اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

کسی اطلاعی داره یا تست کرده بازی های جدید اومده رو ۵.۵۰ مثل قبلی با لگ فراوانه یا قابل بازیه
خب میدونم تکراری میشه گفتنش ک باید بازم مقداری صبوری ب خرج داد با این تفاوت هر چن قضیه عذاب اورو کسل اور باشه ولی نتیجش ب نظر ثمربخشه,و چه بهتره اونم با اجرای خود بازیای PS5...امیدوارم این حتی رو فریمورای بالاترم امکانپذیر بشه.(ب نظر اینا فقط مدیریت زمانو کنترل میکنن وگرنه تا 7.61 رو قبلا هم وعدهو اطلاع رسانیاشو انجام داده بودن)

بازم خبرای خوب از اکو
پیشرفت Kstuff در 6.50 و حتی7.61...
هر چن اشاره داره ما در 6.50 پیشرفت کرده ایم و 7.61 هنوز هم مشکلات دارد ، اما آنها حل می شوند"

PS5 JB.jpg

همونطور ک تو پست قبلم اکو وعده داده بود ب نظر Kstuff تا 6.50 هم اوکیه..
Kstuff 6.50 Done.PS5 Kstuff successfully loaded.Thanks to Echo Stretch.
PS5 JB.jpg

حالا دیگه CyB1k رو دامپ بازیای PS5 کار میکنه البته خب طبیعی ام هست اینم اضافه کنم بازیای درستو درمون خود PS5 متاسفانه ورژن baseهاشون برای اجرا نیاز ب فریمور بالاتر از جیلبریکه لذا فعلا پروژه و برنامه ریزی ام نسبت ب نسل قبل برای بک پورت وجود نداره..
PS5 JB.jpg

ظاهرا ایتاهن در خصوص فریمور 5.50 هم از LM منتشر شده!
PS5 jb.jpg

آخرین ویرایش:
آقا رضا سلام

این فریمور PS5 بر خلاف PS4 تو بخش System Information خیلی مسخره نوشته شده تاریخ و اینا بهم چسبیده الان آخرین نسخه چنده و یه اسکرین شاتی چیزی نیست از روش دقیق بفهمیم؟
درود فراوان

اره قبول دارم نسبت ب نسل قبل شاید واسه کسانیکه حالا برای مرتبه اول اصلا حتی بخوان بخرن و متوجه شن ی ریزه دچار مشکل بشن اما عکس میزارم هرچن این عکسه واسه قبل و فریمور 4.03 هست در حالیکه الان اخرین فریمور براش رو 10.60 هست اگر اشتباه نکنم..
اما خوندنشو جایی ک علامت خورده رو واسه فریمورای بالاترم همینو در نظر بگیر..

PS5.png

اخرین وضعیت و پیشرفت هک رو کنسول PS5 تا ب اکنون
Alireza.png

آخرین ویرایش:
درود
تو تاپیک سوالات ps5 پرسیدم کسی جوابی نداد،
فیرمور کارخونه ای ps5 pro چه نسخه‌ایه ؟
وقت ب خیر
فک کنم و اگر اشتباه نکنم رو 9.20 تا 9.40 باید باشه البته بعضیا میگن از 9 هست ک بعید بدونم 9.00 باشه!
تقریبا رسمی و طبق ادرس زیر حداقل تا اونجا ک دیدم مدل pro از 9.40 نقطه اغاز شروعه

Official Firmware - PS5 Developer wiki

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or