امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین تجربه شده [ حتما پست اول مطالعه شود ]

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم یه آرشیو متنوعی از نظرات مختلف برای انواع بازی ها داشته باشیم​

الزامات هر نقد:
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر (خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه)
و حتما پلتفرمی که بازی رو روی اون تجربه کردید به همراه نقدتون ذیل کنید.

ترجیحا هم یه تصویر با سایز نه چندان سنگین هم از بازی ای که نقد کردید داخل پست تون قرار بدید.

آپدیت: دوستانی که علاقمندند بازی هایی که نقد می کنند تو پست اول تاپیک ثبت و آرشیو بشه، انتهای نقدشون عبارت زیر رو یا به صورت بولد یا با یه رنگ متفاوت نسبت به رنگ دیفالت متن، قرار بدن که من یا هر ناظم و مدیر دیگه ای که دیدند لینک پست نقد اون بازی رو تحت تگ اسپویلر به نام اون کاربر در همین پست اول قرار بدن:

[جهت ثبت در پست اول]​

(این شامل پست های جدید میشه و پست های قدیمی تر تاپیک چک نمیشن) (ترجیحا هم ناظمی رو برای اضافه کردن نقدتون تو پست نقد تگ نکنید، میتونید به من [ @Z-fan ] پیام بدید اگه نقدتون بعد از یه مدت ثبت نشد که رسیدگی کنم)
دوستانی که علاقمندتر اند هم میتونن یه جدول آرشیو از بازی هایی که نقد کردن به همراه نام اون بازی، پلتفرمی که روش بازی رو تجربه کردن، نمره ای که دادن و لینک پستی که توش اون بازی نقد شده تو یه جدول 4 ستونه به من پیام شخصی کنند تا آرشیو کامل نقدهاشون رو این جا قرار بدم.

==============================

لیست نقد کاربران

​
نام بازی​
نمره بازی​
پلتفرم​
لینک پست نقد​
Forza Horizon 510Xbox Series Xلینک
Ori and the Will of the Wisps10Xbox Series Xلینک
Hi-Fi Rush10Xbox Series Xلینک
Clair Obscur: Expedition 3310Xbox Series Xلینک
Hollow Knight: Silksong10Xbox Series Xلینک
Hades 210Xbox Series Xلینک
Astro Bot10PlayStation 5لینک
Final Fantasy VII Rebirth10PlayStation 5لینک
Returnal10PlayStation 5لینک
Elden Ring10PlayStation 5لینک
Death Stranding 210PlayStation 5لینک
Psychonauts 29.5Xbox Series Xلینک
Children of Morta9.5Xbox Series Xلینک
Narita Boy9.5Xbox Series Xلینک
Norco9.5Xbox Series Xلینک
Immortality9.5Xbox Series Xلینک
Lies of P9.5Xbox Series Xلینک
!Denshattack9.5Xbox Series Xلینک
Forza Horizon 69.5Xbox Series Xلینک
Horizon Forbidden West9.5PlayStation 5لینک
God of War Ragnarok9.5PlayStation 5لینک
Cyberpunk 20779.5PlayStation 5لینک
Gran Turismo 79.5PlayStation 5لینک
Black Myth: Wukong9.5PlayStation 5لینک
Death's Door9Xbox Series Xلینک
Halo Infinite9Xbox Series Xلینک
The Artful Escape9Xbox Series Xلینک
Outer Wilds9Xbox Series Xلینک
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge9Xbox Series Xلینک
Scorn9Xbox Series Xلینک
Yakuza: Like a Dragon9Xbox Series Xلینک
A Plague Tale: Requiem9Xbox Series Xلینک
Yakuza 09Xbox Series Xلینک
Indiana Jones and the Great Circle9Xbox Series Xلینک
Sea of Stars9Xbox Series Xلینک
Cocoon9Xbox Series Xلینک
South of Midnight9Xbox Series Xلینک
Chants of Sennaar9Xbox Series Xلینک
Hell is Us9Xbox Series Xلینک
Replaced9Xbox Series Xلینک
Resonance: A Plague Tale Legacy9Xbox Series Xلینک
Halo: Campaign Evolved9Xbox Series Xلینک
Alan Wake 29PlayStation 5لینک
The Crew Motorfest9PlayStation 5لینک
13Sentinels: Aegis Rim9PlayStation 5لینک
Prince of Persia: The Lost Crown9PlayStation 5لینک
Spider-Man 29PlayStation 5لینک
Demon's Souls9PlayStation 5لینک
Ratchet and Clank: Rift Apart9PlayStation 5لینک
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater9PlayStation 5لینک
Shinobi: Art of Vengeance9PlayStation 5لینک
Inscryption9PlayStation 5لینک
A Plague Tale: Innocence8.5Xbox Series Xلینک
Unpacking8.5Xbox Series Xلینک
Guardians of the Galaxy8.5Xbox Series Xلینک
Yakuza 68.5Xbox Series Xلینک
Immortals Fenyx Rising8.5Xbox Series Xلینک
High on Life8.5Xbox Series Xلینک
Nobody Saves the World8.5Xbox Series Xلینک
Gears 5 + Hivebusters8.5Xbox Series Xلینک
Lost in Random8.5Xbox Series Xلینک
PowerWash Simulator8.5Xbox Series Xلینک
Chorus8.5Xbox Series Xلینک
Metal: Hellsinger8.5Xbox Series Xلینک
Venba8.5Xbox Series Xلینک
Harold Halibut8.5Xbox Series Xلینک
Doom: The Dark Ages8.5Xbox Series Xلینک
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name8.5Xbox Series Xلینک
Senua's Saga: Hellblade II8.5Xbox Series Xلینک
Forza Motorsport8.5Xbox Series Xلینک
A Little to the Left8.5Xbox Series Xلینک
Shelldiver8.5Xbox Series Xلینک
Mixtape8.5Xbox Series Xلینک
The Talos Principle 28.5Xbox Series Xلینک
Kena: Bridge of Spirits8.5PlayStation 5لینک
Ghost of Yotei8.5PlayStation 5لینک
Dispatch8.5PlayStation 5لینک
Hogwarts Legacy8.5PlayStation 5لینک
Sackboy: A Big Adventure8.5PlayStation 5لینک
Silent Hill 28.5PlayStation 5لینک
Assassin's Creed Shadows8.5PlayStation 5لینک
Stellar Blade8.5PlayStation 5لینک
Kingdom Hearts 38Xbox Series Xلینک
The Ascent8Xbox Series Xلینک
Gears of War 48Xbox Series Xلینک
Halo 5: Guardians8Xbox Series Xلینک
Quantum Break8Xbox Series Xلینک
Tinykin8Xbox Series Xلینک
Scarlet Nexus8Xbox Series Xلینک
Maneater8Xbox Series Xلینک
Road 968Xbox Series Xلینک
Jurassic World Evolution 28Xbox Series Xلینک
Wo Long: Fallen Dynasty8Xbox Series Xلینک
Prodeus8Xbox Series Xلینک
Jusant8Xbox Series Xلینک
A Short Hike8Xbox Series Xلینک
Atomic Heart8Xbox Series Xلینک
Starfield8Xbox Series Xلینک
Call of Duty: Black Ops 68Xbox Series Xلینک
Indika8Xbox Series Xلینک
Ninja Gaiden: Ragebound8Xbox Series Xلینک
Marvel Cosmic Invasion8Xbox Series Xلینک
Keeper8Xbox Series Xلینک
PowerWash Simulator 28Xbox Series Xلینک
Sifu8PlayStation 5لینک
Stray8PlayStation 5لینک
Mafia: The Old Country8PlayStation 5لینک
Warhammer 40000: Space Marine 28PlayStation 5لینک
Dirt 57.5Xbox Series Xلینک
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan7.5Xbox Series Xلینک
Life is Strange: True Colors7.5Xbox Series Xلینک
Planet of Lana7.5Xbox Series Xلینک
As Dusk Falls7.5Xbox Series Xلینک
Somerville7.5Xbox Series Xلینک
Solar Ash7.5Xbox Series Xلینک
The Bookwalker7.5Xbox Series Xلینک
Need for Speed: Unbound7.5Xbox Series Xلینک
The Outer Worlds 27.5Xbox Series Xلینک
Still Wakes the Deep7.5Xbox Series Xلینک
RoboCop: Rogue City7.5PlayStation 5لینک
Assassin's Creed Mirage7.5PlayStation 5لینک
Devil May Cry 57.5PlayStation 5لینک
Lost Records: Bloom and Rage7.5PlayStation 5لینک
Exo One7Xbox Series Xلینک
Gunk7Xbox Series Xلینک
The Callisto Protocol7Xbox Series Xلینک
Battletoads7Xbox Series Xلینک
Avatar: Frontiers of Pandora7Xbox Series Xلینک
Final Fantasy XVI7PlayStation 5لینک
Mortal Kombat 17PlayStation 5لینک
Star Wars Outlaws7PlayStation 5لینک
The Quarry7PlayStation 5لینک
Suicide Squad: Kill the Justice League6PlayStation 5لینک

نام بازی​
نمره بازی​
پلتفرم​
لینک پست نقد​
Nine Sols9.0PCلینک
Blasphemous 29.25PCلینک
Resonance: A Plague Tale Legacy7.5PCلینک
Gravity Rush Remastered7.0PlayStation 5لینک

نام بازی​
نمره بازی​
پلتفرم​
لینک پست نقد​
Star Wars Jedi Survivor8.9PlayStation 5لینک
South of Midnight6.8Xbox - PCلینک
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name8.8PlayStation 5لینک
The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me7.0PlayStation 5لینک
Horizon Forbidden West9.0PlayStation 5لینک
Astro's Playroom8.5PlayStation 5لینک
Demon Souls9.0PlayStation 5لینک
Ratchet and Clank: Rift Apart8.0PlayStation 5لینک
The Quarry7.0PlayStation 5لینک
Yakuza: Like A Dragon9.0PlayStation 5لینک
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes6.5PlayStation 5لینک
The Callisto Protocol7.5PlayStation 5لینک
Ghostwire: Tokyo7.0PlayStation 5لینک
Final Fantasy VII Remake9.0PlayStation 5لینک
The Plucky Squire7.0PlayStation 5لینک
Alan Wake II9.5PlayStation 5لینک
Cocoon10Xbox - PCلینک
Senua's Saga: Hellblade II8.0Xbox - PCلینک
Return To Monkey island8.5Xbox - PCلینک
A Plague Tale : Requiem9.0Xbox - PCلینک
Devil May Cry 58.0PlayStaion 4لینک
Yakuza 09.5PlayStation 4لینک

نام بازی​
نمره بازی​
پلتفرم​
لینک پست نقد​
Pikmin 49.0Switchلینک
Portal 110Switchلینک
Witch on the Holy Night9.0Switchلینک
Zero Escape: Virtue's Last Reward4.0PCلینک
The Murder of Sonic the Hedgehog8.0PCلینک
Red Dead Redemption 20.0PCلینک
Nier Automata9.5PCلینک
Doom8.0PCلینک
Venba8.5PCلینک
Devil May Cry 57.0PCلینک
The Rouge Prince of Persia9.5PCلینک
Resident Evil 410PCلینک
Resident Evil Requiem9.0PCلینک
Hi-Fi Rush8.5PCلینک
Kingdom Come Deliverance9.0PCلینک
Fate Grand Order - Lostbelt 5.57.0Smartphoneلینک
Fate Grand Order - Lostbelt 610Smartphoneلینک
Fate Grand Order - Tunguska Sanctuary4.0Smartphoneلینک
Fate Grand Order - Lostbelt 6.58.0Smartphoneلینک
Fate Grand Order - Lostbelt 710Smartphoneلینک
​
​

Last edited by a moderator:
امروز بالاخره تونستم GoW Ragnarok رو تموم‌کنم و واقعا یکی از بهترین بازی هایی بود که انجام دادم، لوکیشن های متنوع، دست به خرج برای ساختن چیزهای گوناگون، فکر شده و ساختار منسجم، گرافیک و باس های فوق العاده

من نمیدونم ولی حس کردم علیه این بازی یه هجمه مسخره ای هست که از همین جا به اون دوستان با blades of chaos سلام میکنم! برید و به کارهای بدتون فکر کنید
تنها ایرادی که میتونم بگیرم و اون هم سر این شاید باشه که این هجمه ها روی نظرم تاثیر ناخوداگاه گذاشته باشن اینه که یه کم پایان بازی خواست شعار گونه باشه و لطیف
این کارو نباید میکردن و گرنه همه چیز فوق العاده بود
این اهنگ blood upon snow هم رفته رو مخم و یکی از کارهای عالی hozier بود، بسیار زیبا

۱۰/۱۰ بی هیچ حرفی

View attachment 377071View attachment 377072
Crysis 2 - 2011

نکات مثبت: گرافیک چشم‌نواز (با تشکر از موتور آندرریت CryEngine 3)؛ طراحی بی‌نظیر چهره کاراکترها؛ سیستم شوتینگ عالی (بهتر از بازی اول)؛ موسیقی متن حماسی (مناسب با فضای بازی)؛ اسلحه‌های متنوع؛ قابلیت‌های کارآمد نانوسوئیت

نکات منفی: هوش مصنوعی جلبک‌طور نیروهای انسانی؛ آسان‌بودن بازی در درجه نرمال (به‌واسطه قابلیت‌های خدایی نانوسوئیت)؛ حذف تعداد کمی از قابلیت‌های بازی اول (عدم استفاده از سلاح‌های بیگانگان)؛ داستان پاره‌وپوره

شروع بازی: 5 اردیبهشت 1404
پایان بازی: 9 اردیبهشت 1404

پ.ن: کرایسیس 2 بهترین بازی از این مجموعه است؛ اون مواردی که من در کرایسیس 1 حال نمی‌کردم رو کنار گذاشت؛ چه خوب شد که استودیو Crytek گیم پلی بازی رو خطی کرد!

Score: 8.5​
بالاخره یک بازی جون دار AAA رفتی

Hellblade 2

hel.jpg

4/10

مثبت :

- گرافیک خوب

منفی :

- خسته کننده حوصله سر بر

- داستان گنگ گیج نا مفهوم توهمی

- اکشن بسیار کم و ضعیف

- کات سین های طولانی غیر قابل ردکردن

- و ....

​

Indiana Jones and the Great Circle ----------- 8

+ حس ماجراجویی فوق‌العاده
+ داستان، روایت و شخصیت‌پردازی بسیار خوب
+ وُیس اکتینگ عالی
+ مراحل جانبی با ارزش
+ کرکترهای به یادموندنی و کاریزماتیک
+ تنوع محیطی مناسب
+ بدون لحظه‌ای لودینگ

- کامبت سیستم شلنگ تخته طور و نچسب
- پلتفرمینگ کلانکی
- تفنگ ناکارآمد و تقریبا اضافی!
- مخفی‌کاری سطحی
- هوش مصنوعی ضعیف

assassin's creed shadows
گرافیک هنری عالی
موسیقی گوشنواز
طراحی ژاپن زیبا

گیم پلی تکراری
محیط پر از باک
جهانی خالی از ماموریت های سرگرم کننده
ماموریت ها به شدت خسته کننده.
به نظرم یوبیسافت باید فکری به حال بازی کند وگرنه طی چند سال اینده کاملا حذف خواهد شد
نمره من به بازی ۶

Silent_Hill_2_remake_cover.jpg

واقعا بعد از رزیدنت ایول ۳ نمسیس، هیچ بازی نتونسته بود منو به معنای واقعی کلمه بترسونه، تا وقتی که رفتم سراغ بازی ریمیک سایلنت هیل ۲ ، بازی از همه لحاظ عالیه و شدیدا لذت بردم اما به همون اندازه شدیدا هم اذیت شدم، وقتی میگم اذیت شدم یعنی واقعا در خیلی از بخش ها شدت ترس علی رغم لذت بخش بودن، اذیت کننده بود طوری که بعضی قسمت های محیط رو با همزمان هدف گیری راه می رفتم:D به عنوان یک گیم دولوپر که خودم هم با آنریل کار میکنم از اینکه دیدم اینقدر خوب از قدرت آنریل انجین استفاده کردند برام جالب بود، مبارزات و گان پلی بازی دست کمی از ریمیک های رزیدنت ایول نداشت و در این زمینه هم عالی عمل کردند، توی بخش داستانی و صدا هم که دیگه نیازی به تعریف و تمجید نیست، در مورد کات سین ها ، چقدر خوب موشن کپچر صورت انجام دادند، یعنی احساسات جیمز توی صورتش واقعا شاهکار بود، طراحی هوش مصنوعی دشمنان هم خیلی عالی بود، این مانکن های لعنتی خودشون ور یه گوشه مخفی میکردند و به محض اینکه نزدیک میشدی تریگرشون فعال میشد حمله میکردند ، این همه تعریف کردم حالا نقطه ضعفشم بگم ، که به نظرم تنها نقطه ضعف بازی یک سری باگ ریز و عحیب بود، مثلا موقع برداشتن ایتم راحت نمی تونستی بعضی وقتها بعضی آیتم رو برداری، باید جلو و عقب میرفتی تا آیتم رو برداری یه موقع هایی اصلا نمیشد!

نهایتا به طور خلاصه:

مثبت:

- گیم پلی بسیار جذاب
- صدا گذاری و موزیک محشر
- روایت داستانی بی نظیر
- حس ترس بسیار بسیار بسیار بالا
- پازل های عالی
- کات سین های به شدت سینمایی

منفی:

- چند باگ ریز و جزئی ( قابل صرف نظر)

آخرین ویرایش:
Astro Bot

آسترو بات، نه‌فقط یه بازی پلتفرمر درخشان، بلکه یه اثر هنری‌ست که روح گیمینگ و تاریخ پلی‌استیشن رو تو خودش زنده می‌کنه. از لحظه‌ای که آسترو، این ربات کوچولوی پرشور، بعد از حمله‌ی یه موجود فضایی بدجنس با سفینه‌ی PS5شخصیتش توی کهکشان پخش و پلا می‌شه، خودمان رو وسط یه ماجراجویی پر از شگفتی می‌بینیم. داستان ساده‌ست جمع کردن قطعات سفینه و نجات ربات‌های گمشده ولی این فقط بهونه‌ایه برای غرق شدن توی دنیایی که هر گوشه‌ش نفس خلاقیت می‌کشه.

هر مرحله انگار از دل یه رویای رنگارنگ دراومده: یه لحظه داری توی یه کازینوی عظیم روی تراشه‌های درخشان پرش می‌کنی، لحظه‌ی بعد توی یه دنیای مینیاتوری پر از علف و حشره چرخ می‌زنی. تنوع محیط‌ها خیره‌کننده‌ست؛ از معبدهای شرقی با حس و حال ژاپنی تا قبرستون‌های بامزه‌ی شبح‌زده و اقیانوس‌های پر از مرجان. هر مرحله ابزار جدیدی به آسترو می‌ده، مثل دستکش‌های بوکس قورباغه‌ای که هم دشمنا رو له می‌کنه و هم میله‌ها رو می‌گیره، یا کوله‌پشتی جت‌دار که پریدن رو به یه رقص تبدیل می‌کنه. این ابزارها فقط گیم‌پلی رو متنوع نمی‌کنن، بلکه با دقت توی طراحی مراحل جاسازی شدن تا حس بازیگوشی و کشف مدام زنده بمونه.
کنترل آسترو بی‌نهایت روانه؛ پرش‌ها، شناور شدن‌ها و چرخش‌ها با دقتی میلی‌متری اجرا می‌شن، انگار داری یه موجود زنده رو هدایت می‌کنی. کنترلر دوال‌سنس اینجا ستاره‌ی دومه: وقتی روی شن راه میری، تک‌تک دونه‌ها زیر پات حس می‌شن. وقتی توی یه سطح پر از مهره غلت می‌زنی، انگار خودت توش غرق شدی. این حس لامسه‌ی دیجیتال، کنار گرافیک بصری که انگار از یه انیمیشن پیکسار قرض گرفته شده و موسیقی شاد و پرجزئیاتی که هر مرحله رو زنده‌تر می‌کنه، آسترو بات رو به یه تجربه‌ی حسی کامل تبدیل می‌کنه.
قلب بازی اما توی عشقش به پلی‌استیشنه. هر مرحله پر از ارجاعات نوستالژیکه: ربات‌هایی که لباس کریتوس نیتن دریک، اسپایرو یا حتی شخصیت‌های کمتر دیده‌شده‌ای مثل PaRappa the Rapper پوشیدن، انگار یه موزه‌ی تعام یه جورایی هر مرحله یه ادای دینه به یه بازی کلاسیک. مثلاً توی یه مرحله می‌تونی تبر یخی کریتوس رو پرت کنی و حس خدای جنگ بهت دست بده، یا با تفنگ پاپ‌کورنی نیتن دریک دشمنا رو بزنی. این ارجاعات فقط تزئینی نیستن؛ با ظرافت توی گیم‌پلی و طراحی مراحل جاسازی شدن و حس می‌کنی داری یه نسخه‌ی مینیاتوری از اون بازی‌های بزرگ رو تجربه می‌کنی.
با این همه، بازی بی‌نقص نیست. داستان عمق خاصی نداره، ولی توی پلتفرمر این اصلاً مشکل نیست. یه سری ابزارها، مثل اونایی که با کنترل حرکتی کار می‌کنن، گاهی به اندازه‌ی بقیه لذت‌بخش نیستن و ممکنه توی لحظات شلوغ کمی اذیت کنن. اما اینا واقعاً جزئیات ناچیزی‌ان توی این دریای خلاقیت. بازی حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت طول می‌کشه، ولی اگه بخواید همه‌ی ربات‌ها، قطعات پازل و مراحل مخفی رو پیدا کنید، تا ۲۰ ساعت هم سرگرمت نگه می‌داره.

در کل بگم
آسترو بات چیزی فراتر از یک بازی است؛ یک دنیای پر از شادی، خلاقیت و یادآوری این که چرا عاشق بازی کردن شدیم. تیم آسوبی خاطرات کودکی‌مان پریدن روی سکوها، کشف گنج‌های مخفی و غرق شدن در دنیای جادویی بازی‌ها را گرفته و به یک شاهکار مدرن بدل کرده.

1000004453.jpg

Wasteland 3

بعضی بازی ها هستن که بعد از تموم کردنشون یه حس افسردگی بدی میگیری و ویستلند ۳ یکی از همین بازی هاست .

یکی از بهترین بازی های crpg بازار و یکی از بهترین بازی های چند سال اخیر هست و به نظرم به شدت آندرریتت هست ، اگر طرفدار بازی های rpg یا crpg هستید حتمی این اثر شاهکار برایان فارگو و تیمشو تجربه کنید

خیلی خلاصه بگم : بازی شاهکاره

داستان : داستان بازی نقطه قوت اصلی بازیه جایی که تک تک تصمیمات شما تکرار میکنم تک تک تصمیمات شما به طور جدی می‌تونه تاثیر گذار باشه ! ساید کوست های بازی جذابن و با دقت کار شدن و نویسندگی بازی عالی کار شده . تصمیمات که در یک مرحله فرعی میگیرید ممکنه کاملا سرنوشت یک کوست فرعی دیگه رو تغییر بده و دنیای بازی کاملا به هم متصله و من تا حالا توی یه بازی rpg عمق تصمیم گیری هارو آنقدر دقیق و جذاب ندیده بودم .

کامبت : کامبت بازی نوبتیه و شباهت زیادی به اکس کام داره اما یه نکته مهم داره ، درسته کامبت خیلی آسون و راحت نیست اما مثل اکس کام از سختی زیاد اعصاب شمارو خورد نمیکنه ! کامبت بازی خیلی بالانسه و تنوع و جذابیت بالایی داره ، تنوع اسلحه ها و گجت ها زیاده ، اگر استراتژی خوبی پیاده کنید قطعا موفق می‌شید ! اما نگران سختیش نباشید اصلا به اندازه اکس کام سخت نیست

پرفورمنس : بازی روی اکس باکس از قابلیت اف پی اس بوست استفاده می‌کنه و ۶۰ فریم هست و تجربه روونی داره . دنیای بازی سرد و طراحی محیطی عالی حس یه کلرادو آخر زمانیو نشون میده .

۱۰/۱۰

بازی روی گیم پس موجوده حتمی بهش فرصت بدید مطمئن باشید از خیلی از rpg های بازار عمیق تره

آخرین ویرایش:
View attachment 377579

Wasteland 3

بعضی بازی ها هستن که بعد از تموم کردنشون یه حس افسردگی بدی میگیری و ویستلند ۳ یکی از همین بازی هاست .

یکی از بهترین بازی های crpg بازار و یکی از بهترین بازی های چند سال اخیر هست و به نظرم به شدت آندرریتت هست ، اگر طرفدار بازی های rpg یا crpg هستید حتمی این اثر شاهکار برایان فارگو و تیمشو تجربه کنید

خیلی خلاصه بگم : بازی شاهکاره

داستان : داستان بازی نقطه قوت اصلی بازیه جایی که تک تک تصمیمات شما تکرار میکنم تک تک تصمیمات شما به طور جدی می‌تونه تاثیر گذار باشه ! ساید کوست های بازی جذابن و با دقت کار شدن و نویسندگی بازی عالی کار شده . تصمیمات که در یک مرحله فرعی میگیرید ممکنه کاملا سرنوشت یک کوست فرعی دیگه رو تغییر بده و دنیای بازی کاملا به هم متصله و من تا حالا توی یه بازی rpg عمق تصمیم گیری هارو آنقدر دقیق و جذاب ندیده بودم .

کامبت : کامبت بازی نوبتیه و شباهت زیادی به اکس کام داره اما یه نکته مهم داره ، درسته کامبت خیلی آسون و راحت نیست اما مثل اکس کام از سختی زیاد اعصاب شمارو خورد نمیکنه ! کامبت بازی خیلی بالانسه و تنوع و جذابیت بالایی داره ، تنوع اسلحه ها و گجت ها زیاده ، اگر استراتژی خوبی پیاده کنید قطعا موفق می‌شید ! اما نگران سختیش نباشید اصلا به اندازه اکس کام سخت نیست

پرفورمنس : بازی روی اکس باکس از قابلیت اف پی اس بوست استفاده می‌کنه و ۶۰ فریم هست و تجربه روونی داره . دنیای بازی سرد و طراحی محیطی عالی حس یه کلرادو آخر زمانیو نشون میده .

۱۰/۱۰

بازی روی گیم پس موجوده حتمی بهش فرصت بدید مطمئن باشید از خیلی از rpg های بازار عمیق تره
قشنگ گفتی. از اون بازی هاست که‌ وقتی تمومش کنی دلت تنگ میشه مثل وقتی که سریال یا انیمیشن مورد علاقت بعد چند فصل تموم میشه. حالا Rogue Trader رو امتحان کن همین سبکه ولی کامبت و گیم پلی پیچیده تره داستان تو یه سطح دیگه و ایمرسیو تر

Quiet Place The Road Ahead

1000034530.png

داستان : بعد سقوط یک شهاب سنگ ، موجودی نابینا و خونخوار پا به زمین گذاشته و حیات بشریت را تهدید می کند .

اگر سری فیلم های مکان آرام دیده باشید با دنیای آخر زمانی آن آشنایی دارید .

موجودی فرازمینی و نابینا که از روی صدا شکار خود را پیدا می کند و در کسری از ثانیه می کشد .

اتمسفر بازی عالیه . داستان ساده و مسیر بازی سر راست .

پازل ها دلنشین

استرس بازی فوق العاده زیاده . دختر Alex که هدایتش می کنیم آسم داره . استرس نزدیک شدن موجود ، بلند کردن اشیا سنگین ، گرد و خاک و دویدن باعث سرفه و حمله آسم می شود و به مرگ ختم می شود بماند که سطح زمین اگر چاله آب و برگ خشک ، شن و ماسه و یا علف بلند داشته باشد ، صدای زیاد ایجاد کرده و الفاتحه .

گرافیک بازی قابل قبوله . گیم پلی متنوع و دلنشینی داره .

در مبحث صداگذاری عالی عمل کرده و تجربه با هدست پیشنهاد می شود .

مدت زمان بازی حدود ۷ ساعته .

بهینه سازی و اجرای بازی خوبه بدون باگ . بازی در درجات سختی بالا واقعا چالشیه .

به عاشق ترس و هیجان پیشنهاد می شود .

هوش مصنوعی دشمنان : 8 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 9 از 10
گیم پلی : 8 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 9 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 8 از 10
تنوع و کیفیت طراحی مراحل : 8 از 10
اتمسفر و جو بازی : 9 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 7 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 7 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 8 از 10

نمره کل : 8 از 10

​
@Rohshen
@tokio_hotel

آخرین ویرایش:
قشنگ گفتی. از اون بازی هاست که‌ وقتی تمومش کنی دلت تنگ میشه مثل وقتی که سریال یا انیمیشن مورد علاقت بعد چند فصل تموم میشه. حالا Rogue Trader رو امتحان کن همین سبکه ولی کامبت و گیم پلی پیچیده تره داستان تو یه سطح دیگه و ایمرسیو تر
حتمی تستش میکنم ممنونم ازت فکر کنم روی گیم پس هم باشه

clair obscure expedition 33 10
+ داستان پیچیده و جالب و جذاب که تا اخرش ادمو با خودش میکشونه و کنجکاو میکنه
+ موسیقی بی نظیر بی نظیر بی نظیر اگه بازی جایزه بهترین موسیقی سال را نگیره باید شا ... تو گیم اواردز
+ مبارزات نوبتی بی نقص که با parry dodge و jump ترکیب شده و روح تازه ای به این سبک بخشیده
+شخصیت های جذاب خوشگل و دوست داشتنی بر خلاف شخصیت های عنتر و زشتی که این روزها مد شده و نکته جالب اینه که هر شخصیت سبک مبارزه کاملا منحصر به فرد خودش را داره و اصلا تکراری و شبیه به هم نیستند
+ترکیبی از صد ها اسکیل و استراژی مبارزه که با انواع و اقسام سلاح ها و کارت های پیکتوس که به دست میارید میتونید به کار ببرید.

+ قیمت شگفت انگیز بازی فقط 50 دلار و با پلاس 45 دلار با این همه محتوا

کلا من عاشق سبک مبارزات نوبتی هستم و این بازی واقعا یه love letter برام بود بازی از همه نظر تکمیل بود و به نظرم حتی اگه به این سبک هم علاقه ندارید حتما تجربه اش کنید به خاطر داستان بی نظیر و احساسی و شخصیت های دوست داشتنی
حدود 60 ساعت طول کشید تمام و پلات بشه و تا اینجا برام گوتی 2025 هستش :x

Prince of Persia: The Lost Crown

نکات مثبت:
  • سرشار از فرهنگ و تاریخ ایران
  • طراحی مترویدونیای عالی و Rewarding
  • تنوع خوب محیط، دشمنان و آیتم ها
  • داستان پرکشش و مناسب
  • کامبت رضایتبخش و پلتفرمنیگ دقیق
  • باس فایت های سخت و جذاب
  • صداگذاری فارسی خوب و موسیقی جذاب (مخصوصا موسیقی های ایرانی)

نکات منفی:
  • پلتفرمینگ بازی در برخی قسمت ها سختی بیش از اندازه داره(مخصوصا که گاها جزو مراحل اصلین)
  • کامبت و گرافیک فنی میتونست کمی بهتر باشه (مشخصا بودجه محدودی داشتن)​
  • چند ساعت طول می کشه تا بازی رو فرم بیاد و کمی حوصله میخواد​

بازی با پرداخت خیلی خوب به تاریخ ایران باستان(از طراحی نمادها و نقش دیواره ها و اسامی و حتی وسایل تزئینی) ،موسیقی های ایرانی مخصوصا با تار و نی، صدا پیشگی مناسب فارسی و البته اندکی وفاداری به ترکیب عربی نسخه های پیشین، یه ادای دین خیلی خوب به کشورمون که در این موارد مورد بی مهری قرار می گیره کرده و بشدت قابل تقدیره.
از اون سمت، محتوا و گیم پلی و ساختار بازی هم خیلی چفت و جمع و جور و درست ساخته شده و با اینکه زمان میبره تا بازی راه بیفته ولی با داستان و تنوع مناسبش تا اخرین لحظه شما رو پای خودش نگهمیداره. تنها چیزی که این وسط بشدت آزار دهنده میشه(مخصوصا برای خیلی از گیمرهای امروزی) پلتفرمینگ های گاها بشدت اعصاب خرد کنه که واقعا دلیل این همه سختی تو برخی از این پلفترمینگ ها مخصوصا اونهایی که مربوط به بخش داستانی اصلین رو نمیشه متوجه شد و حیفه که این مورد باعث میشه خیلیا بازی رو دراپ کنن.(البته تو تنظیمات جایی هست که میشه این پلتفرمنیگ ها رو اتوماتیک رد کرد ولی به گیمر اطلاع داده نمیشه در طول بازی)​

در نهایت بازی یه سوپرایز فوق العادس که تجربش رو به همه توصیه میکنم ( البته اگر توان انجام پلتفرمینگ های چالشی رو دارین)

.

آخرین ویرایش:
Warhammer 40000 : Spacemarine 2

خوب باید همین اول کار بگم بازی خوبی هست ولی در همین حد می مونه و فراتر نمیره، شاید چون دوستان خیلی تعریف‌کرده بودند من حد انتظارات ام بالا رفته بود ولی یه سری نقاط ضعف الکی داره بازی، به عنوان مثال بازی اپگرید زیادی در اختیارتون نمیذاره، همون یه دونه ای که میذاره خیلی جذابه ولی کلا به همون اکتفا میکنه و بعدش هم بیخیالش میشه، به نظرم یه بازی این مدلی حداقل باید چندین مدل اپگرید بذاره تا بازی از روند تکراری قلع و قمع حمله xeno ها دور بشه هر چند نیمه پایانی تفاوت هایی داشت ولی خوب باز همون بود!
صداگذاری خوبه، تم و فضاسازی بازی از لحاظ هنری بسیار زیباست و خوب تیم سازنده با این که شاید یه سری کارهاشون دیده نشه ولی تمام تلاش اش رو کرده
مولتی بازی رو هم من چند دستی بازی کردم و در سبک و سیاق خودش خوبه، حداقل مثل CoD دری وری نیست که هر کسی یه akimbo بگیره دستش بدو بدو ! بازی اون‌ سنگینی و قانون مندی و استراتژی خودش رو حفظ میکنه
متاسفانه شاید زیاد وقت نکنم که حداقل بخش operations اش رو برم هر چند باید نصف جذابیت اش داخل همین بخش باشه اما به عنوان یه شوتر که نمیخواد مثل بقیه باشه و میخواد راه خودش رو‌حفظ کنه تجربه جذاب و خوبی هست

۸/۱۰ فنی
۸.۵/۱۰ ارزش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or