Last edited by a moderator:
کل استریم های Treehouse مردم توی استریم از اول تا آخر میگفتند Drop the Price...اوضاع خیلی خیطه!
اشکال نداره عوضش زنا تو بازیا خوشگل میشنمیگند، سوییچ 2 قیمتش به 700 دلار میرسه و PS5 هم قراره اینقدر افزایش داشته باشه.
با تشکر از ترامپ![]()
والا یوبیسافت و غیره رو به حدی خدا زده که بعید میدونم!اشکال نداره عوضش زنا تو بازیا خوشگل میشن![]()
تکمیلی:چند منبع به تام هندرسون گفتن...فعلا هیچ ناشری تمایل نداره به ساپورت همچین پروژه ای...با اینکه معتقدن این بازی نوآوری های خاص خودشو داشته...ولی ناشرین حس می کنن در حال حاضر ایده های اینا برای این بازی نمی تونه بازیکن های زیادی رو به خودش جذب کنه...بنا به گفته تام هندرسون...eidos در حال مذاکره با ناشرین مختلف هست تا بتونه یه نسخه جدید از Deus Ex بسازه
View attachment 373716
بودجه هایی که Square میداد در واقع بی حساب کتاب بودنتکمیلی:چند منبع به تام هندرسون گفتن...فعلا هیچ ناشری تمایل نداره به ساپورت همچین پروژه ای...با اینکه معتقدن این بازی نوآوری های خاص خودشو داشته...ولی ناشرین حس می کنن در حال حاضر ایده های اینا برای این بازی نمی تونه بازیکن های زیادی رو به خودش جذب کنه...
.
.
هرچند خودم حس می کنم بحث سر بودجه هست...اینا اولین استدیو ای بودن که وقتی استدیو های سونی زیر صد میلیون بودجه اشون بود اینا برا اسکوئر 150تا 200 میلیون فاکتور می کردن...با تغییر مدیریت و اصلاح این خرج های بی رویه ناشران زیادی حاضرن بازیو ساپورت کنن...نظر شخصی من بیشتر برمی گرده به این بی حساب کتاب بودن بودجه های eidos...
اینا کلا کنار CD بسیار پول خورن...قشنگ مشخصه امبریسرم توانایی تامین بودجه های اینارو نداره یا از ریسک می ترسه...برا همین TR رو بردن با آمازون قرارداد بستن!بودجه هایی که Square میداد در واقع بی حساب کتاب بودن
SE اون دوره که به Eidos اون پولا رو میداد خودشم دو تا دو تا فاینال فانتزی ریبوت میکرد
وقتی نمیدونی چطوری قیمه ها را بریزی تو ماستا. شرط میبندم اصلا نمیدونی داستان این تعرفه ها هم چیه (:اشکال نداره عوضش زنا تو بازیا خوشگل میشن![]()
یه خوبی که پروژه هایی مثل این و نایت رین دارن اینه که میشه از فرام سافتور انتظار داشت که تو بازیهای آیندش مودهای آنلاین و مولتی پلیر جذابتری پیاده کنه.
استاد طی مصاحبهای با نینتندو راجب جزئیاتی از Duskbloods صحبت کرده که البته من بیشتر به خاطر پاراف دوم خبرو میزارم
بازی یه عنوان مولتی آنلاین با ساختار PvPvE عه که در اون پلیرها در نقش Bloodsworn ظاهر میشن، شخصیتهایی با تواناییهای فراانسانی که از طریق خون ویژهای به وجود اومدن
این شخصیتها در رویدادی به نام Twilight of Humanity برای دستیابی به "First Blood" با همدیگه قراره رقابت کنن.
استاد تأکید کرده که با وجود تمرکز این بازی بر بخش چندنفره، فرامسافتور همچنان به توسعه بازیهای تکنفره با سبک سنتی خود ادامه خواهد داد
پ.ن: اشاره هم داشته به نسخهای از Elden Ring که برای نینتندو سوییچ ۲ در دست توسعه ست.