بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

گبج شدم این نخل پلاسو بگیرم یا نه اینجا همه راضین ازش؟
شما همون ده تومن اولتیمیت ظرفیت دو اش رو هم که بدی خیلی میصرفه
الان جمع بازی هایی که من انجام دادم برگشته! در واقع یه جور سیستم اجاره است با منوی باز، فقط هزینه دانلود دارم پرداخت میکنم
اما خوب بستگی به خودت داره، اگر ظرفیت سه بودن برات مهم نیست راحت یه گلد یک ساله بگیر با پنج تومن به شدت میصرفه

دوستان اکانت های اشتراکی چه مشکلی دارن؟ ممکنه برای کنسول یا اکانت اصلی مشکلی ایجاد کنن؟
اکانت‌های ظرفیت ۳ اشتراکی مشکل اصلیش اینه اگر نفر اول آنلاین شد و بازی رو اجرا کرد، نفر دوم تا ۶ ساعت بعد بازیهاش اجرا نمیشه.

دوستان اکانت های اشتراکی چه مشکلی دارن؟ ممکنه برای کنسول یا اکانت اصلی مشکلی ایجاد کنن؟
هیچ مشکلی برا کنسول ندارد
مشکل فقط برا خود طرف ها هست که خیلی مزاحمت ایجاد میکنن. وسط بازیت اونیکی طرف لاگین می‌کنه و تورو میندازه از اکانت و بازی بیرون

دوستان کسی از فروشگاه گیم ریت خرید داشته؟
دنبال جای مطمئن میگردم بازی نو و کارکرده با قیمت خوب بفروشه.

ادیت: دوتا بازی سفارش دادم و بدون هیچ مشکلی تحویل گرفتم.

آخرین ویرایش:
دوستان نخل پلاسی مثل اینکه واسه تحویل بازیهای نسبتا جدید و جدید زورشون میاد اکانت بازیها رو تهیه کنن یا تحویل بدن
5شنبه تا الان اکانت وارهمر 2 رو تحویل ندادن
احتمال زیاد با این وضعیت دلار اینا هم تا چند مدت دیگه خدافظ بشن

• Like
Reactions: ps34 and jdepp
دوستان نخل پلاسی مثل اینکه واسه تحویل بازیهای نسبتا جدید و جدید زورشون میاد اکانت بازیها رو تهیه کنن یا تحویل بدن
من چندبار دو دوتا چهارتا کردم دیدم صرف نمیکنه برای فروشنده یعنی هزینه بازی ها خیلی بالاست و انشالا که اشتباه کنم ولی پانزی طور میزنه قضیه ، اولش پولا رو گرفتن خوبه ها چند صد میلیون یا حتی میلیارد به جیب زدن ولی هی باید اکانت بسازن گیم بخرن تحویل بدن آخر کار ضرر میشه انگار .

• Like
Reactions: db07
من همین امروز split fiction رو خواستم تو نیم ساعت دادن.اکانت هم فکر کنم کلا اولین نفر بودم چون هنوز اسم و مشخصات نداشت.بازی هم فکر کنم دیروز تازه اومده رو استور

البته قرار نیست هر چی بازی جدید که میاد اینا اضافه کنن.تو خود بخش نخل پلاس که بری بازیها و تاریخ اضافه شدنشون رو زده.

من همین امروز split fiction رو خواستم تو نیم ساعت دادن.اکانت هم فکر کنم کلا اولین نفر بودم چون هنوز اسم و مشخصات نداشت.بازی هم فکر کنم دیروز تازه اومده رو استور

البته قرار نیست هر چی بازی جدید که میاد اینا اضافه کنن.تو خود بخش نخل پلاس که بری بازیها و تاریخ اضافه شدنشون رو زده.
این اضافه شده به لیست بازیهاشون
عصری تحویل دادن
احتمالا اکانت نداشتن
اولین بار بود اینقدر تحویلشون طول کشید

این اضافه شده به لیست بازیهاشون
عصری تحویل دادن
احتمالا اکانت نداشتن
اولین بار بود اینقدر تحویلشون طول کشید
بعید میدونم مشکلی باشه.کم پولی که نمیگیره که براش نصرفه، بعد فروشگاه خیلی قدیمی هم هستن.تازه نیومدن که بگیم اومدن پول اکانت بگیرن و فرار کنن(هر چند تو ایران احتمال هر چیزی هست)ولی در کل بعید میدونم مشکل خاصی باشه.

• Like
Reactions: SHAYAN1999
سلام
عزیزان سایت یا کانالهایی رو سراغ دارید که طرح های خوبی واسه تعویض اکانتِ بازی های جدید یا فروش مجدد اکانتها و یا حتی خرید فوری بازی رو ازمون داشته باشن و در کل به صرفه و اوکی باشن که بشه تو این اوضاع یکم به بازی هم فکر کرد و یکی از آخرین سرگرمی هامون رو حفظ کنیم یا باید جمع کنیم بریم؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or