Last edited by a moderator:
یه کپی سطح پایین بیش نیست ، Aloy خیلی فکر میکنه تا جواب بده.سونی در تلاش هست تا شخصیت هایی با هوش مصنوعی خلق کنه،بطوری که با دستورات صوتی با مخاطب ارتباط برقرار کنن،توی این ویدیو چند ثانیه ایلوی رو با همین روش نشون می ده
View attachment 370422
ولی خارج از شوخی، صنعت خیلی به امثال مولینیو احتیاج داره، نه حتی صنعت ویدیو گیم، هر صنعت وابسته به تکنولوژی... شرط رشد و پیشرفت و اختراع، اون تخیل اولیه هست، تا تخیل نباشه، پیشرفتی شروع نمیشهیه کپی سطح پایین بیش نیست ، Aloy خیلی فکر میکنه تا جواب بده.
وقتی 15 سال پیش یه همچین تکنولوژی داشتیم قطعا الان دیگه باید خیلی جلوتر باشیم:
این بازی تو نمایش اولش بهش نمیخورد تو این فاز ها باشه. موفقیت Stellar Blade باعث شد که تمرکزشون رو روی این بخش بذارن؟ فکر کنم حتی دیزاین دیفالت کارکتر هم تغییر دادن!
من احساس میکنم یه سری از پلیرا و شبه پلیرا نسبت به GTA دچار یه مازوخیسمی شدن که رسانه ها هم رو همین داستان برای ویو گرفتن سوار میشن. مثلا یه سری این کاملا براشون به باور تبدیل شده که GTA اصلا نباید قاعدتا هیچوقت ریلیز شه چون خیلی عظیمه. اگرم بخواد منتشر شه حداقل 20 سال باید طول بکشه. یا روی کنسول غیرممکنه 30 فریم هم روون اجرا شه چون خیلی بزرگه صد در صد رو 15 فریمه. یا اینکه چطور ممکنه بخواد 70 دلار باشه حتما 150 دلاره چون خیلی بی ماننده. کلا نوع مواجهه با GTA به نظرم میتونه یه کیس روانشناختی باشه به نظرم