PlayStation Rise of the Ronin

1.jpg
بازی جدید تیم نینجا به صورت انحصاری برای PS5 State of Play معرفی شد.
--------------------------------------------
سازنده: Team Ninja
ناشر: PlayStation Studios
تاریخ عرضه: 22 مارس 2024 (دوم فروردین 1403)
پلتفرم: PS5
--------------------​
اطلاعات
  • حوادث بازی در ژاپن و در دوران ادو (1867-1603) اتفاق میافتد.​
  • شما در نقش یک رونین بازی میکنید، جنگجویی که به هیچ کس وفاداری ندارد و خود تصمیم میگیرد.​
  • سلاحهای سرد و گرم، از کاتانا تا Revolver و Musket در دسترس پلیر میباشد.​
  • سبک بازی Open Word Action-RPG عنوان شده.​
تریلرها
-------------

آخرین ویرایش:
من همون موقع لانچ بازيش كردم و برخلاف ذهنيتى كه داشتم واقعا حال داد.
حالا انيميشنا و گرافيكش تو ديوار بود كار نداريم اما از نظرم سرگرم كننده بودن و دلنشين بودن بازى خيلى خوبى بود.
خلاصه به نظرم الان كه روزاى خلوتى هست تو بازار بريد سراغش قطعا پشيمون نميشيد.
به عنوان بازی نسل نهی جا داشت گرافیکش بهتر باشه ولی اصلا بد نبود

Screenshot_2025-03-11-16-55-12-198-edit_com.android.chrome.jpg
خیلی مقدار کمیه ولی راستش با فروش کمی که رو ps5 داشت اصلا فکر نمیکردم همینقدر هم رو استیم پلیر داشته باشه.من که بازی هاشون رو دوست دارم و امشب حتما میشینم پای بازی.برای من wu long با همه کم و کاستیاش خیلی لذت بخش بود.

واقعا حیف. شما که بعد یک سال زحمت کشیدین پورت کردین، یه کم بیشتر تلاش کنین دیگه اینجوری صدای پی‌سی بازها در نیاد.
الحق بازی‌هاشون همه از دم گیم‌پلی نابی دارن و یک دونه چرت و پرت نداره. همون وو لانگ که بازم همه سر پورت داغون بهش توپیدن رو منم خیلی دوست داشتم.
Nioh که شاهکار و الان هنوز درگیر dlc های دومیش هستم. نینجا گایدن هم حرفی باقی نمی‌مونه. کاش چندتا متخصص پی‌سی خوب جذب کنن،‌ هر چند بعید می‌دونم...

ولی اونجوری که می‌خوندم اگه ری‌تریسینگ خاموش باشه و روی ۶۰ فریم قفل باشه، مشکلی آنچنان نداره. همون حالتی که من به شخصه روی پی‌سی بازی می‌کنم :D

• Like
Reactions: Rohshen and milad3d
View attachment 370525
خیلی مقدار کمیه ولی راستش با فروش کمی که رو ps5 داشت اصلا فکر نمیکردم همینقدر هم رو استیم پلیر داشته باشه.من که بازی هاشون رو دوست دارم و امشب حتما میشینم پای بازی.برای من wu long با همه کم و کاستیاش خیلی لذت بخش بود.
وسط هفته داده. ریلیزش میشده نصف شب اروپا
یکسال دیرتر از ps اومده
بعدم خورده به تخفیف ghost of tsushima
بهینه سازیشم خوب نیست

• Like
Reactions: Rohshen
sdadadad.jpg dfsfsdfsfsfg.jpg dfsdfsdfs.jpg

نمیدونم واقعا کی میخان یه دست به سرو روی این موتورشون بکشن از نسل ۷ گمونم اپدیت درست درمون نکردن الانم به لطف سخت افزارهای قوی ویژوالها خوب در میا ولی بازم پرفورمنس اونچیزی که میخای نیست.تقریبا دیشب ۲ ساعت با تنظیمات سروکله زدم تا به نتیجه دلخواه رسیدم.۸۰ ۹۰ فریم با تنظیمات بالا میده. بلوم و کروماتیک و لنز افکترو که کلا خاموش کنید و هم چنین ریتریسینگو. من رو حالت واید گزاشتم قشنگ حسه فیلمهای کوروساوا رومیده و سینمایی میشه .
البته فریم جنو من روشن نکردم اما با فریم جن هم قشنگ تا ۱۵۰ یا ۶۰ فریم رو میگیرید .

آخرین ویرایش:
اینها جزو استودیوهایی هستن که اگه پس فردا سوییچ کنن به آنریل انجین من همه جوره خوشحال میشم.
واقعا فسیله.
نه اینکه نمیتونه ویژوال خوب تحویل بده که کم ازشون ندیدیم ، منظورم از لحاظ فنی و بهینه بودنه.

این از زمان Niohها همچنان همینطوره و فقط اگه یه چیزی رو بخوایم روی اعصاب بشماریم استاترهای خیلی بد تو بازیهای تیم نینجاست.
مخصوصا روی PC که بعد کلی پچ و آپدیت هیچوقت فیکس نمیشن.

اونهم وقتی که تمرکز اصلی بازیهاشون روی بخش مبارزست و گاها Parry کردن که تو بعضی از بازیهاشون حیاتیه و این استاترها چپ و راست پیش میان خیلی اعصاب خورد کنه.

یعنی اگه همین فردا بگن که سوییچ کردیم به UE4 (5 که خودش مشکلات خودش رو داره) من واقعا خوشحال میشم.
مخصوصا بعد Lies of P که ثابت کرد UE4 یکی از بهترین انتخابهاست.
=========

البته مطمئنا این کار رو نمیکنن ولی واقعا دیگه بسه اون انجین رو هی بهش خنزل پنزل اضافه کردن و کشوندنش به نسل بعد.
مثل انجین بتسدا ویژگی خیلی خاصی مثل مادینگ ، فیزیک و... هم نداره که بگیم چیزی رو از دست میدن اگه بزارنش کنار.

باید یه انجین درست و حسابی از صفر برای بازی بعدی بنویسن و یا همون UE رو انتخاب کنن چون اون بخشی که باعث ایجاد این استاتر ها و افت فریمها میشه باید خیلی پایه ای باشه که تو همه بازیهاشون وجود داره.

آخرین ویرایش:
ینها جزو استودیوهایی هستن که اگه پس فردا سوییچ کنن به آنریل انجین من همه جوره خوشحال میشم.
واقعا فسیله.
من ریمیک ninja gaiden رو ریختم و انقدر fps بد بود که درجا پاکش کردم با اختلاف بدترین چیزی بود که امسال دیده بودم . فکر نمیکنم تغییر انجین برای اینا آنچنان اثرگذار باشه اونم UE که خودش مشکل استاتر داره . به نظرم nioh 2 بعد از آپدیت ها خیلی خوب بود و اینم باید براش کلی آپدیت بدن . ولی درکل وضعیت پورت هاشون افتضاحه

من ریمیک ninja gaiden رو ریختم و انقدر fps بد بود که درجا پاکش کردم با اختلاف بدترین چیزی بود که امسال دیده بودم . فکر نمیکنم تغییر انجین برای اینا آنچنان اثرگذار باشه اونم UE که خودش مشکل استاتر داره . به نظرم nioh 2 بعد از آپدیت ها خیلی خوب بود و اینم باید براش کلی آپدیت بدن . ولی درکل وضعیت پورت هاشون افتضاحه
Nioh 2 هم همچنان داره و فقط کمتر شده.
Wolong هنوز هم همینه ، اون فاینال فانتزی همچنین.

آره UE5 که در حال حاضر خودش یه چاه دیگست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or