TV Center

اون روباته که تو تیمشون بود دقیقا مکامارو بود و حتی اینکه آدم بود و کنترلشو فقط داشت و تهشم با دو تا ویلن زد و بند کرد که یه جوری به شکل انسانی برش گردونن و بهشون خیانت کرد. تنها فرقش این بود که جوجوتسو پایان تراژیکی داشت این قضیه ولی تو این موفق شد :D
عرض کنم خدمتون اینی که گفتین زمین تا اسمون با اون کارکتری که اینوینسیبل هستش فرق میکنه من خودم کامیکو تقریبا خیلی خیلی وقت پیش خوندم و باید بگم شاید اون کارکتری که گفتین یک درصد این کارکتر invincible باشه.
داستانم تقریبا نه تماما داره با کامیک میره جلو اگر کسی میخواد بخونه تا اینجای کارو دیده از چپتر 61 به بعد میتونه بخونه اتفاقا کامیک اینویس رنگی هستش و نسبتا خشونتشم بیشتر نسبت به انیمشن که خودش لذتشو چند برابر کرده.

یعنی فصل دوم و سوم وضعش از فصل اول خراب تره؟ :D هنوز حسی که بعد دیدن فصل اولش داشتم برام زندس. اتلاف وقت :D یعنی لحظه ای که قسمت آخر فصل اول تموم شد ذره ای تردید نداشتم که هیچوقت ادامشو نمیبینم دیگه.
نه خوب بستگی به سلیقه و انتظارت هم داره. فصل اول نظرات و نقد های بهتری هم دریافت کرد و به نظرم خودشو جدا کرده بود از بقیه کمیک هیرو ها .
ولی خوب جالبه میبینم بعضی بچه ها با فصل های دیگه هم حال کردن که باز برمیگرده به انتظارات و سلیقه.

الله اکبر به قسمت اخر این فصل Invincible فک براندازترین اپیزود با اختلاف بین تموم انیمیشنای سریالی امریکایی بود که دیدم 🙌
واقعا اگر کسی فکر میکنه بهتر این اپیزود بین انیمیشنای سریالی دیده بیاد بگه والا من ندیدم
PEAK.

آخرین ویرایش:
الله اکبر به قسمت اخر این فصل Invincible فک براندازترین اپیزود با اختلاف بین تموم انیمیشنای سریالی امریکایی بود که دیدم 🙌
واقعا اگر کسی فکر میکنه بهتر این اپیزود بین انیمیشنای سریالی دیده بیاد بگه والا من ندیدم
PEAK.

ینی از سه قسمت آخر Gravity Falls و The View from Halfway Down بوجک هورسمن ارضابرانگیزتره؟! :D 🦢

PEAK.
صدا پبشه Conquest هم سلطان بوده:
images.jpg

این فصل Invincible رو خیلی دوست داشتم و به نظرم اگه یه میانگین کلی بگیریم و فقط بخش‌های شوکه‌کننده فصل اول رو در نظر نداشته باشیم، کیفیتش در همون حد بود یا حتی بالاتر.
با اینکه بعضی وقت‌ها یه جوریه که انگار داستان اصلی پیش نمی‌ره و هی سراغ بخش‌های جانبی می‌رن، ولی همون بخش‌ها هم خیلی جالب هستن و ویلین‌های جذاب و اتفاقات عجیبی توشون می‌افته.
این جناب Conquest که قسمت آخر رو به خودش اختصاص داده بود هم خیلی چیز فجیعی بود! :دی

لامصب نه‌تنها یکی از قدرتمندترین کاراکترهایی بود که توی آثار مختلف دیدم، بلکه یکی از دیوانه‌ترین‌ها هم بود! :| البته این بروبچ ویلترومایتی اکثرشون خل و چل هستن و تعادل روحی روانی ندارن، ولی این یکی توی یه فاز دیگه‌ای بود و قبلی‌ها جلوش مظلوم به نظر می‌رسن! فقط اونجاش که راجع به خودش صحبت کرد و گفت بقیه ازم می‌ترسن و تنها هستم و اینا. :دی
کل بخش‌های مربوط به ایشون یه طرف و این تیکه یه طرف. دیگه اینجا راحت می‌شد فهمید با چه کاراکتر مجنونی طرف هستیم! :دی

d8b714_25xzcw.jpg

خیلی باهاش حال کردم و این‌طور که به نظر می‌رسه در ادامه هم قراره ببینیمش و بعید نیست همین قضیه باعث بشه اختلاف مارک و سیسل به اوج خودش برسه (به خاطر زنده نگه داشتن استاد) و فاجعه بدی رقم بخوره.

عرض کنم خدمتون اینی که گفتین زمین تا اسمون با اون کارکتری که اینوینسیبل هستش فرق میکنه من خودم کامیکو تقریبا خیلی خیلی وقت پیش خوندم و باید بگم شاید اون کارکتری که گفتین یک درصد این کارکتر invincible باشه.
داستانم تقریبا نه تماما داره با کامیک میره جلو اگر کسی میخواد بخونه تا اینجای کارو دیده از چپتر 61 به بعد میتونه بخونه اتفاقا کامیک اینویس رنگی هستش و نسبتا خشونتشم بیشتر نسبت به انیمشن که خودش لذتشو چند برابر کرده.
ایول خیلی خوبه که انیمیشن و کمیک مثل همدیگه جلو می‌رن. من چند بار خواستم کمیک رو شروع کنم و فکر می‌کردم باید کلش رو خوند و شاید مثل The Walking Dead باشه که کمیک و سریال خیلی متفاوت بودن. چون خیلی طولانیه حسش نبود، ولی الآن احتمالاً برم از همون شماره ۶۱ بخونم. :دی
فعلاً شماره ۶۰ رو گرفتم و چه طراحی‌ها و رنگ‌آمیزی‌های خوب و پُرانرژی‌ای داره!

ینی از سه قسمت آخر Gravity Falls و The View from Halfway Down بوجک هورسمن ارضابرانگیزتره؟! :D 🦢
بله!

ایول خیلی خوبه که انیمیشن و کمیک مثل همدیگه جلو می‌رن. من چند بار خواستم کمیک رو شروع کنم و فکر می‌کردم باید کلش رو خوند و شاید مثل The Walking Dead باشه که کمیک و سریال خیلی متفاوت بودن. چون خیلی طولانیه حسش نبود، ولی الآن احتمالاً برم از همون شماره ۶۱ بخونم. :دی
فعلاً شماره ۶۰ رو گرفتم و چه طراحی‌ها و رنگ‌آمیزی‌های خوب و پُرانرژی‌ای داره!
خوشحالم رفتین سراغش پشیمون نمیشید واقعا داستان خوبی داره با مانگای رنگیش لذتش دوبرابر میشه

View attachment 371014

Emily Browning، Lukas Gage و Drake Rodger در نقش های اصلی برای سری جدید Prison Break کست شدن.
این سری با داستان و شخصیت های جدید اما در همان دنیای سریال اصلی جریان داره.
من نمیدونم چرا مجموعه ای که موفق بوده رو ریبوت میکنن ؟ یه زباله میخاید بدید بیرون معلومه دیگه...!!! توش هم پر ووک و lgbtq++ هست حتما...

View attachment 371014

Emily Browning، Lukas Gage و Drake Rodger در نقش های اصلی برای سری جدید Prison Break کست شدن.
این سری با داستان و شخصیت های جدید اما در همان دنیای سریال اصلی جریان داره.
نمیدونم چرا فکر نمیکنم بتونن موفقیت سریال اصلی رو تکرار کنن
واقعا سخته فرار از زندان بدون مایکل تصور شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or