Video Games Anniversary

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
REMEMBER (1).png
(by: @.Amirone )

درود بر عزیزان بازی سنتر:D

این روز‌ها بعید به نظر می‌رسد که کسی با سرگرمی‌های دیجیتالی و بازی‌های ویدئویی آشنا نباشد!
در چند دهه ی گذشته و در صنعت بازی‌های ویدیویی شاهد لحظات شگفت‌انگیز و پر احساس و فراموش نشدنی فراوانی بوده‌ایم.
برخی از بازی‌ها به دلیل لحظات ماندگارِ فوق‌العاده ی خود، همیشه در ذهن گیمرها باقی می‌مانند.
حال این لحظات می تواند رسیدن به قله ی یک کوه ، فرار از یک بیمارستان، مبارزه با یک باس، از دست دادن یک عشق ، حمله به یک کشتی، دیدن یک کلوسوس و... باشد
در میان انبوه فوق العاده و غیرقابل باور از محتوا که در طول سال های اخیر تولید شده و با در دست گرفتن کنترلر و هدایت کرکتر و غرق شدن در دنیایی این آثار، خاطرات فراوانی در پستوی ذهن ما جمع گردید
بدیهی ست که هم طرفداران رسانه‌های دیجیتالی و هم گیمر‌های قدیم و جدید، حداقل برای یک بار هم که شده یک خاطره از بازی‌های ویدئویی در ذهن خود دارند و با مرور کردن بعضی از آنها، حس نوستالوژیک زیبایی را برای خود تداعی خواهند کرد.

حالا با این توضیح کوتاه به سراغ مبحث اصلی این تاپیک برویم!
1626700338385.png در این تاپیک سعی داریم تا در سالروز عرضه ی خاطره‌انگیزترین بازی‌های ویدئویی یاد آنها را زنده و یک بار دیگر طعم شیرین خاطرات گذشته خود را از دنیای گیم تجربه کنیم 1626700354141.png

قوانین تاپیک:
مشابهه تاپیک های گذشته، اینجا هم قانون خاصی نداریم به غیر از اینکه به همدیگه توهین نفرمایید

* طبیعتا یکی از اهداف اصلی ایجاد این تاپیک، جمع اوری کامنت های سالروز و یاد و خاطرات بازی های پلتفروم های مختلف در سالروز عرضه ی آنها از تاپیک های غیرمرتبط و همچنین متمرکز کردن اینگونه مباحث در یک تاپیک مختص به آنها می باشد
* از همه ی عزیزان (فن های تمامی Platform ها) دعوت به همکاری میکنم تا در سالروز عرضه ی بازی های موردعلاقه ی خود، تاپیک رو با قرار دادن مطالب/خاطرات/ویدوها/شات ها و... آپ کنن
* در ضمن اسپم آزاد میباشد

توم ریدر ۲۹ سال پیش، در ۱۴ نوامبر ۱۹۹۶ برای پلی‌استیشن در آمریکای شمالی منتشر شد. این بازی ابتدا در ۲۵ اکتبر ۱۹۹۶ برای سگا ساترن در اروپا عرضه شد
Eidos یک بازی اکشن ماجراجویی سه‌بعدی فوق‌العاده منتشر کرد که شخصیت باستان‌شناس ماجراجو لارا کرافت را به تصویر می کشید؛ شخصیتی که تا حدی از تانک گرل و ایندیانا جونز الهام گرفته شده بود. بازیکنان لارا را در میان مقبره‌ها و مکان‌های مختلف در پرو، یونان، مصر و آتلانتیس هدایت می کردند.
در ابتدا شخصیت اصلی بازی شباهت زیادی به ایندیانا جونز داشت و به دلیل نگرانی‌های حقوقی، خالق بازی توبی گارد تصمیم به بازطراحی شخصیت گرفت. او ابتدا قصد داشت بازیکنان بتوانند شخصیت مرد یا زن را انتخاب کنند، اما در نهایت طراحی شخصیت مرد را کنار گذاشت و تمرکز خود را بر لارا کرافت کارکتر زن بازی که به آن علاقه داشت گذاشت
1000007501.jpg

آخرین ویرایش:
View attachment 400839
۲۰ سال و دو روز پیش، یکی از بهترین، و شاید بشه گفت بهترین نسخه نید فور اسپید منتشر شد.
یادش بخیر، هنوزم ساندترک هاش تو ذهنمه و همین الان تو ذهنم پلی کردمشون :دی چقدر اینارو بازی و پاره میکردیم...

20 سال از موست وانتد گذشت، اندرگروند هام جای خود، ببینید از ان اف اس های پی اس وان چقدر گذشته :دی ( تو چند سال گذشته 2 تا ان اف اس پی اس وان (های استیکس و پورشه انلیشد) رو رو شبیه ساز پی سی دوباره تموم کردم :دی رو خود کنسول یک حس دیگه داره ولی شبیه ساز پرفرومنس بهتری میده با دوال شاک 3 هم بازی کردم که حس پلی استیشن بده، حتی اینم بگم بد نیست، های استیکس رو تو این سال های اخیر 2 بار تموم کردم چون دفعه اول که تموم شد حواسم نبود سیو رو نگه دارم و ویندوز رو ریست کردم سیوم پرید، دیگه از اول رفتم دوباره بعدش :دی پورشه انلیشد هنوز تموم نشده ولی اخراشه، از خود پی اس وان تا حالا، واقعا از دستم در رفته چقدر اینارو بازی و تموم کردم، اندرگروند 1 و 2 هم پلی ترو جدید شروع کردم همین سالهای اخیر ولی هنوز تموم نشدن، اینا تموم بشه میرم سراغ موست وانتد برای بار nام...

ان اف اس HP پی اس وان و 1 و 2 هم رو پی اس وان زده بودم (ترکونده بودم)، ولی چون های استیکس و پورشه انلیشد رو خیلی بیشتر دوست دارم اینارو ریپلی میکنم... چقدر من های استیکس و پورشه انلیشد رو دوست دارم، حتی فکر کردن بهشونم بهم حال میده، بی اغراق کمتر از گرنتوریسمو اینارو دوران پی اس وان دوست نداشتم...

آخرین ویرایش:
سرى Grand Theft Auto امروز ٢٨ ساله شد

View attachment 402293
یه چیز جالب در مورد کاورای سری GTA حالا نمیدونم فقط من اینطوریم یا بقیه هم هستن!

همینکه کاوراش صحنه هایی از بازیه و حالا هم کل سری کنار هم قرار داده شده از اول لیست که میرم به آخر یه حس نوستالژی عجیبی بهم دست میده و نگاه هرکدوم از کاورا میکنم تک تک صحنه های اون نسخه میاد جلو چشمم :دی

ان اف اس HP پی اس وان و 1 و 2 هم رو پی اس وان زده بودم (ترکونده بودم)، ولی چون های استیکس و پورشه انلیشد رو خیلی بیشتر دوست دارم اینارو ریپلی میکنم... چقدر من های استیکس و پورشه انلیشد رو دوست دارم، حتی فکر کردن بهشونم بهم حال میده، بی اغراق کمتر از گرنتوریسمو اینارو دوران پی اس وان دوست نداشتم...
دوست عزیز این دو نسخه استیکس و پورشه انلیشد نسخه سالم داره دوباره بازیش کنم ؟؟

• Like
Reactions: MrElectricWizard
دوست عزیز این دو نسخه استیکس و پورشه انلیشد نسخه سالم داره دوباره بازیش کنم ؟؟
سلام بله بله من نسخه های پی اس وان رو با شبیه ساز پی سی رفتم، رام هاشون رو دانلود کن (سرچ کن اسم بازی رو کنار رام پی اس وان، کلی سایت میاد همون سایت های معروف رام همه جا دارنشون) بعد رام رو با شبیه ساز ePSXe اجرا کن، خیلی راحت فول اسکرین با بهترین پرفرومنس ممکن بازی کن، من با DS3 بلوتوث وصل هستم از کانفیگ کنترلر هم گذاشتم Xinput و اتوماتیک کنترلر مثل دوران پی اس وان مپ شد و راحت بازی کردم... احتمالا کنترلر اکس باکس یا دوال سنس هم همینطور باشه و کاری نداره راه انداختنش، با کیبورد هم کار میکنه...

احتمالا به دلیل مسائل لایسنسی ماشین ها هیچ وقت کالکشن ازشون نیاد متاسفانه که ای کاش میومد، ولی همین شبیه ساز پی اس وان هم کار رو در میاره و اگر مشکلی با تجربه دوباره بازی های قدیمی نداشته باشی لذت واقعی میبری... بدون اغراق کمتر از بازی های جدید بهم حال نمیدن این بازی های کلاسیک بحثم فقط نوستالژی نیست و من واقعا این بازی هارو جداگانه دوست دارم فارغ از نوستالژی... نوستالژی 10 درصد هست خود بازی 90 درصد...

• Like
Reactions: amin200200
سلام بله بله من نسخه های پی اس وان رو با شبیه ساز پی سی رفتم، رام هاشون رو دانلود کن (سرچ کن اسم بازی رو کنار رام پی اس وان، کلی سایت میاد همون سایت های معروف رام همه جا دارنشون) بعد رام رو با شبیه ساز ePSXe اجرا کن، خیلی راحت فول اسکرین با بهترین پرفرومنس ممکن بازی کن، من با DS3 بلوتوث وصل هستم از کانفیگ کنترلر هم گذاشتم Xinput و اتوماتیک کنترلر مثل دوران پی اس وان مپ شد و راحت بازی کردم... احتمالا کنترلر اکس باکس یا دوال سنس هم همینطور باشه و کاری نداره راه انداختنش، با کیبورد هم کار میکنه...

احتمالا به دلیل مسائل لایسنسی ماشین ها هیچ وقت کالکشن ازشون نیاد متاسفانه که ای کاش میومد، ولی همین شبیه ساز پی اس وان هم کار رو در میاره و اگر مشکلی با تجربه دوباره بازی های قدیمی نداشته باشی لذت واقعی میبری... بدون اغراق کمتر از بازی های جدید بهم حال نمیدن این بازی های کلاسیک بحثم فقط نوستالژی نیست و من واقعا این بازی هارو جداگانه دوست دارم فارغ از نوستالژی... نوستالژی 10 درصد هست خود بازی 90 درصد...
بسیار عالی دوست عزیز من بازی NFS UNL رو روی PC بازی میکردم و خیلی دوستش داشتم و با کنترلر 360 بازیش میکردم خیلی خوب بودش با دسته 360 . جدیدا خواستم بازی کنم دسته های پلی استیشن رو تست میکنم ببینم چه جوریه . خیلی عجیب بود با این که بازی خیلی قدیمی بود ولی حرکت فرمون با دسته 360 خیلی دقیق بود وقتی توی پیچ ها خیلی نرم میشد بپیچی و آروم فرمون رو به سمت میگرفیم راحت و نرم میشد پیچ ها رو رد کرد .
راستی من بازی های PS1 رو با شبیه ساز duckstation ( که امکانات خوبی واسه بالا بردن گرافیک و اینا داره ) بازی میکنم و خیلی عالیه حالا تونستم بازی های NFS رو تست میکنم .

• Like
Reactions: MrElectricWizard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or