سرخط خبرها

چون res كلا زياد بازى پرفروشى نبود زمان خودش حتى نسبت به وضعيت فروش خود ps3 و تو بخش انلاين هم خيلى چيز ويژه ايي نبود ولى كيلزون هم فروش نسبتا خوبى داشت و هم يه كاميونيتى آنلاين ثابت و نسبتا زياد داشت.

به نظر من اگه KZ و Res رو همین الان یه ریمستر معمولی هم کنن، از نسخه های اصلیشون رو PS3 بیشتر میفروشن و استقبال بهتری میشه. اون زمان واقعا همه دیوونه بودن، KZ2 با متا 91 رو ترول میکردن! بعد اصلا کسی بازی نمیخرید! کلا بازی های تاپ و موفق اون موقع رو ببینی اصلا فروش خوبی نداشتن هیچ کدوم. اما الان وضع بهتر شده.

من فکر میکنم الان شوتر نظامی و اینا اشباع شدن و موفقیت بتلفیلد و سابقن CoD هم نشون داده اصلا نیازی به کمپین ندارن و ملت برای چیز دیگه اینارو میخرن. در نتیجه یه شوتر نظامی داستان محور ساختن عین خریته. مالتی پلیر هم براش بسازی صرفا به خریتت ابعاد گسترده تری دادی چون باز نمیشه با اینا رقابت کرد. این درست. اما یحتمل یه بخشی هم از فن های شوترهای اول شخص هستن که دنبال این چیزا نیستن و تجربه های متفاوت میخوان. یه چیزی مثل Half Life مثلا. بازی که کلا تنها شباهت به CoD و بتلفیلد همین سه حرف FPS باشه و در عمل مسیر متفاوتی رو بره. و داستان و گیم پلی متفاوت درش حرف اول رو بزنه. اوکی 20 30 میلیون نمیفروشه. به 10 هم نمیرسه. شاید در بهترین حالت 5 میلیون مثلا بفروشه که البته همینم خیلیه، ولی به هر حال مخاطب داره و سازنده ها جرات کنن عوض مالتی پلیر برن سمت ایده های متفاوت یحتمل بازار خودشو پیدا میکنه. من فکر میکنم KZ و Res میتونن همچین بازی هایی باشن. بگذریم که KZ مالتی پلیر خودش رو هم داشت و من تنها ماتلی پلیری که در زندگیم زدم همینه:دی

ولی ظاهرا سونی سرمایه گزاری رو این مدل بازی هارو پول تو جوب ریختن میدونه و ترجیح میده یکی همین اکشن ادونچرهای موفق خودش رو بسازه و بعد رو گس هایی ریسک کنه که ممکنه یکی دوتاشون بگیره و بشن چاه نفتش. البته خود استدیوهای فرست پارتی هم کالچرشون عوض شده و دیگه تمایلی به ساخت این مدل بازی ها ندارن وگرنه که همشون میگن سونی به اونها آزادی عمل میده و بخوان FPS بسازن کسی نمیاد بگه نه. خودشون نمیرن سمت اینا.

در مورد کیلزون گوریلاگیمز دوتا فرصت خوب داشت که فن‌ها رو همچنان مشتاق نگه دارن اما کیلزون ۳ و شدوفال واقعا خراب کردن مخصوصا کیلزون ۳ که یک عقبگرد بزرگ بود در همه جهات چه انلاین چه کمپین چه شوتینگ نسبت به نسخه دوم.

یک نکته در مورد کیلزون...

شما همین هیلو های کلاسیک که شاهکارن ببینید بین 3تا 5 ساعت محتوای سینگل پلیر داشتند...و همینشو سعی می کردن به پرفکت ترین شکل کنار یک مولتی محشر ارائه بدن...

کیلزون تو بحث انلاین بی تعارف با اون سنگینی هیچ حرفی برای گفتن نداره...مگر بخواد که کلون شوتر های موفق باشه که می دونیم 99 درصد این کلون بازی ها تو بحث انلاین تهش شکست هست...

پس مجبورن یک بازی با تمرکز کاملا داستانی بسازند...

حالا همون کیلزون 2 و 3 هم باز بین 4 تا نهایت 5 ساعت گیمپلی داستانی داشتند...

تو وضعیت بازار شوتر های فعلی بخوای بیای باز بین سه تا 5 ساعت بازی بسازی و بقیشو بسپاری بدون مولتی خوب کاملا شکست هست... هم تو بحث فروش هم نمرات...

مگر اینکه کلا بیخیال مولتی بشن...
و بتونن بازی رو ریبوت کنند... و یک بازی 10تا 20ساعته داستانی بدن... که اینم کار به شدت سختی هست... چون باید باز همینم جوری بسازند که بازی به شدت چالشی و با ارزش تکرار بالا باشه...!

یا سونی با ما لج کرده، یا کلا با KZ و Resistance مشکل دارن، وگرنه انصافا این حجم از بی توجهی هیچ دلیلی نداره. ته تهش یه ریمستر ساده است که اونم نمیکنن! در صورتی که خراک سونی ریمستر/ریمیک بیخوده. حالا از آنتیل داون و دیز گان بگیر تا هورایزن ولی مثلا نه اینا و نه Bloodborne که ملت این همه منتظرش هستن رو کاری نمیکنه. حالا من معتقدم Bloodborne بازی لانچ PS6 ـه و قطعا یه ریمیک ناموسی مرد دارن براش میسازن و یحتمل شماره دو هم همراه باهاش معرفی بشه، ولی KZ و Res عمرا ازش خبری نمیشه.

یه چیزیم هست، اینکه دقت کنی شیخ همیشه فقط من و تو دنبال این بازی هستیم و هرجا بی ربط و با ربط بهش اشاره میکنیم و شاید اینکه به یه ور هیچ کس دیگه هم نیست چندان بی تاثیر نباشه:دی

حقيقتا تو فن بيس غير ايرانيم زياد حرف اينا زده نميشه ولى واقعا تو اين برهوت شوتراى نظامى كه تازه امسال يه بتلفيلد اومد يه تكونى داد سونى اگه با همون كيفيت نسخه ٢ و ٣ كيلزون بسازه ميتركونه :D

نه دیگه نشد :D
اتفاقا کامیونیتی کیلزون به شدت تو ایران گولاخ بود، خود من که هم از اواتارم مشخصه هم به زمان کیلزون ۳ تو بازی رایانه خدابیامرز یه تاپیک رسمی براش رفتم که به حدی عظیم و کامل بود که یه استاندارد جدیدی رو اون زمان بین تاپیک های رسمی اون فروم به وجود اورد

اما متاسفانه سونی این قسمت بازار رو ول کرده چون میبینه به ریسک اش نمی ارزه و شاید درصد گرفتن از cod و‌ بتل بیشتر بیارزه

از اون طرف بیشتر طرفدارهای این بازی توی غار اند، به محض اینکه خبری بشه باید اونقدر صدا داشته باشه که همه بخز اند بیان بیرون
شاید همین که سونی می بینه طرفدارهاش توی غار اند بیخیال شده

از اون طرف هم گوریلا گیمز شده ماشین هورایزن سازی !

یک نکته در مورد کیلزون...

شما همین هیلو های کلاسیک که شاهکارن ببینید بین 3تا 5 ساعت محتوای سینگل پلیر داشتند...و همینشو سعی می کردن به پرفکت ترین شکل کنار یک مولتی محشر ارائه بدن...

کیلزون تو بحث انلاین بی تعارف با اون سنگینی هیچ حرفی برای گفتن نداره...مگر بخواد که کلون شوتر های موفق باشه که می دونیم 99 درصد این کلون بازی ها تو بحث انلاین تهش شکست هست...

پس مجبورن یک بازی با تمرکز کاملا داستانی بسازند...

حالا همون کیلزون 2 و 3 هم باز بین 4 تا نهایت 5 ساعت گیمپلی داستانی داشتند...

تو وضعیت بازار شوتر های فعلی بخوای بیای باز بین سه تا 5 ساعت بازی بسازی و بقیشو بسپاری بدون مولتی خوب کاملا شکست هست... هم تو بحث فروش هم نمرات...

مگر اینکه کلا بیخیال مولتی بشن...
و بتونن بازی رو ریبوت کنند... و یک بازی 10تا 20ساعته داستانی بدن... که اینم کار به شدت سختی هست... چون باید باز همینم جوری بسازند که بازی به شدت چالشی و با ارزش تکرار بالا باشه...!

اتفاقا به نظرم اشتباه میکنید
شاید بازار نشون بده که همه سرعت میخوان ولی سال گذشته یه بازی اومد، سنگین، کند و فکر شده، هم رکورد فروش زد هم موفق شد

Warhammer 40K: Space marine 2

به نظرم جوابی که این بازی توی فضای جینگول پینگول cod داد، خودش گویای همه چیز هست، اینقدر موفق بود که پشتیبانی ایش رفت برای سال دوم !!!

حقيقتا تو فن بيس غير ايرانيم زياد حرف اينا زده نميشه ولى واقعا تو اين برهوت شوتراى نظامى كه تازه امسال يه بتلفيلد اومد يه تكونى داد سونى اگه با همون كيفيت نسخه ٢ و ٣ كيلزون بسازه ميتركونه :D
2025-10-26 20.06.36.jpg

جای خالیشون به شدت حس میشه ٬‌ با سخت افزار الان خیلی چیزای غولی میتونه ازینا بسازه
صحبت ریسک هم حتی اگه باشه و بگیم نمیفروشه ٬ بیشتر از Cioncord و Marathon و بقیه لایو سرویس های کنسل شده قراره ضرر بزنن؟

یه مشکل حاشیه ای هم هست که الان قدرت بیشتر دست قرمز ها هست تو دنیا و یکم سخته بازی بسازی که آبی شخصیت خوبه و قرمز زورگو جهان گشا سر جاش میشونهB-)

@K I 1 1 E R
درود
لطفاً یک نظارتی بر تاپیک کنید، تاپیک سرخط اخباره، نه سرخط انواع تحلیل و VS
ای بابا داداش فروم به همینش قشنگ و زندست . بذار صحبت کنن بچه ها ، سر خط خبرها دیگه چیه مگه شبکه خبره ؟ اینستاگرام رو باز میکنیم خبرها رو میبینیم ته لذتش دیگه همین فرومه .
هی بهم دیگه گیر میدیم هی این بن بشه اون بن بشه آخرم اینجا میشه شهر ارواح .

شرکت Atlus در یک نظرسنجی برای اولین بار بطور رسمی از Persona 6 نام برده است.‌ این شرکت در یک نظرسنجی برای طرفدارهای ژاپنی سری که نسخه Switch 2 بازی P3R را خریده بودند، سوال کرد که در آینده بیشتر متتظر چه عنوانی هستند، که Persona 6 یکی از گزینه‌های این سوال نظرسنجی بود. این اولین بار است که به صراحت از Persona 6 در یک نظرسنجی نام برده می‌شود. گزینه های دیگر این سوال نظرسنجی عنوان Persona 4 Revival و ریمیک یا ریمستر احتمالی از دو نسخه Persona 2 بودند.

1982657875165016473_dark_nothread.png

عنوان Loulan: The Cursed Sand توسط استدیو چینی Chillyroom با همکاری China Hero Project برای pc و ps5 معرفی شد
View attachment 398010
View attachment 398011

اینهایی که سونی میاد پشتش رو میگیره پس حتما با مابقی این چینیها متفاوته.
واقعا هم جذاب و متفاوت بود.
طراحی هنری ، رنگبندی ، شکل مبارزه حتی ، موسیقی و... خیلی من رو یاد Prince of Persia ها انداخت.

چینی‌ها عجیب غریب دارن میان جلو. من دوتا تریلر از Where Wind Meet دیدم که بفهمم چی به چیه. خیلی فراتر از تصوراتم بود! ۱۴نوامبر هم ریلیز کاملش هست. بیخود نیست سونی بدو بدو یقشونو چسبید. پول خوبیم از کنار بازیاشون درمیاد.

• Like
Reactions: (STALKER)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or