شایعه بازی‌های بزرگ سونی احتمالاً دیگر به PC نمی‌آیند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
10012.jpg
جز کوردن، سردبیر ارشد سایت ویندوز سنترال، به نقل از یک «منبع بسیار معتبر» شایعه‌ای را مطرح کرده است مبنی بر اینکه PlayStation احتمالاً قصد دارد تمرکز خود را از انتشار بازی‌های بزرگ و شاخص تک‌نفره روی پلتفرم PC کاهش دهد. این شایعه بیان می‌کند که این عقب‌نشینی در مورد بازی‌های لایو-سوریس صدق نمی‌کند و این عناوین احتمالاً همچنان به صورت هم‌زمان روی PC عرضه خواهند شد.
کوردن دلیل احتمالی این تغییر استراتژی را این امر می‌داند که فروش بازی‌های تک‌نفره PS روی PC «آنقدر که انتظار می‌رفت» خوب نبوده. او همچنین ادعا کرد که آیکون‌ها و نمادهای مربوط به خرید مشترک PS5/PC که در کدهای قدیمی پیدا شده‌اند، متعلق به بیلدهای منسوخ شده هستند و برنامه‌ای برای استفاده از آن‌ها وجود ندارد.​

مگر اینکه سونی رو یه مشت فن بوی اداره کنن نه بیزینس من ها!
لابد خط فکریِ شما هم‌جهت با خط فکریِ بیزنس‌من‌هاست؟! برادر من؛ شما خودت یه تنه کمرِ فن‌بوییسم رو از وسط تا کردی، بعد داری در نکوهشِ فن‌بوییسم قلم‌فرسایی می‌کنی؟!

لابد خط فکریِ شما هم‌جهت با خط فکریِ بیزنس‌من‌هاست؟! برادر من؛ شما خودت یه تنه کمرِ فن‌بوییسم رو از وسط تا کردی، بعد داری در نکوهشِ فن‌بوییسم قلم‌فرسایی می‌کنی؟!
این و یکی دو نفر دیگه نه منطقی بحث میکنن و نه اطلاعاتی از بابت اون موضوع مورد بحث دارن. چرا وقت خودتونو هدر میدین نقل قولش کنین و منطقی باهاش صحبت میکنین؟!

اینکه نینتندو یا سونی هنوز انحصاری نگه داشتن و ادامه میدن یه نوع بیزینس پلن هست به هر حال

زمانی میشه گفت این سیاست نتیجه بهتری داره که حداقل نینتندو یه ماریو مولتی پلتفرم بده بعد اگه حاضر شد بی خیال سود فروش نسخه پی سی و بقیه کنسول ها بشه و بازم انحصاری کار کنه به این معنیه که ارزش انحصاری در نهایت برای اون شرکت بیشتره

خیلی از شرکت ها سریع نسبت به تغییرات جدید واکنش نمیدن نمونه همین سونی که دیر به این باور رسید که چقدر بازی های gaas توی مارکت رشد کردن و پولساز هستن

نینتندو هم همچنان داره روند که از سال 1983 شروع کرده رو ادامه میده تا زمانی که دیگه موفقیت های فعلی رو نداشته باشه

بعضی هم مثل مایکروسافت هر موجی میاد سریع میخوان همراه بشن که خیلی وقتا نتیجه خوبی نداره بعضی وقتا هم مثل موج ai خیلی رشد میکنن:Whistling:

بعضی وقتها فکر میکنم که خیلی واضح نوشتم. ولی بعد از اینکه جوابهارو میبینم متوجه میشم مثل اینکه اونقدری که فکر میکردم واضح توضیح ندادم. به هر حال

شما باید ساخت بازی فرست پارتی رو از بازی انحصاری جدا کنید. بازی فرست پارتی لزومن انحصاری نیست یا حداقل نمیتونه باشه. پورت کردن یک بازی (اگر بازهم از ابتدا نخان همزمان برای ویندوز توسعه بدن) برای استودیوهای aaa ساز سونی، میانگین 12 ماه و هزینه میانگین 10 میلیون دلار در بر داره که از هر لحاظ بررسی کنی، کاملن به صرفه است و سود دهی خوبی برای سونی خاهد داشت.
پس زمان و هزینه برای کیفیت بالاتر اینجا خط میخوره.
اساسن کیفیت بازی ربطی به انحصاری بودن یا نبودنش نداره. کما اینکه به طور مرسوم حتی اگر بازی قرار باشه همزمان برای pc عرضه بشه، روند پورت کردنش به انتهای ساخت اضافه میشه.

مورد بعدی اینکه من نگفتم انحصاری هیچوقت کنسول سلر نبوده. با امار و ارقام هم توضیح دادم که سونی نه که نخاد، نمیتونه به این روند انحصاری ادامه بده. به خاطر اینکه هزینه و زمان ساخت بازیهای بلاک باستری سونی، نسبت به نسل های گذشته افزایش وحشتناکی داشته و انحصاری کردنشون به هیچ وجه توجیه اقتصادی نداره. مگر اینکه سونی رو یه مشت فن بوی اداره کنن نه بیزینس من ها!

نینتندو رو تو همون کامنت قبلیم کامل توضیح دادم. ولی مثل اینکه شما درست نخوندی. نینتندو در قیاس با سونی تا 80 درصد برای انحصاری هاش به منابع کمتری نیاز داره.
یعنی اگر یک بازی انحصاری برای سونی 100 میلیون تموم بشه. نینتندو میتونه با این پول حدودن 5 تا بازی بسازه و منتشر کنه.
حتی زمان ساخت بازیهای انحصاری نینتندو نسبت به سونی هم بسیار کمتره.

پس با این اوصاف سونی اگر هم بخاد، براش توجیه اقتصادی نداره که بازیهاش رو تک پلتفرم منتشر کنه.
این موضوع رو مدیران ارشد مایکروسافت هم فهمیدن و برای همین هم به اسپنسر فشار اوردن که مولتی پلتفرم بشه.

بقیه حرفات هم که یه سری حرفای فن بویی هستش.

مساله اینجاست که شما تو هر پست حرفت رو مدام تغییر میدی و هزار بهانه و حرف بدون فکت میاری، مثل اینکه بازی های نینتندو ارزون تر تولید میشن و با پول یه بازی سونی میشه ده تا انحصاری برای نینتندو ساخت (که البته هیچ ربطی هم به بحث نداره) تا به نتیجه دلخواهت برسی، انحصاری اخه و بده و مایکروسافت مالتی پلتفرم شده چون به این درک فیلسوفانه رسیده و یه خودآگاهی کنشمندانه ای درش هست نه اجبار بازار و سونی هم باید مالتی پلتفرم باشه و ... که اونم کاملا واضح و مبرهنه اصلا اینطور نیست.

چه دوست داشته باشی چه نه مایکروسافت تو بیزنس کنسول شکست خورد، Xbox نابود شد، گیم پس هم کار ندارم سود ده هست یا نه، اما به هیچ یک از اعداد و ارقامی که پیش بینی میشد نرسید، حتا 100 میلیارد هزینه و انحصاری کردن بازی های بتزدا/زنی مکث و کلی مانور روی Starfield و Game 2.0 و این چیزا هم کمکی به بهتر شدن ماجرا نکرد، تازه فقط سر امدن CoD رو گیم پس 300 میلیون دلار ضرر دادن که درجا نتیجه اش رو دیدیم و سرویس گیم پس گرون شد (و گرون ترم میشه) و ماحصل همه این شکست های پشت سر هم یه چیز بیشتر نیست؛ مرگ Xbox و تبدیل شدن مایکروسافت به یه ناشر بزرگ. والسلام. با این قضیه کنار بیایید.

بازم میگم، سونی هر موقع تن نیل دراکمن تیشرت با لوگو Xbox کرد فرستادش تو یه مراسم بزرگ برای معرفی Intergalactic و TLoU رو Xbox و بزرگ تیتر زد دوران تازه ND و فولان و بهمان شروع شده، اون موقع بیایید از مرگ انحصاری صحبت کنید.

پ.ن: عوض این بحث ها و تز دادن سر اخ بودن انحصار همون بچسبید به اینکه ما باید 70 دلار بدیم بازی بخریم اما شما دی وان رو گیم پس میزنید. این باز معقول تره.

اینکه نینتندو همچنان انحصاری میکنه و موفق ـه یـ مسئلست اینکه اهمیت انحصاریا داره روز به روز کم رنگ تر میشه هم یک مسئلست. نینتندو انحصاری میکنه دخلش با خرجش میخونه راضیم هست (بماند که اگه همین نینتندو هم مزه پولایی که از بازیای مالتی پلتفرم و فروش درون برنامه ای در میاره بره زیر زبونش شروع به تغییر استراتژی میکنه) سونی هم به عنوان یک کمپانی فعال تو زمینه سرگرمی دخلش با خرجش نمیخونه و دائم داره این قضیه مالتی پلتفرم مانور میده. سونی همین الانش هم مالتی پلتفرم شده و خودشون هم هزار بار تا الان تکرار کردن تعداد پلیر اهمیت بیشتری داره واسشون تا اینکه چند تا کنسول و بازی فروختن . واقعیتی که هست سونی مثل بقیه کمپانیا درصد سود رو اولویت اولش گذاشته و میخواد اونو ببره بالا . وقتی میبینه درصد سودش با فروش نرم افزاری بالاتر میره چرا باید خودش رو از این سود محروم کنه ؟ سونی با کنار رفتن ماکروسافت از زمین بازی سرعت مالتی پلتفرم شدنش رو بیشتر میکنه چون دیگه خیالش از بابت Install Base هم راحت ـه .

مساله اینجاست که شما تو هر پست حرفت رو مدام تغییر میدی و هزار بهانه و حرف بدون فکت میاری، مثل اینکه بازی های نینتندو ارزون تر تولید میشن و با پول یه بازی سونی میشه ده تا انحصاری برای نینتندو ساخت (که البته هیچ ربطی هم به بحث نداره) تا به نتیجه دلخواهت برسی، انحصاری اخه و بده و مایکروسافت مالتی پلتفرم شده چون به این درک فیلسوفانه رسیده و یه خودآگاهی کنشمندانه ای درش هست نه اجبار بازار و سونی هم باید مالتی پلتفرم باشه و ... که اونم کاملا واضح و مبرهنه اصلا اینطور نیست.

چه دوست داشته باشی چه نه مایکروسافت تو بیزنس کنسول شکست خورد، Xbox نابود شد، گیم پس هم کار ندارم سود ده هست یا نه، اما به هیچ یک از اعداد و ارقامی که پیش بینی میشد نرسید، حتا 100 میلیارد هزینه و انحصاری کردن بازی های بتزدا/زنی مکث و کلی مانور روی Starfield و Game 2.0 و این چیزا هم کمکی به بهتر شدن ماجرا نکرد، تازه فقط سر امدن CoD رو گیم پس 300 میلیون دلار ضرر دادن که درجا نتیجه اش رو دیدیم و سرویس گیم پس گرون شد (و گرون ترم میشه) و ماحصل همه این شکست های پشت سر هم یه چیز بیشتر نیست؛ مرگ Xbox و تبدیل شدن مایکروسافت به یه ناشر بزرگ. والسلام. با این قضیه کنار بیایید.

بازم میگم، سونی هر موقع تن نیل دراکمن تیشرت با لوگو Xbox کرد فرستادش تو یه مراسم بزرگ برای معرفی Intergalactic و TLoU رو Xbox و بزرگ تیتر زد دوران تازه ND و فولان و بهمان شروع شده، اون موقع بیایید از مرگ انحصاری صحبت کنید.

پ.ن: عوض این بحث ها و تز دادن سر اخ بودن انحصار همون بچسبید به اینکه ما باید 70 دلار بدیم بازی بخریم اما شما دی وان رو گیم پس میزنید. این باز معقول تره.
دوباره زدی تو جاده خاکی.
حالا عصبانی نشو. ارزشش رو نداره.
مایکروسافت بده سونی خوبه.
شب راحت بخاب ))

متاسفانه همیشه سر تاپیک های جذاب دیر میرسم:D
چه بحث های جذابی از دست دادم خصوصا اون دوستمون که گفت پیسی خیلی گرونه فقط پول کیبوردمون قیمت کنسولتونه قیمت اسکین کانترمون اندازه سهام شرکتتون،قشنگ یاد مهدکودک افتادم :D دعوا میکردی یهو یارو میگفت بابای من فلان ماشین داره:D
چرا بحث استیم ماشین اومد وسط اصلا:-??
اما درمورد خبر و انحصار،من همیشه طرفدار انحصار بودم و امیدوارم این خبر درست باشه،حتی اگه ایکس باکس بتونه نسل بعد تغییر رویه بده و خودش رو از تو این لجنی که توش غرق کرده در بیاره و دوباره انحصاری کنه که باز چند برابر خوشحال میشم
چیه این مسخره بازی که جدیدا باب شده؟باید رفاقت و صمیمیت باشه و انحصار از بین بره مگه میخواید دو تا جوون عاشق رو به هم برسونید؟صنعت گیم جای این سوسول بازی ها نیست
رقابت سالم تو ساخت و ارائه بازی بهتر برای مخاطب خاص خود=بهبود کیفیت بازی ها

آخرین ویرایش:
این بحثه بنظرم خیلی هم تکراریه تو ایران چون خیلیا سیستم های ضعیف - مث کارتای انویدیا که پسوند ۵۰ دارن و خریدارا تو کشور های پیشرفته پشمشون هم حساب نمیکنن - دارن. خودم هنوز از ۱۶۵۰ آپگرید نکردم. تو کل این فروم شاید فقط چهار پنج نفر گرافیک های میان رده و بالاتر داشته باشن. (از دویست سیصد تا کاربر فعال)

برا همینه بیشتر از همه جا PS5 خریدن میصرفه تو ایران بنظرم. فک کنم سیستم معادل PS5 pro ببندی صد و چهل تومن اینا در میاد. هیچ جا اختلاف انقدر فجیع نیست برا سیستم بستن.

طبیعتا این باعث میشه خیلیها این واقیت آبجکتیو و فکچوال رو از دست بدن که pc پلتفرم بهتریه. خیلی هم واضحه و تو کشور های دیگه اصن قابل بحث نیست.( عدم محدودیت تو کنترلر / موس-کیبورد | بهتر بودن استیم از فروشگاه های دیگه | امیولیتور ها و...). کسی که عشق کنسول نباشه و «مجبور نباشه» pc میخره. تو ایران ما معمولا مجبوریم کنسول بخریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or