امتیازات Donkey Kong Bananza

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    26
  • نظرسنجی بسته شده است .

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
1000024985.jpg
ناشر: نینتندو
پلتفرم: نینتندو سوییچ ۲
تاریخ انتشار: ۱۷ جولای (۲۶ تیر)
تاریخ برداشته شدن ایمبارگو: ۲۵ تیر

1000024993.png

Power unlimited: 96/100
در متا ثبت میشه.
اولین نمره بازی لیک شده.
مجله هلندی power unlimited به بازی نمره 96 از 100 رو داده.
در قسمت هایی از نقد نوشته شده:
«
* نقدکننده میگه بازی خیلی آسونه. حتی میگه از بازی Kirby هم آسون‌تره.
* همچنین نقدکننده این بازی رو پادشاه جدید بازی‌های پلتفرمر سه‌بعدی می‌دونه، به خاطر اینکه چقدر بازی کردنش لذت‌بخشه و تجربه منحصربه‌فردی که گیم‌پلی تازه اون بهش داده. میگه ماریوی بعدی باید "خیلی خیلی فوق‌العاده" باشه تا بتونه این بازی رو شکست بده.
* اون بازی رو تو ۲۴ ساعت تموم کرده، اما اشاره می‌کنه که فقط ۲۵ درصد از آیتم‌های قابل جمع‌آوری رو پیدا کرده، پس هنوز کلی چیز برای کشف کردن هست.
* میگه قبل از بازی فکر می‌کرده پائولین (Pauline) آزاردهنده باشه (اشاره به همراهان آزاردهنده در بازی Zelda به عنوان مقایسه)، اما وقتی بازی رو شروع کرده خیلی زود عاشقش شده.
* فکر می‌کرده بازی ممکنه تو بخش تخریب محیطیش یکنواخت بشه، اما اون‌ها کارهای خلاقانه زیادی باهاش انجام دادن و برای اون هیچ‌وقت خسته‌کننده نشده.»
مجله به صورت فیزیکی امروز منتشر شده.

این مجله به عناوین ماریو ادیسی (۹۵) و استروبات (۹۴) نمره داده بود.

Attachments

• 1000024980.png
    1000024980.png
    3.1 MB · مشاهده: 56
آخرین ویرایش:
من یکی دو ساعت بازی کردم. بازی واقعا تمپوی بالایی داره و اینجوریه که قشنگ حرصت رو خالی میکنه و وقتی یکم سرعتش پایین میاد اعصابم بهم میریزه :D به نظرم کلا بیس خیلی خوبی داره گیم پلی، فقط تا اینجای کار بعضی مواقع دوربین تو در و دیواره و نمیفهمی کجایی

عاشق این بازی ام.
طعم واقعی یه "بازی" رو میده. بدون ادا و اطوار و اضافات سرگیجه آور که این روزها تقریبا تو تمام بازی ها وجود داره.

حیف که تازگی زیاد خرج کردم و پول ندارم. وگرنه آرزوم بود یه سوئیچ می خریدم.

ایشاله شبیه سازش ساخته بشه رو پی سی بزنیم بر بدن :Crying1:

• Like
Reactions: dark souls
دو سه روز اخیر داشتم Tropical Freeze رو بازی میکردم و رفتم باز نقداشو خوندم و یادم اومد که چقدر این بازی سرنوشت بدشانسانه ای داشت
اول اینکه همه اون زمان از رترو متروید میخواستن
دوما اینکه خیلی از منتقدا و گیمرا بازی رو با منطق ماریو بازی میکردن برای همین همچین شاهکار لول دیزاینی از بعضی رسانه ها مثل گیم اسپات ۶ گرفت

بننزا هم یه جورایی شاید شبیه اون باشه و Mario Vortex به نمراتش یکمی آسیب زدع باشه

• Like
Reactions: lord7
دو سه روز اخیر داشتم Tropical Freeze رو بازی میکردم و رفتم باز نقداشو خوندم و یادم اومد که چقدر این بازی سرنوشت بدشانسانه ای داشت
اول اینکه همه اون زمان از رترو متروید میخواستن
دوما اینکه خیلی از منتقدا و گیمرا بازی رو با منطق ماریو بازی میکردن برای همین همچین شاهکار لول دیزاینی از بعضی رسانه ها مثل گیم اسپات ۶ گرفت

بننزا هم یه جورایی شاید شبیه اون باشه و Mario Vortex به نمراتش یکمی آسیب زدع باشه
دیگه چه آسیبی؟ متای ۹۱ آسیبه آخه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or