شایعه بازی‌های بزرگ سونی احتمالاً دیگر به PC نمی‌آیند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
10012.jpg
جز کوردن، سردبیر ارشد سایت ویندوز سنترال، به نقل از یک «منبع بسیار معتبر» شایعه‌ای را مطرح کرده است مبنی بر اینکه PlayStation احتمالاً قصد دارد تمرکز خود را از انتشار بازی‌های بزرگ و شاخص تک‌نفره روی پلتفرم PC کاهش دهد. این شایعه بیان می‌کند که این عقب‌نشینی در مورد بازی‌های لایو-سوریس صدق نمی‌کند و این عناوین احتمالاً همچنان به صورت هم‌زمان روی PC عرضه خواهند شد.
کوردن دلیل احتمالی این تغییر استراتژی را این امر می‌داند که فروش بازی‌های تک‌نفره PS روی PC «آنقدر که انتظار می‌رفت» خوب نبوده. او همچنین ادعا کرد که آیکون‌ها و نمادهای مربوط به خرید مشترک PS5/PC که در کدهای قدیمی پیدا شده‌اند، متعلق به بیلدهای منسوخ شده هستند و برنامه‌ای برای استفاده از آن‌ها وجود ندارد.​

سونی برای رقابت اومد تو بازار pc
ولی الان میبینه رقیبی نداره
فهمید مایکرو چه خبره و چی تو چنته داره
نینتندو هم که مخاطب کنسولاش و بازیاش مشخصه
و قدرت سخت افزاری پایینه

سونی دیگه لازم نمیدونه وارد این چرخه بشه
خودشو ، اعتبارشو ، بودجشو ، بازی هاشو و .... خرج یه سری رقیبی کنه که یا از دور خارج شدن
یا بازارشون بازار کژوال ها

اینکه به واسطه کلود مخصوصا، ماهیت انحصاری احتمالا در دنیای گیم به سمت یک مجموعه ازاد و باز میره شبیه به مبحث انحصاری رو پی سی (که پلتفرم اصلی یعنی خود پی سی دسترسی بهش ازاد هست، و انحصاری محدود میشه به فروشگاه ها و لانچر های درون این پلتفرم) و احتمالا در اینده کلود محور (هر وقتی برسه) حتی سیستم های کلاسیک کنسول هم تحت تاثیر این پدیده قرار میگیرند (دسترسی به کلود ازاد هست و مختص به کنسول نمیشه، برای همین رو بستر کلود انحصاری محدود میشه به لانچر و اکانت مثلا پلی استیشن یا استیم، شبیه همین الان بین اپیک و استیم رو پی سی، که پلتفرم مادر (کلود یا پی سی) دسترسی بهش ازاده اما لانچر ها محتوا و بازی انحصاری دارند، این واقعا حرف جدیدی نیست :دی 10 15 ساله صحبت این تحول هست، میشه از خود من و خیلی های دیگه تو همین فروم، از 5 10 15 سال پیش بوکمارک اورد که دقیقا، دقیفا به همین پدیده اشاره کردند، اون موقع هم حرف جدیدی نبود حتی و کلا صحبتش زیاد بود بین گیمر ها در اینترنت، پس کشف جدیدی واقعا صورت نگرفته و اگر کسی فکر میکنه پیشبینی (:دی) دیروزش الان به حقیقت پیوسته، بهتره بدونه خیلی ها 10 15 ساله به این پدیده اشاره میکنند :دی صرفا دنبال این که بگند پیشگویی میکنند نیستند :D

به نظرم سونی روند اوردن بازی هاش رو پی سی ادامه میده اما نه صرفا برای کمی فروش بیشتر، مهم تر، برای ساخت کامیونیتی از الان بین پی سی گیمر ها، برای روزی که کلود فراگیر میشه و پی سی گیمر در ثانیه به بازی پلی استیشن دسترسی داره، باید از الان با کالچر و جذابیت های بازی های سونی کاملا اشنا و Sync بشه طوری که عملا بخشی از کامیونیتی گیمر های پلی استیشن باشه، نه لزوما رو کنسول پلی استیشن، بلکه رو کلود (از رو پی سی یا مانیتور یا هر چی)

انحصاری زمانی کنسول هم فکر کنم در هر صورت همچنان وجود داشته باشه هم برای تقویت پلتفرم اصلی هم اینکه استودیو ها با ازادی عمل و راحت تر کارشون رو انجام بدن، اول کنسول رو ساپورت کنند بعد برند سراغ پلتفرم های دیگر مثل پی سی...

• Like
Reactions: Alien87
یه نکته خیلی مهم دوستان اشاره کردن اونم اهمیت تعداد کاربران در آینده هست:boo:

نسل کنسول ها که عوض میشه به نوعی همه چیز ریست میشه

سونی با عملکرد فوق العاده ps1 و ps2 وارد نسل هفتم میشه و به مشکل میخوره

نینتندو با اون شرایط باورنکردی wii وارد نسل بعد میشه و فاجعه اتفاق میفته

الان xbox در حدود 500 میلیون یوزر فعال داره که روی پلتفرم های مختلف دارن بازی میکنن که یه بخشی از اینها فقط روی نسل 9 هستن

در نتیجه الان دوره ای هست شرکت ها باید سعی کنن بازی هاشون بیشتر از همیشه پلیر جذب کنه و شناخته بشه

طبق شایعات سونی میخواد ps6 احتمالا 2027 منتشر کنه و تا اینستال بیس ps6 به حدی بشه که دخل و خرج سونی جواب بده رسیدیم به سال 2030 که در حد 20-30 میلیون کنسول فروخته باشه

حالا فکر میکنید 2030 یعنی 5 سال دیگه همچنان سخت افزار های گیمینگ جذابیت فعلی رو دارن؟:Thinking:

من بعید میدونم سال 2030 کسی درگیر خرید کنسول و اشتراک برای بازی آنلاین باشه وقتی کلود به شدت همه گیر تر شده.... :Whistling:

الان xbox در حدود 500 میلیون یوزر فعال داره که روی پلتفرم های مختلف دارن بازی میکنن که یه بخشی از اینها فقط روی نسل 9 هستن

500 میلیون یوزر فعال داره

tig-soa-sons-of-anarchy-glasses-amazed-jaw-drop.gif

داداش تعارف نکن :دی یهو رند کن به 1 میلیارد :دی (شاید تک تک کسانی که به پی سی مناسب بازی و حتی پلی استیشن دسترسی دارند رو مجموعا حساب کردی چون بازی های اکس باکس مولتی پلتفرم شدن :دی)

برای ساخت بازی های لایو سرویس و کسب درامد سونی به بازار pc بیشتر از بازار کنسول نیازمنده نمونش helldivers 2 که بدون نسخه pc این موفقیت هایی که تا الان کسب کرد عملا ممکن نبود
برای بازی های داستانی هم رفته رفته شرایط داره براش بهتر میشه نموش stellar blade که لانچ و فروش موفق تری روی pc داشت
الان هم pc بین کشور های شرقی داره محبوب تر میشه و شرکت های مثل sega , square enix . capcom / konami . bandai namco و .... بیشتر از پیش دارن به این پلتفرم وابسته میشن
با این تفاسیر ترک بازار pc برای سونی مثل خودکشی میمونه

• Like
  • Smile
Reactions: Refill and MyJinx
لیکر مطرح سونی DetectiveSeeds:

هیچ کاهش عرضه بازی‌های پلی‌استیشن روی PC در دستور کار نیست؛ برخی بازی‌ها حتی زودتر از قبل روی PC منتشر خواهند شد (۶-۸ ماه).

با هیچ منطقی قبول نمیکنم بازی که رو پلی جویده شده بعد با یه پورت میاد 4-5 میلیون رو استیم میفروشه حالا سونی بدش اومده باشه و بخواد تغییر سیاست بده :دی
در صورتی که با رلیز day 1 فروش آنیش چند برابر میشه و pc پلیرا core که محاله بخاطر انحصاری برن سمت کنسول و فقط اونا رو از دست میده که باید به این سمت کشیده بشه :دی

• Smile
Reactions: Love Console
ترجمه کنم یا نیازی نیست؟ :D

Xbox Statistics (2025) - Active Player Demographics
Microsoft CEO Satya Nadella on gaming in Q2, 2024: "This quarter we set all-time records for monthly active users of Xbox, PC, as well as mobile where we now have 200 million monthly active users, inclusive of Activision Blizzard King. With cloud gaming we continue to innovate to offer players more ways to experience the games they love... hours streamed increased 44 percent year over year."

"This quarter we set all-time records for monthly active users of Xbox, PC, as well as mobile where we now have 200 million monthly active users, inclusive of Activision Blizzard King.

of Xbox, PC, as well as mobile where we now have 200 million monthly active users, inclusive of Activision Blizzard King.

Screenshot 2025-11-18 210522.png

https://x.com/tomwarren/status/1752464637965066313

واضح هست دیگه؟ :دی البته باز شما و اون لینک خبری هرچی صلاح میدونید :دی

View attachment 401079

من که از خودم نگفتم لینک دادم حالا شما میخوای یوزر موبایل حساب نکنی ماینکرافت حساب نکنی و ... میل خودته ولی فقط ماینکرافت 200 میلیون کاربر فعال ماهانه داره طبق این لینک :D

How Many People Play Minecraft (2025) - Monthly Active Users

اینکه گزارش این سایت اشتباهه هم به من ربطی نداره من فقط لینک دادم که اینجا منو رپلای نکنی بری سراغ اون سایت:D

لینک های دیگه هم هر کدوم یه چیزی زدن یکی زده 166 میلیون و عددهای متفاوت ولی چیزی که حرف من بود اینه در آینده تعداد کاربران مهمه نه دیوایسی که ازش برای بازی استفاده میکنن

ماینکرافت بالای 350 میلیون نسخه فروش کرده و یه بخش از این افراد همچنان دارن این بازی تجربه میکنن و خیلی عددهایی که توی این سایت گفته شده دور از ذهن نیست :pepsi:

View attachment 401079

این که گذاشتید برای Q2 سال مالی 2024 هست. تو Q4 و گزارش کامل سال مالی نادال این رو میگه:

Now, on to gaming.

We now have over 500 million monthly active users across platforms and devices.

And our content pipeline has never been stronger.

We previewed a record 30 new titles at our showcase this quarter. 18 of them – such as Call of Duty: Black Ops 6 – will be available on Game Pass.

این که گذاشتید برای Q2 سال مالی 2024 هست. تو Q4 و گزارش کامل سال مالی نادال این رو میگه:

Now, on to gaming.

We now have over 500 million monthly active users across platforms and devices.

And our content pipeline has never been stronger.

We previewed a record 30 new titles at our showcase this quarter. 18 of them – such as Call of Duty: Black Ops 6 – will be available on Game Pass.
من لینکی که رفیقمون فرستاد رو توضیح دادم، وگرنه من که اصن بحثی ندارم :دی اون لینک دقیقا همین بود که نوشتم،

جدا از این، اصل مطلب این بود که مجموع یوزر های پی سی و اکتی بلیز بتزدا اکس باکس و موبایل جمع زده شده برای رسیدن به این اعداد. بحث اصلا 200 یا 500 نیست و نبود از اول، همین هست که مجموع پلتفرم ها حساب شده نه فقط کنسول یا حتی فقط پی سی...

• Like
Reactions: m.a.t
من لینکی که رفیقمون فرستاد رو توضیح دادم، وگرنه من که اصن بحثی ندارم :دی اون لینک دقیقا همین بود که نوشتم،

جدا از این، اصل مطلب این بود که مجموع یوزر های پی سی و اکتی بلیز بتزدا اکس باکس و موبایل جمع زده شده برای رسیدن به این اعداد. بحث اصلا 200 یا 500 نیست و نبود از اول، همین هست که مجموع پلتفرم ها حساب شده نه فقط کنسول یا حتی فقط پی سی...
🧢

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or