Multi Platform Blades of Fire

سازنده
MercurySteam
تاریخ انتشار
May 22, 2025
ناشر
505 Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1740681919254.png

در سال 2021 (1399)، استودیوی بازی‌سازی MercurySteam که جوایز متعددی دریافت کرده، و شرکت ناشر 505 Games، از همکاری رسمی خود برای ساخت جدیدترین عنوان‌شان (که اسم رمز «Project Iron» را داشت) خبر دادند.
تیم توانمند MercurySteam سال‌ها سخت مشغول کار بوده تا ماجراجویی بعدی‌شان را شکل دهند. امروز، زمان آن رسیده که سرانجام از پروژه‌ای که پشت درهای بسته روی آن کار می‌کردند، رونمایی کنند.
Blades of Fire بازی جدید MercurySteam معرفی شد . تاریخ انتشار 22 May 2025 (2 خرداد 1404)

افسانه‌ی خودت را بساز
معرفی می‌کنیم Blades of Fire، یک بازی کاملاً نو در سبک Action-adventure که شما را به دنیایی زیبا و پر از ابهام و چالش می‌برد. شما در نقش Aran de Lira، فرزند ارشد نگهبان پادشاه، بازی خواهید کرد. ملکه‌ Nerea‌ی تازه به تخت نشسته، طلسمی قدرتمند انداخته که فولاد را به سنگ تبدیل می‌کند و فقط بازوهای نفرین‌شده‌ی او می‌توانند فلز مقدسی را به کار بگیرند که دیگر تیغه‌ها را در هم می‌شکند.

آماده شوید تا سلاح‌های خود را بسازید و در یک سیستم مبارزه‌ی منحصربه‌فرد، مهارت‌هایتان را محک بزنید و به استاد آهنگری تبدیل شوید. توانایی‌های خود را ارتقا دهید و سلاح‌هایی بسازید که با سبک مبارزه‌ی دلخواهتان هماهنگ باشند. یادتان باشد، در نبرد با دشمنان، انتخاب درست سلاح، کلید پیروزی است! فقط سلاح‌های مناسب به شما اجازه می‌دهند تا دشمنان خاصی را از پا درآورید.

در این سفر تنها نخواهید بود. شما به عنوان بازیکن، با Adso، همراه وفادار Aran، هم‌سفر می‌شوید. Adso در طول ماجراجویی‌تان، راهنمایی‌ها و پشتیبانی‌های ارزشمندی به شما ارائه می‌دهد. Adso که ذهنی تیز و وفاداری بی‌نظیر دارد، نقش مهمی در مأموریت شما ایفا می‌کند! به حرف‌هایش گوش کنید. او نکات زیادی به شما خواهد آموخت!

در حالی که هدف شما در Blades of Fire روشن است، مأموریت پیش رویتان نامشخص است. خود را برای این ماجراجویی حماسی آماده کنید که در تاریخ 22 May 2025 (2 خرداد 1404) عرضه می‌شود.

عنوان جدید از استودیو MercurySteam (سازندگان Castlevania: Lords of Shadow و Metroid Dread)

• یک بازی اکشن ماجراجویی تک‌نفره در تاریخ ۲۲ مه ۲۰۲۵ برای کنسول‌های PS5 و Xbox و رایانه‌های شخصی (از طریق Epic Games Store) عرضه می‌شود.

• داستان بازی در دنیای فانتزی رخ می‌دهد که روزگاری توسط "غول‌های قدرتمند" به نام آهنگران فرمانروایی می‌شد. جنگی عظیم درگرفت و تمدن آن‌ها به ویرانی کشیده شد. آهنگران، انسان‌ها را به عنوان "وارثان خود" خلق کرده و "راز فولاد" را به آن‌ها بخشیدند.
  • شما در نقش "آران د لیرا"، فرزند ارشد گارد پادشاه، به ایفای نقش می‌پردازید.
  • هزاران سال بعد، ملکه نرئای تازه به تخت نشسته، میراث آهنگران را تحریف کرده و جادویی می‌اندازد که فولاد را به سنگ تبدیل می‌کند. "تنها سپاه اهریمنی او سلاح الهی را به دست دارد که قادر است دیگر تیغ‌ها را خرد کند."
  • طومارهای آهنگری: شما می‌توانید با ارتقای مهارت‌های آهنگری خود، سلاح‌های متنوعی متناسب با سبک‌های مختلف بازی بسازید. نوع سلاح انتخابی و مواد اولیه‌ای که در ساخت آن به کار می‌رود، ویژگی‌هایی نظیر "وزن، طول، دوام، میزان نفوذ و کیفیت تیغه" را تعیین می‌کنند. ۷ دسته سلاح گوناگون و بیش از ۳۰ طومار آهنگری منحصربه‌فرد برای ایجاد "ترکیب‌های سلاحی بی‌شمار" در بازی وجود دارد.
  • مبارزه: در نبردها می‌توانید به نقاط مختلف بدن دشمنان حمله کرده و با توجه به موقعیت و سلاح‌های دشمن، آن‌ها را قطعه قطعه کنید، ضربه بزنید یا له کنید.
  • بیش از ۵۰ نوع دشمن گوناگون، از جمله نگهبانان ملکه، انواع موجودات، ارواح خبیث و غیره در بازی وجود دارند. هر دشمن از سبک مبارزه، سلاح و آرایش زرهی منحصربه‌فردی برخوردار است.
  • "آران" را در این ماجراجویی، همراهی به نام "آدسو" همراهی خواهد کرد که نکات راهنمایانه‌ای ارائه می‌دهد، دشمنان را تحلیل می‌کند، وقایع ماجراجویی شما را ثبت کرده و به زبان باستانی آهنگران سخن می‌گوید.

تصاویر

آخرین ویرایش:
پسر چقدر بازی حس لردز اف شدو داره، در حد همین تریلر خیلی حس خوبی ازش گرفتم، فانتزی با کاراکتر پهلوان طور که ادم رو یاد گیبریل هم میندازه، جزئیات دنیا فوق العاده بود و به شدت حس کسلوینیا داشت،

گیم پلی رو اما نمیدونم باید بازی کرد برای قضاوت بهتر...

گرافیک برای من مهم نیست واقعا ولی نمیدونم چرا انگار میشد بهتر باشه، شایدم کیفیت تریلر باشه و اینگیم خیلی بهتر بشه...

موسیقی هم خوبه و حس بازی های هم سبک رو میده... خیلی حس لردز اف شدو هم داره...

داستان هم ت ااینجایی که خوندم خیلی خوبه و دقیقا حال و هوای هک اند اسلش های حماسی پهلوانی قدیمی رو داره...

خلاصه اگر خوش شانس باشیم، احتمالا یک بازی مدرن با شکل و شمایل کلاسیک در پیش رو باشه، چقدر خوشحالم که مرکوری استیم داره برمیگرده (جدا از متروید که عالی بود)

چقدر هم سریع از راه میرسه :D به به چه دوران خوبی هستیم، به امید موفقیت بازی... دوست ندارم زیاد ازش ببینم تا خودم بازی کنم...

چیز جالبی بنظر میرسه.

آرت استایل هم بنظر خوبه. هر چند بنظرم در نگاه اول بیشتر شبیه بازی های arpg معمولی که توی گوگل پلی پره میخوره :دی

چیزی بیشتر از همه توی این بازی های اکشن ادونچر مهمه گیم پلی هست‌ که این استودیو فکر کنم توی این مقوله همیشه عالی عمل کرده.

هر دو‌ نسخه LoS رو‌ بازی کردم و واقعا لذت بردم. مخصوصا LoS2 بنظرم باس فایت های بهتر و‌ جذابتری نسبت به نسخه اول داشت. هرچند درکل بعضی از قسمت های مدرن و دشمن ها اعصاب خوردکن بودند. این بازی مطمئنا باس های خیلی خوبی خواهد داشت.

در مورد بقیه چیزها مثل داستان هم که الان نمیشه قضاوت کرد و باید منتظر تریلر و اطلاعات جدید بود.

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
همش داره به اين ليست افزوده ميشه :D
اين kc2 رو هم گذاشتم تو عيد برم سراغش.
ازون طرف ممكنه تو همين تعطيلات يه كالكشنى از gow بياد كه اصلا برنامه رو بهم بريزه :D
الانم كه ايشون اضافه شد به ليست و به نظر هم نمياد نه از نمايش و نه از رزومه سازنده بخوايم بگيم بد در مياد.

IMG_7094.jpeg

همش داره به اين ليست افزوده ميشه :D
اين kc2 رو هم گذاشتم تو عيد برم سراغش.
ازون طرف ممكنه تو همين تعطيلات يه كالكشنى از gow بياد كه اصلا برنامه رو بهم بريزه :D
الانم كه ايشون اضافه شد به ليست و به نظر هم نمياد نه از نمايش و نه از رزومه سازنده بخوايم بگيم بد در مياد.

View attachment 368949
باید نزول کنی دیگه با این لیست بلند :دی
من تا اردیبهشت کلا ۳ تا دارم 😉

• Like
Reactions: reza8
بازی که میزنه حداقل چیز خوبی باشه

ولی من بیشتر نگران مارکتینگ بازی ام
اون چیزی که هوک کنه مخاطب رو به نظرم نداره هنوز و راحت میتونه تو دریای ریلیزهای امسال غرق و فراموش شه
دقیقا منم همین فکرو کردم ، احساس میکنم یه AA ساختن که یکم پول به جیب بزنن و در استودیو تخته نشه یا کمی هزینه هاشون برگرده. من LoS جزو بهترین بازی هایی بود که رو PS3 بازی کردم متروید درد هم دموش رو بازی کردم خلاصه کارشون درسته امیدوارم بازی خوبی بشه از نظر طراحی هنری و گرافیک هنری بی نظیر هستن .

بازی که میزنه حداقل چیز خوبی باشه

ولی من بیشتر نگران مارکتینگ بازی ام
اون چیزی که هوک کنه مخاطب رو به نظرم نداره هنوز و راحت میتونه تو دریای ریلیزهای امسال غرق و فراموش شه
اینا استدیو فوق العاده خوبی ان،ولی وقتی یک ناشر با شلاق و نظارت کامل روشونه بهترین خروجی رو داشتن:دی

اینکه بازی انحصار اپیک شده،دو ماه قبل از عرضه هم معرفی شده،منو هم نگران می کنه...

• Like
Reactions: reza8 and Rohshen
تریلرش حدود 350k تو یوتیوب بازدید داشته که رقم بدی نیست. بازی AA با بودجه متوسط مارکتینگ خاصی تا الان نداشته و دو ماه دیگه منتشر میشه . Banishers بازی آخری Dontnod تقریبا همین Scope رو داشت منتهی مارکتینگ طولانی و بیشتری داشت و خرج بیشتری روی دستشون گذاشت . تهش هم اونچنان نفروخت و از انتظارات ناشرش پایین تر ظاهر شد . به نظرم اگه این بازی بتونه متای بالا 85 بگیره و کمی سر و صدا ایجاد کنه به راحتی میتونه بودجه خودش رو بگردونه و به عنوان یـ بازی AA قطعا موفق خواهد بود . نیازی به دیده شدن اونم تو این سال پر ترافیک اونقدرا نداره

پ.ن : داستان و Lore ـش چیز جالبی به نظر میاد و پتانسیل خوبی واسه ساخت ادامه داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or