Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
۵۰۰ روز گذشت دریغ از یک اسکرین شات
نمیدونم والا چخبره تا الان که هزار تا خبر مبنی بر اینکه تریلر فلان تاریخ میاد اومد همشم رد شد :-w
ولی بنظرم با استناد به اینکه چند بار گفتن تاخیری در ریلیز بازی نیست و زمان کمی تا انتشار مونده بنظرم شاید گیم پلی باشه تریلر دوم و خوب صد در صد هم باید همین روزا بیرون بیاد ..

@REZA TAEL

رضا جان من چند کاربر هست که شدیدا سلیقه گیمینگ و نگاهشون به گیم برام ارزشمنده، یکیش شما هستی که لذت میبرم از کامنت هایی که در مورد بازی ها میدی و قشنگ با تمرکز کامل میخونم.

الان دیدم نوشتی در حال تجربه بازی gta v هستی و داری لذت میبری، دمت هم گرم که میای از حست میگی برامون

بچه ها میدونن من فن قسم خورده سونی و کنسولش هستم(هرچند راهی که الان پیش گرفته اصلا باب دلم نیست)

و تو کل انحصاری ها سونی بازی GOW 2018 بخاطر نوع تجربه و زمانش (منم تازه بچه دار شده بودم) برام یه تجربه بسیار خاصی بود که عمرا دیگه مثل‌ش تکرار بشه.

ولی rdr 2 حسی رو بهم داد که دقیقا عین زمانی که بچه بودم و پسرعموم برام بازی کنترا رو میکرو گذاشت،

اگه بگیم بازی کنترا برا من حکم تریاک رو داشت

بدون شک rdr 2 برا من حکم هروئین یا کوکائین بود.
:D

با این همه فن بودنم واقعا ناراحت بودم چرا اون سال rdr 2 نشد بهترین بازی سال

فقط من نمیدونم تا چه حد بازی برات اسپویل شده چون ماشالاه تو ویدئو ها صفحات گیمینگ ایران 70 درصد تولید محتواشون در مورد rdr 2 هستش.

ولی اگه اسپویل نشدی خوشبحالت.

حتما بیا حست رو در مورد بازی برامون بنویس تا لذت ببریم

حالا که سنم بالاتر رفته حای جای بازی دارم میخندم از سطح پارودی راکستار. پارودی بی هدفی هم نیست. انتقاد اجتماعی صریح و بی پرده و نشون دادن نزول سطح انسانی به سبک پارودیه.

ولی قبلا توی این تاپیک به من گفته بودن GTA V ضعیف ترین GTA هستش. V چون فضای دارک و جدی نداره و تیم کمدی داره، برای بچه هاست :)

اگه Manhunt راکستار رو تجربه نکردی حتما برو سراغش. این رو هم خیلی وقته گفتم کاری که Tlou Part 2 نتونست انجام بده رو راکستار 20 سال پیش انجام داده! ولی خب خیلی ها همونطور که میگفتن GTA V یه بازی لوس و بی مزه هست در مقابل شکارچی انسان هم جبهه میگیرن. خلاصه Rockstar اسمش روشه :)

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
حقیقتند هیچ جوره با داستان V ارتباط نگرفتم
خیلی کشکی بود
خصوصا خانواده مایکل
برخلاف V
RDR2 خیلی داستانی غول بود
کلا همه چیش غول بود
بهترین استوری سری GTA از دید من سن اندیاس بود
داستان V دقیقا همونی بود که میشد از یک ستینگ و فرهنگ کالیفرنیایی دید. کلا فاز خانواده های لس آنجلسی همینطوریه ‌مثل چیزی که تو بازی دیدیم و این خیلی فرق داره با مثلا RDR2.رابطه‌ هاشون پر از دعواهای خنده‌دار و دیالوگ‌های تیزئه که حس واقعی به بازی می‌ده، ولی خیلی عمیق نمی‌شه. مثلاً دعواهاشون بیشتر بامزه‌ست تا احساسی.
لوس سانتوس پر از طنزه و نقد تند به فرهنگ آمریکاییه، از هالیوود و سلبریتی‌ها بگیر تا زندگی پرزرق‌وبرق و پوچ آدمای پولدار. این ستینگ باعث می‌شه داستان یه حس طنز تلخ داشته باشه که توی RDR2 نیست.
بهترین داستان سری GTA به نظر خودم IV بود و بعدش وایس سیتی.

حقیقتند هیچ جوره با داستان V ارتباط نگرفتم
خیلی کشکی بود
خصوصا خانواده مایکل
برخلاف V
RDR2 خیلی داستانی غول بود
کلا همه چیش غول بود
بهترین استوری سری GTA از دید من سن اندیاس بود
لابد از داستان IV که یه شخصی 7-8 سال بعد جنگ، از روسیه بلند میشه میره امریکا از یه سرهنگ نظامی انتقام بگیره ارتباط گرفتی :D

داستان V درباره ی مایکلی هست که توی دوران جوونیش خواسته برد کنه و با رفقاش یه بانکی زدن و بعد تغیر نام داده رفته خودش رو گم و گور کرده وبعدش اومده توی Beverly Hills لس آنجلس یه ویلای لوکس خریده و خودش رو بازنشسته کرده و توی خیال خودش با خانواده اش یه زندگی آروم داشته باشه.

ولی بعد چندین سال دوباره باز پاش به کار خلاف باز میشه (نشون از اینکه هر آدمی هر ذاتی داشته باشه باز میره دنبال همون شکل کارها) و همینطور FBI که مثل همیشه آدم های فاسدی هستن به زور دوباره مایکل رو میکشن سمت کارهای غیر قانونی خودشون تا دوباره ی پلیس بیوفته دنبال پرونده ی مایکل). به غیر از جنبه ی فان و کمدی V اون قسمتی که بیشتر از همه چیز باعث میشه از V خوشم بیاد پایان Deathwish بازی هستش که لازم نیست با غم غصه یا از دست دادن کسی تموم شه. دقیقا برعکس IV.

ولی درباره SA باهات موافقم. برای من داستان این سری به این شکل:

San Andreas>V>IV>3>Vice City

داستان VI هم یجورایی مشخصه. اگه رابطه لوسیا و جیسون خیلی پروانه ای باشه احتمالا کسایی که فن IV هستن و طرفدار ستینگ سنگین و دیپ زیاد خوششون نیاد ولی اونایی که مثل من با فضای شاد V حال کردن حتما از VI خوششون میاد. از اینور اگه داستان اونطور که انتظار میره پیش نره و یکی از دو شخصیت اصلی خیانت کنه (یا حتی هردوشون هی برای همدیگه پاپوش بدوزن یه سری دیگه بیشتر با تم بازی حال کنن و بعضی های دیگه نه.

• Like
Reactions: AlphaVerg
واقعا حیفه برای این بازی اهنگ ocean drive از duke dumont رو قرار ندند. تم اهنگ هم یه جورایی احساس میکنم به رابطه جیسون و لوسیا میخوره. دوتا عاشق که خط قرمزها رو میگذرونند و با اینکه میدونند راه فراری نیست ولی تا اخر خط پیش میرند.

به سلیقه راکستار درباره انتخاب موزیک و کارگردانیش اطمینان دارم و اونقدر حرفه‌ای هست که یه ترانه رو تبدیل به یه لحظه خاص و احساسی تبدیل میکنه، جوری که اهنگ that's way it is دیگه غیرقابل شنیدنه 😭

داستان V دقیقا همونی بود که میشد از یک ستینگ و فرهنگ کالیفرنیایی دید. کلا فاز خانواده های لس آنجلسی همینطوریه ‌مثل چیزی که تو بازی دیدیم و این خیلی فرق داره با مثلا RDR2.رابطه‌ هاشون پر از دعواهای خنده‌دار و دیالوگ‌های تیزئه که حس واقعی به بازی می‌ده، ولی خیلی عمیق نمی‌شه. مثلاً دعواهاشون بیشتر بامزه‌ست تا احساسی.
لوس سانتوس پر از طنزه و نقد تند به فرهنگ آمریکاییه، از هالیوود و سلبریتی‌ها بگیر تا زندگی پرزرق‌وبرق و پوچ آدمای پولدار. این ستینگ باعث می‌شه داستان یه حس طنز تلخ داشته باشه که توی RDR2 نیست.
بهترین داستان سری GTA به نظر خودم IV بود و بعدش وایس سیتی.
اجازه بده قبول نکنم
کلا میشد داستان بهتری از توش دراورد
داستان V درباره ی مایکلی هست که توی دوران جوونیش خواسته برد کنه و با رفقاش یه بانکی زدن و بعد تغیر نام داده رفته خودش رو گم و گور کرده وبعدش اومده توی Beverly Hills لس آنجلس یه ویلای لوکس خریده و خودش رو بازنشسته کرده و توی خیال خودش با خانواده اش یه زندگی آروم داشته باشه.

ولی بعد چندین سال دوباره باز پاش به کار خلاف باز میشه (نشون از اینکه هر آدمی هر ذاتی داشته باشه باز میره دنبال همون شکل کارها) و همینطور FBI که مثل همیشه آدم های فاسدی هستن به زور دوباره مایکل رو میکشن سمت کارهای غیر قانونی خودشون تا دوباره ی پلیس بیوفته دنبال پرونده ی مایکل). به غیر از جنبه ی فان و کمدی V اون قسمتی که بیشتر از همه چیز باعث میشه از V خوشم بیاد پایان Deathwish بازی هستش که لازم نیست با غم غصه یا از دست دادن کسی تموم شه. دقیقا برعکس IV.
من با اول داستان مشکلی ندارم
بعد از پیدا شدن مایکل توسط ترور به نظرم داستان بیشتر خاله زنکی شد
منو جذب نکرد داستانش
ولی خوب بعد تجربه RDR2 به نظرم داستان VI چیز جالبی بشه

لابد از داستان IV که یه شخصی 7-8 سال بعد جنگ، از روسیه بلند میشه میره امریکا از یه سرهنگ نظامی انتقام بگیره ارتباط گرفتی :D
نیکو از روسیه نمیاد از صربستان میاد، اول توی ارتش بوده بعد از ارتش میزنه توی کار قاچاق، اونجا براش پاپوش درست میکنند و کسایی که براش کار میکرده قصد جونش رو میکنند برای همین فرار میکنه میاد آمریکا که توی آمریکا هم میان دنبالش حتی
قضیه انتقام هم برمیگرده به زمانیکه توی ارتش بوده که توی یه ماموریت همه اعضای جوخشون میمیرن جز نیکو و دو نفر دیگه. حالا نیکو میفهمه یکی از اون دو نفر بهشون خیانت کرده و دلیل مرگ کل هم رزم هاش اونه برای همین میره ازش انتقام بگیره.

در کل بنظر من و اکثر GTA فن ها و کامیونیتی ها داستان GTA IV نه تنها یه سر و گردن از بقیه نسخه های سری بهتره بلکه تو کل صنعت یکی از بهترین روایت ها رو داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aha2012
داستان و کلا پیکربندی سری GTA با Red dead redemption فرق میکنه. از هر کدوم باید انتظار خاص خودشون رو داشته باشی. کلا تم رد دد جدی تر، رئال تر و تلخ تره ولی جی تی ای هم بازیش و نوع گیم پلیش و آزادی عملش و هم تم داستانیش بیشتر فان و مفرح هست. همونطور که دوستمون گفت بیشتر طنز تلخ هست و وقایع رو به نحوی بیان میکنه که به فضای خود بازی بیاد. حالا بعضی نسخه هاش کمی جدی تره ولی در کل با هر کدوم باید با نگاه خاص خودش بری سمتش.
من خودم دیوانه وار عاشق red dead هستم و الان فقط دارم خدا خدا میکنم زودتر gta بیاد تا بلکه خبری از نسخه بعدی red dead بشنویم. ولی gta بازی نیست بلکه میشه گفت نماد فرهنگی سرگرمی دو دهه هست واقعا.

اگر v و iv رو پوست بگیریم و به مغزشون برسیم، اوج گیم پلی میشه این دو انیمیشن:
سُر خوردن (اسلاید) تو کاور iv:
View attachment iv.mp4
سر خوردن رو کاپوت v:

View attachment v.mp4
که هیچکدوم تو اونیکی نیست.
راکستار برای اینکه انیمیشن ها بی نقص و بدون گلیچ، پلی بشن یه تاخیر و لگ عمدی تو کنترل کارکترهاش هست که بتونه زمان برای سینک کردن داشته باشه، ریل تایم که بعیده ولی این زمان رو انتظار هست کم کنه
-اتیش مازل و صدای اسلحه تو 4 خیلی گوشخراش و ترسناک تر بود

• Smile
Reactions: Vice City FM
اگر v و iv رو پوست بگیریم و به مغزشون برسیم، اوج گیم پلی میشه این دو انیمیشن:
سُر خوردن (اسلاید) تو کاور iv:
View attachment 369589
سر خوردن رو کاپوت v:

View attachment 369590
که هیچکدوم تو اونیکی نیست.
راکستار برای اینکه انیمیشن ها بی نقص و بدون گلیچ، پلی بشن یه تاخیر و لگ عمدی تو کنترل کارکترهاش هست که بتونه زمان برای سینک کردن داشته باشه، ریل تایم که بعیده ولی این زمان رو انتظار هست کم کنه
-اتیش مازل و صدای اسلحه تو 4 خیلی گوشخراش و ترسناک تر بود
قبل از اینکه پوست بگیری اینو بدون که داری راجب عصر x360 و ps3 صحبت میکنی که سازنده باید بخاطر محدودیت سخت افزاری بین بزرگتر شدن اسکیل بازی و یا بالا نگه داشتن جزییات یکی رو انتخاب میکرد.
تمام کاستی های فیزیکس و انیمیشن V هم تو RDR2 برطرف شد. کسی هم اینجا راجب گیمپلی صحبت نمیکرد قبلا راجب این قضیه بارها صحبت شده و بحث بین دوستان داستانی بود. بهرحال حواسم بهت هست

داستان و کلا پیکربندی سری GTA با Red dead redemption فرق میکنه. از هر کدوم باید انتظار خاص خودشون رو داشته باشی. کلا تم رد دد جدی تر، رئال تر و تلخ تره ولی جی تی ای هم بازیش و نوع گیم پلیش و آزادی عملش و هم تم داستانیش بیشتر فان و مفرح هست. همونطور که دوستمون گفت بیشتر طنز تلخ هست و وقایع رو به نحوی بیان میکنه که به فضای خود بازی بیاد. حالا بعضی نسخه هاش کمی جدی تره ولی در کل با هر کدوم باید با نگاه خاص خودش بری سمتش.
من خودم دیوانه وار عاشق red dead هستم و الان فقط دارم خدا خدا میکنم زودتر gta بیاد تا بلکه خبری از نسخه بعدی red dead بشنویم. ولی gta بازی نیست بلکه میشه گفت نماد فرهنگی سرگرمی دو دهه هست واقعا.
منظور منو بد متوجه شدید از داستان
من خودم داستان جدی با داستان های فرعی فان دوست دارم
اینکه rdr با gta فرق داره درست
ولی شما مثلا ماموریت های فرعی sa نگاه کن جذاب بود
وجه مشترک sa و rdr2 این بود که داستان شکلی بود که با کاراکتر زندگی میکردی
ساده ترین ماموریت ها هم داخل این 2 بازی جذاب بود
ولی برای من قابل هضم نبود که مثلا داستان v اینطوری باشه
ماموریت های که برای پسر و دختر مایکل بود ، مثل کشتی و شو تلنت اینا بیشتر باید ماموریت های فرعی باشه
یکی از ضعف های v تعداد ماموریت ها بود
نمیدونم مشکل سخت افزاری بوده یا چی ولی تعداد ماموریت ها تو iv / v خیلی کم شده بود
در کل سری gta به جز sa باقی نسخه ها ضعف های داشت
یه سری ضعف ها بنا به سال ساخت و سخت افزار ضعیف بود که هیچ ایرادی نمیشه ازشون گرفت مثل gta 1 تا vice city
بعد میرسیم به sa که کاملترین عنوانی هست که من تا الان دیدم ، خصوصا تو اون نسل قشنگ یک نسل بالاتر از باقی عناوین بود
در هر زمینه پرفکت بود sa
من sa بازی نمیکردم من در sa زندگی میکردم
بعد میرسیم به عنوان iv
iv گرافیک غول ، داستان دارک ، موزیک و فیزیک عالی
ولی ضعف iv از دید من 2 چیز بود
1- عدم شخصی سازی گسترده ، مثل تیون و..... ( که حدسم مشکل و محدودیت سخت افزاریه ، چون تو تریلرها چیزا بیشتری بود)
2- مپ کوچک
و اما v
v من با دید sa بازی کردم ، انتظار بدن سازی ، گنگستر sa و... داشتم
البته از حق نگذریم آنلاین جذابی داشت برخلاف استوری
--------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد vi هم که بعد این همه سال و کانتنت های قدیمی سری gta به نظرم چیز کاملی مثل sa و rdr 2 خواهیم داشت ، حتی از اونا کامل تر و بهتر به نسبت زمان عرضه
فقط تنها ترسم این محدودیت کنسول مزخرف xss هست که مثل اینکه اگه بخوای بازی برای xsx عرضه کنی باید برای xss هم عرضه کنی
امیدوارم راکستار زورش برسه به ماکرو بازیو برای xss عرضه نکنه
چیزی که تو تمام این سال ها از راکستار دیدم این بوده که همیشه مجبور بودن برای محدودیت سخت افزاری از خیلی چیزا بزنند یا روش نوآورانه ای برای حل مسئله پیدا کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or