بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

با توجه به افزایش نجومی قیمت بازیا که یه بخشیش به خاطره افزایش دلاره و یه بخشیش هم سواستفاده برخی عزیزان!
به نظرم تنها راه حل موجود خرید بازی به صورت اجاره ای هست.
در حال حاضر از Bloodgrand میخرم و خوبه. ولی بازیاش محدوده
کسی اگر جایی سراغ داره که بازی اجاره ای بده ممنون میشم برام بفرسته. یه جا که قیمتاش خوب باشه و پشتیبانی خوبی بده
PlayBox | فروشگاه اکانت‌های ظرفیتی

دوستان الان کدوم سایت رو پیشنهاد می‌کنید، و این که فرق اکسترا، اسنشیال و پرمیوم تو چیه؟ من فقط می‌خوام یه سری از بازی‌ها که میاد تو کاتالوگ رو بازی کنم (مثلاً GoW Ragnarok یا اسپایدرمن ۲). کدومشو بگیرم؟ اهل آنلاین بازی کردن هم نیستم.

دوستان الان کدوم سایت رو پیشنهاد می‌کنید، و این که فرق اکسترا، اسنشیال و پرمیوم تو چیه؟ من فقط می‌خوام یه سری از بازی‌ها که میاد تو کاتالوگ رو بازی کنم (مثلاً GoW Ragnarok یا اسپایدرمن ۲). کدومشو بگیرم؟ اهل آنلاین بازی کردن هم نیستم.
بهترینش اکسترا هست. هم بازیای رده اسنشال داره ماهی ۳تا میاد هم خود اکسترا که در ماه کلی بازی بهش اضافه میشه از جمله همین رگناروک یا روزی اگه اسپایدرمن ۲ بیاد.
پرمیوم هم بدرد نمیخوره الکی گرونه فقط.
سایت نمیدونم ولی کانال تلگرام معتبر زیاده که ظرفیتی میفروشن عین اینا:
MoonShopAccount
GameCity_Ps5Ps4
ouxingame

• Like
Reactions: Daedalus

به نظرم اكسترا برات بهترين گزينس.
حالا بسته به هزينه ايي كه ميخواى بكنى ظرفيت ٢ يا روى اكانت خودت.
من خودم از ايران گت ميگيرم هميشه.
پلاس ريجن تركيه ميده.

• Like
Reactions: Daedalus
گبج شدم این نخل پلاسو بگیرم یا نه اینجا همه راضین ازش؟
اگه آدمی هستی که مثلا بازی ظرفیتی بخری و بعد با یکم ضرر بفروشیش نه به نظرم نخر.

ولی اگه یکی مثل من باشی که فقط میخواد بازی کنه و حوصله اینکه دوباره بازی رو بفروشه و فکر سود و ضرر باشه و...به نظرم ارزش داره.مثلا من الان بازی fc25 رو گرفتم تا روزی هم که 26 بیاد بازی میکنم بعدشم 26 رو میگیرم خب همین 2 تا ظرفیت 2 بخوام بگیرم حدود4-5 تومن میشه.در کنارش 7-8 تا بازی دیگه هم تو این یک سال انجام بدم از 8/600 که برای یکسال دادم خیلی بیشتر میشه(البته الان گرون شده)

نخل پلاس واقعا ارزش خرید داره پول یه بازی میدی تا یکسال هرچی بازی هست قانونی انجام میدی من با تخفیف سرویس گلد 4/800 گرفتم تا یکسال هرچی بازی خوب هست بازی میکنم البته اگه مثل من تازه PS5 خریده باشی خیلی بیشتر بدردت میخوره چون انتخاب بازی برات آسونتره:D

من چون حتما باید ظ۲ بخرم و حتما باید تو اکانت خودم بازی کنم، برا من سرویسی که بود خیلی مقرون به صرفه نبود و نخریدن، سرویس های دیگه هم بیشتر ظ۳ میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or