Nintendo Donkey Kong Bananza

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
heres-the-key-art-for-donkey-kong-bananza-v0-mm5k14cirfse1.jpg

Donkey Kong Bananza

ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: اکشن، ادونچر، پلتفرمر
تاریخ عرضه: 17 جولای 2025
پلتفرم ها: Switch 2

جدیدترین بازی سری Donkey Kong، این گوریل دوست داشتنی را دوباره بعد بیش از بیست سال به وادی پلتفرمرهای سه بعدی باز می گرداند. جایی که او با یار خود که سنگی بنفش و عجیب و غریب است باید لایه به لایه و طبقه به طبقه زمین و زمان را کنده تا گنجینه سنگ های موزی را پیدا کند. بازی ای که علی رغم سبک پلتفرمر آن، گیم پلی ای متمرکز بر تخریب محیط و شکافتن راه به وسیله بازیکن دارد. اکثر سطوح بازی تخریب پذیر اند و طراحی مراحل لایه به لایه در میان تمامی این سطوح رسوخ کرده.
دانکی کونگ جدا از قابلیت تخریب توانایی کندن تکه هایی از هر زمین و پرتاب آن ها را هم دارد که بسته به جنس هر سنگ، واکنش های مختلفی بین آن ها رخ می دهد.

اسکرین شات ها:

donkey-kong-bananza.large.jpg donkey-kong-bananza.large (4).jpg donkey-kong-bananza.large (3).jpg
donkey-kong-bananza.large (2).jpg donkey-kong-bananza.large (1).jpg

تریلرها:

این ایام خفقان، یکی از چیزهایی که خیلی حیف شد این بود که نتونستم این دایرکت و ری اکشن هاش رو بلافاصله ببینم

واقعا ترکوندن

اون دایرکت خشک و خالی ماریو کارت ورلد کجا، این یه ربع نمایش لب به لب اطلاعات و سورپرایز و هیجان کجا

واقعا می‌سوزم الان سوییچ ۲ ندارم
اینجا تو فروشگاه ها میشه دمو رو بازی کرد ولی خب کو دل و دماغ بازی کردن؟
امیدوارم حداقل تا عرضه بازی ردیف بشیم. Death stranding 2 فکر کنم بتونه یکم حالمون رو بهتر کنه.

از بهترین نمایش های یک بازی بود که دیدم. از همون اول هم که سوییچ ۲ معرفی شد بازی اصلیش برام همین دانکی کنگ بود ولی خب این دایرکت دیگه میخ آخرو محکم کوبید و صد در صد مطمئن شدم که تا قبل لانچ بازی باید کنسولو بگیرم

بازی چند جا لیک شده و نکات هیجان انگیزی ازش درآوردن واقعا
اگه چیزایی که من دیدم واقعی باشه حتی با اون دایرکت مفصل بازم بازی کلی سورپرایز تو خودش داره و به نظر میاد به نسبت این که تو سبک 3D Platformer ـه، بسیار پرمحتوا و طولانیه

بنظر کاراکتر زیادی overpowered میومد. حالا تو حالت bananza خورد کردن صخره ها یه معنی میده. ولی تو حالت عادی ام بتونی صخره ها رو خُرد کنی...! چه خبره.

من یکی دو ساعتی بازی کردم. خیلی خوبه. فقط حیف مثل بقیه دانکی کنگ ها سخت نیست اما این قابلیت تخریب محیطش واقعا عالیه. کاملا رد پا تیم ادیسی هم در بازی حس میشه.
به شدت خوش رنگ و لعاب هم هست به خصوص از مرحله دوم به بعد.
بازی رو هم رو حالت هندهلد بازی کردم و از لحاظ پرفورمنس تا الان مشکل خاصی نداشته. فقط تو بخش فتومد افت فریم حس میشه.
1000025078.jpg
1000025077.jpg
1000025076.jpg 1000025070.jpg

من مرحله دوم بازی رو هم ۱۰۰٪ کردم. قشنگ از اون بازی هاست که اولش با خودت میگی کی حوصله داره بره همه چیز رو جمع کنه؟ اما بعد میبینی که پنج ساعت درگیر یک مرحله هستی.
کلا گیم پلی بازی در عمل بر پایه همون قابلیت تخریب محیط بنا شده و به لطف جوایز، چلنج ها و چیز های مخفی که پنهان کرده به شدت این کار رو جذاب و ارزشمند کرده.
مثلا یک تیکه زمین رو شروع می‌کنی به خراب کردن و اون طرف یک میمون رو پیدا می‌کنی که زیر زمین داره از داخل یک رودخونه زیر زمینی ماهی گیری می‌کنه و با صحبت کردن اون، آدرس یک جای مخفی رو میده که یکی از چالش های بازی پنهان شده. بعد که میری اونجا میبینی یک چالش در قالب یکی از مراحل کلاسیک دانکی کونگ های قبلی پیش روت قرار میگیره که به شدت حس نوستالژیک و خوبی داره.

از لحاظ بخش پلتفرمینگ به نظرم بازی خیلی چیز خاصی نداشته حداقل تا الان. اکثر بخش های پلتفرمینگ به قدری آسون و در دسترس هستند که تقریبا خیلی به چشم نمیان. تنها تو مراحل مربوط به چالش ها کمی این بخش پر رنگ تر عمل می‌کنه. البته احتمالا در مراحل بعدی تغییر کنه این بخش ها تا حدودی.
1000025366.jpg

منم فکر کنم یه ۷-۸ ساعتی بازی کردم و تو مرحله دوم هستم. این تخریب محیط و کشف گنج خیلی حس جذاب و جدیدی داره. نکته ای که خیلی برام جالبه اینه که چقدر دی ان ای ماریو ادیسی تو سراسر بازی ریخته:D یعنی قشنگ مشخصه همون ذهن پشت این بازی هم هست و اون فرمول رو آورده تو دنیای دانکی کنگ و حالا با ویژگی های خاص دانکی کانگ یه گیم پلی جدید تو همون فرمول درآوردن. در کل بعد زلدا botw که یه مسیر جدید تو بازیهای اپن ورد باز کرد بنظرم ماریو ادیسی هم مسیر جدیدی تو پلتفرمینگ ها باز کرده و احتمالا در ادامه از شخصیت های دیگه نینتندو هم بازیابی تو این فرمول ببینیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or