Multi Platform Stranger Than Heaven

new-artwork-for-stranger-than-heaven-v0-v71gfulbzsqg1.png
سازنده: RGG Studios
ناشر: SEGA
سبک: اکشن, اوپن ورلد
پلتفرم: pc,ps4, switch2 و کنسول های نسل 9
تاریخ انتشار: 25-10-1405​

عنوانی جدید از استودیو RGG, سازندگان یاکوزا که داستانی تازه از مردی به نام ماکو دایتو را روایت میکند.
داستان در بین سال های مختلف 1915, 1929 و 1943 و در شهر سوته بوری سری یاکوزا جریان دارد.

این بازی که با نام Project Century شناخته می شد, شامل المنت های کارآگاهی و حتی تخیلی شده و برعکس سری یاکوزا و اخلاقیات شخصیت های اصلی آن سری, دایتو میتواند از روش های خشن تری از جمله انجام قتل در برابر دشمنانش استفاده کنید.
دایتو جوانی ژاپنی آمریکایی است که در دوران پیش از جنگ جهانی دوم به ژاپن آمده و داستانش در چند ده اینکه او چطور بنیان گذار توجو کلن از سری یاکوزا شد را روایت می کند.

تصاویر

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg 6.jpg
تریلرها
تیزر معرفی
تیزر معرفی عنوان بازی
تریلر پشت صحنه
تریلر 4 دقیقه ای

تریلر مبارزات

تریلر تاریخ عرضه
بازی در تاریخ 25-10-1405 عرضه میشود.

آخرین ویرایش:
اهنگ تریلر اخر این بازی مدام رو پخشه. من تا به حال یاکوزا بازی نکردم ولی مطمئنم اینو روز عرضه تجربه خواهم کرد. همه اون چیزایی که دوست دارم درش هست:
جز+ داستان دارک+ المان ها واقعی + شخصیت های کاریزماتیک

بدون شک یکی از بهترین تریلرایی بود که دیدم. همه چیز عالی.
خود بازی هم مشخصه بالاخره در خزانه رو باز کردن و تصمیم گرفتن حسابی خرج کنن و یه چیز کاملا متفاوت بسازن. به عنوان یکی از طرفداران سری یاکوزا و جاجمنت، به شدت منتظر این بازیم.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
من تالا یاکوزا بازی نکردم ولی همیشه بشدت عجیب بنظر میاد و جلب توجه میکنه. هم خود بازی ها هم اسماشون ک متفاوته ینی براشون مهم نیست اسم معروف فرنچایز رو‌بذارن ک‌ بیشتر بفروشه :D

• Like
Reactions: Dante _Sparda
این GTA 6 منه
فقط دایدوجی نیارن وسطش :D

من تالا یاکوزا بازی نکردم ولی همیشه بشدت عجیب بنظر میاد و جلب توجه میکنه. هم خود بازی ها هم اسماشون ک متفاوته ینی براشون مهم نیست اسم معروف فرنچایز رو‌بذارن ک‌ بیشتر بفروشه :D
خب هدفشون جذب مخاطب جدیده که پلیر جدید میاد نگه «اووووه باید ۹ تا بازی تموم کنم که داستان اینو متوجه بشم؟ بابا بیخیال»
خود فرنچایز اصلی هم که ژانرش کامل تغییر کرد برای همین تو غرب سافت ریبوتش کردن وگرنه تو خود ژاپن از اول Like a Dragon بود و الان هم هست :دی

عالی بود من برای این بازی بیشتر از کد ورونیکا هایپ شدم فضا و اتمسفرش هم به شدت دارکتر از سری یاکوزا هست هر چند که خود یاکوزا هم عشقه ولی این بازی خیلی خوب به نظر میاد فقط این وسط به نظرم گرافیکش نسبت به یاکوزا ۸ و ریمیک یاکوزا ۳ پایین تره

ولی قضیه سیاه پوست آوردن توی بازی چیه؟ نکنه از DEI برای بلک واش کردن ژاپن پول گرفتن؟:-"
جدا از این با توجه به داستانیم که داره میترسم آخرش یه ایمگرنت استوری پروپاگاندا ازش دربیارن.
که البته فکر نمی کنم ولی بازم هیچی بعید نیست. اگه توجو کلن یه سازمان خلافکار نبود میشد گفت هست فقط امیدوارم آخرش حقه قدیمی ژاپن=ریسیست رو نکنه.

من که دلم نمیخواد اینجوری باشه ولی سابقه استودیوهای غربی توی این چیزا خرابه (نمونش یوبی سافت و اون pop جدیدش که خوشبختانه شکست خورد) و احتمال اینکه RGG رو هم فاسد کرده باشن وجود داره.
مخصوصا وقتی که ناگوشی رفته و سری یاکوزا تحت مدیریت یوکویاما اصلا جالب نبوده.
از سانسور کالکشن گرفته تا رد کان های ریمیک ها و ریمستر زیرو فقط کم مونده که یاکوزا وک بشه.
بنظرم تم سانگ بازی در مقایسه با receive you خیلی کرینجه. لیریکش بد نیست اما رپ چه ربطی به ژاپن قبل از جنگ یا حتی بعدش داره؟ اصلا چه ربطی به اتمسفر و تم این بازی داره؟
هر چیزی که امروز عرضه میکنن یه آهنگ رپ توش داره.

ولی قضیه سیاه پوست آوردن توی بازی چیه؟ نکنه از DEI برای بلک واش کردن ژاپن پول گرفتن؟:-"
جدا از این با توجه به داستانیم که داره میترسم آخرش یه ایمگرنت استوری پروپاگاندا ازش دربیارن.
که البته فکر نمی کنم ولی بازم هیچی بعید نیست. اگه توجو کلن یه سازمان خلافکار نبود میشد گفت هست فقط امیدوارم آخرش حقه قدیمی ژاپن=ریسیست رو نکنه.

من که دلم نمیخواد اینجوری باشه ولی سابقه استودیوهای غربی توی این چیزا خرابه (نمونش یوبی سافت و اون pop جدیدش که خوشبختانه شکست خورد) و احتمال اینکه RGG رو هم فاسد کرده باشن وجود داره.
مخصوصا وقتی که ناگوشی رفته و سری یاکوزا تحت مدیریت یوکویاما اصلا جالب نبوده.
از سانسور کالکشن گرفته تا رد کان های ریمیک ها و ریمستر زیرو فقط کم مونده که یاکوزا وک بشه.
بنظرم تم سانگ بازی در مقایسه با receive you خیلی کرینجه. لیریکش بد نیست اما رپ چه ربطی به ژاپن قبل از جنگ یا حتی بعدش داره؟ اصلا چه ربطی به اتمسفر و تم این بازی داره؟
هر چیزی که امروز عرضه میکنن یه آهنگ رپ توش داره.

والا آوردن اسنوپ داگ و پسرش و مرحوم توپاک خیلی نمیخوره در راستای DEI باشه.

بازی به وضوح یه هسته مضمون داستانی و گیم پلی ای حول محور آهنگ و صنعت موسیقی داره و آوردن این جماعت بیشتر در راستای گسترش همونه در حقیقت
اکثر بقیه شخصیت های مهمونی هم که داره بازی (Ado و Tori Kelly و Satoshi) همه از صنعت موسیقی اند

اصلا دلیلی که بازی به دل من خیلی نشسته همینه
بازی با این که پوسته اش یه جورایی پوسته معمول RGG ـه ولی کاملا هسته اش از بیخ فرق داره و همین هم کاملا فضای جدی ترش رو توجیه می کنه
من به شخصه خیلی دوست دارم وقتی یه بازی کامل به چیزی که میدونه میخواد باشه تکیه می کنه و بفول دنده میره همون سمت.

Stanger than Heaven هم دقیقا همینه
بازی ای که موقع معرفی اش صرفا شبیه کلون یاکوزا در 1920 بود، الان یه چیز به شدت منسجمه که قصه دو تا رفیق رو طی 50 سال برای پیدا کردن جایگاه شون به تصویر می کشه و تمایزش از بقیه سری واقعا باورنکردنیه

من فقط ناراحتم که مرحوم توپاک رو آوردن ممکنه یه عده ناراحت شن که این بی احترامی به این شخصیت ها و خانواده شون باشه.
در مورد بونتا سوگاوارا (بازیگر فقید و به شدت محبوب ژاپنی) خیلی سریع مشخص کردن که خانواده مرحوم موافقت کرده با استفاده از قیافه اش تو بازی
و خب بلافاصله هم نشون دادن که صداپیشه اش جدا داره و خبری از صدای AI نیست

vlcsnap-2026-06-06-18h15m30s695.jpg

این اتفاق ولی الان برای مرحوم توپاک رخ نداده و صرفا گفتن از آژانس دارنده حق معنویات اش اجازه گرفتن... که متاسفانه در زمینه توپاک، اصلا این قانع کننده نبوده برای خیلی ها چون خانواده مرحوم و این آژانسه با هم مدت هاست سر حقوق معنوی اش درگیری دارن و واقعا مشخص نیست خونواده اش راضی اند الان از قیافه اش داره تو بازی جدید استفاده میشه و اصن صداپیشه اش کی هست و...

که کنار حاشیه های یکی از بازیگر های بدنام Yakuza Kiwami 3 که آورده بودن رو کار، به نظرم وضع رو برای اعتبار RGG خیلی خراب می کنه. که البته همش حاشیه است ولی خب آدم ترجیح میده بدون این قضایا بازی عرضه شه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or