جوک قرن
همین که همه شدن هیتر یوبی سافت و میگن اه اینا چرا فقط بازی جهان باز میسازن و فلان و بهمان و بعد واسه سونی که کلا تو یه ژانر بازی میسازه کف و خون قاطی میکنن و از شدت بازی ندیدگی با یه پلتفرمر معمولی نینتندویی جوری برخورد میکنن که انگار سونی ژانر جدید خلق کرده نشون میده بیشتر کمپانی برای اکثریت مهمه تا کیفیت
من به موضوع مغلطه علاقه دارم و برا همین این پست برا جالب بود سعی کردم مغلطه های مختلفش رو جدا کنم:
همه شدن هیتر یوبی سافت و میگن اه اینا چرا فقط بازی جهان باز میسازن و فلان و بهمان
۱ـ مغلطه علت جعلی (False cause):
میگه علت اینکه یوبیسافت مورد هیت قرار میگیره جهان باز بودن بازیهاش هست.
علت هیت شدن یوبی پالیش نبودن، قرار دادن کوئست های تکراری و در برخی موارد مایکروترنزاکشن هست.
بدیهیه که جهان باز بودن یکی از محبوب ترین المان های بازی های مدرنه و عناوینی مث زلدا های جدید و Gta و ... جهان بازن.
واسه سونی که کلا تو یه ژانر بازی میسازه کف و خون قاطی میکنن
۲_ مغلطه هیچ نیست جز (nothing buttery)
جمله این رو میرسونه که بازی های سونی شبیه همن چون ژانرشون یکیه (اکشن ادونچر).
اصطلاح اکشن ادونچر تو دسته بندی بازی ها بشدت وسیعه (یچی مث راک تو موسیقی) صرف اینکه دوتا بازی اکشن ادونچر تلقی بشن به این معنی نیست که شبیه همن: مثلا آنچارتد، گاد آف وار، زلدا، حتی رزیدنت ایول! همگی میتونن تو دسته بندی اکشن ادونچر جا بگیرن، همین که بازی اکشن داشته باشه به اضافه گشت و گذار تو محیط برای حل پازل میشه اکشن ادونچر.
بخاطر این مغلطه هیچ نیست جز رو گذاشتم چون داره بازی های سونی رو به المان های اکشن ادونچرشون خلاصه میکنه.
از شدت بازی ندیدگی با یه پلتفرمر معمولی نینتندویی جوری برخورد میکنن که انگار سونی ژانر جدید خلق کرده نشون میده بیشتر کمپانی برای اکثریت مهمه تا کیفیت
۳_ مغلطه مسموم کردن چاه یا تله گذاری (Poisoning the well)
داره میگه طرفدارای سونی کسایی هستن که انقد بازی ندیدن 3D platformer (استروبات) رو ژانر جدید میدونن. مغلطه مسموم کردن چاه موقعی هست که بخوای چیزی رو با احمق جلوه دادن مخالف/موافق هاش ثابت کنی.
_____
پ.ن: من فن سونی نیستم و اگه کسی برای کوبیدن نینتندو هم این مغلطه هارو انجام میداد پست میذاشتم.
پ.ن۲: علاقه و دغدغه من فقط مغلطه هست و خوبه که این پست باعث شد یکمی بیشتر راجع بشون یاد بگیرم.