Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
اصولا هر سـ3ـه تا NFSهای بعد از 2015 از لحاظ هندلینگ و... خیلی خوب و سرگرم کنندن.
اگه روی PC بودی میگفتم همین 2015 هم فوق العادست چون میشه ماد نصب کرد و یه تجربه عالی ازش درآورد.

مشکل آنلاین اجباری بودن هم ندارن.
تو حراجی ها حتما بگیرشون ، EA خیلی خفن تخفیف میزنه.
ظرفیت دو 350 برای ps5 همین نید رو می ده گفتم چون قیمتش خوبه بگیرم ، لطف کردید ممنونم از راهنماییتون بزرگواری کردید

• Like
Reactions: m.d.makan
ظرفیت دو 350 برای ps5 همین نید رو می ده گفتم چون قیمتش خوبه بگیرم ، لطف کردید ممنونم از راهنماییتون بزرگواری کردید
ببین سلیقه ایه به نظر من این بازی بهترین بازی سری هست که بعد از Most Wanted منتشر شده من روی کنسول بازی کردم و با تیونینگی که انجام دادم اونقدر مشکل کنترل که دوستان داشتن رو نداشتم. اگه با Underground حال میکنی امتحان کردنش رو حتما پیشنهاد میکنم. مخصوصا قسمت Ken Block رو عالی در اورده بودن. فورزا هورایزن و کپی هاش مثل کرو خوبن ولی هیچی مثل این بازی نمیتونه حس مسابقات زیر زمینی رو القا کنه شاید Midnight Club تنها رقیب NFS توی این زمینه باشه. اگه عاشق ریس های زیر زمینی و تعقیب و گریزی این بازی و NFS Heat رو پیشنهاد میکنم. هیت هایی که به این دو‌بازی میگیرن بنظرم بخاطر ذهنیتیه از EA هست خود بازی کیفیت خوبی داره.

ببین سلیقه ایه به نظر من این بازی بهترین بازی سری هست که بعد از Most Wanted منتشر شده من روی کنسول بازی کردم و با تیونینگی که انجام دادم اونقدر مشکل کنترل که دوستان داشتن رو نداشتم. اگه با Underground حال میکنی امتحان کردنش رو حتما پیشنهاد میکنم. مخصوصا قسمت Ken Block رو عالی در اورده بودن. فورزا هورایزن و کپی هاش مثل کرو خوبن ولی هیچی مثل این بازی نمیتونه حس مسابقات زیر زمینی رو القا کنه شاید Midnight Club تنها رقیب NFS توی این زمینه باشه. اگه عاشق ریس های زیر زمینی و تعقیب و گریزی این بازی و NFS Heat رو پیشنهاد میکنم. هیت هایی که به این دو‌بازی میگیرن بنظرم بخاطر ذهنیتیه از EA هست خود بازی کیفیت خوبی داره.
چشم خیلی ممنونم لطف کردید

• Like
Reactions: Amir09
دقیقا ، یکی از حسرتای نسل قبل من همینه ،نمیدونم چه جوری تونستن گند بزنن به اون گرافیک و اتمسفر شگفت انگیز ، گرافیکیش همین الان از Unbound نسل نهمی بهتره
به نظرم اون نسخه کار nfs رو به عنوان یه ip گنده و مهم تموم کرد ، تو نسخه های بعد قشنگ کمبود توجه ea رو میشه دید
واقعا حیف شد.
یکسری تصمیمهای اشتباه گرفتن ، شاید خیلی هم وقت آنچنانی نمیبرد که بخوان از اینی که هست به یکی از بهترینهای مجموعه تبدیلش کنن ولی خب فرصت رو از دست دادن.

دریفت تو این نسخه کاملا بد پیاده شده و به سختی میشه دریف زد و بعد روی دریفت موند ، مخصوصا تو مسابقات دریفت که هم باید ریس بدی و هم پوینت دریفت زدن رو بالا ببری.
اصلا این سیستم Brake to drift مزخرفترین چیزی بود که میتونستن پیاده کنن ولی همین رو هم ناقص پیاده کردن.
میخوای دریفت بزنی باید ترمز بگیری ولی بعدش بازی برات انتخاب میکنه که بری تو دیوار یا دریفت بزنه یا ماشین مستقیم به حرکتش ادامه بده.

این شاید اگه کژوال بخوایم بازیش کنیم خیلی به چشم نیاد ولی به محض اینکه بخوای بری برای پرستیژ بالا یا Gold تمام مشکلات هندلینگ خودش رو نشون میده.
ماشین رو برای دریفت تیون کنی خب تو مسیر کلی زمان از دست میدی و اگه برای ریس تیون کنی تو مسیرهای پیچ در پیچ ماشین به سختی میپیچه.

یعنی امکان نداره بازی رو چشم بسته شروع کنی و تو همون ریس اول نگی ماشین چرا همچین میکنه؟

خب هندلینگ هم برای یه بازی ریسینگ آرکید که قراره که فان باشه اگه ضعیف باشه کل بازی میره زیر سوال.
بازیهای ریسینگ با ویژگی هندلینگ یا میمیره و یا زنده میشن.

کلا تمام ایرادی که به بازی گرفته میشه همین بخش هندلینگ بازیه.
اونهم بعد از Rivals یا Hot Pursuit ، حتی MW 2012 و... که انصافا هندلینگ نقطه قوت بازی بود.

غیر از این بخش شخصی سازیش هم انصافا ضعیف کار شد.
نه از لحاظ ظاهری خیلی میشد تغییرات عمیق تو ماشینها داد و نه حتی قطعات ماشین آنچنان تنوعی داشتن.
کلا این بخش محدود بود.

ولی خب باز اگه هندلینگ رو باکیفیت در میاوردن این موارد کمتر به چشم میمومد.
تمام آنلاین بودنش هم که هیچ کمکی بهش نکرد ، آخرش نفهمیدم چرا این نسخه رو تمام آنلاین ساختن!
فقط مایه دردسره این مورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or