PC Automobilista 2

107291

107307

107289 استودیوی Reiza سازنده عنوان تحسین شده Automobilista در سبک سیمولیشن ریسینگ، از نسخه بعدی این عنوان رونمائی کرد.

بازی از انجین Madness (انجین داخلی استودیوی SMS سازنده PCars) استفاده میکنه.
با توجه به ساخته قبلی استودیو ،مطمئنا موتور فیزیک بازی جدای از بازی Pcars هست و انتظار میره کاملا به سمت سمت شبیه ساز میل کنه.

فعلا اطلاعاتی از بازی منتشر نشده ولی از تریلر میشه گفت بازی رنج وسیعی از ماشینها را شامل میشه:
از فرمول های دهه 60، 70 تا مدرن.
فرمولا تراک، که امضائ استودیو هست وطرفداران این غول پیکر هیچ جا بهتر از AMS برای تجربش پیدا نمیکنن.
همینطور مدل های پروتوتایپ (LMP)، در تریلر چند مدل GT3 هم دیدم.
ماشین های جاده ای مثل Caterham و...
تقریبا میشه گفت هرچی در نسخه قبل بازی بوده تو این نسخه هم دیده میشه + ماشین های جدید.

رییس استودیو بزودی قرار هست یک مصاحبه انجام بده، بعد از اون با اطلاعات بیشتری این پست بروز میکنم.

زمان انتشار پائیز 2019/1398

آخرین ویرایش:
جالب اینه که قبل از انتشار PMR منتشرش کردن :D
حالا که PMR اصلا اسکیل بازیش بزرگتر شد و خیلی از کلاسهای دیگه رو هم آورد ولی اگه همون ایده اولی که برگردوندن کلاسهای GT اوایل 2000 رو نگه میداشتن این دیگه ته نامردی بود که یه همچین DLC رو قبل از انتشار PMR بدن بیرون:))

خلاصه Reiza خیلی مدیون ایان بل و تیمشه ، اگه نبودن و انجینشون رو بهشون نمیدادن یا این ساپورت رو ازشون نداشتن AMS2 به این شکل وجود نداشت.
=============
=============
هندلینگ جدیدش شبیه GT SPORT شده.
خیلی روونه. FFB هم لایت شده که فکر کنم به هندلینگ جدید ارتباط داره.
خب وقتی ملت میان غر‌ میزنن ماشینا گریپی نیستن اینم بهاشه دیگه.
که به نظر من چیز بدی نیست خیلی بهتر از قبله بازی :D
ولی هوش مصنوعی جدید بازی خیلی ترسناکه. واقعا عین انسان ها عمل میکنه. جوری که دفاع میکنن.
قاطعانه میشه گفت تنها بازی ریسینگی (نه فقط بین شبیه سازها) که از 3-2 سال پیش تو هر آپدیت عملا دارن AI رو ارتقا میدن همین استودیو و AMS2ست.
مابقی استودیوها حتی پولدارهاشون هم اینقدر روی AI تمرکز نمیکنن و سرمایه و وقت نمیزارن.
آدم باورش نمیشه این همون کدهای هوش مصنوعی پروجکت کارزهاست که داره اون پشت اجرا میشه.

• Like
Reactions: Eazy-E
هوش مصنوعی تو eau rouge غیر واقعی سریع نیست؟ بدون اینکه ترمز بگیرن پاشون رو از رو گاز ول میکنن پیچ رو رد میکنن. من همین کار رو میکنم ماشین به پیچ نمیرسه

هوش مصنوعی تو eau rouge غیر واقعی سریع نیست؟ بدون اینکه ترمز بگیرن پاشون رو از رو گاز ول میکنن پیچ رو رد میکنن. من همین کار رو میکنم ماشین به پیچ نمیرسه
با چه ماشینی؟
اگه منظورت GT3 هست اصولا همونطور که گفتی باید کمی لیفت کنی (کامل نباید برداری) ، کامل ترمز کنی سرعت از دست میدی.
البته به ماشین هم بستگی داره ، موتور جلو باشه یا عقب.
گاهی وقتها برای حفظ تعادل ماشین باید یه تقه ریز رو ترمز بزنی ، مخصوصا اونهایی که موتور جلو هستن که وزن دوباره بیفته رو قسمت جلو.

باز اینها بازی به بازی فرق میکنه ، باید امتحان کنی ببینی با کدوم راحت تری.

با چه ماشینی؟
اگه منظورت GT3 هست اصولا همونطور که گفتی باید کمی لیفت کنی (کامل نباید برداری) ، کامل ترمز کنی سرعت از دست میدی.
البته به ماشین هم بستگی داره ، موتور جلو باشه یا عقب.
گاهی وقتها برای حفظ تعادل ماشین باید یه تقه ریز رو ترمز بزنی ، مخصوصا اونهایی که موتور جلو هستن که وزن دوباره بیفته رو قسمت جلو.

باز اینها بازی به بازی فرق میکنه ، باید امتحان کنی ببینی با کدوم راحت تری.
همه GT ها.
به ستاپ ربطی نداره؟
تو اسپا ۲۰۰۵ مشکلی ندارم جالبه

اصلا یک کلیپ ۱۰ ثانیه ای از بازی خودت میتونی بذاری؟ AI هم باشه توش.

آخرین ویرایش:
همه GT ها.
به ستاپ ربطی نداره؟
تو اسپا ۲۰۰۵ مشکلی ندارم جالبه

اصلا یک کلیپ ۱۰ ثانیه ای از بازی خودت میتونی بذاری؟ AI هم باشه توش.
خب ستاپ حتما تاثیر داره ولی نه اونقدر.
ماشین به ماشین و بازی به بازی هم متفاوته.
لاستیک ماشین گرم یا سرد باشه ، پیست چطور باشه و... هم تاثیر داره.
اما اصولا باید سعی کنی اونطور بری.

من 6 ماهه پشت فرمونم نرفتم :D
تا من برم اون رو راه بندازم و رکورد کنم و برات بفرستم ، خب اما یوتوب که پره از این ویدئوها/شورتها و...

اگه لاینت رو درست انتخاب کنی و از کل فضایی که پیست بهت اجاز میده رو استفاده کنی باید بتونی نهایتا با یک لیفت کوچیک پیچ رو رد کنی.
اصولا حتی اون لیف رو هم انجام نمیدن.

خب ستاپ حتما تاثیر داره ولی نه اونقدر.
ماشین به ماشین و بازی به بازی هم متفاوته.
لاستیک ماشین گرم یا سرد باشه ، پیست چطور باشه و... هم تاثیر داره.
اما اصولا باید سعی کنی اونطور بری.

تا من برم اون رو راه بندازم و رکورد کنم و برات بفرستم ، خب اما یوتوب که پره از این ویدئوها/شورتها و...

اگه لاینت رو درست انتخاب کنی و از کل فضایی که پیست بهت اجاز میده رو استفاده کنی باید بتونی نهایتا با یک لیفت کوچیک پیچ رو رد کنی.
اصولا حتی اون لیف رو هم انجام نمیدن.
با لیفت رد میکنم ولی باز بقیه ماشینا بهم میرسن.

باور میکنی هیچ مسابقه AI از اسپا تو یوتیوب نیست؟ همه تایم زدنه.

آخرین ویرایش:
با لیفت رد میکنم ولی باز بقیه ماشینا بهم میرسن.
خب اگه منظورت مستقیمیه بعد پیچه شاید فرمون زیاد میگیری که سرعتت کم میشه یا بال پشتت زیاده که سرعتت تو کفی رو کم میکنه.
حالا نه اینکه AI این بازی کاملا همون فیزیک ماشین تو رو داشته باشه و اصلا طوری ننوشتنش که بتونه پیچ ها و... رو راحت تر و سریعتر طی کنه.
حتما این موارد رو داره.

ولی خب مطمئن باش اگه اونجا AI ازت رد میشه پس خیلی پلیرهای دیگه هم هستن که اونجا رو بهتر از این رد میکنن و سرعت بیشتری میارن تو کفی.
همون ریس بین پلیرها رو ببین چی کار میکنن و خودت رو بر اساس اونها تصحیح کن .
AI سراب است :D
چیز زیادی ازش یاد نمیگیری.
=======
=======
باور میکنی هیچ مسابقه AI از اسپا تو یوتیوب نیست؟ همه تایم زدنه.
اگه پیدا نمیکنی به نظرم ریسینگ لاین رو روشن کن.
سعی کن تو پیچ اول تا اونجایی که پیست و کربها اجازه میدن که کات نکنی منتها علیه چپ پیست باشی .
که بتونی ماشین رو آماده کنی که با فرمون تند بکشی به راست.

اگه AMS2 هم نشد ، برای هر بازی دیگه همینطوره.
ویدئوی iracing/ACC/LMU و... اینها چون پیستها کامل لیزراسکنه و فیزیکشون شباهت داره ، یکی رو رعایت کنی قابل تعمیم به همدیگه هستن.

کلا این موارد همش تمرین میخواد.

این رو ببین که با جایگیری درست چطور میتونه در آخر 5 کیلومتر در ساعت سرعت بیشتری رو بیاره تو کفی:

=========
خودش تایتل زده که 4ماه طول کشید تا یاد بگیرم.

• Like
Reactions: unloved and Eazy-E

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or