شایعه برنامه‌ی بلندمدت کپکام برای Resident Evil تا ۲۰۲۸ فاش شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

شایعات تازه از آینده‌ی Resident Evil
به گفته‌ی منبع معتبر Dusk Golem، برنامه‌ی بلندمدت کپکام برای مجموعه‌ی Resident Evil تا سال ۲۰۲۸ مشخص شده و شامل چند ریمیک بزرگ و یک نسخه‌ی جدید است.

زمان‌بندی احتمالی:

Resident Evil 9 — سال ۲۰۲۶

ریمیک Resident Evil 0 — سال ۲۰۲۷

ریمیک Resident Evil: Code Veronica — سال ۲۰۲۸
(احتمال جابه‌جایی بین RE0 و Code Veronica وجود دارد)

1000023140.jpg

Resident Evil 9

توسط استودیو Capcom Division 1 در دست ساخت است.

کارگردان: کوشی نکانیشی (سازنده‌ی RE7 و Revelations)

پروژه‌ای بسیار بزرگ با مشارکت استودیوهای خارجی

دو بار در روند ساخت بازنگری شده (یکی در دوران کرونا، یکی در ۲۰۲۲)

در ابتدا برای معرفی در تابستان ۲۰۲۴ و انتشار در ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی شده بود

اکنون با احتمال ۹۵٪ در Summer Game Fest 2025 معرفی خواهد شد
1000023143.jpg

ریمیک Resident Evil 0

ابتدا تحت هدایت تیم‌های M-Two و K2 در حال ساخت بود

اما حدود ۶ ماه پیش پروژه دستخوش تغییرات اساسی شد.

1000023144.jpg

ریمیک Resident Evil: Code Veronica

توسط Capcom Division 1 ساخته می‌شود

کارگردانی آن بر عهده‌ی یاسوهیرو آنپو و کازونوری کادوی است.

----

Resident Evil 5

فعلاً در برنامه‌ی ساخت یا ریمیک کپکام نیست

اما احتمال بررسی آن در آینده وجود دارد.

ریمیک 0، 1 و... به درک.
Zero که عملا ریمیک نمیتونه باشه و یه بازی جدید باید به حسابش آورد.
بس که همه چی رو باید بریزن دور و از نو بسازن.

اما فقط ورونیکا :x
دروغ نگم از اواخر نسل هفت که تونستم روی شبیه ساز اجراش کنم تقریبا هر یکی دو سال در میون یکی از پورتهاش رو بازی کردم.
بهترینش نسخه دریمکسته که نسبت به بقیه خیلی باکیفیت تره.

یه رفیق دارم یکی دو سال کوچکتر که از خودم بدتر کشته مردشه.
این خبر رسمی بشه لندهور شب خوابش نمیبره :D

عیبه داداش شوخیش هم قشنگ نیس این حرف!
اویل یعنی همینا وگرنه 7 و 8 که با ندای وظیفه فرقی نداره
حقیقیت اینه که گیمرهای نسلهای جدیدتر (مخصوصا نسل 7 به بعد) به "تانک-کنترل" بازیهای نسل 6-5 عادت ندارن و نمیتونن به راحتی ارتباط بگیرن.
تازه اگه فرض محال بتونن با گرافیک اون بازیها کنار بیان.

عیبه داداش شوخیش هم قشنگ نیس این حرف!
اویل یعنی همینا وگرنه 7 و 8 که با ندای وظیفه فرقی نداره
هفت خوب بود .هشت دوباره شد کالاف و برای من تجربه خوبی رو رقم نزد نمیگم به بدی شش ولی اصلا توقع همچین چیزی رو نداشتم واقعا هرچی با هفت حال کردم از هشت بدم اومد

این داسک گولم هم دیگه لیک هایی میکنه اصلا ارزش خبرگذاری نداره الان یه چیزی میگه فرداش میاد تکذیب میکنه .حس میکنم توی کپکام یه سم دن هوزر داریم که بهش میگه اینارو بگو و گیمرها رو ترول کن

ریمیک 0، 1 و... به درک.
Zero که عملا ریمیک نمیتونه باشه و یه بازی جدید باید به حسابش آورد.
بس که همه چی رو باید بریزن دور و از نو بسازن.

اما فقط ورونیکا :x
دروغ نگم از اواخر نسل هفت که تونستم روی شبیه ساز اجراش کنم تقریبا هر یکی دو سال در میون یکی از پورتهاش رو بازی کردم.
بهترینش نسخه دریمکسته که نسبت به بقیه خیلی باکیفیت تره.

یه رفیق دارم یکی دو سال کوچکتر که از خودم بدتر کشته مردشه.
این خبر رسمی بشه لندهور شب خوابش نمیبره :D
ریمیک کد ورونیکا که عشقه و باید اتفاق بیفته. به عنوان یه پیرمرد نظری راجع به زیرو ندارم و اولویت نداره برام و هایپی هم ندارم واسش.
ولی 1 به درک؟؟؟ مخالفم واقعا ;)) . با اینکه ریمیک 1 شاهکار بود و گیم کیوب رو به خاطر همون گرفتم، ولی بعد از بیست و خورده ای سال، جدا لازمه ریمیک بشه. اتمسفر عجیبی داره که در کل سری منحصر به فرده. هنوز هم گاهی بهش سر میزنم.
خدا کنه تو فکرش باشن.

ولی 1 به درک؟؟؟ مخالفم واقعا ;)) . با اینکه ریمیک 1 شاهکار بود و گیم کیوب رو به خاطر همون گرفتم، ولی بعد از بیست و خورده ای سال، جدا لازمه ریمیک بشه. اتمسفر عجیبی داره که در کل سری منحصر به فرده. هنوز هم گاهی بهش سر میزنم.
خدا کنه تو فکرش باشن.
بس که خودش و ریمیکش رو بازی کردم.
نه اینکه دوست نداشته باشم ولی برام هیچ اولویتی نداره.
ورونیکا واقعا خیلی مظلوم مونده و حقشه که جلوتر از بقیه ریمیک بگیره.

بین تمامی اویل های کلاسیک تنها اویل کلاسیکی که خیلی ازش بدم میاد اویل 0 است چقدر مکانیکاش رو مخ و افتضاح بود جعبه اینورتوری رو حذف کرده بودن باید آیتم های اضافیتو می چیدی وسط زمین یعنی ایده از این چرت و پرت تر وجود نداشت.
از اونطرف اویل کدورونیکا یکی از سه اویل برتریه که تا حالا بازی کردم(در کنار اویل 1 ریمیک و اویل 2 ) از نظر داستانی بخواهیم حساب کنیم اویل 3 واقعی همین کدورنیکا بود و اویل نمسیس یه حالت دی ال سی مانند برای اویل 2 بود. کد ورونیکا همه چیزش عالی بود داستان خیلی خوبی داشت لول دیزاینش عالی بود پازل هاش از تمامی اویل ها بهتر بودند واقعا خیلی بهش کم لطفی شده .

بین تمامی اویل های کلاسیک تنها اویل کلاسیکی که خیلی ازش بدم میاد اویل 0 است چقدر مکانیکاش رو مخ و افتضاح بود جعبه اینورتوری رو حذف کرده بودن باید آیتم های اضافیتو می چیدی وسط زمین یعنی ایده از این چرت و پرت تر وجود نداشت.
از اونطرف اویل کدورونیکا یکی از سه اویل برتریه که تا حالا بازی کردم(در کنار اویل 1 ریمیک و اویل 2 ) از نظر داستانی بخواهیم حساب کنیم اویل 3 واقعی همین کدورنیکا بود و اویل نمسیس یه حالت دی ال سی مانند برای اویل 2 بود. کد ورونیکا همه چیزش عالی بود داستان خیلی خوبی داشت لول دیزاینش عالی بود پازل هاش از تمامی اویل ها بهتر بودند واقعا خیلی بهش کم لطفی شده .
منم توی این رزیدنت ایول ها اول از اوپریشن راکون سیتی بدم میاد جالبه بدونی اینو پسرخاله دوستم از آلمان همون زمان رلیز آورده بود ما هم شنگول بریم رزیدنت بزنیم که بعد فهمیدیم چه رکبی خوردیم :D
بعد این شماره از رزیدنت ۶ بدم میاد که موقعی رلیز شد توی اینجا هم خیلی هیت گرفت (البته دهه ۸۰یی ها توی تلگرام و یوتوب خوششون میاد 😑) و من خیلی مقاومت کردم فک کنم سال ۲۰۱۷ تازه روی ps4 بازیش کردم .بعدم این رزیدنت ایول زیرو هست خدایی خیلی رو مخ بود نمیدونم کدوم ادم از خدا بی‌خبری این نبودن صندوق رو مطرح کرد و الانم از صمیم قلب آرزو میکنم داسک گولم شادمغز از روی شکم گفته و این نسخه در دست بازسازی قرار نگرفته باشه حاضر صد بار ایول ۵ رو تموم کنم ولی زیرو و شش رو نیم ساعت هم بازی کنم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or