Multi Platform RoboCop: Rogue City

EGS_RoboCopRogueCity_Teyon_S1_2560x1440-0e2b89ec6e73db0690475fc02db38a50.jpg

سازنده: Teyon
ناشر: Nacon
سبک: شوتر اول شخص, RPG
پلتفرم: PC, Switch, PS5, Xbox Series X|S
تاریخ عرضه: 2 نوامبر 2023

"زنده یا مرده, تو بامن میای!"
پس از گذشت سالها, روبوکاپ با Auto-9 محبوب خود به خیابان های شهر Detriot بازگشته تا آن را از جرم و جنایت و فساد کورپوریشن ها پاکسازی کند.
RoboCop: Rogue City عنوانی به سبک شوتر اول شخص با المان های آر پی جی است که توسط Teyon, سازنده های عنوان معمولی اما محبوب Terminator: Resistance توسعه سافته است.

اطلاعات:

"شما این قدرت را دارید که چگونه ماموریت را به روش خود پیش ببرید, اما با گسترش داستان باید با احتیاط پیش بروید چرا که فساد و طمع هیچ محدودیتی نمی شناسد."

1. پیتر ولر, بازیگر فیلم های روبوکاپ به ایفای این نقش بازگشته.
2.داستان بازی بین قسمت دوم و سوم سری فیلم بوده و تیم توسعه قول داده تا جواب هایی که بینندگان قسمت دوم دباره شخصیت الکس مورفی نگرفتند را در این بازی دریافت کنند.
3. بازی بین 20 تا 30 ساعت گیم پلی با پایان های مختلف خواهد داشت.
4. المان های آر پی جی بازی شامل سیستم دیالوگ و آپگریدهایی برای روبوکاپ خواهد بود.
5. انتخاب دیالوگ ها برروی داستان و شرنوشت شخصیت ها تاثیر گذار خواهد بود.
6. بازی شامل محیطی جهان باز شده که ماموریت های فرعی در این محیط وجود دارد.

آخرین ویرایش:
چقدر خوبه بازی، چقدر نوستالژی زنده شد.

یکی از بهترین نکات بازی ساختن چهره شخصیتها از روی فیلم هست. مثل گروهبان رید، زن مورفی و لوییس.

بعد از مدتهای مدید یه بازی با حال و هوای گیم های قدیم دارم تجربه میکنم >:D<

میخوام بگیرم ولی به قیافش میخوره رو پلاس بیاد
تایم تخفیف 9 دلاری بودنش تموم شده ولی در هر حال هر زمان که مناسب بود برات چه پولی چه رایگان حتمی تجربش کن.
منی که اصلا اهل پلات نیستم ، نشستم پاش پلاتش کردم و از ثانیه به ثانیش لذت بردم.گرافیک و گیم پلی و طراحی ماموریت هاش چه اصلی چه فرعی خیلی عالی بودن.
البته اینم بگم من بچگی همش توی اون تلویزیون کوچک های سونی فیلم هاشو میدیدم و چون این بازی من رو غرق بهترین دوران زندگیم میکرد توی لذتم بی تاثیر نبود

IMG_5771.jpeg

تایم تخفیف 9 دلاری بودنش تموم شده ولی در هر حال هر زمان که مناسب بود برات چه پولی چه رایگان حتمی تجربش کن.
منی که اصلا اهل پلات نیستم ، نشستم پاش پلاتش کردم و از ثانیه به ثانیش لذت بردم.گرافیک و گیم پلی و طراحی ماموریت هاش چه اصلی چه فرعی خیلی عالی بودن.
البته اینم بگم من بچگی همش توی اون تلویزیون کوچک های سونی فیلم هاشو میدیدم و چون این بازی من رو غرق بهترین دوران زندگیم میکرد توی لذتم بی تاثیر نبود

View attachment 369515
داش بی زحمت اگر روی کنسول نصب داری یه نگاهی میندازی ببینی اخرین ورژن نصب شده چند هست؟
برای من تا ۱۰۰۶ داره ولی سرچ کردم گویا تا ورژن ۱۰۰۸ اپدیت دادن

میخوام بگیرم ولی به قیافش میخوره رو پلاس بیاد
یعنی داش نگیری عمرت به فناست ...
برای ماهایی که پلیس اهنی قهرمان کودکی مون بود از همون شروعش و صدای پخش اخبار عشق بازیش شروع میشه...
گان پلی دیوانه وار
گرافیک نسل نهمی واقعی
کلت AUTO 9 که نگم برات ..... دیوانه واره لاکردار ...
تخریب پذیریش راحت بازی های AAA نسل فعلی رو قورت میده
شک نکن در خریدش

آخرین ویرایش:
🔴 با انتشار تریلری از اکسپنشن جدید بازی RoboCop با عنوان RoboCop: Rogue City Unfinished Business رونمایی شد

این عنوان که اکسپنشن نسخه اصلی بازی است قرار است تابستان سال جاری میلادی برای کنسول‌های نسل نهم و پی‌سی عرضه شود.با توجه به تریلر در این بسته الحاقی به جز شخصیت اصلی روبو کاپ , بازیکن در نقش همکاران پلیس وی هم قرار میگیرد

View attachment video_2025-03-06_21-58-00.mp4

🔴 با انتشار تریلری از اکسپنشن جدید بازی RoboCop با عنوان RoboCop: Rogue City Unfinished Business رونمایی شد

این عنوان که اکسپنشن نسخه اصلی بازی است قرار است تابستان سال جاری میلادی برای کنسول‌های نسل نهم و پی‌سی عرضه شود.با توجه به تریلر در این بسته الحاقی به جز شخصیت اصلی روبو کاپ , بازیکن در نقش همکاران پلیس وی هم قرار میگیرد

View attachment 369842
به به
اصلا پلیس اهنی رو که میبینم روحم تازه میشه ^:)^ ^:)^

چقدر خووبه این بازی. قشنگ برای عاشقان سری روبوکاپ ساخته شده. وقتی موزیکش شروع میشه یهو تلپورت میشی به دوران بچگی وقتی شماره اولشو دیدی. همین چند وقت پیش بود که برای nمین بار ۳گانه رو دیدم. گیم‌پلی عالیه. سنگینی روبوکاپ و صدای راه رفتنش عالیه. سلاح مخصوص خودشم به بهترین شکل طراحی شده. سلاح انمی‌ها که میشه برداشت هم چیز جالبیه. فعلا پیستول و SMG و AK دیدم. صداگذاری سلاح‌ها خیلی خووبه. شخصیت Anne Lewis هم عین فیلمش گوگولی و دوس داشتنیه. چرخیدن تو اداره‌ی پلیس خیلی حال میده. کارای فرعی که میشه انجام داد ساده و اما خوبن. گرافیکشم خوشگل و چشم‌نوازه. تخریب پذیری محیط خیلی خووبه. طراحی کرکترا و صورتشون و انیمیشنا جالب نی ولی خب بازی خراب کنم نیستن. در کل تجربه‌ی شدیدا شیرین و حال خوب کنیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or