Multi Platform Path of Exile

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
PathOfExileTitle.jpg

سلام دوستان می خوام یک بازیرو معرفی کنم تا شما هم در موردش نظرتون رو بگید و ببینیم واقعا بازیه خوبی هست یا نه. ( لطفا منصفانه از بازی ایراد بگیرید.)

این بازی یک بازی بسیار شبیه به بازی Diablo 2 به دلیل محیط تاریک، گیم پلی به همان حالت D2 و چیزهای دیگه هستش. بازی هنوز عرضه نشده و فعلا در مرحله بتا هستش. اگر فکر می کنید کپی هست اینم بخونید :

If you can copy another game and create something even better than I say more power to you!

این بازی به کل مجانی یا همون Free to Play هستش و یک Cash Shop داره که دارای موارد زیر هستش :

1 - انیمیشن های اضافه مثل حرکاتی برای مسخره و متلک انداختن یا همون Taunt در جاهایی مثل PvP
2 - رنگ کردن آیتم ها و اسلحه ها
3 - رنگ و افکت های اضافه برای Spell ها
4 - حیوانات یا Pet ها Social
5 - تغییر اسم و غیره..

همانطور که دیدید اصلا آیتمی وجود نداره که باعث بشه کسی که پول بیشتری پرداخت کنه یک کاراکتر قویتری داشته باشه. فقط و فقط چیز هایی که به گیم پلی بازی هیچ لطمه ای نمی زنند و فقط حالت تزیینی و زیبایی رو دارند در این Cash Shop وجود داره!

این بازی دارای صد ها یا حتی 1000+ شاخه اسکیل داره که به میل خودتون می تونید کاراکترتون رو با انتخاب های فوق العاده زیاد ارتقا بدید و یک نقش آفرینی واقعی داشته باشید.
در این عکس می تونید این Skill Tree رو ببینید که تا چه حد عظیم و بزرگه : (حتی در عکس تمام این Skill Tree گنجونده نشده!)

PathOfExileSkillTree.jpg

screenshot_0011.jpg

در این بازی هم دانجن ها و آیتم ها به صورت رندوم و با حالت های بسیاری تغییر خواهند کرد که باعث میشه انگیزه خیلی بیشتری برای دوباره بازی کردن داشته باشید.
گرافیکی بسیار سطح بالا و فیزیک و افکت های مبارزه بسیار خوبی هم داره و ضربه زدن به دشمن از جهات مختلف باعث میشه به حالت های مختلفی هم به زمین بیفته! محیط های متنوع و تاریک و زیبا هم باعث زیبایی دو چندان بازی شده. چیزی که در D2 با گرافیکی خیلی پایینتر شاهدش بودیم. در ضمن این بازی محیط کاملا باز و Open World ای هم داره.

PathofExileDesertDinos.jpg

PvP و رنکینگ هم داره.

6 کلاس به این ترتیب داره :

1 - Marauder
2 - Ranger
3 - Witch
4 - Duelist
5 - Templar
6 - هنوز در حال ساخت هستش.

اینم چند تا عکس دیگه که با محیط و گرافیک بازی آشنا بشید.

PathOfExileIceBlast.jpg

PathOfExileOcean.jpg

path-of-exile.jpg
hqdefault.jpg

Path-of-Exile-Preview-Slider.jpg

Path_of_Exile_August_Gameplay_Trailer_3.jpg

خیلی ویژگی های دیگه ای هم داره ولی این فقط یک معرفی بود.
منتظر نظرات دوستان هستم !

سایت اصلی بازی

Last edited by a moderator:
این استش هارو توی تخفیف بخر سعی میکنم مهم هارو بگم فقط
currency > map > essence > delirium
برای فروش ایتم که خیلی خیلی مهمه دوتا راه داری یا premium استش یا merchant استش اولی بهت این امکان رو میده با کسی که میخواد ایتمو بخره چت کنی یا مثلا قیمت رو توافقی بذاری و ... ولی حتما باید انلاین باشی و طرف رو اینوایت کنی و دستی ترید رو انجام بدی ولی دومی فقط ایتم و قیمت رو میذاری و حتی اگه افلاین هم باشی خوده طرف میاد تو هایداوت و ایتمو میخره میره داشتن دوتاش لازم نیست ولی بدم نیست
ی سری تب دیگه مثله یونک و جم و ... بنظره چیزه خوبی میاد ولی واقعا بدردنخوره یونیک های بازی عملا یا مفتن یا خیلی گرون و از هر یونیک هم فقط ی دونه میتونی استش کنی اگر یونیکی که میخوای ارزون باشه خیلی راحت میخری اگرم گرون باشه بیشتر از 1 دونه ش که رو خودت بذاری به کاره دیگه ی نمیاد اگرم بخوای یونیک کوراپت کنی و بفروشی بازم توی یکی از دوتا تبی که بالا گفتم میذاری درکل مفت نمیارزه این یونیک استش تب
تبه جم هم بد نیست ولی واجبم نیست نهایت بخوای ی سری ساپورت جم 5 استش کنی واسه بیلدای دیگه یا کلاس های دیگه که همون استش های خوده بازی براش جوابه
ritual و stockable هم بد نیستن کارنسی داشتی بگیری میتونه کارتو راحتتر کنه

حتما لوت فیلتر بگیر برای بازی اکثرا از این استفاده میکنن
GitHub - NeverSinkDev/NeverSink-Filter: This is a lootfilter for the game "Path of Exile". It hides low value items, uses a markup-scheme and sounds to highlight expensive gear and is based on economy data mining.
برای چک کردن قیمتا هم این دوتا خوبن
Download | Exiled Exchange 2
Release Sidekick v2025.909.1836 · Sidekick-Poe/Sidekick
ممنون از توضیح کاملت.این premium stash tab که میگن چیه؟اون خوب نیست بخرم؟

• Like
Reactions: Kaiki
چرا دیگه یا premium stash tab یا merchant tab رو برای فروش ایتم به پلیرا باید داشته باشی فرقش رو همون پسته بالا گفتم ببین خودت با کدوم اوکی تری نظره من اینه اگه فقط یکیشو میخوای بخری مرچنت بخر اگر زیاد میخوای ترید کنی حتی 2 تا تبه مرچنت باز بنظرم بهتره، premium stash tab روش قدیمه تریده، توی این پچ merchant tab معرفی شد و همه جوره بهتره تنهای جای که پریمیوم تب هنوز استفاده داره اینه مثلا ی ایتم رو میذاری و قیمت براش تایین نمیکنی و بقیه افر میدن درکل یکی از این دوتا تب رو باید داشته باشی چون ترید توی بازی خیلی مهمه مگر اینکه کلا SSF بازی کنی

مرچنت رو بخر، تو همین پچ اومده و عملا قبلی رو زده کنار، چون پرمیوم باید دستیی تررید کی که بعد از یه مدت که بگذره از سیزن، دیگه ممکنه طرف آنلاین نشه و خلاصه ممکنه ساعت ها وقتت هدر بره

مرچنت اتوماتیک شده چه فروش چه خرید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hadi_gamer
بچه ها اینجا کسی ظرفیتی خریده خبر داره رو ظرفیت ۲ اون ۳۰۰ پوینت رو میشه استفاده کرد؟
بعد باید حتما آیتم هایی مثل مرچنت رو خرید؟خیلی تاثیر داره؟

بچه ها اینجا کسی ظرفیتی خریده خبر داره رو ظرفیت ۲ اون ۳۰۰ پوینت رو میشه استفاده کرد؟
ظرفیتی اصلا میشه؟ آخه رو استیم نمیزاره از family share استفاده کنی چون وصل به اکانت poe میشه و فقط یه نفر میتونه وصل کنه، رو پلی استیشن هم قاعدتا هر خرید به یه حساب باید وصل بشه

بابت ظرفیتی نمیدونم ولی خرید آیتم تا به اندگیم نرسیدی بی فایدس! از الان خودتو درگیر این چیزا نکن بذار بازیو پلی بدی برسی به اونجایی که باید. بعضیا کلا از بدو ورود دغدغشون فقط این چیزاس و اعداد رقمه و عملا لذتی از بازی نمیبرن. این چیزا برای ترید کردنه اونم ایتمای اندگیم که ارزش بالایی داره.

• Like
Reactions: blechh and jdepp
بله استش تب ها و مرچنت تب خیلی مهم هستند اگه قصد داری طولانی مدت بازی کنی مثلا بخوای هر سیزن برگردی 100 ساعتی بازی کنی و سیزن بعد دوباره همیکارو بکنی داشتنشون از واجباته ولی اگه فقط میخوای کمپینو بری مهم نیستن بازی کاملا بدون ترید قابل انجامه اصلا مود SSF داره که فقط خودتیو خودت ولی حتی اینجا هم استش تب ها میتونن کمک کنن کلا وجودشون برای اینه که کارتو توی بازی راحتتر کنن شما 4 تا استش تب رایگان داری هرکسی با سکبه ARPG اشنا باشه میدونه این تعداد کافی نیست علاوه بر ایتم ها این بازی کلی کارنسی داره که روی هم جم میشن و توی استش های معمولی نمیتونی بیشتر از10 یا 20 تا ازشون رو توی ی اسلات نگه داری به محض اینکه به اندگیم برسی و بخوای توش پیش بری با کلی ایتم و کارنسی روبرو میشی که نمیدونی باید باهاشون چیکار کنی و حتی اگه اون 4 تا استش رو توی کمپین پر نکرده باشی با چند ساعت بازی کردن توی اندگیم کامل پر میشن و دیگه جا نداری
درمورد ترید هم توی این بازی ایتم های خوب خیلی کم پیش میاد دراپ بشن پلیرا بیشتر بازی میکنن تا کارنسی های گرون رو بگیرن تا بتونن باهاش کرفت و ترید کنن کلا اند گیم بازی اینطوره که مپ میزنی کارنسی و ایتم جم میکنی کرفت و اکسچنج میکنی چیزای که خودت نیاز نداری رو ترید میکنی و چیزای که خودت نیاز داری رو از بقیه میخری کله لوپش همینه

ظرفیتی اصلا میشه؟ آخه رو استیم نمیزاره از family share استفاده کنی چون وصل به اکانت poe میشه و فقط یه نفر میتونه وصل کنه، رو پلی استیشن هم قاعدتا هر خرید به یه حساب باید وصل بشه
ظرفیت ۲ آره چون وصل میشه به یوزر خودت
ولی ظرفیت ۳ باید مشخصات همون اکانت اولی که یوزر اول وارد کرده وارد کنی
بله استش تب ها و مرچنت تب خیلی مهم هستند اگه قصد داری طولانی مدت بازی کنی مثلا بخوای هر سیزن برگردی 100 ساعتی بازی کنی و سیزن بعد دوباره همیکارو بکنی داشتنشون از واجباته ولی اگه فقط میخوای کمپینو بری مهم نیستن بازی کاملا بدون ترید قابل انجامه اصلا مود SSF داره که فقط خودتیو خودت ولی حتی اینجا هم استش تب ها میتونن کمک کنن کلا وجودشون برای اینه که کارتو توی بازی راحتتر کنن شما 4 تا استش تب رایگان داری هرکسی با سکبه ARPG اشنا باشه میدونه این تعداد کافی نیست علاوه بر ایتم ها این بازی کلی کارنسی داره که روی هم جم میشن و توی استش های معمولی نمیتونی بیشتر از10 یا 20 تا ازشون رو توی ی اسلات نگه داری به محض اینکه به اندگیم برسی و بخوای توش پیش بری با کلی ایتم و کارنسی روبرو میشی که نمیدونی باید باهاشون چیکار کنی و حتی اگه اون 4 تا استش رو توی کمپین پر نکرده باشی با چند ساعت بازی کردن توی اندگیم کامل پر میشن و دیگه جا نداری
درمورد ترید هم توی این بازی ایتم های خوب خیلی کم پیش میاد دراپ بشن پلیرا بیشتر بازی میکنن تا کارنسی های گرون رو بگیرن تا بتونن باهاش کرفت و ترید کنن کلا اند گیم بازی اینطوره که مپ میزنی کارنسی و ایتم جم میکنی کرفت و اکسچنج میکنی چیزای که خودت نیاز نداری رو ترید میکنی و چیزای که خودت نیاز داری رو از بقیه میخری کله لوپش همینه
من حقیقتش بیشتر تایم زندگیم سرکارم
کلی هم بازی انجام نشده دارم اینم سر علاقه به دیابلو ۲ گرفتم فکر نکنم بتونم هر سیزن حتی بیشتر ۴۰ ساعت وقت بذارم تازه اگه بازیا دیگه مهلت بدن

• Like
دوستان این داستان رو خودم تجربه کردم خواستم بهتون اطلاع بدم که اگه کسی علاقه پیدا کرد مثل بازی رو تجربه کنه خواست سمت ظرفیتی بره ضرر نکنه چون بازی احتمال خیلی زیاد اوایل ۲۰۲۷ میاد
الان قابلیت شیر کردن تو بازی غیرفعاله قبلا میشد ولی الان نمیشه اعتراض هم کردن جوابی نگرفتن خودشون گفتن هر اکانت باید به صورت جداگانه بازی رو بخره پس سمت ظرفیت ۲ نرید
فقط میتونید با ظرفیت ۳ که بازی رو خریده بازی کنید

• Like
Reactions: m.d.makan
در وصف بازی باید بگم که کلمه فوق العاده براش کمه
بعد از تجربه دیبلو ۲ و شماره چرت ۴ این مثل بهشت میمونه
۱۶ ساعت فقط تو اکت یک بازی کردم و رسیدم به اکت ۲
باس فایت های بازی یکی از یکی قشنگ تر
این که بازی مجبورت میکنه از اسکیل های مختلف به صورت کمبو استفاده کنی رو من دوس داشتم نسبت به بقیه هم سبک ها که فقط یه اسکیل رو هی اسپم میکنی
من الان کلاس witch رو برداشتم که باید بگم چقدر فانه خیلی باهاش ارتباط گرفتم احتمالا کلاس بعدیم mercenary باشه بعد از اون یا میرم سمت هانتر یا مانک قبل از حضرت druid :D
با این که تا حدودی از ساپورت جم ها و یه سری چیزا دیگه آشنا شدم ولی حس میکنم هنوز خیلی چیزا باید یاد بگیرم
این خرید و فروش آیتم و اینجور چیزا که فعلا باید بذارم برا اند گیم درسته؟ چون الان هرچی لول آپ میشم آیتم های بهتر گیرم میاد
این ۳۰۰ پوینت داخل بازی هم چندتا کامنت قبل رو خوندم فهمیدم چیا باید بگیرم ولی باز باید به اندگیم برسم ببینم وضعیت چطوریه

فقط نمیدونم شما هم مثل من این مشکل رو دارید یا نه من خیلی داخل بازی لگ اسپایکس دارم یه دفعه پینک از ۱۴۰ میپره رو ۴۰۰ هر چند ثانیه من این بلا سرم میاد شاید از نت داغون منه
ولی باز قابل بازیه حداقل از اون بولشت دیابلو ۴ بهتره که انگار رفتی کالاف بازی میکنی اتکات ریجستر نمیشدن:))

آخرین ویرایش:
در وصف بازی باید بگم که کلمه فوق العاده براش کمه
بعد از تجربه دیبلو ۲ و شماره چرت ۴ این مثل بهشت میمونه
۱۶ ساعت فقط تو اکت یک بازی کردم و رسیدم به اکت ۲
باس فایت های بازی یکی از یکی قشنگ تر
این که بازی مجبورت میکنه از اسکیل های مختلف به صورت کمبو استفاده کنی رو من دوس داشتم نسبت به بقیه هم سبک ها که فقط یه اسکیل رو هی اسپم میکنی
من الان کلاس witch رو برداشتم که باید بگم چقدر فانه خیلی باهاش ارتباط گرفتم احتمالا کلاس بعدیم mercenary باشه بعد از اون یا میرم سمت هانتر یا مانک قبل از حضرت druid :D
با این که تا حدودی از ساپورت جم ها و یه سری چیزا دیگه آشنا شدم ولی حس میکنم هنوز خیلی چیزا باید یاد بگیرم
این خرید و فروش آیتم و اینجور چیزا که فعلا باید بذارم برا اند گیم درسته؟ چون الان هرچی لول آپ میشم آیتم های بهتر گیرم میاد
این ۳۰۰ پوینت داخل بازی هم چندتا کامنت قبل رو خوندم فهمیدم چیا باید بگیرم ولی باز باید به اندگیم برسم ببینم وضعیت چطوریه

فقط نمیدونم شما هم مثل من این مشکل رو دارید یا نه من خیلی داخل بازی لگ اسپایکس دارم یه دفعه پینک از ۱۴۰ میپره رو ۴۰۰ هر چند ثانیه من این بلا سرم میاد شاید از نت داغون منه
ولی باز قابل بازیه حداقل از اون بولشت دیابلو ۴ بهتره که انگار رفتی کالاف بازی میکنی اتکات ریجستر نمیشدن:))
آره من هم از بازی خیلی خوشم اومد ولی متاسفانه بازی اصلا بهینه نیست مخصوصا روی سری اس که اصلا برای من قابل بازی نیست از بس لگ و استاتر و اسپایک داره.هرچی هم تنظیمات رو آوردم پایین و رزولوشن و اینا رو کم کردم دیگه الان گرافیک شده در حد آتاری ولی بازم لگ و اسپایک دارم و هیچ فرقی نکرد.به همین خاطر بازی رو دراپ کردم.هر موقع پچی چیزی دادن این مشکلات رو رفع کردن بر میگردم.واقعا حیف این بازی زیبا که به خاطر بهینه نبودن غیر قابل بازیه.
راستی تو رو چه پلتفرم بازی میکنی؟

• Like
آره من هم از بازی خیلی خوشم اومد ولی متاسفانه بازی اصلا بهینه نیست مخصوصا روی سری اس که اصلا برای من قابل بازی نیست از بس لگ و استاتر و اسپایک داره.هرچی هم تنظیمات رو آوردم پایین و رزولوشن و اینا رو کم کردم دیگه الان گرافیک شده در حد آتاری ولی بازم لگ و اسپایک دارم و هیچ فرقی نکرد.به همین خاطر بازی رو دراپ کردم.هر موقع پچی چیزی دادن این مشکلات رو رفع کردن بر میگردم.واقعا حیف این بازی زیبا که به خاطر بهینه نبودن غیر قابل بازیه.
من رو ps5 بازی میکنم رو بالاترین تنظيمات بیشتر وقت ها ۶۰فریم ثابت میده به ندرت تو صحنه های خیلی شلوغ درآپ میشه
تو زمینه بهینه بودن خوبه
شما یه چک بکن ببین اینترنتی که داری استفاده میکنی تایم اوت نداره؟
بعد امتحانی سرورا رو تغییر بده ببین بهتر میشه
من نتم مشکل داره از یکی دوتا از بچه ها که نت خوبی داشتن پرسیدم گفتن مشکلی ندارن

• Like
من رو ps5 بازی میکنم رو بالاترین تنظيمات بیشتر وقت ها ۶۰فریم ثابت میده به ندرت تو صحنه های خیلی شلوغ درآپ میشه
تو زمینه بهینه بودن خوبه
شما یه چک بکن ببین اینترنتی که داری استفاده میکنی تایم اوت نداره؟
بعد امتحانی سرورا رو تغییر بده ببین بهتر میشه
من نتم مشکل داره از یکی دوتا از بچه ها که نت خوبی داشتن پرسیدم گفتن مشکلی ندارن
نه با سه تا نت چک کردم.شاتل و ایرانسل و همراه اول.سرورا رو هم عوض کردم.تیک کراس پلی رو هم برداشتم هیچ فرقی نکرد

لگ و اسپایک بخاطره اینترنته و اون استاتر هم که گفتی نه خودم نه کسای که باهاشون بازی کردم تجربه نکردیم و مشکلی نبوده. بازی ممکنه ی جاهای بخاطره باگ یا اشتباه طراحی حتی با قوی ترین سیستم هام درست فریم نده ولی 90 درصد مواقع اوکیه
اگر بصورت وایرلس وصل میشی با کابل لن تست کن این مشکل(اسپایک) برای من اینطوری حل شد عجیبه فقطم توی همین بازی این مشکلو داشتم

• Like
نه با سه تا نت چک کردم.شاتل و ایرانسل و همراه اول.سرورا رو هم عوض کردم.تیک کراس پلی رو هم برداشتم هیچ فرقی نکرد
نت های همراه استیبل درست ندارن
من خودم با همین نت مشکل دار(adsl) شبا که ترافیک کمتر میشه تایم‌اوت کمتری دارم
درکل سروراش حساسن
خارجیا هم گیرن روش
نت پایدار خوبی نیاز داره ولی باز قابل بازیه
سر دیابلو ۴ آدم دیوونه میشد اون که اگه پینگت بالا بود اصلا اتکات دیر ریجستر میشد بی پدر انگار داشتی کالاف میزدی:|:|

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or