PlayStation Death Stranding 2: On The Beach

سازنده
Kojima Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
ds2_keyimage_withoutreleasedate_16x9.png

سازنده: Kojima Production
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
تاریخ عرضه: 26 ژوئن 2025

"دث استرندیگ 2 ژانر استرند را بازنگری خواهد کرد."
استاد هیدئو کوجیما B-)

سم و یارانش سفری فراتر از UCA را برای وصل کردن آدمها به یکدیگر آغاز میکند تا نسل انسان را از خطر انقراض نجات دهند, و در طول این سفر با موانع زیادی همچون دشمنان فراطبیعی و سوال های سختی همچون "آیا ما باید به یکدیگر وصل میشدیم؟" رو به رو میشوند.
photo_2024-02-06_18-21-04.png
اطلاعات داستانی:

1. نام کامل بازی Death Stranding 2: On The Beach است.

2. علاوه بر بازگشت سه شخصیت سم, فرجایل و هیگز , دو شخصیت جدید به نام Tomorrow و Rainy با هنرپیشگی Elle Fanning و Shioli Kutsuna به مجموعه دث استرندینگ اضافه خواهند شد.
مدل کارگردان معروف جورج میلر, در نقش شخصیتی به نام Tarman در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

3. کوجیما پس از وقوع کرونا مجبور به بازنویسی قسمت دوم شده.

4. براساس گفته این بازیساز بزرگ, اگر الی فنینگ پیشنهاد همکاری اش را قبول نمیکرد, او مجبور به بازنویسی بخشی از بازی میشد, شخصیت فنینگ در بازی مرموزه و ممکنه دوست یا دشمن شما باشه.

5. مدل کارگردان معروف جورج میلر, در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

6. مدل کارگردانی دیگری به نام فیف آکین در بازی است که نقش عروسکی کوچک شبیه عروسک های ژاپنی bunraku را ایفا میکند, او سم را در سفر هایش همراهی میکند و میتواند با او درباره بارهایش صحبت کند, اینکه چرا او به شکل مترسک درآمده در طی داستان مشخص میشود.

7. شخصیت هیگز زنده شده و بار دیگر شخصیت منفی است, همچنین گفته شده که او ممکن است در قسمتی از داستان به شما علیه روبات های سامورایی کمک کند.

8. شخصیتی با لباس نینجای سایبورگی, مشابه گری فاکس از متال گیر در این بازی وجود دارد.

9. "فرجایل گروه جدیدی به نام Drawbridge را تشکیل داده تا مناطق بیرون از UCA را بهم متصل کند. او رهبر این گروه بوده" و دیگر مثل گذشته خودش ضعیف نیست, دست دوم فرجایل نقش بزرگی در بازی دارد.

10. سفینه ای که در تریلر دیدیم ماگلان یا ماژلان نام دارد. این سفینه یک پایگاه متحرک است که سم را در باربری هایش همراهی میکند. همینطور به زیر زمین هم میرود.

11. بازی در قاره ای متفاوت از آمریکا جریان داره, جایی که سم برای وصل کردن Chiral Network بهش سفر میکنه. برای متصل شدن مناطق خارج یک گروه خصوصی باید وارد عمل شود چرا که اگر UCA دست بکار شود عملش به عنوان یک حمله شناسایی میگردد.

12. حظور بازی سازانی همچون سم لیک و نیل دراکمن به عنوان بازیگر مهمان در بازی تایید شده.

13. شخصیتی مشابه سالید اسنیک با هنرپیشگی لوکا مارینلی معرفی شد. کوجیما در گذشته گفته بود که او گزینه مناسبی برای اسنیک در یک اقتباس سینمایی از متال گیر است.
نقش این شخصیت به کلیف در قسمت اول شباهت دارد. مردی که گذشته مجبور به انجام کارهای کثیف شده است.

ds2_sxsw2025_screenshots013.jpg

اطلاعات گیم پلی:

1. تریلر روی PS5 اجرا میشده, کوجیما فکر میکنه که گرافیک بازی بهتر هم میشه. به گفته کوجیما "است های بازی آماده اند و فقط باید بسازیمشون." دوبله ژاپنی بازی امسال شروع میشه تا به عرضه بازی در 2025 برسه.

3. سم حالا میتونه کیفش رو برای راحت تر حرکت کردن و مبارزه دربیاره.

4. محیط بازی بصورت ریل تایم میتونه تغییر فرم بده. جاده ها میتونن توسط زمین لرزه نصف بشن, جتگل ها بسوزن, سیل بیاد و...

ds2_sxsw2025_screenshots005.jpg

5. وقتی که سم شبکه کایرال را وصل میکند, سفینه ماژلان میتواند آزادانه به این مناطق سفر کند. همچنین میتوانید سفینه را خبر کنید که به دنبالتان بی آید.

ds2_sxsw2025_screenshots002.jpg

6. بازی تعداد زیادی وسایل نقلیه داره.

ds2_sxsw2025_screenshots006.jpg

7.دشمنان جدید همچون سگ های رباتی در تریلر دیده میشود.

ds2_sxsw2025_screenshots009.jpg

8. فوتومد تایید شده است.

ds2.jpg

----------------------------------------------------------------------

7. طبق گفته کوجیما موشن کپچر و صداپیشگی بازی به پایان رسیده.

8. دث استرندیگ 2 در سال تاریخ 26 ژوئن 2025 عرضه خواهد شد.

Attachments

• ds2_keyimage_withoutreleasedate_16x9.png
    ds2_keyimage_withoutreleasedate_16x9.png
    3.2 MB · مشاهده: 0
آخرین ویرایش:
به نظر منم پتانسیل زیادی داره که نسبت به نسخه قبل پیشرفت کنه، خیلی زیاد، مخصوصا در بخش طراحی بازی و گیم پلی، امیدوارم موفق شه و بترکونه...
قطعا با توجه به تریلر، اطلاعات و توضیحات نورمن پیشرفت کرده ولی در مورد گیم پلی نباید انتظار تغییرات آنچنانی داشت، ساده بگم اگر بخاطر صرفا گیم پلی کسی سراغش بره تو ذوقش می خوره. خودم انتظاراتمو معقول نگه داشتم چون الان می دونم فرمول بازی بر چه اساسی بنا شده و دسپخت کوجیما چیه و همچنین روشنه که این عنوان بیشتر از اینکه روی گیم پلی سوار باشه، بر مبنای اکتشافه. اینکه در سایر موارد یک سروگردن بالاتر از قسمت قبلی باید قرار بگیره درش شکی نیستو بهترین زمانه که کوجیما پاسخ منتقدین خودشو در قبال ضعف های قسمت قبل که به حق هست بده

ولی فن بیس کوجیما هم متعصب ترین فن بیس ها هستند :D خیلی ها رسما تحمل اپسیلون نقد ندارند و تند برخورد میکنند، پسیو اگرسیو یا مستقیم،

مقایسه کنید با بتزدا، اول و اخر تاد هاوارد و بی جی اس رو همه 10 ساله یکی میکنند (شروع از 3 نمره زیر 90 شدن متای فال اوت 4، و عمل نکردن مکانیسم معجزه متا، ادامه با فاجعه 76 و بعد استارفیلد) رسما اول و اخر بتزدا رو یکی میکنند و ما هم صدی نود فقط سکوت میکنیم :D

نو افنس البته همه اتون رو دوست دارم :D

ولی فن بیس کوجیما هم متعصب ترین فن بیس ها هستند :D خیلی ها رسما تحمل اپسیلون نقد ندارند و تند برخورد میکنند، پسیو اگرسیو یا مستقیم،

مقایسه کنید با بتزدا، اول و اخر تاد هاوارد و بی جی اس رو همه 10 ساله یکی میکنند (شروع از 3 نمره زیر 90 شدن متای فال اوت 4، و عمل نکردن مکانیسم معجزه متا، ادامه با فاجعه 76 و بعد استارفیلد) رسما اول و اخر بتزدا رو یکی میکنند و ما هم صدی نود فقط سکوت میکنیم :D

کوجیما مثل کارکترهای بازیش مارموذه :D ولی تاد عملا تو روز روشن و به دفعات دروغ های آنچنانی گفته! اینکه طرفداران جفتشون چقدر متعصب هستن جای خود، ولی مقایسه این دو بنظرم درست نیست. کوجیما هر قدر فحش بخوره! نمی شه منکر این شد که رقیبش خودشه و تکرارنشدنیه

قطعا با توجه به تریلر، اطلاعات و توضیحات نورمن پیشرفت کرده ولی در مورد گیم پلی نباید انتظار تغییرات آنچنانی داشت، ساده بگم اگر بخاطر صرفا گیم پلی کسی سراغش بره تو ذوقش می خوره. خودم انتظاراتمو معقول نگه داشتم چون الان می دونم فرمول بازی بر چه اساسی بنا شده و دسپخت کوجیما چیه و همچنین روشنه که این عنوان بیشتر از اینکه روی گیم پلی سوار باشه، بر مبنای اکتشافه. اینکه در سایر موارد یک سروگردن بالاتر از قسمت قبلی باید قرار بگیره درش شکی نیستو بهترین زمانه که کوجیما پاسخ منتقدین خودشو در قبال ضعف های قسمت قبل که به حق هست بده
کوجیما مثل کارکترهای بازیش مارموذه :D ولی تاد عملا تو روز روشن و به دفعات دروغ های آنچنانی گفته! اینکه طرفداران جفتشون چقدر متعصب هستن جای خود، ولی مقایسه این دو بنظرم درست نیست. کوجیما هر قدر فحش بخوره! نمی شه منکر این شد که رقیبش خودشه و تکرارنشدنیه
قبول دارم کوجیما به نظرم کارنامه اش خیلی تمیزتره تا تاد، بحثم صرفا همون بخش طرفداران بود فقط :D

من کوجیما رو واقعا دوست دارم و بهش اعتماد دارم (خنده ام میگیره این حرف رو میزنم اخه من کیم که به کوجیما اعتماد بکنم یا نکنم :D) ولی بی شوخی بهش اعتماد دارم واقعا، برای همین فکر میکنم مثل تمام بازی های بزرگ که نسل بعدیشون خیلی پیشرفت میکنه، DS 2 هم به شدت پتانسیل پیشرفت داره... یه جورایی نسخه اول رو تکمیل میکنه...

عجب نمایش خفنی تدارک دیده بود کوجیما! گرافیک که هیچی با این وسعت و تنوع رسما تاپ نسل ۹ه ‌و هیچی نزدیکش هم نمیشه به لطف موتور دسیما!
منتهی مهمتر از همه چیز این تریلر چقدر احساس داشت! لحظه به لحظش انگار احساسات ادمو داشت قلقلک میداد. من دیوانه وار عاشق نسخه یکش بودم و بشدت منتظرم که روز پیش خرید باز شه و بگیرمش. باورم نمیشه چی میتونه در انتظارمون باشه.

به به، کوجیما هنوزم کوجیماست در کارگردانی تریلر و انتخاب موسیقی! بسیار بسیار لذت بردم از دیدن این تریلر
از لحاظ گرافیک، موسیقی، کارگردانی و همه چیز راضیم! دقیقن همون چیزیه که باید! و احساس میکنم این نسخه هم قرار بدجوری اشکمون رو در بیاره! این رو قشنگ توی تریلر میشه احساس کرد!

من به شخص اگر بازی دقیقن همون گیم پلی نسخه قبل رو داشته باشه (که بنظرم بسیار آپدیت تر شده و اینطور نیست) هیچ مشکلی باهاش ندارم، یعنی فقط یه داستان جدید تراژدیک با کلی فضاهای جدید و موسیقی ها کوجیمایی برام کافیه تا برام توی تنهایی های خودم قدم بزنم! به به!

نسخه اول بهترین بازی بود که توی عمرم انجام دادم! یک تجربه بی نظیر!

به عنوان یکی از کسانی که نسخه اول رو خیلی دوس داره ولی هنو تمومش نکرده :D باید بگم گیم‌پلی نیازی به تغییرات نداره واقعا. یعنی اینکه بیاد کولبری رو کم کنه برای جذب مخاطب تصمیم درستی نیست و فکرم نمیکنم خودشونم همچین تفکری داشته بوده باشن. به هر حال هسته‌ی اصلی بازی و دلیل محبوبیتش واسه خیلیا همین گیم‌پلی بوده. صرفا یه سری پیشرفت و بهتر کردنش کافیه. منم تا نسخه دوم تلاش کنم ببینم میشه تمومش کنم یا نه :D

به عنوان یکی از کسانی که نسخه اول رو خیلی دوس داره ولی هنو تمومش نکرده :D باید بگم گیم‌پلی نیازی به تغییرات نداره واقعا. یعنی اینکه بیاد کولبری رو کم کنه برای جذب مخاطب تصمیم درستی نیست و فکرم نمیکنم خودشونم همچین تفکری داشته بوده باشن. به هر حال هسته‌ی اصلی بازی و دلیل محبوبیتش واسه خیلیا همین گیم‌پلی بوده. صرفا یه سری پیشرفت و بهتر کردنش کافیه. منم تا نسخه دوم تلاش کنم ببینم میشه تمومش کنم یا نه :D
منم همینو گفتم، اینکه کسی فکر کنه گیم پلی زیرورو شده اشتب زده، فرمول گیم پلی مشخصه و اکشن تر شدنش موضوع اصلی رو تغییر نمی ده، جوونی می تونی تمومش کنی تلاشتو بکن:D

برای همین بود که تو نسخه اول تمام عیار ازش حمایت کردم :دی
اونم سر داستان، عجیبه کوجیما با تمام امکاناتش بیاد همچین داستان بی سروتهی روایت کنه که خیلی تو ذوقم خورد اما خب بازم میگم چون بعد از متال گیر اولین حرکت خفنش بود این باعث شد اکثرا که فن کوجیما هم هستیم چشممون رو روی ایرادات بازی بندیم.
بحث این که و خیلی هم بهش مطمئن هستم اگر دث 1 رو یک استودیوی دیگه می ساخت، مثلا EA می ساخت مستقیم میرفت داخل زبانه دانی :دی
+
در حال رایزنی با محمد هستم که انشالله نقد بازی برسه به من :D

• Cool
Reactions: MrElectricWizard
بازی صد در صد موفق تر میشه چون مث قسمت اول ملت انتطار یه mgs جدید ندارن از بازی و میدونن قراره با چی طرف شن
مشخصا ضعفا و ایرادای نسخه اول برطرف میشه و تجربه به مراتب دلچسب تری تو راهه
امیدوارم ریتم بازی هم سریع تر بشه و اینقدر مث قسمت اول کش نیاد

• Like
Reactions: VecchiaSignora
برای همین بود که تو نسخه اول تمام عیار ازش حمایت کردم :دی
اونم سر داستان، عجیبه کوجیما با تمام امکاناتش بیاد همچین داستان بی سروتهی روایت کنه که خیلی تو ذوقم خورد اما خب بازم میگم چون بعد از متال گیر اولین حرکت خفنش بود این باعث شد اکثرا که فن کوجیما هم هستیم چشممون رو روی ایرادات بازی بندیم.
بحث این که و خیلی هم بهش مطمئن هستم اگر دث 1 رو یک استودیوی دیگه می ساخت، مثلا EA می ساخت مستقیم میرفت داخل زبانه دانی :دی
+
در حال رایزنی با محمد هستم که انشالله نقد بازی برسه به من :D
حامد میشه نمره بازی من بالا بدی؟:(

IMG_4927.jpeg

تریلر که فوق العاده و امیدوارم بیس گیم پلی عوض نشه
یه بار قبلاً گفته بودم به نظرم حالت آنلاین بازی باید یه مقدار کنترل شده تر باشه ، یه وقتایی واقعا شلوغ بود و به اتمسفر بازی آسیب میزد ، شخصا دوست داشتم یه بارم کاملا آفلاین بازیو تجربه کنم ولی اصلا فرصتش پیش نیومد
مورد بعدی هم BT ها ، که هرچقدر مرموز استرس آور بودن ( مخصوصا اوایل بازی ) چند برابر بیشتر مواجهه باهاشون بدون چالش بود

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or