طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
بتونم CPR 2 رو بگیرم دیگه Load Cell داره و کیت ارتقا نمیخواد
وگرنه دقیقا برای CPR نیم نگاهی به کیتش دارم .
نه دیگه CRP2 اون الاستومرها برای شخصی سازی رو نداره.
با اون ها میشه مشخص کرد که پدال ترمز چه فشاری رو شبیه سازی کنه و چه احساسی داشته باشه.
برای همی اون ویدئو رو فرستادم که فرقش رو ببینی.

• Like
Reactions: unloved
نه دیگه CRP2 اون الاستومرها برای شخصی سازی رو نداره.
با اون ها میشه مشخص کرد که پدال ترمز چه فشاری رو شبیه سازی کنه و چه احساسی داشته باشه.
برای همی اون ویدئو رو فرستادم که فرقش رو ببینی.
آخه دیدم Brake Pedal Performance Kit بیشتر برای مدل های غیر Load Cell میندازن اگر اشتباه نکنم.

چه ایده های خوب و قابل اجرایی برای فروش داره این سایت که راحت میشه با پرینتر تولیدش کرد !!!

Brake Pedal MOD New-Gen [Logitech G25, G27, G29, G920, G923] (PC, PS,

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
خب همین تابستون بود که عشقم ، بهترین ماشین رسینگ دنیا یعنی Porsche Cup نسخه جدیدی ازش معرفی شد (Porsche 911 Cup 992.2) و خب طولی هم نکشید که iRacing که این کلاس درش یکی از محبوب ترینهاست لیسنانسش رو بگیره.
قبلا هم گفتم که بازآفرینی این ماشین بین ریسینگهای دیگه اصلا در حدواندازه ای که باید نیست و این بهترین مدل از پورشه کاپه که تیم iRacing پشت به پشت داره انجامش میده.
بقیه بازیها واقعا همچین سطح از کیفیتی رو ندارن.

NEW CONTENT // Porsche 911 Cup (992.2)​

اوایل 2026 به سرویس میاد و در دسترس قرار میگیره.
طبق معمول هم پلیرهایی که مدلهای قبلی این ماشین رو دارن میتونن اونها رو آرشیو کنن و خود iRacing بهشون پول ماشین جدید رو میده که بتونن این مدل رو هم بخرن.
من بدجور دارم وسوسه میشم که بعد از چندسال دوباره برگردم بهش ، حداقل برای یک ماه که کرمم بریزه :D
الان رفتم دیدم آخرین بارم نوامبر 2021 بود که یک ماهه شارژ کرده بودم و اونموقع هم دلیلش آپدیت مدل جدید porsch cup 992 بود که اومده بود. :))

Screenshot 2025-12-09 162157.jpg

برای من اینطوره.
منظورم از ماشینهای مدرنه.
ولی اگه هنوز کشفش نکردی باید بگم که فقط مسئله زمانه :D
هیچی ترکشن نداره
mf is a pain in the ass to drive
کلیو کاپ و DTM تو پراجکت کارز خیلی بیشتر حال میداد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or