گزارش ایکس باکس نسل بعدی برای انتشار در سال 2027 آماده میشود

Tatsumaru

Searching For Light
کاربر فعال
بر اساس این گزارش جدید، کنسول نسل بعدی مایکروسافت(جانشین Xbox Series X/S) در سال 2027 منتشر خواهد شد. مایکروسافت هنوز واکنش رسمی به این گزارش نشان نداده است. اما مدیران بخش گیمینگ این شرکت در مصاحبه های مختلف، به صورت عمومی به این مسئله اشاره کرده اند. مانند مصاحبه Jason Ronald معاون بخش گیمینگ نسل بعدی مایکروسافت در ماه ژانویه.
Xbox1.jpg

Microsoft is combining ‘the best of Xbox and Windows together’ for handhelds
Xbox next-gen console reportedly targeting 2027, with handheld device due this year

چقدر خبر میاد از ایکس باکس اگه جای این خزعبلات بجاش یکم رو بخش های دیگه کار میکرد الان تو رقابت بود
والا مایکروسافت از نسل قبلش خیلی بهتر بوده بازیهای صرفا سینگل پلیر بیشتری نسبت به همین بازه نسبت به نسل قبلش رلیز کرده اینکه با استقبال مواجه نشده صرفا بخاطر از دست دادن اعتماد گیمرها در اوایل نسل هشتم بوده.وگرنه خیلی این نسل خوب بوده شاید در مارکتینگ تنها ضعیف بوده .

• Like
Reactions: dark souls
چقدر خبر میاد از ایکس باکس اگه جای این خزعبلات بجاش یکم رو بخش های دیگه کار میکرد الان تو رقابت بود

رو بخش پورت کردن بازی برای PS5 کار کردن دیگه. اینم حسابه :D

99% تاپیک ها ترول مایکرو صورت میگیره
صنعت بدون رقیب آقا فاتحش خونده میشه خوشحال نباشین رقیب بخوره زمین
~X(
یجوری میگید انگار ما مسئول بی رقیب شدن تو صنعت بازی هستم. :D ما صرفا به دنبال محتوای باکیفیت هستیم و طبیعیه محصولی که محتوای با کیفیت تری رو ارائه بده ستایش کنیم و بقیه رو بهش توجهی نکنیم(یا در فضای انجمنی ترول کنیم:D)

خود شرکت ها باید بها بدن به رقابت و محصولشون - وقتی خود مایکرو رقابت رو ول کرده و داره ورژن با کیفیت تر محصولاتش رو برای رقیب منتشر میکنه ما چیکاره ایم این وسط؟؟:Dبیاییم خواهش کنم نامه بزنیم به نادلا که توروخدا استراتژی ابر شرکتتون رو عوض کنید و برگردین تو رقابت؟؟:D

ماها صرفا مصرف کننده ایم و دنبال محصول بهتر میریم - این پستای کلیشه ای رو ول کنید و به لذت بردن از سرگرمی تمرکز کنید

.​

99% تاپیک ها ترول مایکرو صورت میگیره
صنعت بدون رقیب آقا فاتحش خونده میشه خوشحال نباشین رقیب بخوره زمین
~X(
کاملا اینو درک میکنم که نبود رقابت به ضرر مصرف کننده است اما من شخصا از روی غرض ورزی همچین نظری دارم که خراب کردن.
اینا تو این چندسال با عملکرد فاجعه شون عملاً برند ایکس باکس رو نابود کردند و چون یه بابایی پول دار دارن انگار براشون مهم نبود که چقدر فن دارن و روزی روزگاری دارای IP های مختلف و خوبی بودند

ما صرفا به دنبال محتوای باکیفیت هستیم و طبیعیه محصولی که محتوای با کیفیت تری رو ارائه بده ستایش کنیم و بقیه رو بهش توجهی نکنیم(یا در فضای انجمنی ترول کنیم:D)​
جوک قرن
همین که همه شدن هیتر یوبی سافت و میگن اه اینا چرا فقط بازی جهان باز میسازن و فلان و بهمان و بعد واسه سونی که کلا تو یه ژانر بازی میسازه کف و خون قاطی میکنن و از شدت بازی ندیدگی با یه پلتفرمر معمولی نینتندویی جوری برخورد میکنن که انگار سونی ژانر جدید خلق کرده نشون میده بیشتر کمپانی برای اکثریت مهمه تا کیفیت

به نظرم مایکروسافت باید قید این کنسول‌بازی‌های پرزحمت رو بزنه و به جاش مثل یه قهرمان واقعی، کل توانش رو بذاره رو این که بازی‌هاش روز اول عرضه، تقدیم PS5 کنه اینجوری نه تنها خودش دیگه لازم نیست زیر فشار ساخت کنسول جدید عرق بریزه و موهاشو چنگ بزنه، بلکه گیمرها از این کار مایکروسافت راضی میشن و ازش استقبال شدیدی می کنند

جوک قرن
همین که همه شدن هیتر یوبی سافت و میگن اه اینا چرا فقط بازی جهان باز میسازن و فلان و بهمان و بعد واسه سونی که کلا تو یه ژانر بازی میسازه کف و خون قاطی میکنن و از شدت بازی ندیدگی با یه پلتفرمر معمولی نینتندویی جوری برخورد میکنن که انگار سونی ژانر جدید خلق کرده نشون میده بیشتر کمپانی برای اکثریت مهمه تا کیفیت
من به موضوع مغلطه علاقه دارم و برا همین این پست برا جالب بود سعی کردم مغلطه های مختلفش رو جدا کنم:

همه شدن هیتر یوبی سافت و میگن اه اینا چرا فقط بازی جهان باز میسازن و فلان و بهمان
۱ـ مغلطه علت جعلی (False cause):
میگه علت اینکه یوبیسافت مورد هیت قرار میگیره جهان باز بودن بازیهاش هست.

علت هیت شدن یوبی پالیش نبودن، قرار دادن کوئست های تکراری و در برخی موارد مایکروترنزاکشن هست.
بدیهیه که جهان باز بودن یکی از محبوب ترین المان های بازی های مدرنه و عناوینی مث زلدا های جدید و Gta و ... جهان بازن.

واسه سونی که کلا تو یه ژانر بازی میسازه کف و خون قاطی میکنن
۲_ مغلطه هیچ نیست جز (nothing buttery)
جمله این رو میرسونه که بازی های سونی شبیه همن چون ژانرشون یکیه (اکشن ادونچر).

اصطلاح اکشن ادونچر تو دسته بندی بازی ها بشدت وسیعه (یچی مث راک تو موسیقی) صرف اینکه دوتا بازی اکشن ادونچر تلقی بشن به این معنی نیست که شبیه همن: مثلا آنچارتد، گاد آف وار، زلدا، حتی رزیدنت ایول! همگی میتونن تو دسته بندی اکشن ادونچر جا بگیرن، همین که بازی اکشن داشته باشه به اضافه گشت و گذار تو محیط برای حل پازل میشه اکشن ادونچر.
بخاطر این مغلطه هیچ نیست جز رو گذاشتم چون داره بازی های سونی رو به المان های اکشن ادونچرشون خلاصه میکنه.

از شدت بازی ندیدگی با یه پلتفرمر معمولی نینتندویی جوری برخورد میکنن که انگار سونی ژانر جدید خلق کرده نشون میده بیشتر کمپانی برای اکثریت مهمه تا کیفیت

۳_ مغلطه مسموم کردن چاه یا تله گذاری (Poisoning the well)

داره میگه طرفدارای سونی کسایی هستن که انقد بازی ندیدن 3D platformer (استروبات) رو ژانر جدید میدونن. مغلطه مسموم کردن چاه موقعی هست که بخوای چیزی رو با احمق جلوه دادن مخالف/موافق هاش ثابت کنی.

_____

پ.ن: من فن سونی نیستم و اگه کسی برای کوبیدن نینتندو هم این مغلطه هارو انجام میداد پست میذاشتم.

پ.ن۲: علاقه و دغدغه من فقط مغلطه هست و خوبه که این پست باعث شد یکمی بیشتر راجع بشون یاد بگیرم.

• Like
  • Smile
Reactions: m.a.t and m.d.makan
من به موضوع مغلطه علاقه دارم و برا همین این پست برا جالب بود سعی کردم مغلطه های مختلفش رو جدا کنم:

۱ـ مغلطه علت جعلی (False cause):
میگه علت اینکه یوبیسافت مورد هیت قرار میگیره جهان باز بودن بازیهاش هست.

علت هیت شدن یوبی پالیش نبودن، قرار دادن کوئست های تکراری و در برخی موارد مایکروترنزاکشن هست.
بدیهیه که جهان باز بودن یکی از محبوب ترین المان های بازی های مدرنه و عناوینی مث زلدا های جدید و Gta و ... جهان بازن.

۲_ مغلطه هیچ نیست جز (nothing buttery)
جمله این رو میرسونه که بازی های سونی شبیه همن چون ژانرشون یکیه (اکشن ادونچر).

اصطلاح اکشن ادونچر تو دسته بندی بازی ها بشدت وسیعه (یچی مث راک تو موسیقی) صرف اینکه دوتا بازی اکشن ادونچر تلقی بشن به این معنی نیست که شبیه همن: مثلا آنچارتد، گاد آف وار، زلدا، حتی رزیدنت ایول! همگی میتونن تو دسته بندی اکشن ادونچر جا بگیرن، همین که بازی اکشن داشته باشه به اضافه گشت و گذار تو محیط برای حل پازل میشه اکشن ادونچر.
بخاطر این مغلطه هیچ نیست جز رو گذاشتم چون داره بازی های سونی رو به المان های اکشن ادونچرشون خلاصه میکنه.

۳_ مغلطه مسموم کردن چاه یا تله گذاری (Poisoning the well)

داره میگه طرفدارای سونی کسایی هستن که انقد بازی ندیدن 3D platformer (استروبات) رو ژانر جدید میدونن. مغلطه مسموم کردن چاه موقعی هست که بخوای چیزی رو با احمق جلوه دادن مخالف/موافق هاش ثابت کنی.

_____

پ.ن: من فن سونی نیستم و اگه کسی برای کوبیدن نینتندو هم این مغلطه هارو انجام میداد پست میذاشتم.

پ.ن۲: علاقه و دغدغه من فقط مغلطه هست و خوبه که این پست باعث شد یکمی بیشتر راجع بشون یاد بگیرم.
Argument from fallacy - Wikipedia

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or