SaDrA-HhH
Loyal Member
آهان از اون نظر....من شیرازی تر از اونم که حوصله فروش داشته باشم![]()
شما بازى رو هم مونده هم زياد دارى خب.
به طور كلى عملا روش كاملا به صرفه ايي براى خريد گيم با دلار ٩٤ تومن باقى نمونده

آهان از اون نظر....من شیرازی تر از اونم که حوصله فروش داشته باشم![]()
سایت داره؟از حمید میگیری، همشهری و دوست منه، منم ازش اجاره میکنم، فقط یکم باید ارشیوش رو بیشتر کنه، ولی کاملا قابل اعتماده
PlayBox | فروشگاه اکانتهای ظرفیتیبا توجه به افزایش نجومی قیمت بازیا که یه بخشیش به خاطره افزایش دلاره و یه بخشیش هم سواستفاده برخی عزیزان!
به نظرم تنها راه حل موجود خرید بازی به صورت اجاره ای هست.
در حال حاضر از Bloodgrand میخرم و خوبه. ولی بازیاش محدوده
کسی اگر جایی سراغ داره که بازی اجاره ای بده ممنون میشم برام بفرسته. یه جا که قیمتاش خوب باشه و پشتیبانی خوبی بده
بهترینش اکسترا هست. هم بازیای رده اسنشال داره ماهی ۳تا میاد هم خود اکسترا که در ماه کلی بازی بهش اضافه میشه از جمله همین رگناروک یا روزی اگه اسپایدرمن ۲ بیاد.دوستان الان کدوم سایت رو پیشنهاد میکنید، و این که فرق اکسترا، اسنشیال و پرمیوم تو چیه؟ من فقط میخوام یه سری از بازیها که میاد تو کاتالوگ رو بازی کنم (مثلاً GoW Ragnarok یا اسپایدرمن ۲). کدومشو بگیرم؟ اهل آنلاین بازی کردن هم نیستم.
دو سه بار خرید داشتم،مشکلی نداشته(ولی خیلی وقته بازی ای نگرفتم ازشون،شاید بیشتر از یک سال!)دوستان تجربه خرید از دیجیتال فکتوری رو دارید؟
آره من چندین بار هم شارژ psn خریدم هم اکانت بازی. کارشون درسته. بازی رو هم خودشون میخرن ازتون اگه خواستید فقط ممکنه طول بکشهدوستان تجربه خرید از دیجیتال فکتوری رو دارید؟
دوستان الان کدوم سایت رو پیشنهاد میکنید، و این که فرق اکسترا، اسنشیال و پرمیوم تو چیه؟ من فقط میخوام یه سری از بازیها که میاد تو کاتالوگ رو بازی کنم (مثلاً GoW Ragnarok یا اسپایدرمن ۲). کدومشو بگیرم؟ اهل آنلاین بازی کردن هم نیستم.
اگه آدمی هستی که مثلا بازی ظرفیتی بخری و بعد با یکم ضرر بفروشیش نه به نظرم نخر.گبج شدم این نخل پلاسو بگیرم یا نه اینجا همه راضین ازش؟
نخل پلاس واقعا ارزش خرید داره پول یه بازی میدی تا یکسال هرچی بازی هست قانونی انجام میدی من با تخفیف سرویس گلد 4/800 گرفتم تا یکسال هرچی بازی خوب هست بازی میکنم البته اگه مثل من تازه PS5 خریده باشی خیلی بیشتر بدردت میخوره چون انتخاب بازی برات آسونترهگبج شدم این نخل پلاسو بگیرم یا نه اینجا همه راضین ازش؟
من چون حتما باید ظ۲ بخرم و حتما باید تو اکانت خودم بازی کنم، برا من سرویسی که بود خیلی مقرون به صرفه نبود و نخریدن، سرویس های دیگه هم بیشتر ظ۳ میدنگبج شدم این نخل پلاسو بگیرم یا نه اینجا همه راضین ازش؟