اتفاقا به نظر من نشون داده نشه بهتره، شاید بعضی ها مبلغ کمی بتونن کمک کنن و دوست نداشته باشن بقیه بدونن.
بنظرم تیغ دو لبه هست، بهرحال شاید اولا زیاد باشه. چون طبیعتا سیستم های Donation معمول اینطور هست، اما در نهایت یک روند فرودی داره. مگر اینکه استریمر باشی و با ساخت کانتنت بالاش ببری اما وقتی هرماه مبلغ ببینند بچه ها ممکنه یک حس بی تفاوتی یا کم انگیزگی درشون ایجاد بشه.
البته من منظورم این نبود که دونه ب دونه بگن فلانی این مبلغ رو زداتفاقا به نظر من نشون داده نشه بهتره، شاید بعضی ها مبلغ کمی بتونن کمک کنن و دوست نداشته باشن بقیه بدونن.
بنظرم تیغ دو لبه هست، بهرحال شاید اولا زیاد باشه. چون طبیعتا سیستم های Donation معمول اینطور هست، اما در نهایت یک روند فرودی داره. مگر اینکه استریمر باشی و با ساخت کانتنت بالاش ببری اما وقتی هرماه مبلغ ببینند بچه ها ممکنه یک حس بی تفاوتی یا کم انگیزگی درشون ایجاد بشه.
البته در عین حال ممکنه بچه ها بگن پایین هست کمک بیشتری کنند. اما بعید میدونم همیشه اینکار رو کنند.
درگاهاشون درست کار نمیکنه. اصلا معلوم نیست درگاه درسته یا نه.
من زدم. از حساب پول کرد و بعدم ارور داد.کار میکنه
شاید فیلتر شکنت روشنه
بدون مشکل کار کردمن زدم. از حساب پول کرد و بعدم ارور داد.
درگاه فیک نبود ولی مشکل داره.
میخوای پول ندی بگومن زدم. از حساب پول کرد و بعدم ارور داد.
درگاه فیک نبود ولی مشکل داره.
درست کار میکنه.درگاهاشون درست کار نمیکنه. اصلا معلوم نیست درگاه درسته یا نه.
یه مراسم عروسی رفته بودم که دم در باغ مهمون هارو خفت میکردن و جلوشون کارتخوان میزاشتن ٬ بعدشم یادداشت میکردن و بلند میگفتن کی چقدر پول داده ٬ تهشم یا تشویق میشدن یا هو میشدناتفاقا به نظر من نشون داده نشه بهتره، شاید بعضی ها مبلغ کمی بتونن کمک کنن و دوست نداشته باشن بقیه بدونن.