سرخط خبرها

ببخشید ولی خاک تو سرشون! چقدر دو شماره ی اولش عالی بود و چقدر نسخه نسل نهمیش میتونست عالی تر باشه! نمیدونم چرا واقعا یک بازی ای که بیسش اماده است ، سیستم گیم پلی اش منحصر به فرده و نمونه اش تو بازار نیست که خیلی پوئن مثبتیه مثلا اگه یوبیسافت بود که با یه خنجر و پارکور تاریخ رو شخم زد! با سیستم نمسیس تا حالا صدتا شماره و سکوئل از توش دراورده بود! خود بازی هم که بنظرم هنوز جای پیشرفت و مانور داشت. من اول فکر میکردم وارنر زورچپونشون کرده که حتما باید واندر وومن بسازن، چقدر حیف شد این فرصت رو از دست دادن!
برای منی که هیچکدوم و تجربه نکردم هم‌ پیشنهاد میکنی برم سراغش؟ خیلی تخفیف خوبی خورده، گرافیک ایناش تو ذوق نمیزنه الان؟

بازی جدید MercurySteam با نام Blades of Fire معرفی شد
تاریخ انتشار 22 می، همین امسال:دی
این رو تازه دیدم.
خونم به جوش اومد.

کاش مثل کسلوانیای اولی که ساختن خوشساخت و جذاب باشه.
==========

خب تازه دیدم انگاری انحصاری اپیک استوره ، خاک تو سر 505 واقعا.
ناشر که دوزاری باشه این میشه.
هایپم خوابید.

آخرین ویرایش:
برای منی که هیچکدوم و تجربه نکردم هم‌ پیشنهاد میکنی برم سراغش؟ خیلی تخفیف خوبی خورده، گرافیک ایناش تو ذوق نمیزنه الان؟
حتما. منم همین چند ماه پیش برای اولین بار بازی کردم و شدیدا جذبش شدم مخصوصا گیم پلی بازی که خیلی اعتیاد اوره. من با نسخه ی دوم بازی رو شروع کردم با اینکه دنباله ی مستقیم نسخه ی یک بود ولی بنظرم خوب شد که اول نسخه ی دوم رو بازی کردم چون برای الان شاید نسخه ی یک یکم بازی کهنه باشه و نتونی همون اول جذبش بشی. گرافیک نسخه ی دومش کاملا قابل قبوله.

EA سورس تعدادی از بازی های قدیمی Command & Conquer از جمله Red Alert را منتشر کرد.

1000098668.jpg

بعد از ناراحتی یکی از کاربر های X، از دیگر وجود نداشتن دنیایی که در اون به دنیا اومده (دنیایی با داشتن Red Alert)، EA سورس تعدادی از بازی های قدیمی خودش رو ریلیز کرد.
احتمالا به زودی شاهد یک سری بهینه سازی ها از طرف کاربرای عادی رو این بازی ها خواهیم بود

آخرین ویرایش:
یه خبر بامزه
استودیوی ژاپنی Pocketpair سازنده عنوان Palworld، به کارکنانش در روز انتشار Monster Hunter Wilds مرخصی داده. این مسئله پس از آن اتفاق افتاد که یادداشت های عجیبی رو از طرف کارکنان دریافت کرد با این مضمون که احتمالا فردا حال مساعدی نخواهیم داشت!!

Palworld developer Pocketpair gives employees special holiday that just so happens to coincide with Monster Hunter Wilds’ release - AUTOMATON WEST

View attachment 368969

بازی Call of Duty 2025 ممکن است برای کنسول‌های PS4 و Xbox One نیز عرضه شود!

Call of Duty Players Furious Over PS4 and Xbox One News
COD تا ده سال آینده باید برای Switch 2 و کنسول های آینده نینتندو هم بدون هیچ کم و کاستی منتشر بشه، کنسول های نسل قبل رو هم بذارن کنار قرار نیست فرق خاصی بکنه :D

عنوان Monster Hunter Wilds تنها ساعاتی پس از انتشار به حدود 1 میلیون بازیکن همزمان در استیم رسیده.
یعنی هشتمین رتبه در تاریخ استیم.
View attachment 368977
Monster Hunter Wilds Breaks Records within Hours of Releasing
از 1.267 میلیون هم گذشته و احتمالا پنجم بشه و از دوتا و lost ark عبور کنه.

2025-02-28_17-13-11.jpg

ولی مشکلات پرفورمنسی داره

COD تا ده سال آینده باید برای Switch 2 و کنسول های آینده نینتندو هم بدون هیچ کم و کاستی منتشر بشه، کنسول های نسل قبل رو هم بذارن کنار قرار نیست فرق خاصی بکنه :D

اکتیویژن تا آخرین قطره از کنسول‌های نسل هفتمی پشتیبانی کرد و این استراتژی را احتمالاً برای کنسول‌های نسل هشتم هم ادامه می‌ده؛ دیگه یادت هست که Black Ops 3 رو با تمام محدودیتاش روی PS3 و Xbox 360 آورد! 🦢 :D

قراردادى هم نباشه از خير پلتفرم بيشتر نميگذرن اينا :D

• Like
Reactions: pouria.sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or