
ولی الان که اوضاعشون خیلی بهتره، یهو تصمیم گرفتن همونو هم از ریشه بزنن… واقعاً قابل‌درک نیست.

تو کامیونیتی خود Gemini هم همه شاکی‌ان و هیچ‌کس از این تصمیم عجیب راضی نیست.

خلاصه ببخشید که مثل همیشه از بحث اصلی تاپیک زدم بیرون… فقط واقعاً اگه اینا رو نمی‌گفتم نمی‌دونستم درد دل‌مو به کی بگم. =((

بجز ساندافکت ها که کهنگی ازشون میباره. انیمه وانپیس به قدری خوب شده که من حتی بعید میدونم حتی ریمیک هم مثلا آخرین مبارزه وانو رو خوب در بیاره...
من الان مبارزه آخر وانو رو در مانگا یک نگاهی انداختم، واقعا حرفی برای گفتن در مقابل انیمه نداره.
من خیلی دوست دارم، آرک هایی مثل هول کیک رو در انیمه ببینم. اما در حین حال میدونم صداگذاری ها اصلا هیچ موقع به خوبی کلاه حصیری های اصلی نمیشه.

به مناسبت ۲۰ سالگی فرنچایز Code Geass از انیمه جدیدش به اسم Code Geass: Aspar the Star Chaser رونمایی شد و کازویا نومورا، کارگردان Ghost in the Shell: The New Movie و Moriarty the Patriot هم داره میسازتش.

View attachment 403264
کارگردانش خوبه ولی این شیردوشی‌های دیگر چیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or