سرخط خبرها

Hub Keeper در عنوان The Duskbloods، یک موش بالدار با نقش های گلیف درخشان روی بدنش است. میازاکی در این باره گفته:
"میتوان گفت به دلیل روح این همکاری، سعی کردیم که یک کار نینتندوئی انجام دهیم!"
"سعی کردیم برای تنوع هم که شده، یک کار بامزه بکنیم.(و با خنده میگوید) البته بگم که این شخصیت، یک جنتلمن سالخورده است."
theduskbloodskeeper.jpeg
Creator’s Voice blog: Hidetaka Miyazaki on The Duskbloods (part 3) - News - Nintendo Official Site

بنا به گفته تام هندرسون...eidos در حال مذاکره با ناشرین مختلف هست تا بتونه یه نسخه جدید از Deus Ex بسازه
View attachment 373716
تکمیلی:چند منبع به تام هندرسون گفتن...فعلا هیچ ناشری تمایل نداره به ساپورت همچین پروژه ای...با اینکه معتقدن این بازی نوآوری های خاص خودشو داشته...ولی ناشرین حس می کنن در حال حاضر ایده های اینا برای این بازی نمی تونه بازیکن های زیادی رو به خودش جذب کنه...
.
.
هرچند خودم حس می کنم بحث سر بودجه هست...اینا اولین استدیو ای بودن که وقتی استدیو های سونی زیر صد میلیون بودجه اشون بود اینا برا اسکوئر 150تا 200 میلیون فاکتور می کردن...با تغییر مدیریت و اصلاح این خرج های بی رویه ناشران زیادی حاضرن بازیو ساپورت کنن...نظر شخصی من بیشتر برمی گرده به این بی حساب کتاب بودن بودجه های eidos...

تکمیلی:چند منبع به تام هندرسون گفتن...فعلا هیچ ناشری تمایل نداره به ساپورت همچین پروژه ای...با اینکه معتقدن این بازی نوآوری های خاص خودشو داشته...ولی ناشرین حس می کنن در حال حاضر ایده های اینا برای این بازی نمی تونه بازیکن های زیادی رو به خودش جذب کنه...
.
.
هرچند خودم حس می کنم بحث سر بودجه هست...اینا اولین استدیو ای بودن که وقتی استدیو های سونی زیر صد میلیون بودجه اشون بود اینا برا اسکوئر 150تا 200 میلیون فاکتور می کردن...با تغییر مدیریت و اصلاح این خرج های بی رویه ناشران زیادی حاضرن بازیو ساپورت کنن...نظر شخصی من بیشتر برمی گرده به این بی حساب کتاب بودن بودجه های eidos...
بودجه هایی که Square میداد در واقع بی حساب کتاب بودن
SE اون دوره که به Eidos اون پولا رو میداد خودشم دو تا دو تا فاینال فانتزی ریبوت میکرد

• Like
Reactions: noctis-sm3
بودجه هایی که Square میداد در واقع بی حساب کتاب بودن
SE اون دوره که به Eidos اون پولا رو میداد خودشم دو تا دو تا فاینال فانتزی ریبوت میکرد
اینا کلا کنار CD بسیار پول خورن...قشنگ مشخصه امبریسرم توانایی تامین بودجه های اینارو نداره یا از ریسک می ترسه‌‌‌...برا همین TR رو بردن با آمازون قرارداد بستن!

استاد طی مصاحبه‌ای با نینتندو راجب جزئیاتی از Duskbloods‌ صحبت کرده که البته من بیشتر به خاطر پاراف دوم خبرو میزارم:دی

بازی یه عنوان مولتی آنلاین با ساختار PvPvE عه که در اون پلیرها در نقش Bloodsworn ظاهر میشن، شخصیت‌هایی با توانایی‌های فراانسانی که از طریق خون ویژه‌ای به وجود اومدن
این شخصیت‌ها در رویدادی به نام Twilight of Humanity برای دستیابی به "First Blood" با همدیگه قراره رقابت کنن.

استاد تأکید کرده که با وجود تمرکز این بازی بر بخش چندنفره، فرام‌سافتور همچنان به توسعه بازی‌های تک‌نفره با سبک سنتی خود ادامه خواهد داد

پ.ن:
اشاره هم داشته به نسخه‌ای از Elden Ring که برای نینتندو سوییچ ۲ در دست توسعه ست.

استاد طی مصاحبه‌ای با نینتندو راجب جزئیاتی از Duskbloods‌ صحبت کرده که البته من بیشتر به خاطر پاراف دوم خبرو میزارم:دی

بازی یه عنوان مولتی آنلاین با ساختار PvPvE عه که در اون پلیرها در نقش Bloodsworn ظاهر میشن، شخصیت‌هایی با توانایی‌های فراانسانی که از طریق خون ویژه‌ای به وجود اومدن
این شخصیت‌ها در رویدادی به نام Twilight of Humanity برای دستیابی به "First Blood" با همدیگه قراره رقابت کنن.

استاد تأکید کرده که با وجود تمرکز این بازی بر بخش چندنفره، فرام‌سافتور همچنان به توسعه بازی‌های تک‌نفره با سبک سنتی خود ادامه خواهد داد

پ.ن:
اشاره هم داشته به نسخه‌ای از Elden Ring که برای نینتندو سوییچ ۲ در دست توسعه ست.
یه خوبی که پروژه هایی مثل این و نایت رین دارن اینه که میشه از فرام سافتور انتظار داشت که تو بازیهای آیندش مودهای آنلاین و مولتی پلیر جذابتری پیاده کنه.
فرام سافتور عملا داره سنگ بنای بخش مولتی پلیر بازیهای آیندش رو بنا میکنه و شکلش میده ولی بخشی از پولش رو از نینتندو میگیره:D

نینتندو این همه پول در میاره و سوددهی خفن داره ولی هنوز داره با بودجه و ابزار های یکی دو نسل قبلی باز میسازه.
حلال فرام سافتور باشه ، از این نینتندو هرطور شده باید به نفع گیمرها کند ، خودشون که هیچوقت دٌنگشون رو نمیدن :))

عنوان GTA 6 در مقابل کتاب مقدس؟
نویسنده The Last of Us یک مقایسه باورنکردنی انجام داد!

کریگ مازین، یکی از نویسندگان مشهور سریال The Last of Us، فروش GTA 6 را با کتاب مقدس مقایسه کرد و پیش‌بینی می‌کند که این بازی رکوردهای تاریخی را خواهد شکست.

IMG_20250404_233757_728.jpg

در طی مصاحبه‌ای با Variety کریگ مازین ، نویسنده و تهیه‌کننده‌ای که به خاطر کارش در سربال Chernobyl و سریال The Last of Us شناخته می‌شود، اظهارنظر جسورانه‌ای کرد.

مازین میگوید:

«تنها رقیب واقعی که GTA 6 در طول عمرش از نظر فروش خواهد داشت، کتاب مقدس است.»

به گفته مازین، عنوان جدید راکستار گیمز همه ویژگی‌های لازم را دارد تا «بزرگ‌ترین قطعه رسانه‌ای که تا به حال فروخته شده» باشد و از بازی‌ها، فیلم‌ها، سریال‌ها و حتی آلبوم‌های موسیقی پیشی بگیرد.

مازین در ادامه میگوید:

«مردم دارند به سطحی از کیفیت عادت می‌کنند که نیاز به زمان، سرمایه‌گذاری و تعهد داره. بازی‌ها هر روز بیشتر به شدت و مقیاس فیلم‌ها نزدیک می‌شن.»

کریگ مازین معتقد است که بازار سرگرمی به عملکرد GTA 6 چشم دوخته، که می‌تواند استانداردهای تولید و مصرف در این صنعت را بازتعریف کند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or