Last edited by a moderator:
برای منی که هیچکدوم و تجربه نکردم هم پیشنهاد میکنی برم سراغش؟ خیلی تخفیف خوبی خورده، گرافیک ایناش تو ذوق نمیزنه الان؟ببخشید ولی خاک تو سرشون! چقدر دو شماره ی اولش عالی بود و چقدر نسخه نسل نهمیش میتونست عالی تر باشه! نمیدونم چرا واقعا یک بازی ای که بیسش اماده است ، سیستم گیم پلی اش منحصر به فرده و نمونه اش تو بازار نیست که خیلی پوئن مثبتیه مثلا اگه یوبیسافت بود که با یه خنجر و پارکور تاریخ رو شخم زد! با سیستم نمسیس تا حالا صدتا شماره و سکوئل از توش دراورده بود! خود بازی هم که بنظرم هنوز جای پیشرفت و مانور داشت. من اول فکر میکردم وارنر زورچپونشون کرده که حتما باید واندر وومن بسازن، چقدر حیف شد این فرصت رو از دست دادن!
Shadow of mordor بی نظیره در سطح Arkham cityبرای منی که هیچکدوم و تجربه نکردم هم پیشنهاد میکنی برم سراغش؟ خیلی تخفیف خوبی خورده، گرافیک ایناش تو ذوق نمیزنه الان؟
این رو تازه دیدم.بازی جدید MercurySteam با نام Blades of Fire معرفی شد
تاریخ انتشار 22 می، همین امسال![]()
حتما. منم همین چند ماه پیش برای اولین بار بازی کردم و شدیدا جذبش شدم مخصوصا گیم پلی بازی که خیلی اعتیاد اوره. من با نسخه ی دوم بازی رو شروع کردم با اینکه دنباله ی مستقیم نسخه ی یک بود ولی بنظرم خوب شد که اول نسخه ی دوم رو بازی کردم چون برای الان شاید نسخه ی یک یکم بازی کهنه باشه و نتونی همون اول جذبش بشی. گرافیک نسخه ی دومش کاملا قابل قبوله.برای منی که هیچکدوم و تجربه نکردم هم پیشنهاد میکنی برم سراغش؟ خیلی تخفیف خوبی خورده، گرافیک ایناش تو ذوق نمیزنه الان؟
COD تا ده سال آینده باید برای Switch 2 و کنسول های آینده نینتندو هم بدون هیچ کم و کاستی منتشر بشه، کنسول های نسل قبل رو هم بذارن کنار قرار نیست فرق خاصی بکنهView attachment 368969
بازی Call of Duty 2025 ممکن است برای کنسولهای PS4 و Xbox One نیز عرضه شود!
Call of Duty Players Furious Over PS4 and Xbox One News
ده سال؟!COD تا ده سال آینده باید برای Switch 2 و کنسول های آینده نینتندو هم بدون هیچ کم و کاستی منتشر بشه، کنسول های نسل قبل رو هم بذارن کنار قرار نیست فرق خاصی بکنه![]()
از 1.267 میلیون هم گذشته و احتمالا پنجم بشه و از دوتا و lost ark عبور کنه.عنوان Monster Hunter Wilds تنها ساعاتی پس از انتشار به حدود 1 میلیون بازیکن همزمان در استیم رسیده.
یعنی هشتمین رتبه در تاریخ استیم.
View attachment 368977
Monster Hunter Wilds Breaks Records within Hours of Releasing
COD تا ده سال آینده باید برای Switch 2 و کنسول های آینده نینتندو هم بدون هیچ کم و کاستی منتشر بشه، کنسول های نسل قبل رو هم بذارن کنار قرار نیست فرق خاصی بکنه![]()
COD تا ده سال آینده باید برای Switch 2 و کنسول های آینده نینتندو هم بدون هیچ کم و کاستی منتشر بشه، کنسول های نسل قبل رو هم بذارن کنار قرار نیست فرق خاصی بکنه![]()