شطرنج و تاس و مهره متعلق به زمانی بود که کامپیوترها نبودند، و بازیهای نوبتی تنها راه برای شبیه سازی واقعیت به شمار میرفتن. و حال و صفای خودشونم دارن حرفی توش نیست. ولی دیگه بیای همون زوند رو تو بازیهای ویدئویی پیاده کنی و شطرنج پیشرفته تحویل ملت بدی به نظرم خیلی جالب نیست. استودیوی CD هم بعد از ویچر 1 رفت سراغ ریل تایم و سعی کرد گیمپلی خوبی تحویل ملت بده. اما Larian تو زمینه گیمپلی هیچ تلاشی نمیکنه. اگه راست میگی این خط های داستانی فوق العاده رو با گیمپلی بازیهای میازاکی ترکیب کن و بترکون.
شطرنج و تاس خیلی با هم متفاوتن.
مشخصه که اصلا با این سبک آشنایی نداری.
اتفاقا گیم پلی یه بازی D&D بارها از بازیهای دیگه هم عمق بیشتری داره و هم بالانس کردن و طراحی سیستم به مراتب سخت تری رو میطلبه.
از طرفی چون نوبتیه میشه از تمام پتانسیل گیم پلی بخش مبارزات استفاده کرد چون داری یک تیم رو کنترل میکنی.
میخوام بگم الان راحت ترین کار برای لارین انتقال اون تجربه به یک بازی جهان باز با مبارزات ریل تایم و متمرکز روی یک شخصیت اصلیه.
خود بخش نژادها ، کلاسها و زیرکلاسهای BG3 بارها عمق بیشتری از خیلی از بازیهای مثلا RPG این سالها داره ، باقیش رو بزاریم کنار.
البته اگه خود استودیو هم این رو بخواد و سلیقش باشه.
چون ساخت یه همچین بازیی خیلی مکانیکهای ساده تری داره و باید دید اصلا علاقه دارن که تو اون سطح بازی بسازن یا نه؟
نمیگم باقی استودیوها که تو اون سبک بازی میسازن لولشون پایینتره ... نه.
منظورم اینه که برای کارگردان و اعضای استودیو تو اون سبک RPG ساختن جذابیتی هم داره و براشون چالشی ایجاد میکنه یا نه؟
چون مطمئنا بازی رو اول برای این میسازن که خودشون بازی کنن و باهاش ارتباط بگیرن .
این چند بازی اخیرشون مشخص میکنه که سطح سلیقه استودیو تو چه فضایی و با چه نوع گیم پلییه که خب حتما این مورد برای بازی بعدیشون هم تاثیرگذاره.
حالا خود Swen که گفته بازی بعدیمون از لحاظ وسعت جمع و جورتره که میشه انتظار داشت بخوان تغییر سبک داشته باشن ولی من بعید میدونم بازی بعد از اون رو که گفته میخوام یه چی بسازیم که همه RPGهارو بشوره ببره همچنان D&D نباشه.
اون 100 میلیون دلار یا بیشتری که Hasbro از حق لایسنس D&D و فروش بالای BG3 کاسب شده من فکر نکنم اجازه بده که لارین حتی به ستینگ دیگه ای فکر کنه و حتما براشون سفره میچینه که نظرش رو جلب کنه.
اما نظر شخصیم اینه که خودم هم دوست دارم لارین بین مریض تو سبک دیگه ای هم کار کنه چون قبلا نشون دادن که خیلی در اونها هم خوبن.
لارین قبلا تو عناوین قدیمیش همه نوع گیم پلی چه ایزومتریک ریل تایم ، استراتژی و چه سوم شخص جهان باز رو تو کارنامش داره.
به غیر از اون استراتژیه مابقی یکی از محبوبترین عناوین سبک خودشون هستن ولی خب برای زمانی هستن که بودجه بازیهاشون خیلی کمتر بوده و در نتیجه Jank هم داشتن.
دوستانی که Divinity 2 Ego Draconis رو بازی کردن حتما یادشون میاد که چه بازی خوب و متفاوتی بود.