Movie Center

بهترین کارگردان اکشن سازه (سکانس های جنون آمیز اکشن اغلب واقعی (مثلا پشت صحنه ترنسفورمرز ۱ ببین کف خون قاطی می کنی)) در کنار جری بروکهایمر تهیه کننده

کاری به محتوا و داستان و غنی بودن و این چیزها ندارم . فیلم های سرگرم کننده و پاپ کورنی می سازه .

نمره فیلمش ۲ هم بشه من می بینم چون می دونم سکانس های اکشن جنون آمیزی داره . فیلم های گیشه پسند و پاپ کورنی نباید دنبال کیفیت داستان و این چیزا باشی

کارنامش نگاه کن از سال ۱۹۹۰ تا الان
میخواستم بنویسم که شما زحمتش و کشیدی
من قسمت اول Transformers و سه بعدی دیدم و به شدت حال داد ٬ هنوزم جز بهترین هاست از لحاظ جلوه های ویژه ٬ دنبال فیلم فلسفی و پیچیده هم نیستم که بعد ۵ بار دیدن هم تهش نشه فهمید منظور کارگردان چی بوده

بهترین کارگردان اکشن سازه (سکانس های جنون آمیز اکشن اغلب واقعی (مثلا پشت صحنه ترنسفورمرز ۱ ببین کف خون قاطی می کنی)) در کنار جری بروکهایمر تهیه کننده

کاری به محتوا و داستان و غنی بودن و این چیزها ندارم . فیلم های سرگرم کننده و پاپ کورنی می سازه .

نمره فیلمش ۲ هم بشه من می بینم چون می دونم سکانس های اکشن جنون آمیزی داره . فیلم های گیشه پسند و پاپ کورنی نباید دنبال کیفیت داستان و این چیزا باشی

کارنامش نگاه کن از سال ۱۹۹۰ تا الان
مایکل بی موقعی که Bad Boys2 رو ساخت تمام گناه خودش و امواتش حلال شد.
لامصب اکشن اون فیلم از خیییییلی از فیلم های الانم هنوز بهتره.

من چندتا ویژگی سبکم کاری مایکل بی رو دوست دارم
1- اکشن های فراوانش
2- رنگبندی جذابش و حالت ژورنالیشه
3- نگاه ملی گرایش و نشون دادن قدرت امریکا
کلا کارهای پاپ کورنی میسازه
و محدود سری فیلم هاست که باید با آخرین کیفیت نگاه کنی
بدی هاش هم اینه که بعضی چیزا ووک نشون میده رو مخه
و کارو کش میده مثل فیلم آمبولانس
همین طور منطقی تو فیلماش نیست دوباره مثل فیلم آمبولانس

کاپیتان آمریکا ۴ دیدم . متوسط با ارفاق خوب بود . پایان حماسی و پر خرج و عمیق نداشت .

آنقدر مارول و دیزنی زدند تو کار ساخت فیلم و سریال ابرقهرمانی که هر گوشه اینترنت باز می کنی یک خبر می بینی . دیگه اون ابهت قدیم ندارند .

قبلا مثلا سال ۲۰۰۰ مردان ایکس برایان سینگر یا سال ۲۰۰۳ مرد عنکبوتی ۲ سم ریمی اکران می شد همه هجوم می آوردند . من خودم پرده ای بدون زیرنویس برای دست گرمی می دیدم و عشق می کردم.

الان چی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or