آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

روبو کاپو بگیرید اصلا پشیمون نمیشید از این قیمت بالاتر هم ارزش داره ۹ دلار که واقعا مفته براش خیلی هم طولانی نیست تو ۲ روز میشه تمومش کرد پلاتنیوم ساده ای هم داره

ارزش خرید رو این قیمت رو داره.
گرافیک و گیم پلی خوبی داره.
دوال سنس هم روش اکتیوه و در کل شوتر خوبیه.

خريديم و اومد رو پلاس كى جواب ميده؟ :D
من از همین میترسم وگرنه میگرفتمش. چون یکی دوبار این تجربه رو داشتم و اصن تا یکی دو روز بعدش سوزش عجیبی آدم میگیره. یعنی ۶۰ دلار همینجوری ضرر کنی فکر کنم سوزشش کمتر از این باشه که بازی که تازه خریدی رو پلاس بیاد:D

• Smile
Reactions: SaDrA-HhH
آقا روبوکاپ شده ۹$ و تا ۴ مارس هم هستش این تخفیف. خودمم میزنم تو گوشش قطعا :D

آرکین کالکشن هم آف خیلی خوبی خورده. این پک شامل Deathloop, Prey Complete Edition, Dishonored 1 & 2 میشه و قیمتش شده ۳۷$.

در کل به ویکند آفر حتما یه نگاهی بندازید.
روبوکاپ رو من مردادماه گذشته دیسکش را خریدم 1200 بعد فروختمش 1300 یعنی صد تومن هم سود کردم.
کلا منظورم این هست عناوین قدیمی همشون بدون استثنا دیسکشون با قیمت خیلی معقولی توی بازار گیر میان و ادم یا اصلا ضرر نمیکنه یا حداقلی هست ، منظورم اینه وقتی پول مملکتون به بی ارزش ترین در جهان تبدیل شده دیگه حتی 9 دلارم برای یک بازی قدیمی زیادی هست.

جدای این مباحث بازیش فوق العاده عالی بود و من از ثانیه به ثانیش لذت بردم.شوتیگ لذت بخش ، فضاسازی شهری زیبا ،طراحی ماموریت های اصلی+فرعی ، گرافیک و صداگذاریش همه در سطح بسیار مطلوبی قرار دارن.پلاتش هم راحته.حتما باید تجربه شه.

• Like
Reactions: db07
روبوکاپ رو من مردادماه گذشته دیسکش را خریدم 1200 بعد فروختمش 1300 یعنی صد تومن هم سود کردم.
کلا منظورم این هست عناوین قدیمی همشون بدون استثنا دیسکشون با قیمت خیلی معقولی توی بازار گیر میان و ادم یا اصلا ضرر نمیکنه یا حداقلی هست ، منظورم اینه وقتی پول مملکتون به بی ارزش ترین در جهان تبدیل شده دیگه حتی 9 دلارم برای یک بازی قدیمی زیادی هست.

جدای این مباحث بازیش فوق العاده عالی بود و من از ثانیه به ثانیش لذت بردم.شوتیگ لذت بخش ، فضاسازی شهری زیبا ،طراحی ماموریت های اصلی+فرعی ، گرافیک و صداگذاریش همه در سطح بسیار مطلوبی قرار دارن.پلاتش هم راحته.حتما باید تجربه شه.

من که کنسول دیجیتال دارم. دیگه تنها سرگمی باقی مونده واسمون تو همین سن و سال همین بازیه. واسه همینم خرج نکنیم که فایده نداره :D آره دیسک عوض کردن راه خوبیه. ظرفیتی و هکی هم هستن. هر کی هر طور حال میکنه میتونه از بازی کردنش لذت ببره. من کلا عجله واسه خرید بازیا ندارم برا همین همچین تخفیفایی رو سریع میزنم تو گوششون. برای مثال، من هنو عنکبوتی ۲ رو بازی نکردم. بازیا فرار که نمیکنن. در مورد پلاس شدن هم آره تمام بازیا یه روزی پلاس میشن اینکه شکی نیست. ولی خب بخوایم با این سیستم پیش بریم کلا خرید بازی رو باید بذاریم کنار و منتظر شیم بازی مورد علاقمون بیاد رو این سرویس که عادت بدیه واقعا. در آخر اینکه ما اینجا از فردامونم بی‌خبریم دیگه وای به حال ماه‌های آینده :D

اینجا کسی Just Cause 4 رو بازی کرده؟ گلد ادیشنش تخفیف خورده ۹ دلار شده خیلی وقتم هست دودلم که بگیرمش یا نه. سری پیشم نسخه کاملش باز تخفیف خورده بود ۱۰ دلار. میترسم نگیرم و دیگه گلدش تخفیف نخوره.

• Like
Reactions: ps34
اینجا کسی Just Cause 4 رو بازی کرده؟ گلد ادیشنش تخفیف خورده ۹ دلار شده خیلی وقتم هست دودلم که بگیرمش یا نه. سری پیشم نسخه کاملش باز تخفیف خورده بود ۱۰ دلار. میترسم نگیرم و دیگه گلدش تخفیف نخوره.
والا 1 دلارم ارزش نداره مگر اینکه فن سرسخت سه نسخه پیش باشی.
یه سر به متا منتقدها و همچنین نمره یوزرها بزن خودت متوجه میشی

نهایت نیم ساعت بتونی پلی ش بدی ، بقیه ش تکرار تجربه نیم ساعت اوله😅
واسه رنج سنی ۳ تا ۸ خوبه

• Like
Reactions: MyJinx and amir7
آقا روبوکاپ شده ۹$ و تا ۴ مارس هم هستش این تخفیف. خودمم میزنم تو گوشش قطعا :D

آرکین کالکشن هم آف خیلی خوبی خورده. این پک شامل Deathloop, Prey Complete Edition, Dishonored 1 & 2 میشه و قیمتش شده ۳۷$.

در کل به ویکند آفر حتما یه نگاهی بندازید.
فکر کنم روبوکاپ یکی دو ماهه دیگه یا بیاد رو اکسترا یا اسنشیال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or